Hvordan å forelske klassekamerat?
 Skoleårene - det er en flott tid når mye skjer først. Inkludert første kjærlighet. Jeg vil ikke at hun skal være stille, ikke sant? Og det som er sagt voksne elsker i ungdomsårene - dette er alvorlig. Recall, den verdensberømte Romeo og Julie, deres tragiske historien skjedde i det faktum at verken er en tenåring. Så hvis det var et spørsmål som klassekamerat fall in love - så må være svaret.
Selv om det synes at det er ikke så vanskelig (jenter i denne alderen er svært romantisk og fall i kjærlighet og kompis - det er det, ved siden av!), Er det tilsynelatende letthet. Fordi de foretrekker å forelske seg i ideelle og uoppnåelige idoler, filmstjerner eller pop - eller i det minste nå high school-elever og lærere, studenter og praktikanter bare noen obskure personligheter.
Jenter i denne alderen vokse raskere og gutter med sine kolleger, klassekamerater, de er vanligvis kjedelig. Og det kan være romantisk hvis hun husker du selv snørret pershoklasnytseyu? Ja, vil det fortsatt være et par år og i dag guttene vozmuzhayut, så det klassekamerat og se på dem med en ny interesse, men når det kommer! Hva kan gjøres for å avhjelpe situasjonen er i dag?
 1.  Start kommunisere med henne. På jentene trenger å snakke - det er et faktum. Still spørsmål (innenfor rimelighetens grenser, avhør - en dårlig idé), forteller historien (best - morsom), gjør komplimenter. Om komplimenter - separat. Hvis en god klassekamerat, har hun gjentatte ganger hørt at vakker. Mye mer imponerende, og også effektivt være betalende oppmerksomhet til henne rik indre verden. Det beste komplimentet of all time "du ikke liker alle", understreker hennes individualitet, minst, innser hun at verden er en person som kan vurdere det.
  Ikke stram din kommunikasjon er alltid viktig å gå litt bedre avslutte samtalen før det blir kjedelig. En farlig trend - virtuell kommunikasjon. Hvis en jente flørter med deg hardt i nettverket, ikke det faktum at det vil oppføre seg på samme måte i det virkelige liv. Så etter noen få setninger svarer bedre til å rapportere - Jeg vil nå ringe og ringe. Ellers er det stor sannsynlighet for å bli en virtuell samtalepartner. Det er veldig romantisk, selvfølgelig, men ikke oppfyller målet ditt, ikke sant?
  Ikke dårlig hvis du møter en totalt, ikke bare i skolen, men også i utlandet. Hvis et selskap ikke er det, bør det være organisert (felles kampanje eller en tur et sted). Sørg for at du har at det var gode posisjoner og lytte til dine tanker. Kvinner i alle aldre nyte sterke og avgjørende gutta.
  Du vet, hvor den mannlige skjønnhet? Det er riktig, i gymsalen. Delta på minst tre ganger i uken - og nyttig helse, og jenter vil sette pris på det senere. Og det vil ikke være noe unntak. Og likevel - i alle fall ikke løser problemet synes eldre, plukke opp et glass eller en sigarett. Hvis det er en smart jente, det er bare fremmedgjøre. En tenåring med en sigarett i munnen og et glass øl i hånden er ikke kult, men beklager.
  Hvordan å forelske klassekamerat?

  Gaver og små presanger - en flott måte å kvinnehjerter. Ironisk nok er det viktig ikke verdi og mengde. Søt kort, nøkkelring og blomst bedre stor blomsterbukett. Gi noe som vil stå i hennes rom i sinn og minne deg.
  Bør ikke alltid er tilgjengelig, og når som helst. Dette - den direkte banen beste venner og favoritt "vester" til tårer. Noen ganger forsvinner fra noen mystiske mannlige tilfeller (gym fit), jentene er av interesse og nysgjerrighet. Og denne drivkraften kan ikke undervurderes.
  Prøv å berøre objektet for hans interesse og tett overvåking sin respons. Ikke overdriv, veldig rørende måte å si: "Ja, la oss hånd" og ta henne i hånden. Observere om det til side, mer enn denne bragden mens ikke verdt å gjenta. Hvis ikke - gratulerer, er du på rett spor. Men den andre siden av hånden skal fortsatt bli utgitt.
  Hva annet kan jeg si? Være klar når som helst for å forsvare hans utvalgte, tsikavsya sine saker, men aldri (stress - aldri) Ikke la henne vite at uten det, er livet kjedelig og uinteressant.  
Hvordan få en mann til å gifte seg?
 Hva ville ha vært vakkert forhold mellom en mann og en kvinne i ekteskapet, hver kvinne vil at de skal ha en logisk fortsettelse i form av å gjøre lovlig ekteskap. Hvis den ikke gjør det, og ofte er akkurat det det ser ut som en mann, og som sådan forholdet er helt fornøyd, har kvinnen ofte å ta initiativ og sette spørsmålet på spissen. Å nå ekstreme når tålmodigheten har nådd kokepunktet og før du forlater din mann bare to måter - enten registraren eller farvel, må du huske noen kvinners triks knyttet til spørsmålet om hvordan å få en mann til å gifte seg. Vel, eller mer presist ikke gjøre, og skyv forsiktig denne betydelige hendelsen, fordi de over-aktive skritt i denne retningen kan gjøre en mann tror at du vil ha det mer zahomutaty, ta bort sin frihet og under.
 1.  Det første som kommer til hjernen er en kvinne når hun tenker om hvordan å få en mann til å gifte seg er gravid. Nei dette er ikke den beste løsningen. Fødselen av barn - dette er en viktig og avgjørende fasen i livet til en person. Barn bør ikke være et forhandlingskort i forholdet mellom menn og kvinner, og for vellykket foreldre er viktig del av begge foreldrene. Nå tenke på hva som ville skje hvis alt går etter din scenario, vil folk gå til deg, og du vil bli tvunget til å velge mellom abort og utsiktene til å bli mor alenemor? Prospektet er ubehagelig. På grunn av denne metoden er bedre å ikke tenke.
  Den nest mest populære metoden er den direkte utpressing, påtrengende påminnelser, eller til og med trusler. Hoved feil her er at de ikke er fullt klar over hva hun gjorde og hvilke konsekvenser dette måtte medføre. Hva gjør en kvinne som søker å gifte seg? Til henne valgt var alltid der med henne og elsker henne og bare henne. Det virker som man bør bare få et stempel i passet ditt, som med alle problemer løst og folk skal aldri være med henne. Nå ser gjennom øynene til menn. Mest sannsynlig vil han tror at hvis jeg har et bryllup til "zakatuyut" hva som skjer etter? Så du bare sette opp en mann ikke i din favør og få en motsatt effekt ønsket.
  Det tredje trinnet ville være galt trykk eller ønsker å gjøre bestikkelser gjennom slektninger. Her fantasy kvinner kan være ubegrenset. I løpet kan gå et løfte av foreldrene til bruden bryllupsgave for en leilighet eller en bil, forsøker å påvirke fremtidige ektemann gjennom hans foreldre, hvis de etablert et tillitsfullt forhold. Men det er også svært risikabelt, fordi på den ene siden sannheten kan dukke opp på feil tidspunkt, og de andre mennene fortsatt ønsker å føle hodet og ta sine egne avgjørelser og ikke vet at alle deres beslutninger - er noe som har smart implementert plan .
  Så hva er de riktige skritt for å gjøre det tvinge en mann til å gifte seg?
  Du trenger ikke dette noen assistenter. Alt i dine hender og makt.
  1.  Prøv å gjøre folk følte at uerstattelig. Hjelpe sin mor med matlaging middag for gjester, tilbringe tid med ham på TV, være syk for din favoritt fotballag spille med sin yngre bror eller søster. Det er viktig at all din tilstedeværelse og omsorg mer naturlig og lite påtrengende.
    Trust mann og ikke begrense hans frihet. Hvis en mann sier at han skulle i de neste dagene til å gå med venner sportsbegivenhet eller spille biljard, la ham gjøre det, antydet at den forbeholder seg retten til å møte med ei jente den dagen.
   Fyll opp til behage foreldre og spesielt moren. Mødre gjør en stor innflytelse på valg av ektemann livspartner, så mange barn ubevisst sammenligne sine kjære med moren og ønsker dem til å bli som henne. Så hvis den personen du mamma hennes kjæreste funnet en pålitelig alliert, mener at halve kampen er ferdig og du trenger bare vente en stund.
   Vis en mann et godt eksempel på at livet er etter ekteskapet. Hvis du er kjent ungt par, prøv å være mer sannsynlig å besøke dem eller invitere til deg selv å din partner så et godt eksempel på hvordan man kan utvikle relasjoner i ekteskapet.
    Overraskelse mann sine kulinariske ferdigheter. Forbered hendene en av favoritt retter. Tross alt, som du vet, er veien til en manns hjerte gjennom magen hans.
    Kall det sjalusi følelse av lys. Det er nok å kle litt mer ærlig klær, sammenlignet med den du vanligvis bruker. Eller å antyde at mannen ved nabobordet på en restaurant du alltid på jakt. Følg ikke å forårsake en mann instinkter eier og ikke skaper en konflikt av ingensteds.
   Hvordan få en mann til å gifte seg?

    Følg dine følelser. Ikke leve og ikke bygge relasjoner på maler, pålagt av moteblader eller på TV-sendinger. I tillegg hadde de sannheten, og selv alle mennesker er forskjellige og har forskjellige behov og preferanser.
    "Tilfeldigvis" gå seg vill. Hold en av hennes venner og slå av telefonen. Når mannen din vyb'yetsya av krefter på jakt etter deg, fortell ham at du bare kjøre ned telefonen, og det var ikke mulig å kontakte dem.
    Gi støtte til mannen. Hold det i de øyeblikkene når han snakker om alle de overgrep i den moderne verden. I slike øyeblikk, vil den assosiere deg med sin mor, som han kom til å klage å mobbe et barn fra et nærliggende verksted.
   La ham se fordelene ved ekteskap. Hint ham hvor flott det ville være å leve sammen, for å arrangere en romantisk kveld, invitere venner til deres i huset. Slike punkter kan finnes i store mengder. Anvendt til stedet og tiden de kan bli den siste dråpen som skråningen skalaer i deres favør.
   Hvis du har gjort ditt ytterste, men har ikke vært i stand til å få en mann til å gifte seg fortvil ikke. Dette er sannsynligvis ikke din mann og du er fortsatt i forkant av en annen mann.  
Яндекс.Метрика