Hvordan engasjement

 Hva til moderne engasjement?
 Nå alle prøver å forenkle, men selv om du har seks måneder eller et år som bor sammen, og foreldrene dine ikke er kjent, er uunngåelig oppdraget. Det kan kombineres med fortrolighet foreldre, selv om det antas at engasjement - når unge mennesker søker til registraren.
 Mens dating kan bestemme den dagen søknaden, som arrangerer et ekteskap for alle. Hvis du kombinerer fortrolighet foreldre av engasjement, uansett her er vanligvis den måten. Møtet kan noteres i nær familie sirkel, kan du ringe slektninger - alt på egen hånd. Vanligvis engasjement bemerket i brudens hjem. Når alle aktuelle språkene som snakkes, bruden og brudgommen utveksling av gaver. Brudgommen gir vanligvis en ring av steiner, og bruden kan gjøre noen gave, som hun kjenner som brudgommen (helst så han kunne alltid ha det med meg).
 Ringen, en gave for forlovelsesringer kalles, det er vanligvis bæres for bryllupet, men den ringen bruden brudgommen bærer registrar kalt venchalnыm og det må nødvendigvis være glatt. Selv om mange er nå begge ringene.
 Hvis engasjement opprørt, til gaver laget tilbake.
 Hvis du ønsker å kombinere bryllupet dagen registrering og pre-se når bryllupet kanskje det er noen begrensninger. Siden bryllupet ikke er juridisk bindende, er det utført etter ekteskapet til registraren.
 Hold det oppnevne registreringsdatoen med forventning om raskere, har du mange tilfeller.  
Hvordan velge et bryllup dato

 Hvordan velge den dagen ekteskapet?
 Vanligvis denne dagen fjernet fra søknadstidspunktet til registraren for en måned eller to. Selvfølgelig, er tid ikke egnet, fordi ikke alle gjestene kan styre sin tid. Også, hvis du har slektninger eller nære venner i andre byer, finne ut om de kan uten problemer komme til deg på denne dagen.
 Hvis du planlegger et bryllup med masse folk og på en bestemt scenarioSå kanskje du trenger for å forberede seg til tre måneder.
 Hvis du planlegger et bryllup fest og frodig, og kommer til å dra på bryllupsreise, så må du velge en tur på forhånd og justere registreringen under ham, giftet seg i morgen, et par timer satt i privat, bort og bar deg til flyplassen.
 Mange bekymret for hvor du skal registrere, registraren eller Palace of ekteskap. Kanskje Palace over alt og under seremonien, kan gjestene ikke krysset fra fot til fot, og sitte stille. Mottaket er bedre, men fortsatt strengt tatt i tide, et minutt unødvendig, siden det er en strømning. Palasset er mye dyrere.
 Brud: når du velger bryllup dag beregne at det ikke faller sammen med dine kritiske dager, og det er en skam.
 Hvis du venter en baby, kan fremskynde registrering av ekteskap, men dette krever en offisiell uttalelse fra en lege. Og hvis du er satt til å føde, så ingen lang, og fly, betyr bryllupsreise ikke passer deg. Du kan bare gå med tog, og et sted i nærheten.  
Må jeg å gifte seg? Når du ikke kan gifte seg?

 Bryllup
 Det hele avhenger av din ønske fra toll vedtatt familier. Men selv om du ikke bryr seg som foreldre ønsker bryllupet, så hvorfor ikke gå for å møte dem! Så ufødte barnet du sannsynligvis vil døpe. Så hvorfor gi opp i begge tilfeller, det gode, full av spesielle feiringer, seremonier?

 Når du ikke kan gifte seg?


 Nedenfor er et syn når den ikke er engasjert i den ortodokse kirken vielsen (dato innlevert ny stil).
 1. tirsdag, torsdag, lørdag - hele året.
 2 januar:
? 1-7 - Advent,
? 7 - Yule.
 3 februar - 14 (messeaften).
 4. februar, mars, april,
? ost Week (uke olje før fasten);
? Lent (7 uker før påske);
? Påskeuken;
? på terskelen til Ascension (39 dager etter påske);
? på terskelen til den hellige treenighet (49 dager etter påske);
 5 april - 6 like før bebudelse den hellige jomfru.
 6 juli:
? Pinse,
? Petrov post - 2 mandag etter den hellige treenighet.
 7 august: 14-17 - farts Fast.
 8 september:
? 10-11 - Eve og Day of the Beheading av døperen Johannes;
? 20 - Julaften Holy Virgin;
? 26-27 - Eve og Day of the Holy Cross.
 9 oktober - 13 (like før den hellige jomfru).
 10. November - 28-30 (Advent).
 11 desember - 1-31 (Advent). I tillegg har hver menighet sine egne tempel dager.  
Trenger jeg å endre navnet

 Er det nødvendig å endre navnet i ekteskapet?
 Til å endre eller å ikke endre navnet, er det din egen virksomhet. Hvis du elsker sin fremtidige ektemann, kommer til å starte barn sammen, hvorfor dette problemet var på agendaen? Eller ønsker du en mann og barn var på et etternavn, og du liksom bar vil presentere? Familie og familie som er vanlig. Jeg kan forstå hvis bruden er veldig uharmoniske navn, er det andre som må endres, og deretter ta din forlovede.
 Men justere det med sine foreldre bør du definitivt. Kanskje de levde et lykkelig liv med sin ikke så veldig interessant navn, og de vil bli skadet hvis sønn av henne (og dermed til en viss grad nekte dem. Under samme navn foreldre venter på forplantning. Den ligger i mennesker genetisk. . Gjør alle hyggelig, ta ektemannens navn Hvorfor har konflikter, selv skjult, uuttalte - de er enda mer skadelig.  
Er det nødvendigvis påkrevet medgift?

 Må jeg har nå medgift? Hva bør være brudens medgift?
 Bare for å nevne en medgift fra fortiden. Mye avhenger også av hvor du bor. Hvis deres foreldre (foreldrene til bruden), medgift trenger et minimum: et par nye sett med sengetøy. Undertøy sikker på at du vil oppdatere. Men panner, boller, ladles i huset, og de er nok for alle. Mens andre foreldrene til bruden sier: "Her er et sted i kjøleskapet, noen potter og spise alene." I dette tilfellet, vil du ha mer av sine husholdningsartikler.
 Hvis du går å leve med en mann, så du trenger bare mye mer, og foreldrene dine vil bli roligere, hvis du vil ha alt du trenger.
 Men hvis du kommer med sin mann for å leve selvstendig i sin egen stue, så vi må forberede en medgift i sin helhet, fra møbler til dørmatte. Det er tilrådelig for foreldre å ta vare på å skape en festlig atmosfære i huset der du vil leve. Selv en tilsynelatende liten som pislyavesilnyy Frokost saken. Derfor, i kjøleskapet bør være riktige produktene.
 Spørsmålet om medgift brudgommens foreldre er selvsagt ikke heve, men brudens foreldre bør tenke på hverdagslige problemer første perioden av livet til et ungt par.  
Hvordan velge en kjole for bruden og brudgommen

 Etter å ha definert, hvor som vil være ditt bryllup Du kan nå tenke på kjolen. Foreløpig, i tillegg til tradisjonelle hvite praksis å kombinere det med blå, rød, burgunder. Velge en brudekjole er ikke diktert av strenge regler, sikkert lang og hvit, gjennomsiktig tyll og chiffon.
 Hver bruden ønsker å se på denne dagen spesielt imponerende. Så uansett hva hun valgte for seg selv - et romantisk bilde av de siste årene, og det er nærmere avant-garde tendenser i vår tid. Kan alle som lar deg føle uimotståelig. Men det er tider som tilsier en streng tilnærming: det er nødvendig å ta hensyn til alder av bruden, legge til og hudfarge, sesong, natur bryllup, grad av formalitet feiring.
 Mange bryllup, selv berømt, er nå i privat og ungdom dra på bryllupsreise. I dette tilfellet, kan bruden kjole være utsøkt ekstravagant, men i alle fall ikke frodig. Den passer en klassisk dress, ikke nødvendigvis hvitt. Forresten, absolutt ingen hvit. Hvit kan ha mange nyanser. Din oppgave er å finne akkurat det du mest til ansikt.
Hvordan velge en kjole for bruden og brudgommen

 Generelt, spiller valg av farger en viktig rolle i å forme bildet av bruden. De fleste bryllup sto for sommeren, som farger - kule undertoner og pastellfarger. I bryllup band kan være til stede blå, perle, rosa og hvite, bleke gule nyanser.
 Fin gyllen høst utseende, maismel, grønn, fargen på smeltet melk.
 I vinter, selvfølgelig, kombineres ldystыe, hvit, stål, blå, lys blå nyanser. I den kalde årstiden på skuldrene av kvinner kan bli kastet over en vakker sjal eller stjal, pels foret lys (men ikke brudgommens jakke!).
 Våren antrekk perfekt utfylle fargetoner som aprikos, fargen på mai grønn, krem, koraller og hvit.
 Lange hansker passer bare å kle uten ermer. Hvis kjolen har ermer skjønt lite, albue-hansker kjøpt.
 Lav og svært slanke bruden passe kjoler med høy midje, lange slør, høy krage, ermeløs og lange hansker til det.
 Lav og fullstendig mest passende kjole med en rett skjørt, lange, smale ermer, et lite kutt. Litt prysborennaya skjørt dekorert med bånd, visuelt øke veksten, men skjørt med volanger bør unngås. Hodeplagg må være raffinert, vel det vil se en krans av silke blomster.
 Med en gjennomsnittlig vekst og kroppsbygning passer alle antrekk, fra mini-skjørt og kjoler frodige slutt.
 Høy og tynn bruden passe kjoler med lav midje. Bare skuldre ser veldig feminin og sexy. Lagt opphovnet ermene, montering, krave.
 Høy, medium hudfarge brud kan bære en kjole med en montert bodice, skjørt runde opphovnet ermer og høy krage. Ser bra kjole opp til anklene.
 Høye og fulle - enkle linjer, uten ekstra blonder, broderier, smykker. Best mulig passform vertikal linje, myk linje bodice. Hodeplagg bør være enkel.
 Når du velger å gifte seg, må det tas i betraktning at bruden skal være stengt kjoler med lange ermer, til å lede en krone og slør. Hvis du ønsker å ha en åpen kjole, til bryllupet ta et skjerf eller kappe som skjuler en stor kutt og åpne armer.
Hvordan velge en kjole for bruden og brudgommen
 Men kvinner som giftet seg for andre gang, i enhver sesong, helst hvit bare utfylle kjole, slør i dette tilfellet er feilplassert.
 Av brude tilbehør inkluderer alt som utfyller brudekjole, men de er mer dempet "snakke" om kostnadene. Dekorasjoner bør fremheve skjønnheten til bruden kjoler og kombinert med hår. Fra smykker kan bæres på halsen tynn gullkjede med en medaljong eller perlekjede. Øredobber bør være i harmoni med dem, men i alle fall ikke være lang. Tiltrekke seg oppmerksomheten til besøkende du har, ikke smykker.
 Trenger å plukke opp en liten veske. Nå en spesiell preferanse håndvesker børstet silke, brokade, brodert med perler, fortrinnsvis med subtile sølv spenne nedleggelser og, viktigst, at det er i harmoni med kjolen. Noen har imidlertid foretrekker små poser poser.
 Hansker riktige generelt, frivillig, selv om mange anser dem et nødvendig supplement til kjolen. Vi har sagt at lengde hansker avhenger cut kjole. Ermeløse kjoler - lange hansker; jo lenger ermet, de kortere hansker.
 Velge en brudekjole, må du tenke på Fathi. Det gir inntrykk av romantikk og fullstendighet. Hvis du velger et slør kantet på kanten, se om det er i samsvar med mål kjole. Fatou kan erstatte diadem, panser, en krans av friske eller silke blomster. Ifølge gamle legender, blomster beskytte mot onde ånder.
 Bryllup lue selges ulike størrelser, stiler, med eller uten slør. Kapitéler tendens til å bli kombinert med noen - og frisyre perfekt supplement en vintage kjole eller en skreddersydd dress.
 Snakker av hår. Egnet noen som du til ansikt. Her er hva du bør unngå:
? altfor voluminøse frisyrer og mange verpe midler;
? også strammet hår som kan gjøre ansiktsuttrykk spent;
? mange små krøller som vil se på bakgrunnen av redundante nettverk, slør og frodig kjole.
 Parfyme prøve å plukke opp med en svært tynn, delikat og frisk duft.
 Makeup gjøres best kun i dagslys. Prøv å gå for lys eller mørk leppestift, vil en annen person i bildet blir utydelig. Neglelakk er bedre å bruke blek rosa eller hvit.
 Hvordan velge bryllup bukett?
Hvordan velge en kjole for bruden og brudgommen

 Av stor betydning er det bryllup bukett. Dette, selvfølgelig, ta vare på brudgommen, men se til at det er ensemblet på kjolen, må du. Buketten må bestilles på forhånd. Emballasje ekskludert.
 Den tradisjonelle hvite kjolen og plukke Fathi små blomster av lys, pastellfarger, med neraskrыvshymysya små knopper. Buketter utfyller i synkende kaskade av greener.

 Hvordan velge en kjole for bruden


 Costume brudgommen bør også ta hensyn til ikke spørre: "Hvem er vi forlovede? "Stor verdi gitt kvaliteten på materialet, dets tekstur; klipp og generell silhuett av kjolen. Tradisjonelt, bør det ikke kombinere mer enn tre farger. Hylsen skal nå til midten bein i håndleddet til mansjett skjorte titte på 15-2 cm. Bukser bør dekke nettstedet blonder og tilbake hæl sko nå.
 Ikke se på en svart dress med en rød nellik - en stil landsby bryllup. Svært elegant dress kan se grå eller beige. For bryllupsfest utendørs fit tuxedo hvit eller grå-sølv. Forbli i mote tekstiler i en smal stripe.
 Generelt bør vi begynne med sko. Beste sko til brudekjole - gode sko. Mislykket titt domstol sko, mokasiner, semskede sko eller støvler med dekorative spenner eller nese.
 Bånd til å ha sine krav. Sin farge og mønster bør ideelt matche fargen og teksturen i skjorte og dress som helhet. Hvis stoffet etter i en smal stripe, bør båndet være glatt og vice versa.
 En manifestasjon av dårlig smak er åpen demonstrasjon av tykt gullkjede. Den eneste dekorasjon i en brudekjole brudgom kan se og ring.
 Og så, endelig, kom til stede. Høres bryllup mars, og du er invitert til å gå på treningsstudio for seremonien. Forresten, når Mendelssohn skrev dette arbeidet, det er ikke ment bryllupet marsjen ble skrevet for å spille "Midtsommernattsdrøm". For første gang som et bryllup ble det gjort i 1847 i bryllupet Karyu Dorothy og Tom Daniel. Etter 11 år, kom han til bryllupet til kronprinsesse Victoria og Fredrik av Preussen. Siden da, uten ham tror nesten alle bryllup feiring.  
Яндекс.Метрика