Hvordan finne sjelefred og ro

 Vi tilbyr nyttige tips og råd fra en psykolog om hvordan å nå og oppnå emosjonell balanse, harmoni og fred, å leve med glede og lykke i tankene.
 Å finne en balanse, er det ikke nødvendig å meditere på timer etter soloppgang eller solnedgang. Du kan ikke dra til fjells eller i ærefulle isolasjon i et kloster. Trenger å vite - hvem du er.
 I alle andre tilfeller, vil din innsats være forgjeves å skape balanse, er det som å sette inn batterier i alle enheter opp ned! Selv om du ikke vil finne retning av "pluss" og "minus" - hvilken som helst enhet vil ikke fungere.
 Du kan spørre hva det betyr å "forstå meg selv"? Start med å ærlig innrømme til deg selv: noen ting i livet hindre deg levende. Valgfri umiddelbart videre å fjerne dem. Nok til at du tenker på deg selv. Etter å reflektere over sin egen psykologiske komfort, du gjør et stort skritt mot et nytt liv.
 Når du innser at kan forstyrre utvikle eksisterende relasjoner, er det nødvendig å fjerne ballast fra fortiden. Dette er en av de vanskeligste oppgaver. Enhver psykolog vil fortelle deg det samme.
 Vanligvis skjult veldig dype sår grunn løpet av årene, og noen ganger du føler at det ikke er noe problem. Men noen ganger du fortsette planish trodde det ville være "hvis", eller at du er skyldig i skjedd i livet ditt eller andres problemer.
 Følelser av skyld - dette er det verste du kan lære av fortiden. Du er ikke så kraftig til å påvirke andres liv, fordi uansett hva som skjer - død, skilsmisse eller krangel - du ikke endre hendelsesforløpet, selv om du har til - annet. Snarere enn å synes synd som skjedde med andre mennesker, få hans virkelige trekk i det i orden, og etter en stund arrangementet vil du bli oppfattet helt annerledes.  
Hvordan bli venner med penger

 Hvordan bli venner med penger. Hvordan å behandle penger


 Husk hvordan du følte forrige gang hadde problemer med penger? Kanskje undertrykt selv ulønnsom. Skammer seg over å gå til en dyr klesbutikk eller møbler. De spurte seg selv: "for meg alt dette? Jeg sier at det materielle plan, som fokuserer denne butikken? Ikke se på meg på skjeve selgere tror ikke at jeg vandrer lisensiering uten penger? "Kanskje du selv tenkt at det vil alltid være at du - ikke den personen de pengene stikke pengene i det hele tatt er ikke nok, og ikke nok for deg
 Stopp! Hvordan kunne du gjøre dette for å gi fargede papirer for å ta makt over oss? Det viser seg at med dem du er smart, vakker, interessant, og uten dem plutselig durneete, hlupeete ikke forestille interesse for andre? Hvorfor penger til slutt bli mestere i livet, manipulere din karakter og atferd?
 Å sette dem på plass, heller, for å gjenvinne riktig rettmessig fortjente plass, prøv å behandle penger lett, men samtidig ikke nøl med å stå opp for dem. Vær aktiv i penger, venner med dem.
 Ikke vær redd for å bruke penger den lille glede, og ikke trenger å oppleve skyldfølelse når du kjøper de tingene du ønsker i stedet for noe veldig viktig, men veldig hyggelig! For eksempel, du gikk til butikken for å kjøpe en ny duk, men en måte pakket inn i parfyme avdelingen og legger ikke merke pakken var blek lilla neglelakk, mascara og pensle med podkruchyvayuschey ball deodorant. Penger på duken er ikke nok, og du torturert selv anger. Men hvorfor? Behandle alt enklere, det er ikke den siste penger i mitt liv! Kjøp en serviett i dag for å dekke propaleni miss hullet, og klut vil få en annen gang. I tillegg er den nye neglelakk ser veldig kult! Men hvis en slik kampanje for femte klut, men i stedet på voksende antall speile polsk lilla - dette rådet er ikke for deg.
 Ikke nøl med å forsvare sine penger når obvazhuyut, jukset, gi levering mindre enn nødvendig. Ikke nøl med å vise at du vet hvordan du skal telle pengene sine.
 Ikke oppbevar hjemme ting, gamle ting, klær, solbriller, klokker, i håp om at en dag trenger å skru av briller eller gammeldags jakke. Vi må tilpasse oss til det faktum at det kan være nyttig i ti år eller tjue, og at du alltid kan kjøpe en ny ting. Du trenger ikke å forberede seg på forhånd til fattigdom. Det er bedre å trekke seg ut av skapet hans klær som aldri vil bli slitt (og kaste en synd, "som betyr nesten ny, bare halvparten kledd"). Finne adressen til mottaker ting for barnehjem, og ta alt der. Disse klærne vil gjerne ha jenter oppvekst der det er ikke bare foreldre, men gode klær og sko. I tillegg er den halvtomme skapet - hvor vil henge nye ting!
 Ser ut som veien kvinnelige. Billige klær - er en konstant stress. Først, det er vanlige kvinner kledd i nøyaktig samme skjørt eller jakke, for det andre, billige klær raskt forverres, og for det tredje, og viktigst, billige klær, og du selv vil ikke føle chic, trygg kvinne og en jente fra en fattig familie som bare ønsker å bli rik og mann. Har du ikke fem eller seks, og to bluser, ikke tre eller fire, og to skjørt og bare ett par sko for sommeren. Ingen vil vite. Men kvaliteten og stil på klærne vil bli sett en mil unna, tilbake rettet seg og stemningen blir som en kjær i hver kvinne. Liker ikke dette, og du?!
 Og mer. Når pengene er virkelig trengte - de vises. Plutselig syk er glad i, og du er låne penger fra venner, finne deltidsjobber, raskt selge gamle kjøleskap som for et år er inaktiv, fordi erstatning ble kjøpt ny og var bare for lat til å gi annonser i avisen. Du utvikler intens aktivitet - og få betalt! Og når livet er rolig, lite penger, men eksistensen synes mangler, bare for å klage sørgelig forfatning. Men kanskje du og egentlig ikke trenger mye penger, zadovolnyayetesya tid liten og gjorde ingen trekk mot penger?  
Stones av dyrekretsen

 Hvordan velge en stein maskot for tegn på dyrekretsen. Å bringe deg lykke stein var "penger" dekorasjon, må du riktig velge det. En av følgende - et utvalg av stein-maskot for dyrekretsen

 Steiner-talismaner for dyrekretsen


 Steiner-talismaner Capricorn


 Edelstener og mineraler har lenge vært brukt som talismaner. Maskoter for Steinbukken: ruby ​​lilla, mørk onyx, malakittgrønt, chrysoberyl. Malakitt serverer ønskene, gjør mennesket harmonisk. Bringer lykke i virksomheten og suksess i kjærlighet. Hvis malakitt satt på solar plexus, fylles det energi som vil gi fysisk og emosjonell helse.

 Steiner-talismaner Aquarius


 Aquarius bringer lykke zirkon og granat, lapis lazuli, krysopras, ametyst. Steinen som bringer lykke i virksomheten og bidrar til å oppnå høye embeter, - granater. Hans element - aktiv utvikling av informasjon, søke etter optimal bruk av informasjon som er innhentet og muligheter i enhver situasjon å navigere og handle rolig. Sparer skarphet i sinnet og selvstendig tenkning.

 Stones-maskotene Fish


 Stein, Fiskene finne perler, akvamarin, karneol, smaragd, safir, spinell, jet. Emerald inspirerer til kreativitet, oppfinnsomhet fremmer, stimulerer fantasien og evnen til å forstå andre mennesker, undertrykker overdrevent sensuelle lidenskap, utroskap beskytter, fremmer lang levetid, healing vise.

 Steiner-talismaner Væren


 Heldig for Væren anses rubin, granat, citrin, onyx, turkis. Turkis bringer fred og velstand, fremmer raushet, mot, velstand, lojalitet i kjærlighet. En sjelden type turkis - hvit - gir karakter utholdenhet.

 Steiner-talismaner for Taurus


 Folk født under tegnet av Taurus, fremme alexandrite, karneol, safir, zirkon, jaspis. Carne - en ekte talisman av lykke, tiltrekker økonomisk flaks, hindrer forsinkelser i tilfeller forenkler rettferdig bringer trygghet og trivsel, bedre helse, øker vitalitet, tiltrekker seg glede og velstand.

 Steiner-talismaner for Twins


 Stone, er Gemini anses krysopras, jaspis, lapis lazuli, bergkrystall. Lapis bringer glede til huset, og skaper en atmosfære av godt å være gift gir åndelig harmoni. Utvikler visdom og skaper en atmosfære av dyp følelsesmessig tilknytning. Bringer lykke til folk oppriktige, åpne, vennlige, utvikler visdom og kreativitet.

 Steiner-talismaner for kreft


 Talisman er født under tegnet av Kreft er en perle, hematitt, rav, akvamarin, topas. Amber gir styrke, mot, optimisme, fremmer riktig valg i vennskap og kjærlighet, denne stein bruder. Hjelper i kreativ selvutfoldelse, inspirasjon og samtidig forårsaker sedasjon. Det letter oppføring i et lykkelig ekteskap, foreslår beskytter mot ulykke, behandler unormal hjerterytme, hindrer besvimelse, forbedrer skjoldbruskkjertelen.

 Steiner-talismaner for Leo


 Lions egnet diamant, obsidian, Beryl, olivin, Hawkeye, pyrope. Hawkeye beskytte i fare, beskytter mot enhver manifestasjon av negative påvirkninger. Fra synspunkt av den gamle læren om steinelementer gi ut våre følelser, kan irritabel person få momentum å frigjøre negativitet som hadde akkumulert, og stille og diskret bli mer omgjengelig.

 Steiner-talismaner for Virgo


 Jomfruer bringe lykke jaspis, jade, onyx, koraller. Jade viser veien til åndelig utvikling. Mannen, som ikke fungerer på seg selv, gjør ensomme, de samme menneskene som arbeider på deg selv, forynger, snu utseende, beskytter mot det onde øyet, redde oss fra katastrofe. Dessuten beskytter denne steinen mot trøtthet, forlenge livet, kurere nyresykdom.

 Steiner-talismaner for vekter


 Av steiner stjernetegnet Vekten inkluderer opal, Charoite, ametyst, agat, jade, zirkon, spinell. Agate fremmer selvtillit, enkel kommunikasjon og ro, utvikler subtilitet av følelse og bidrar til å skille løgn fra sannhet, gir klarhet i tanke, beskytter mot det onde øyet, beskytte mot hekser og vampyrer, hjelper med forkjølelse og sykdommer i nervesystemet.

 Steiner-talismaner for Scorpio


 Den mest vellykkede filialer stein for Scorpio - hematitt, turkis, Turmalin, koraller, topas, Hyacinth. Turkis bringer fred og velstand for alle bortsett fra tyver og mordere. De er steinen bringer uflaks. Turkis fremmer raushet, mot, velstand, lojalitet i kjærlighet. Det tiltrekker venner hjelper seier over fienden, tar bort vrede myndighetene, eliminerer angst, hjelper behandle sår, svulster, forgiftning, beskytter mot fall.

 Steiner-talismaner for Skytten


 Ideell for Skytten steiner - granat, safir, beryll, obsidian, heliotrop, rubin, svovelkis, sardonyx. Sapphire styrker vilje, besluttsomhet og mot øker, noe som gir kreativ inspirasjon, oppfordrer åndelig utvikling, bidrar til å vinne kjærligheten, men inerte og grådige mennesker er forbruker. Stone behandler øyesykdom, slitasjegikt, leddgikt, hjelper med nervøsitet og depresjon.  
Яндекс.Метрика