Hvordan forberede for første date

 First Date. Hva du skal ha? Hvordan man skal oppføre seg?


 Nyttige tips og råd for jenter om hvordan å forberede for første tone.
 Skål! Endelig! Du lykkeligste jenta i verden - du invitert til å besøke den! Den samme fyren i drømmene dine!
 Er du klar til å hoppe rundt i rommet med glede og danse vals. Men så - horror av grusomheter! - Du innser at du ikke vet hva du skal ha!
 Du panikk og fly ut av skapet gensere, jeans, skjørt som flaks passet ikke: det er for formelt, dette du ser ut som en streng lærer, henger det på deg som et seil på masten, som er imidlertid svært Hva gjør du ser fett?
 Stopp! Ingen tid til å få panikk. La oss innse det rolig med saken.
 Rart, er det ikke? På første date fordi det er viktig å tenke på hva jeg skal si, hvordan man oppfører seg, som ser ut til ham Men ikke som satt på deg! Men til tross for dette, du febrilsk nosyshsya leiligheten på leting etter sin mors kjole og høye hæler.

 Form av utstyr


 Regel 1
 Bestem deg på forhånd hva slitasje på en dato, som prycheshesh hår tilbehør plukke opp! Og ikke bare fantasi, men implementerer også! Prøv på valgt skjørt utseende, eller kombinere det med en grønn bluse som foreldre ga deg i det nye året. Pomyluysya i speilet, gå rundt i rommet iført sko - er det viktig at du var komfortable, skoene er ikke trykket og ikke gni føttene. Tross alt, trenger du ikke ønsker å tenke på alle disse besøkene djevelens sko, lik den spanske Sapozhok!
 Generelt, trenger du en natt på all denne moroa. Men rett før avtalen du ikke er nødt til å endre noe, og du får sammen uten for mye krefter!
 Regel 2
 Det følger av den forrige. Nok en gang jeg gjentar: du bør være komfortabel i sine utvalgte klær! Faktisk jobb farvel - og lære å kommunisere bedre fyren i drømmene dine. Og ikke lider av det faktum at du ikke kan puste i klassen, men svært skinny jeans søsteren din! Klærne skal være komfortabel og ikke bare vakker.
 Selvfølgelig, den viktige rollen plass rendezvous. Så finn ut på forhånd, noe som vil være vert for møte for å kle på passende. Innrøm det, du er usannsynlig å komme i glede, hvis du finner ut at du må klatre et fjell i kveld kjole sko eller hæler, eller til og med skate!
 Regel 3
 Det er ikke vesentlig. Klærne må matche anledningen! Det vil si, hvis du går til et diskotek, så kle tilsvarende. På en pen kafé hverdagslige ting. Teatret kan skryte av elegante kjoler og hest sko med høye hæler og mini skjørt åpenbart være overflødig.
 Frykt ikke fyren brå endring av bildet. Kun fantasien: han invitert til å besøke søt jente med fregner, kledd i beskjeden, men sjarmerende en sarafan, men i stedet var det en snill dame vamp med lyst malte lepper og glamorøse fleece. Ingen vil bli overrasket om den stakkars fyren i hjertet ikke bryte ned og la det "slagmarken" og ikke pryvitavshys med deg!
 Spøk til side, men ikke rasteryay ett bilde som allerede har gjort inntrykk på ham. Tross alt, han likte deg, ikke noen der med filmer om vampyrer!
 Regel 4
 Makeup bør brukes som! Ikke overdriv med sminke. Mange gutter liker det ikke når jenter er malt. Fyren er neppe et unntak. Naturlighet og oppriktighet uavgjort. Og som liker å chatte med en jente som ansikt snarere som en voks maske!
 I tillegg, en overdreven bruk av sminke skadelig effekt på huden. Make-up er nødvendig for å skjule feil og lage fersk ansikt og ikke slå den inn i en brightly malt maske indiske jakt. Perfekt makeup bør være nesten usynlig!
 Og igjen, vær forsiktig med parfyme eller toalett vann. Hvis utenomjordisk lukt som kommer fra deg, vil dramatisk truffet i nesen, hvis ikke føre til allergier, være forberedt på at romantisk date med noen du faller rett inn i sykehusrom.
 Så hvis du har besluttet å bruke sprit plukke diskret og subtile smaken. Han har å gjøre inntrykk, og ikke føre til en hodepine!
 Regel 5
 Hva annet jeg vil si er den viktigste fordelen av klær og sko. Naturligvis, det er rent.
 Noen, selv den trendy ting vil se latterlig og patetisk hvis det blir sett eller beis strømmet uforsiktig sydd hull. Så forberede alle ting på forhånd! Favoritt jeans du kan alltid vaske og klapp beste bluse.
 Og ikke glem om renslighet av hår og negler! Skitt under neglene - hva kan bli verre! Ikke overraskende mange mennesker preparerte hender avsky.
 Men rent og ryddig podpylennыe gjøre neglene håndtere delikat og rørende! Ikke bli overrasket om fyren i drømmene plutselig kysse hånden som i de gode gamle romantiske tider!
 Så, du er fullt forberedt. Utvendig justerer til suksess, og du vil ikke bli til skamme og rødme, selv om sa noe galt! Tross alt, fyren i drømmene dine er overrasket og sjarmert av din skjønnhet og neotrazymostyu!
 Flere detaljer om hemmeligheter første date artikkelen lese: First Date.  
Forbedre familierelasjoner. Vilkår for lykkelig familieliv

 Den første regelen av harmoni av familieforhold


 Det første du må lære å se med min mann - det var bra. Når det obnaruzhatsya kone nravyaschyesya funksjoner, vil det appellere til menn, gitt alle sine positive egenskaper mot som mangler synes ren bagatell. Mannen raskt føle endret holdning til det, og det vil positivt påvirke relasjonene i familien.

 Den andre regelen for harmoni i familieforhold


 Andre - vi må lære å snakke fra hjerte til hjerte. Hvis kona vil være den beste følgesvenn til sin mann om hun ville prøve å være klar over sin interesse, gi ham til å snakke og lytte til slutten, vil det også være en god hjelp til å styrke relasjoner.

 Den tredje regelen av harmoni av familieforhold


 For det tredje er det nødvendig å danne en mann ønske om å vende hjem, fordi det var alltid venter på kjærlighet og setter pris på.
 Kona skal gradvis begynne å fortelle sin mann om sitt arbeid eller hobbyer. Etter en stund begynner han å forstå saker av hans kone, og han begynner å stille spørsmål. Det styrker også familiesamfunnet.  
Øynene - sjelens speil. Hvordan velge en mann for øyenfarge

 Hvis du har valgt blå eller blå øyne


 Syn'ooki menn farlig som kvikksand. Deres herskere virker så romantisk, snill og til og med passiv Men den farligste misforståelse, fordi det er ikke en bunnløs blå himmel og fargen på kaldt herdet stål. Syn'ooki ta hva de liker og uten anger avskjed med sliten lidenskap.

 Hvis du har valgt grønne øyne


 Green-eyed menn spesielt god i sine yngre år. De er enkle å lyse opp er heldig "tull" for kvinner klare for bragder og galskap. På grunn av dette stappe mye knall og fall. Av denne grunn, i voksen alder er svært rimelig, selv trauste og forsiktige.

 Hvis du har valgt sorte øyne


 Sorte øyne  mann - Er ubestridelig bevis lidenskap, temperament. De alltid ønsker å erobre, kommando, herske. Men så, når ønsket, er de klare til å forsvare sine gevinster og voldsomt kompromissløs - til offer.  
Hva gjør det som interesserer

 Interesserer mann vil fortelle deg om sine seksuelle preferanser. Ikke tro? Sjekk!
 Favoritt elsker å skydive eller foretrekker å bruke tid å se på TV, syk for hans fotballag? Jeg liker en god refleksjon av menneskets natur og hans erotisk lidenskap.
 Extreme. Han føler alltid mangel på adrenalin og leter etter måter å slukke tørsten. Vær forberedt på det faktum at din avtale, begynte med et besøk til opera, end sex på taket av huset hans. Hastighet, trykk og risiko - det er hva det blir.
? Hvis du er lei av den balansegangen av kjærlighet og ønsker å tilbringe natten i sengen, ta favoritt, det er ikke så kjedelig som det høres ut. Skape en fest for deg, for ekstreme forventer får i retur samme.
? Oppmerksom ekstreme av slike bagateller som prevensjon, tar seg ikke brukt. Spørsmålet du må ta over!
 Collector. Uansett hva han samler inn, kjede eller pre-revolusjonær bokomslag av ølflasker, det viktigste for ham - en estetisk nytelse. Han setter pris feminine blonder undertøy og kveld makeup. Men en av skjønnheten i hans hardt rammet.
? Med tanke på hvor verdifull du kopierer samlingen din, vil omhyggelig folk spør om din fortid og årsakene til avskjed med dem. I sengen, vil han fortsette å vurdere, tomme for tomme studert kroppen din.
 Sports Fan. Leiligheter til ham - et sted for konkurranser og rekorder. Sex med ham er forskjellig tehnichnistyu og høy hastighet. Men fornøyd er den siste i en liste over sine prioriteringer. Har du ikke tid til å nå orgasme? Enhver porastoropney! Generelt, det viktigste - ikke en seier, og deltakelse.
? Den nære kontakten med en slik mann vil glede de som liker rask sex. Hvis du liker lange forspill måtte erstatte dem rundt - flere kontakter på rad.
 Hunter (fisker, sopp). Han er forsiktig og mistenksom, aldri har det travelt og nøye analyserer resultatene av sine handlinger. I sengen jeger nøye klokker kvinnen forutse hennes ønsker og huske at hengivenhet hun liker.
? Til tross for den tilsynelatende treghet og mangel på initiativ, han liker ikke når en kvinne finner overdreven aktivitet. Spillet bør kjenne sin plass og vente tålmodig når Hunter eie.
 Bilist. Det er vanskelig å anslå den naturlige skjønnheten. Han mener at selv de kvinnene hvis utseende er et ønske hos de fleste menn gjør ikke vondt "Thun - ningyo". Dens vind silikon bryster, falske øyevipper og påløpte negler.
? Han likte Produkter av sex butikker, smertelig klar over størrelsen på penis og bringe sin mangel på fart varsling. Ikke prøv å spøke om disse spørsmålene!
 Amatørfotografer. Han - mannen av stemninger. Mens nærhet kan slutte å bevege seg, i tanke, ser ut som din nakne kropp mot et bakteppe gardiner. Han kan ta noen tar, til "alt skjedd": art, du vet, ikke stå forfengelighet og stereotypier.
? La merke til at mannen fanget dem og deres følelser mye mer enn deg? Vtolkuy ham at du er hans muse, i stedet for modeller.
 Forfatter: Maria Baulina, psykolog  
Яндекс.Метрика