Hvordan å elske kjæresten din

 Kjærlighet er uforutsigbar, det er sprøtt med lykke og sorg. Når relasjoner hyggelig når ved siden av fyren og lett å varme, men ingen kjærlighet, må vi gjøre alt for å falle i kjærlighet. Hvorfor se etter en annen hvis det er helt fornøyd. Hvordan å elske kjæresten din?

 Først må du sette til side all frykt og komplekser som hindrer tillit til barnet ditt. Oftest er det frykt for å bli lurt, forlatt og alene hindrer åpne opp ditt hjerte. Dette kan være årsaken til tidligere feil. Hvis du bestemmer deg for å ha for å bli forelsket i fyren, så det er verdt det.
 Hvordan å elske kjæresten din
 Trenger flere utgifter ganger sammen, finne felles klasser som vil bidra til å komme nær følelsesmessig. Kjærlighet manifesterer seg i trøbbel, gjøre noe hyggelig for en ung mann. Bake kake, lagre den på disk favorittsanger, kjøp billetter til fotball. Lær å lage en hyggelig måte, og du vil føle deg bra å være lykkelig for andre.
 Skrive på et stykke papir alle de positive kvaliteter fyr og re-lese dem, og pass i sin ideelle for deg. Du kan gjøre deg og feire alle overraskelser og gode ting som han gjorde. Så du fortelle deg selv at det er verdig kandidat.
 Dette er den mest enkle råd om hvordan man kan bli forelsket i kjæresten sin.  
Hvordan å slutte å tenke på det

 Det er mange grunner som krever sletting av menneskelige hukommelse. Sluttet å elske, elsket en annen, han - fyren beste venn, er det ikke hensiktsmessig for alder, religion, fysisk velvære og andre. Hvordan å slutte å tenke på det?
 Det finnes en rekke mulige tiltak, selv om det ideelle alternativet eller en kur ennå ikke er oppfunnet. Vel være en robot, funksjonshemmede og hjernen går i sin virksomhet. Man kompliserte tanker aldri forlate hodet, spesielt de som er forårsaket av virvelen av følelser.

 For å forvise tanken på at noen må fjernes fra syne eller kaste bort alt som minner ham. Det gaver, bilder, klær, leker, kjører med sang og andre. Folk visdom sier, "ute av syne og ute av sinn." For noen tid vil måtte stoppe for å prate med dine venner sammen, besøke de stedene hvor du tilbrakte tid sammen.
 Hvordan å slutte å tenke på det
 Å ikke ha tid til å tenke på det, må du laste ned den selvstendig næringsdrivende. Vurdere handlingsplan for å være dyktig. Når henger treklyataya mening, gjør du ting raskt. Psykologer foreslår å bruke en metode for å blokkere tanker. For å gjøre dette, må du si nei idé. Du kan fikse ordet streik hender. Når "urolige" idé, bare forestille seg noe godt, nøytralt innhold. Du kan ta et badekar fylt med vann oljer, salter eller skum. Litt suge og slappe av og deretter flush, tenke at det tar alle dine bekymringer.
 Du kan finne en interessant yrke, vil hobby hjelpe distrahere og lete etter likesinnede mennesker. I form av nye venner kan snakke rolig, som de ikke vil diskutere hendelsene i ditt tidligere liv. Kanskje det er din nye kjærlighet.
 Disse var anbefalingene fra psykologer liker å slutte å tenke på det.  
Hvordan forføre en fyr? Flørte og initiativ

 Evne til forførende menn var aktuell til alle tider. Denne subtile kunst som krever en avveining av avslapping og vulgaritet, utspekulert, svakheter og seksualitet.
 Å forføre en fyr med en av skjønnhet er ikke nok. Dette krever indre skjønnhet, sjarm og evne til å tiltrekke menn. Ikke forveksle forførelse og forførelse, siden det bare forføre og lokke og tvinge deg selv til å tenke på - mye vanskeligere.
 Hvordan forføre en fyr: Anbefalinger
 Den første regelen, opphold med sitt utseende. Menn foretrekker preparerte og hyggelige smelling kvinner. Hvis jobben din er - for å forføre en mann i bildet spiller en viktig rolle hver detalj. Prøv å ikke dukke opp på gaten uten sminke. Bruk alle tilgjengelige i din makeup er ikke nødvendig. Det er viktig at ansiktet var alltid frisk, med en flush og glatt hud.
 Husk manikyr og pedikyr. De fleste menn finner velpreparerte kvinnelige hender sign eleganse damer. Dress er vakker (vakker - ikke nødvendigvis bety "dyrt"), vurdere alle detaljene i kjolen din.
 Gjør hårfjerning. Ikke glem om maske for ansiktet og håret. Bruk kun originale parfymer i normale mengder. Plukk opp åndene slik at du var fornøyd med dem.
 Klær og fottøy bør være en ideell tilstand. Ryggen rett, holde, selv om sitte på sofaen. God holdning og hevet hake alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til menn.
 Hvordan forføre en fyr seksualitet, kvinnelighet og naturlighet.
 Seksualitet
 Føl deg fri til å vise kroppen hennes. Men etter omstendighetene, slik at den over alt. Å forføre en mann, ikke nødvendigvis ha et kort skjørt og bluse med høy hals. Fortrinn skjørtet til kneet, men med et kutt på benet og bluse i halsen, men med bare skuldre.
 Et lite triks: hvis du fange synet fyr umerkelig gest prøve å fremheve noen detaljer i seksuell kjole. For eksempel, la ned bena og la hånden på hoften. Mann for spore bevegelsene dine og ta hensyn til den stramme skjørt, blonder stoff i å bestemme strømpe. Dette er en god måte å forføre tjener, vil han representere bena i strømper og tenker på deg.
 Din seksualitet bør bestå ikke bare klær, men med din oppførsel, stemme, myke bevegelser, gangart, uttrykket i øynene og smil. Husk at seksualitet og utilgjengelighet - det er ikke det samme. Ikke lukk opp for kommunikasjon, nye venner, flørte.
 Femininitet
 Langt hår - en sammenslutning av femininitet. Bruke triks, kaste hånd hårstrå sår på fingeren hennes.
 Trekker skjørt i stedet for bukser. Det har lenge vært vanlig at skjørt - det er bare den kvinnelige delen av garderoben, hvorfor ikke bruke det?
 Ikke gå utover feminin - ikke bruk i en tale harde ord vulgaritet, ikke bruk "mannlig" drinker (som vodka og øl).
 Naturlighet
 Ikke prøv å være sexy, feminin og naturlig for et bestemt emne, bør du alltid være slik. Du må være konstant spennende, siden målet er ikke bare å forføre en fyr og fortsatt holde det ofte så enkelt.
 Mann helt klart merke en kvinne med verdighet. Kjenner en pris og oppføre seg deretter, men ikke kynisk. La partneren din betale din bestilling i en restaurant, åpner døren, bidrar til å bære en frakk. Føler meg som en dame ved siden av ham og la ham føle seg som en ridder.
 Til fyren du behandlet med respekt, bør du være i stand til å elske deg selv. Skjem deg bort med deilig mat, gode klær, et bad med skum og aromatisk salt, arrangere dagene av skjønnhet.
 Flørte som en måte å forføre en fyr
 Med en flørt øker du selvtillit, blir mer trygg i sin skjønnhet og attraktivitet. Menn elsker å flørte. Direkte øye, smil, kyss, berøring - det kan samtidig være i spillet og skape et bånd mellom.
 Et lite triks "magnetisk" Se, se over skulderen gutt i det fjerne, og deretter se ham i øynene. Fra en rask fokusering på en nær gjenstand, elevene utvide. Ser det legger en slags magnetisme.
 Bruk en rekke psykologiske teknikker for å få kontakt med en partner. Å lytte til denne mannen av interesse. Prøv å snakke med ham i hans språk, sette inn en samtale med hans vokabular ord. Secretly kopiere hans bevegelser. Ja, folk vil se deg selv og dette vil sikre sin posisjon i den første fasen relasjoner.  
Hvordan bli mer feminin?
 Femininitet - som tiltrekker seg oppmerksomhet vi menn, forårsaker dem oppriktig beundring og ønske om å være rundt for å ta omsorg og ta vare. Mange jenter og kvinner er mer moden tro at femininitet og fristelser - identiske begreper, og seriøst overrasket når deres oppriktige antrekk og trass ikke har sterkere sex riktig eksponering. Så hva er fortsatt å gjøre og hvordan man skal oppføre seg, for å være virkelig feminin og attraktiv?
 Syv Laws of femininitet
Begrepet "ekte kvinne" består av mange små ting, men disse tingene lett gitt ikke for alle. Noen feminine gitt at det er, av natur, men det kan skryte av noen heldige. Så, hvis du ønsker å bli mer feminin, jenter trenger å jobbe med seg selv, sitt utseende, atferd og holdning til mennesker.
 1.  Beskjedenhet. Som du kan se, har denne kvaliteten noe å spokuslyvosti. Er seriøse folk aldri foretrekker en beskjeden jente som oppfører seg arrogant. Det er ikke bare lysstyrken sminke eller kostymer åpenhet. Høyt stemme løsbar bevegelser ønsker å presentere oss en så uvøren sjelen i selskapet ikke gir deg penger som du strebe. Den stille, men trygg atferd kombinert med verdighet, moderasjon i utsagnene og lytting - som, kanskje, er det faktum at er sann ydmykhet.
   Velstelt utseende. For å se preparert, ikke nødvendigvis daglige besøk skjønnhetssalonger. Sunt hår ryddig eller litt leken styling uten skarpe geometriske linjer, smakfullt valgt og nesten usynlig med sminke, vakre hender uten dekorasjoner og sans for stil i klær - det er det som gjør utseendet sann kvinnelighet. Ingen blodig farge neglelakk på neglene svart eller arc avledet øyenbryn. Du tror kanskje det er et tegn på visuell appell, men som allerede nevnt, disse tingene har ingenting å gjøre med femininitet!
   Ynde. Naturlige, nenarochytaya myke bevegelser gjør en kvinne mer attraktiv i øynene av menn. Selv om en liste med dine interesser og hobbyer oppført boksing eller bueskyting - la dine snikskytter og bokse vaner, knapt stenge dørene til gym. Hvis du tror du ikke er grasiøs, registrere deg for dans eller kunstløp. Disse klassene ikke bare legge glatthet på dine bevegelser, men også gi en følelse av trygghet og vil gjøre figuren mer fleksibel og passform.
   Sans for humor. Ja, dette er veldig mye verdsatt kvalitet selv i de mest alvorlige menn! Strålende utsikt, åpen smil og evnen til å finne en vei ut av enhver situasjon bruker humor svært lønnsomt å kutte deg ut av mange perfekt stablet beauties med en grim uttrykk i ansiktet eller kald, enebolig, hovmodig utseende. Selvfølgelig, selv med innholdet i den sprudlende sans for humor, husker ikke mer om en sans for proporsjoner, og bruke kløkt og dosering av sted. Høy latter og variasjon og sirkus ansiktsuttrykk og fakter og det bør absolutt utelukket!
   Fraværet av dårlige vaner. Kanskje noen menn og finn din vane å røyke sigaretter med smak av sjokolade moro, men svært få mennesker liker lukten av røyk som kommer fra en kvinne, uansett hvor dyrt og yzыskanneyshymy ånder mens hun ikke likte. Å drikke alkohol i overkant av normer for anstendighet, også oppfordret kvinner av gutter. Ikke bare mister du kontroll over sin atferd, la ingenting alt sitt arbeid på sin egen femininitet; beruselse gjør ikke ett, jo svakere (og faktisk dette?) kvinne. Enig i at kan være verre enn damen med uskarp sminke, knapt vыhovaryvayuschaya ord og dårlig holdt på føttene! Hold nåde! Om fange øl - vanligvis mannlige vane, men mer. Ingenting men vulgaritet og stinkende ånde, betyr det ikke gi deg. Forlate ektemenn rett til slik svakhet, du må huske at femininitet for deg - i første omgang!
   Evnen til å opprettholde en samtale. Glem det faktum at menn er redd for smarte kvinner; de er redde for dem som undertrykke deres deres intelligens! Så, utvide horisonter, være informert om alle nye hendelser (unntatt sladder - forresten, ikke feminin kvalitet). La din ektefelle er stolte av å være en rimelig nachytanna og kjæresten hans, se hvor lønnsomt er forskjellen på den du ringer av tause dukker i dyre drakter, fullstendig mangel på uttrykk på deres ansikter. Men ikke opprettholde en samtale følge en sans for proporsjoner og hensiktsmessigheten av dine uttalelser ikke overta funksjonene til Toastmasters og kvelds stjerner!
   Etikk i atferd og tale. Ikke i noe tilfelle ikke slippe inn ditt leksikon stygt språk; Dette er den første fiende av femininitet! Unngå å bruke ord-parasitter. Ikke blande seg i utenforliggende samtale, hvis ikke forventes at du deltar i den. Ikke diskuter bekjente, spesielt fremmede ikke bare utenlandske, men selv med sin mann. Gossip - tegn svarlyvosti og tilbøyelighet til intriger; Menn liker ikke. Lære å be om unnskyldning, uhell fornærme noen. Andre føler om åpen og vennlig, ikke lete etter feil i dem - og de vil fortelle deg det samme!
  Det er mange tegn på femininitet, som ømhet, kjærlighet, varme, forståelse og evne til å inngå kompromisser, kapasitet for tilgivelse og offer - men det er en annen historie der bare to nåværende helten - og du erobret din femininitet, og favoritt true til deg mann!  
Яндекс.Метрика