Hvordan å forelske et menneske for livet?
 Kjærlighet for livet - det er veldig romantisk og alltid søker kvinner i forhold til permanency. Men for å skape slike relasjoner må jobbe hardt. Det er bare i eventyr, åpenbart fiktive vår praprapraprababushkamy, er det prinsesser, drager, utnytter og vinne hjertene til vakre kvinner, og alle lever lykkelig og dø i en dag. Men hvordan å designe all denne prakten i reelle termer? Hvordan å forelske et menneske for livet?
Faktisk, å leve sammen lykkelig noensinne etter, ville den første regelen høres ut som dette: ikke hver mann er en enamour. Hvis, for eksempel, spørsmålet du kom mot en fyr som elsket endringer enkelt og regelmessig, er det riktige svaret - ingenting. En slik mann vil neppe endre seg, uansett hvor fint ikke avbildet vestlige kino lyse utsikter. I forskjell mellom Hollywood og historier fra min bestemors historier. I filmen ender som regel opp bryllup eller kysse lukke opp. Det er ingen "lykkelig alle sine dager" ikke viser det.
I eventyr greit - grei kar tråkket dusin par sko i kampanjer, bestemte spørsmålet om leshymy-kikimoras, og vant til slutt lurer-vidunder dårlig. Og bare da - og, damer! - Hovedpremien: jente skjønnhet. Etter et slikt bidrag til familiens lykke vil han elske hans dommer inntil døden skiller oss ad gjøre? Selvfølgelig. Ellers er det ingenting, ikke sant?
Så, ser fremover: å forelske mann provoserer hans gjerninger. Reinstallere maskinen, pumpe opp hjulet på bilen, kjøre til hytta, fjern fra favoritt katt treet (vet ikke hvordan du uhovorysh dyr der oppe) - jo flere mennesker vil bryr seg om deg, jo mer han blir nødt til å beseire Dragons, jo mer verdifull være premien.
Faktisk skape et forhold for livet - problemet helt løst, og vi vil diskutere alle metoder og virkemidler for å oppnå dette. Men først, men kunngjøre listen over typer som ikke er verdt å kaste bort tid på å prøve å bygge et seriøst forhold. I beste fall det rett og slett ikke fungerer, i verste fall - og du finner deg selv bundet for livet å ikke Prince. Derfor, i tillegg til Don Juan og Lovelace (og enkelt, Baba) bør sterkt vokte på møtet, men heller helt holde seg borte fra:
Menn som drikker for mye, ikke vedys 'forsikringer om at han drikker hele tiden vanskelig eller tid. Å leve med en alkoholiker - det er forferdelig, og du trenger ikke er lykke;
de som bruker narkotika, kan alt være dårlig enda raskere enn i det første tilfellet;
hvis han lot seg minst en gang heve deg (eller en annen kvinne) arm, som senere skulle be om unnskyldning følge, noen psykolog vil fortelle - dette er ikke situasjonen vedvarer;
Dersom menn 30 og han fortsatt bor sammen med sine foreldre - en svært dårlig sak, en mangel på ønske om uavhengighet over tid du egentlig ikke liker det;
hvis det ikke fungerer eller permanent inntektskilde. Begynnelsen - det finnes unntak: en avgjørende fase i livet eller midlertidig krise. Men hvis midlertidig krise varer mer enn et år, nei det er ikke en krise, men er trygg holdning tapere. Forholdet med mannen - en av de beste måtene å ødelegge livet ditt.
hvis din valgte gift, ja, noen ganger gifte menn skille seg fra sin kone, men et langt og lykkelig liv med tidligere elskere vanligvis ikke fungerer.
I alle andre tilfeller, for å kjempe for deres lykke i prinsippet mulig. Hvor skal jeg begynne?
I et forhold med en mann bør velge riktig posisjon. Det er i alle fall bør ikke gjette at du gjorde zakohuyesh. Hans tillit til frivillig valg - en forutsetning at alt går slik du ønsker. Det beste er om objektet er allerede føler sympati for deg. Da vil vi fokusere bare på hvordan man kan styrke disse følelsene og holde dem for livet. Så, din beste holdning til det - vennlig interesse. Det er ikke å skremme menn overdreven kulde og utilgjengelighet, men ikke shokyruem voldelige manifestasjoner av følelser. Og begge like godt føre til hans ønske om å forsvinne på et blunk.
Du sikkert lagt merke til at fansen ikke kommer alene - rolig på den personlige fronten varierer steds tok totalt tilbedelse. Vel, bruke den. Begynn enamour ham når du føler oppmerksomhet til seg selv på alle sider - sunn konkurranse ennå ingen forhindret. Bare ikke prøv å diskutere med ham antall fans og knuste hjerter deg eller på annen måte brakt til hans kunnskap hans popularitet - og de fleste menn føler stor ting.
Lytt og ros. Hvis du lærer å lytte uten å avbryte, vil det tjene deg i livet av fremstående tjeneste. Og i et forhold med en mann av dine drømmer - sikkert. Først vil du finne mange viktig om det, og for det andre, vil han forstå at du er flink og hvordan å sette pris på. Ikke kritisere ham og hans beslutning ros og zahoplyuysya. Og holde denne vanen etter bryllupet - så livet ditt vil se mye bedre. På kvinnenes kritikk av menn reagerer på samme måte - ikke liker, gjør det samme. Så la deg nyte.
Å forelske et menneske for livet, la ham føle sterk. Aldri sopernychay med ham, ingenting. Menn er vanskelig å slå. Pålitelig og bak våren konstant fare for å undergrave autoriteten til - to helt motsatte fenomenet, og hvis du blir en annen, er du ikke lenger en først.
Ikke hast med å gjøre forholdet for nær, først la bevise. Prøver å binde hendene på menn bruker sex som regel dømt til å mislykkes. Hvis du rask konvergens - et tegn på dype følelser og tillit de fleste, det kan oppfattes som tilgjengelighet. Selv om denne regelen det er så mange unntak å hevde noe trolig svært vanskelig. Å bestemme tidspunktet har kommet eller ikke, bare sette deg selv: er du sikker på at han vil ringe i morgen og all seriøs? Hvis det er den minste tvil - ta deg tid til å vurdere hans invitasjon samling plater eller sommerfugler har ennå ikke kommet.
Og forresten, nå som målet - å bli forelsket i mannen selv for livet når du vstanovlyatsya gjorde du lukker, kaste ut av hodet mitt engang tenkt på å prøve å manipulere den ved hjelp av sex: belønning for god oppførsel og straffe dårlig bedre enn noensinne ellers. Våre bestemødre var ikke fast dury og visste hvordan å håndtere menn til å elske og mate begge - mange deilig og regelmessig.
Bygge en mann med en virkelig intime forhold - er arbeidet for livet. Men hvis du er villig til å ruste seg med kjærlighet og tålmodighet - alle må jobbe.  
Hvordan bli kvitt sjalusi mann?
 Han kommer hjem fra jobb. Du ønsker å hjertelig glede seg: Vel, endelig! Sikringer, to timer for sent! Men i stedet du prøver å fange lukten av andres ånder uærlighet i hans øyne, fordi det ser minst mistenkelig.
Sjalusi - hensynsløs forstand. Du torturere deg selv og din kjære. Og i dette tilfellet nesten ingen rolle - du ordne det "debriefing" etter hver forsinkelse i drift eller la gå uten å si i badekaret med venner og deretter plage seg scener av hans mulige svik, sitter i en tom leilighet. Begge er nesten like ødelegge ditt ekteskap.
Gitt at vår verste frykt og forventninger har gått i oppfyllelse eiendom, sjalu - et farlig yrke. Det sjalu koner ofte endres selv de mest lojale og hengivne menn - og da kan ikke forklare hva det var og hva som skjedde. Så bli kvitt sjalusi bare må man - for frelse.
 Hvorfor sjalusi?
Sjalusi har lite forhold til kjærlighet. En formel "sjalu - det betyr kjærlig" har ingen relasjon til virkeligheten. Sjalusi - en motvilje til ham og følelsen av usikkerhet - ikke noe mer. Å takle de vanskelige og noen ganger uutholdelig følelser av sjalusi, avvikle rettferdiggjøre og begrunne. Så du bare gi det styrke.
Mekanismen av følelser, dessverre, er: "Jeg er ikke god nok, kan han ikke elsker meg og snart finne (eller har funnet) en annen". Så det første for å utrydde sykdommen, la oss midlertidig glemme det. Og flytte fra det motsatte - kjærlighet til seg selv.
 Elsk deg selv
Ja, la det sitte en stund i resten av hennes mann og kose seg. Hvis du liker å gjøre alle slags lister, skrive en liste over sine utvilsomme fortrinn. Hvis du ikke liker, ikke skrive. Å øke selvtilliten bør være glad og lykkelig.
Registrer deg for en fotoseanse av en god fotograf - ta en titt på deg selv og selv ponravtes. Naryazhaytes, krastes, dans og pryhorashyvaytes speilet.
Lære å akseptere komplimenter og nyte dem, ikke begynne å lage unnskyldninger. Selv husker ofte sine prestasjoner. Og slutte å sammenligne deg selv til noen andre. Det er helt uproduktivt og partisk.
 Hva gjør jeg?
Du kan være vanskelig å innrømme dette selv, men må. Sjalusi oppstår inkludert ingenting annet å gjøre. Ta din sint og rope: "Ja, jeg liker et ekorn i et bur! ". Dystre tanker og mistanker besøke deg når du savner eller gjør uinteressant arbeid (hjemme eller på kontoret - spiller ingen rolle). Som å sitte på en diett, mange begynner å få vekt, så prøv å ikke være sjalu, vil du bli enda mer sjalu. Denne regelen er - hvis vi begynner å betale overdreven oppmerksomhet til noe, det er i dette området kan forvente trøbbel.
 Endre fokuspunkt
Finn en smak av folk som interesserer deg, kjøpe et abonnement til en fitness klubb eller plasser for å bli rik. Begynne å lage sin egen samling av klær eller registrer deg for å amatørteater - gjør hva du liker. Og du vil merke at sjalusi begynner å sakte visne. Du rett og slett ikke vil ha nok tid på det. Generelt, hvis du er fast bestemt på å bli kvitt sjalusi for sin mann, er det på tide å stoppe kvitt det og gjøre noe mer interessant.
 En enkel "takk! »
Det er en følelse som ikke kan muligens eksistere sammen med sjalusi. Til sammen gjør de ikke - vel, ingenting. Og den følelsen er veldig god og positiv - takk. Starte din si takk for alt. Fordi personen ved siden av deg, for hva det gjør for deg, forresten gjelder for deg. Uttrykke det høyt, gjenta seg. Resultatet vil bli en trippel - og forbedre forholdet (noe annerledes hyggelig mann å vende hjem, hvor hans verdi, men ikke hvor dens saging) og, som nevnt i mitt hode kan du være både en tanke og sjel - én forstand. Være takknemlig og fortsatt sjalu på deg bare ikke vil fungere. Men en annen effekt av denne teknikken - ganske uventet. Det, som vi takker deg er alltid mer. Så til slutt du begynner å få mer oppmerksomhet fra menn, mer omsorg og en rekke hyggelige følelser endelig fjerne spøkelser sjalusi.  
Яндекс.Метрика