Hvordan å diversifisere familieforhold
 Personlige problemer, negative følelser, daglig stress ta knekken på familielivet. Som et resultat, mann og kone er nervøs, på jakt etter feil hverandre hele tiden tildelt sin andre halv bebreidelser. Rutine merker familieliv kjedelig, men alt i hendene på bare et par fordi ingen andre vil gjøre livet ditt bedre enn du eier.
 Ta initiativ
 Helger og hverdager på ovnen, masse problemer, bekymring for velferden til ganske ødelegge forholdet mellom ektefeller. I denne situasjonen, begynner kvinnen å lete etter feiring og moro på siden, og ofte andre menn hun begynner å virke mye mer attraktiv enn sin egen mann. Tilsvarende folk som jevnlig ydmyket og kritisert begynner å unngå hans kone å bo på jobb lenger, å lure.
 Å returnere festlig atmosfære i familien, må du legge til mangfoldet i familieforhold. Ektefeller trenger bare å føle emosjonell intimitet. Snakk med hverandre, tillit, lojalitet - uten dette er det umulig å forestille seg et perfekt ekteskap. Til familie idyll ikke forvandlet til et mareritt, vet du hvordan du skal diversifisere slektskap og ikke vær redd for å ta initiativ i sine hender.
 Der familierelasjoner blir kjedelig liv, prøver ikke å være lat minst en gang i uken en god resten av Whole. På sommeren kan det være ro på elva, i skogen. I andre årstider vil være glad for å delta på konserter, utstillinger eller gå til museet. Noen ganger også et vanlig besøk på kino er i stand til å gi en smak av romantikk. Hvis du ønsker nye erfaringer, prøve å forhandle med den lokale turistinformasjonen på en tur til den andre enden av landet. Det er velkjent at følelser er i stand til å regenerere forhold.
 For å kontakte justering åndelig nok til å holde en litterær kveld sammen. Ta i biblioteket eller kjøpe i butikken interessant bok, lese den sammen og deretter oppriktig obminyaytesya følelser om informasjonen som mottas.
 For bedre samhold i familien er viktig å ha sine egne tradisjoner. For eksempel får en vane på lørdag for å samles med venner eller se undervisningsfilmer. Du kan enkelt invitere venner til sitt hjem. Jo mer dette skjer, jo bedre.
 Extreme og følelser - den beste måten å gjøre livet mer moro
 Det har lenge blitt bevist at psykologisk intimitet med en partner oppnås ved felles opplevd følelser. Den lysere de er, jo sterkere effekt. Følgende tips vil passe unge par som nettopp startet å leve sammen.
 1. Arranger ekstrem trening. Under ekstreme ment skøyter, skate eller vannski.
 2. Inviter kompis i filmen. Det er ønskelig at det var skrekkfilmer.
 3. For de som første måter ikke liker er alternativet mer avslappende tidsfordriv. Forberede en sjelden tallerken sammen eller arrangere en middag med levende lys.
 Sexy del av familielivet spiller også en viktig rolle. I dagens butikker kan du finne en haug med litteratur om emnet om hvordan å diversifisere familie sex liv og lære nye hyggelige opplevelser. Ikke hyduvaty slike bøker som disse eksotiske nyttig kunnskap for å gjøre natt enda mer interessant.
 Ikke vær redd for å eksperimentere. Den ekte glede er i konstant kunnskap om noe nytt og unikt. Forresten, kan inngangen til kjærlighet spill ordnes felles bading i aromatiske bad med roseblader. Det er veldig romantisk. Eventuelt kan du legge til bare et par cocktails bading eller jordbær og fløte.
 Gi gaver
Hvordan å diversifisere familieforhold
 Gaver er en viktig del ikke bare på helligdager. Hyggelige overraskelser kan gjøres uten grunn. Noen av dem vil være bevis på din kjærlighet, hengivenhet og oppmerksomhet. Det er ikke nødvendig å gi diamantringer, noen ganger også en liten bukett, laget i den opprinnelige designen, makt til å skape mirakler. En hyggelig å motta sjokolade, andre - kosmetikk. Det finnes mange alternativer. Menn elsker også å motta gaver, selv motvillige til å innrømme dette selv.
 Hvis huset er fylt med fred og kjærlighet, det hele leve komfortabelt. I dette tilfellet, ikke menn som bor på jobb og ikke ute etter avslapping på siden, men alltid i en hast hjem til sine kjærlige koner. Omgitt omsorg og oppmerksomhet kone søke idealet om andre menn, fordi de vil alltid huske på at deres mann - den beste i verden. Hold din kjærlighet, ikke vær redd for å bringe variasjon til livet ditt, la deres favoritt føles som et eventyr. La hver dag bli fylt med noe interessant og helger og tilbringe fritiden sammen, reiser og selge ut litt.  
Psykologi av menn i relasjoner
 Ofte forholdet mellom menn og kvinner ledsaget av mange vanskeligheter. Disse vanskene kan forklares ganske enkelt - en forskjell på mannlige og kvinnelige psykologi fordi menn blir oppfattet svært ulikt alt som skjer de er rette, like nøyaktige beregninger at kvinner ikke er iboende. Det er på grunn av disse forskjellene og konflikter oppstår som må umiddelbart bestemmer seg for å redde forholdet deres. I tillegg vellykket forhold - en konstant arbeid på forståelse av psykologi.
 De fleste kvinner prøver å dechiffrere mannlig oppførsel i et forhold, men de forstod ikke, men enda mer innviklet. Forstår ikke betegnelsen av loven, mye lettere å forstå, slik at folk føler støtte fra kjæresten din.
 Funksjoner mannlige psykologi
 Det er ingen åpning vil bli, hvis han sier at mannen, som er sterk sex, mye mindre vakre halv moralsk - det har lenge vært kjent. Han er fullt kontrollert av sine følelser, gjorde han i alle fall ikke vise sin feil, men når det kommer til visning av følelser - de er dypt gjemt i den åndelige natur.
 Psykologi av menn i relasjoner er lett sammenlignes med ild for å prøve å bringe en kvinne lidelse brenne den. Ved å skjule sine hemmeligheter, folk kan ikke forlegenhet, skade en kvinne, fordi han er styrt bare av det faktum at han er sterk og han kan sex mye. Bare noen kvinner kan forstå mannlige psykologi, som hun nøye skjult, og deretter med vanskeligheter.
 Ifølge psykologer, har mannlige psyke spesifikke egenskaper som er ganske vanlig. Ikke bare forskere, men jentene sier at gutter ignorere typiske problemer. Selvfølgelig, jentene er ikke noe unntak, men de prøver ofte å hevde, mens menn er i ferd med å finne årsaken til konflikten og løse det. Derfor, i slike situasjoner, menn snakke mindre, noe som fører til rabies andre omgang, som hun mener han ignorerer det og ikke legge merke til. Derfor, for å opprettholde forholdet må være tålmodig, for å forstå hverandre, for å kunne lytte og, viktigst, å kreve en slik måte som ikke å fornærme partneren.
 Menn er redd for engasjement
 For mange gutter seriøst forhold true frihet, så for dem er det et stort problem. Når en kvinne begynner å ta med noe til sin mann, krevende forpliktelser for alle - folk er nervøse og er i full beredskap for å avslutte forholdet, skal kvinnen ta et nytt skritt og gå på offensiven. Denne atferden er ofte kjennetegner unge. Partnere i voksen alder, som har lang erfaring i å håndtere reagere på denne situasjonen er mindre akutt. Dette er hva som forvirrer kvinne som ikke kan forstå hva som er det, mannlig psykologi i relasjoner egentlig er.
 For menn, en viktig indikator - en fysisk nærhet
 Og dette er sant, og det gjorde det ikke, uansett hvor vanskelig det er å endre kvinner. Uttrykke sin holdning til partner, hun uttrykker det i ord og følelser, og folk oppfatter fysisk nærhet. Dette har alltid uenigheter som kan eskalere til åpen konflikt, særlig når en kvinne føler at nærhet er viktig for menn, og hennes ektemann, i sin tur, vises misnøye i hennes fravær. Derfor må dette problemet mye seriøsitet.
 Følelser
 I det hele tatt ganger mann ble ansett sterk, avslører aldri sine følelser. Hverdag for alle, menn spesielt, stressende, og de viser sine sanne følelser, forblir mann utenfor rigid og lite fleksibel. For mannen er vanskelig å åpne innbygger kvinne, selv om hun mener følelsesmessig nærhet viktig indikator på et tillitsforhold mellom dem. Forstå psykologien gulv funksjoner er viktig fordi du kan finne forståelse gjennom respekt for forskjeller og psykologisk outlook partner.
 Ikke glem at noen - at mennesket er fortsatt den samme liten gutt, hun er ute etter noe nytt, erobre toppen, men en direkte plikt for enhver mann - er å erobre kvinner. Selvfølgelig, har de en tendens til å elske, men bare inntil inntil favoritt vil være minst noen intriger. Og hvis alle hemmelighetene for ham vil være åpen - det vil gå lei og satt av på jakt etter nye opplevelser og prestasjoner, som det er interessant prosess. Og kvinner trenger bare å stadig demonstrere fange sin andre halvdel, ellers kan det bli kjedelig og folk vil Autosuggestion at den ikke begrenser sine drømmer, og det er ikke helt ideelt som han så lenge hadde søkt.  
Fyren er ikke kjent med foreldre
 Nesten hver jente møtte en fyr for en lang tid, ubevisst tilpasset bryllup og et lykkelig familieliv med ham i fremtiden. Det skjer ofte slik, synes at forholdet ut til å gå greit, det er forståelse, kjærlighet og lidenskap, men fyren ikke ønsker å sette foreldre, selv om det kan bygge felles planer og vakker flørting, bekjenne kjærlighet. Når jeg prøver å starte en sjenert jente snakker om å bli kjent med familien favoritt, hun får en reaksjon eller garanti for kontinuerlig arbeid, til feil tid, eller en ung mann og gjorde overs samtalen i en annen retning.
 Denne situasjonen kan ikke men alarm og fornærme, fordi hver jente ønsker å vite om den elskede så mye som mulig, spesielt på grunn av hans kjennskap til familien til den unge mannen hver jente tar et alvorlig skritt som sier mye, og viser alvorlighetsgrad. Så sier den unge mannens motvilje mot å faktisk introdusere sin kjæreste med foreldre om mangel på alvoret i sine intensjoner?
 Hvorfor ikke fyren introduserer foreldre
 Noen ganger jentene begynner å lete etter en årsak, tar hensyn til alle sine mulige mangler, føler unattractive, analfabeter eller ikke høflig. Men før du engasjere samokopannyam bedre tenke på årsaken til denne unge mannen.
 Det kan være mange grunner, mange av dem helt naturlig og diktert bare av tid:
 1. Tenk hvor mye tid du møte hvis ikke lenger enn to eller tre måneder, og det er ingenting å få panikk hvis konfigurert fyr på alvor, han trenger å se på detaljene i hans fremtidige elskede før sin leder i foreldrehjemmet. Du kan raskt varsle for hissig innføring hvis du tok for lunsj med foreldrene mine en uke kortet, er det verdt å vurdere ikke altfor ofte valgt ved å endre jentene?
 2. Bestem deg for å hente hjem en jente - et stort skritt for en ung mann, og for sin elskede, som betyr degenerasjon av deres forhold til noe mer alvorlig. Kanskje din fyr ønsker å velge en god tid eller minneverdig dato, timing Meet the Parents for hans bursdag eller nyttår til en festlig atmosfære uformell kommunikasjon var mindre enn anstrengt.
 3. Det kan oppstå en sak der en ung mann er ikke akkurat et godt forhold til sine foreldre, de er autoritære, fordi han er redd for å sende inn sin følgesvenn, som forventer en rekke småplukk og misfornøyd; de ikke forstår det, så dele med dem personlig liv han har ikke til hensikt og vinket deres kommende bryllup faktum for gitt; foreldre kan være for store krav om fremtidig følges sønn, så han bestemte seg for ikke å vise dem deres valg;
 4. Det er nødvendig å finne ut om noen er syke med sin familie, fordi i så fall, er situasjonen hjemme ikke bidrar bekjent; mulige, foreldre ofte krangle seg imellom eller er skilt; En av foreldrene kan drikke eller føre et umoralsk liv, så bare sjenert fyr bringe deg inn i sitt hjem for å ikke skremme av;
 5. Det er en mulighet for at den unge mannen hadde en negativ erfaring med den forrige overordnede dating en jente som for en eller annen grunn det er ubehagelig å huske, fordi han er på ingen hast med å ta forhastede konklusjoner og gjenta sine feil.
 Negative grunner for hans motvilje mot å bringe henne i huset
 Alle vыsheoboznachennыe årsakene kan midlertidig utsette din kjennskap til sine foreldre, men det betyr ikke at fyren ikke tilhører deg på alvor og ikke ønsker å gifte seg, ved hjelp av jenta som underholdning. Men det kan være et negativt tall og grunner til at folk ikke ønsker å bringe hans utvalgte i sin fars hus:
 - Det er ikke en jente med tilbørlig alvor, ser det som en ren tidsfordriv;
 . - Han ser ikke det hans fremtidige kone på grunn av noen faktorer som ikke oppfyller det, slik som for eksempel hennes trass, ubehagelig det arbeid, sin vane å røyke eller banne, etc;
 - Unge mennesker kan møte parallelt med flere jenter, hvorav den ene kan ha representert hans foreldre, og det andre han ser som alternativ;
 - Fyren kan være gift og var i stand til å skjule det, i så fall hans motvilje mot å bringe jenta til huset er forståelig.
 Som du kan se, er det mange grunner til at å lage klare konklusjoner bør ikke, men sette alt for å prøve å forstå logikken i hans unge menn, fremdeles krever. Hvis du ser at han opplever i denne forbindelse eller vidzhartovuyetsya, ikke ønsker å diskutere dette temaet, kan du prøve å snakke med ham åpenlyst, forklarer hvor viktig det er å ha full tillit mellom deg og kommunisere med dyrebar for ham. Hvis du støter på en lang tid og sette foreldre har fortsatt ikke har det travelt, er det nødvendig å fjerne de rose-farget glass og prøver å nøkternt vurdere situasjonen, ikke dekorere henne kanskje du bare bedrar seg selv, å miste tid med en mann som tilhører deg ikke, som du kanskje tror.  
Яндекс.Метрика