Hvordan å etablere et forhold til en mann? Krisen i relasjoner og deres årsaker, psykologisk rådgivning

 Familieliv ved første vakre levende følelser og følelser av makt. Du opplever kjærlighet og deretter elske av en mann med utrolig kraft. Jeg ønsker å hjelpe henne rundt, holde, omsorg for en kjær. Men entusiasmen blekner med tiden, daglige rutine er tydelig, og det er uunngåelig. Det er forvirring i forholdet, du begynner å klage og finne ut hvem som har rett og hvem som har skylden.
 Krise forhold
 For å løse problemet med krisen i forholdet med en mann, må du først forstå årsakene. Fra et psykologisk synspunkt er følgende grunner:
 - En vane;
 - Kjedsomhet eller monotoni;
 - Kronisk tretthet;
 - Problemer på jobb;
 - Unspoken klager og klager.
 - Personlig konflikt.
 Hvordan å etablere et forhold til en mann?
 Nå, vel vitende om årsaken, se etter et resultat som du ønsker å oppnå, å reparere forholdet til sin mann. Derfor begynner å handle.
 Formulere ønske
 Så du ønsker å gjøre folk betalt mer oppmerksomhet og viste bekymring? Så fortell ham. Ikke vent til han gjette, fordi jeg ikke kan få ønsket veldig lenge. Gi en mann en direkte veiledning til handling. Samtidig prøver å unngå negative uttalelser skygge og subtile uttrykk.
 Tilbyr som "Du trenger ikke ta hensyn til meg" er uttalt negativ og mer som beskyldninger eller menneskelig manipulasjon enn ønsket om å løse problemet. For eksempel ønsker å gjøre folk ga deg mer tid. Hans ønske kan uttrykkes som: "Jeg vil gjerne en gang i uken vi tilbrakte hele dagen sammen."
 Bringer mangfold
 Gjøre livet ditt en felles kampanje for utstillinger av moderne fotografer og kunstnere, klubber og teatre. Ikke gå glipp av prime interesse for teater, dra på ferie sammen, velge denne romantiske stedet. De fleste har felles tur og møte med venner. Dette tidsfordriv er bra for forholdet, vil det gi lyse og positive følelser i den monotone rytmen i livet.
Hvordan å etablere et forhold til en mann? Krisen i relasjoner og deres årsaker, psykologisk rådgivning

 Del dine erfaringer
 Kronisk tretthet påvirker også forholdet til ekteskap. Problemer på jobben, som du ikke forteller sin mann eller han forteller deg, undertrykke og gjøre nervøs. Del din erfaringer mann og spørre ham hva som skjedde. Gjensidig støtte og forståelse, ikke bare gi tillit, men også styrke forholdet.
 Bli kvitt bildet
 Etter et langt liv sammen du sannsynligvis akkumulert gjensidige krav og klager. Føl deg fri til å uttrykke dem - uttrykte problemet er løst mye enklere. Enig med sin mann på et kompromiss: du ber ham om å utføre visse regler, som til gjengjeld vil prøve å oppfylle ønsket av sin mann. Denne metoden kalles "behavioral utveksling" - du vise slik oppførsel, som ønsker å komme i retur.
 Minyaytesya
 Det hender også at du er misfornøyd med ham for noen grunn. Razonravylas frisyre du har gjenopprettet, eller du føler at du ikke ser din beste interesse. I så fall trenger jeg ikke være redd for å eksperimentere. Radikalt endre sin frisyre og hårfarge, lage vakker manikyr, kjøpe sexy undertøy - alle disse trinnene vil hjelpe deg å bli mer trygg på seg selv. I tillegg vil folk bli gledelig overrasket over endringene ham en mulighet til å ta en ny titt på deg. Denne type forsøk på å nok en gang bli forelsket i sin mann.
 "Day care"
 En annen original måte å gjenopplive den tidligere ømhet og lidenskap - starte en "dager av omsorg for hverandre. Dette betyr at på en bestemt dag du betaler all sin oppmerksomhet til sin kone, prøver å lage ham en deilig middag, se fotball med ham eller spille biljard. I sin tur folk en barnehage av dere kan ta en haug med blomster, gå på kino eller restaurant. Dette gjensidig fordelaktig utveksling vil forbedre dine sanser, slik at hun skal vise din kjære at du bryr deg om det.

Forholdet mellom mann og kone: hvordan å holde et ekteskap sterk?

 Som ofte skjer, at glade, det ville virke, begynner familien å falle fra hverandre foran øynene våre. Begynn urimelig påstand, harme og konflikter som til slutt føre til fullstendig utelukkelse av ekteskap og ekteskap for å kollapse, noe som kan bli en veldig sterk og lykkelig familieenhet.
 Selv om du føler uendelig kjær og elsket man blir fremmed gradvis, du har fortsatt en sjanse til å rette på situasjonen. La oss snakke om hvordan du kan bedre forholdet mellom mann og kone, ikke dato for ekteskap bryte opp.
 Gjør et skritt mot hverandre
 For å løse problemet, må du først erkjenne at det ikke eksisterer. Svar selv ærlig hva som ikke passer deg mot sin mann. Også prøve å finne et svar på et spørsmål som ikke passer ham inn i familielivet og deg personlig. Nå prøver igjen demonstrere ærlighet - tenke på om din rettferdige virkelige årsaken til misnøye eller alle av hans carping og provokasjoner bokstavelig "sugd fra fingeren."
 Vær ærlig med deg selv så mye som mulig - dette er veldig viktig! Det kan godt være at ikke bare dine folk, men du får mest mulig splid i familien. I dette tilfellet, litt av en forandring for folk ser på deg også, ønsker å endre noe i deg selv.
 Selvfølgelig, å etablere relasjoner kan være vanskelig - du trenger den mest tålmodighet. Men gjøre en innsats og, i hvert fall for en stund, stoppe å kjempe for å forsvare sitt synspunkt. Prøv å glemme den harme og misnøye - husk at du må vise kone et eksempel på respekt for sin partner.
 Hva om forholdet rozladnalysya etter fødselen?
 Psykologer sier at mange par etter fødselen begynner å drive fra hverandre. Dette er ikke overraskende, fordi en stor følelsesmessig og fysisk stress rett og slett ikke kan gå ubemerket hen! Som en kvinne og en mann veldig lei av å endre sin status, ikke nok søvn, ofte bekymring og bekymring.
 Dette paret måtte gi opp ikke bare deres tradisjonelle levemåte, men også av de gledene som de ga hverandre før (på vanlige turer, besøk til steder av underholdning og selv med forskjellig kjønn). Så snakk om underholdning, hvis noen ganger taletid igjen. En mann og kone kan ikke diskutere hva som skjer med dem og til slutt veldig beveger seg bort fra hverandre.
Forholdet mellom mann og kone: hvordan å holde et ekteskap sterk?

 Hvorfor er det forvirring etter fødselen av babyen
 Moderne psykologi er fylt med eksempler der en kamp laget tilsynelatende i kjærlighet, brøt opp nesten umiddelbart etter fødselen. Og alt fordi folk begynte å føle denne typen overflødig, unødvendig, ettersom kone som fortsatt dedikere en full tid er det nå praktisk talt ikke ta hensyn til ham. Kvinnen, i sin tur, føles vysotanu, ensomme og ingen begreper - på hennes skuldre hviler et stort ansvar, og hva de skal gjøre med dette ansvaret til en ung mor har ingen anelse. Dermed, i det øyeblikket når paret spesielt trenger hverandre, de faktisk blir fremmede.
 Nyttige tips
 Heldigvis, prosessen med gjensidig fremmedgjøring fullt reversible. Du bare prøve å forstå din partner - å innse at det bare sliter, han, som deg, trenger hjelp og forståelse. Det vil være flott om du kan tilbringe mer tid med hverandre - henger ut (om noen av dine slektninger Sitt med barnet) har brakt sammen sikkert hjelpe huske hva du en gang elsket hverandre.
 Men selv om barnet sitter ingen motet! Etter at barnet sover ofte, og denne gangen kan du tilbringe sammen. Glem om innenrikspolitikk (eller la folk hjelpe deg å takle dem - det også integreres perfekt) og bare slappe av sammen. Husk at vanskeligheter - det er bare et midlertidig fenomen, som ikke er i stand til å erobre dine sanser.

Bør jeg tilgi svik av sin mann, psykolog

 Spørsmålet om å tilgi mannen som forandret veldig kompleks. Det hele avhenger av ditt forhold til ham, hans menneskelige kvaliteter, følelser som du opplever, og mer. Hvis du vet om forræderi, så er det nødvendig å snakke med sin mann. I samtalen blir det klart om det var en tilfeldighet som var årsaken og han angrer forbrytelsen. I tilfelle at det blir klart at det ikke var tilsiktet. Han trenger deg og familien, bør du tilgi ham. Men i dette tilfellet, bør du prøve å glemme og aldri klandre en mann, eller en rolig familieliv vil ende. Hvis du ikke er klar til å tilgi, er det best ikke å leve sammen. Ellers du yzmotaete selv og ham. Denne konstante mistillit, frykt, beskyldninger, forvandle liv i helvete.

 Bør jeg tilgi svik av sin mann, psykolog
 Det er viktig å forstå at å tilgi betyr ikke helt glemme smerten vil etterhvert bli kjedelig. Det er nødvendig å finne årsaken til handlingen, kan du ønsker å gjenopplive de følelsene som du fortsatt føler for hverandre. Du kan gi en sjanse til sin mann.
 Etter avskjed ikke bør begrense bedre showet egoisme. Husk at lykke er mulig etter svik. Du fortjener det beste, du vil bli elsket. I enhver situasjon må du tenke på fremtiden. Skuffelsen i hans utkårede skal ikke føre til skuffelse i verden. Her kommer til unnsetning venner, litteratur, kino, etc. Ikke zamykaytesya, ta en treningsøkt for å hjelpe føle schatlyvoy. Fra erfaring til å flykte, ellers kan du gå gale. Vær glad ond mann, elskere, naboer, etc.
 Det var psykologen om å tilgi svik av sin mann.  
Яндекс.Метрика