Hvordan å forføre en mann? Effektive og trofaste måter forførelse

 Ved å etablere kontakt med en kvinne, menn er mer engstelig enn det ser ut fra utsiden. Derfor riktig og dyktig forføre menn - er en kunst. Når en mann som en kvinne, vil hans reaksjon på det variere avhengig av ansiktstrekk.
 Ja, Smoothie deres umylnыm utseende, vil myk stemme prise hans verdighet. En frekk, vil fornærme sin tale søke å imponere og overvelde en kvinne å sette henne i en posisjon til å kunne være enkelt administrere det. Disse mennene vanligvis prøver å se fullere enn den faktisk er. De kan bli en stein statue i håp om at hans taushet zaintryhuye kvinne og vekke hennes interesse.
 Hvordan å forføre en mann
 For hver type menn har sine egne måter å forførelse. Smoothie begynne å bringe himmelen til din skjønnhet, ikke bestemme dum eller flau smil. Husk at det ikke er så fascinert deg som ønsker forvirre deg, ha en fordel i samtalen. Spill som sine regler, prise ham i retur.
 Prøv å holde på dine komplimenter måtte tenke. Ja, en mann kan gå seg vill i samtale og preferanser vil være på din side. Spør ham om jobben, hobby, teller det sovner og taus om deg selv.
 Hvis folk begynner uhøflig ikke tjene oppmerksom på at du fornærmet eller overrasket. Så han ønsker å moralsk overlegenhet og knuse deg. Hvis han begynner å prøve å binde deg tvist - aldri gå for det. Uansett hva gjenstand for tvisten - politikk, bøker, religion, natur - det er viktig for ham, og du bare ikke vet en annen måte å få deg.
 Det beste forsvaret i denne situasjonen - stille spørsmål. Mannen må svare dem og stoppe rant. Så du gjør et lite banker på hans posisjon. Starte angrep. Zavala hans spørsmål. Etter en stund den kjøler ned og gå tilbake til den normale metoden samtalen.
 Her blir det klart uhøflige ord gjemt bak en hyggelig person eller ikke. Vanligvis svaret er positivt og kunstig ruhet - skallet som skjuler den vanlige mann. Tenk at du er fristet av denne mannen, og han er i lomma.
 Den enkleste måten å forføre menn "stein statue." Det ville synes at det er uinntagelig typen, men når du setter den plutselige spørsmålet til svaret være grundig, og han ble til den defensive siden, går ut av sin lukket tilstand. Deretter begynne å spørre ham spørsmål konvensjonell personlig agenda, hvor han bor, hvor han jobber og så videre.
 Podыhrayte ham. Det eneste han ønsker - er at du har tatt det første skrittet og tok fullt ansvar. Derfor være å snakke, fordelen vil på din side, og du kan bestemme hvor langt samtalen. Ikke la muligheten til å intervjue mannen å montere inntil overbevist om at temmet ham.
Hvordan å forføre en mann? Effektive og trofaste måter forførelse
 Enhver mann tilt dristige og selvsikre kvinner
 - De blir utfordret, bør de vinne. Menn er ikke redd for moderne og frittalende kvinner.
 De elsker dem. Hvis du møtte en mann som griper deg, prøv å la ham vite det. Vise hvor mye du elsker å snakke med ham, spør ham liv og interesser.
 Små forespørsler (Ta et glass for å sende inn salt, erstatning stol) sikre det en følelse av eierskap om deg.
 Hvis det føles som din egen, har du nesten lyktes: han vil beskytte deg mot obsessive fans, og hans humør vil bedre hvis du viser at du er sammen med ham. Husk at selvrespekt mannen og hans erotiske interessen øker kjempe for deg hvis det kommer ut vinneren.  
 Mens noen er i stand til å spøke med letthet og gjøre, er den andre det vanskelig eller ikke gitt i det hele tatt. Men noen ganger så ivrig etter å vise frem sitt vidd og humor med venner og ikke får med ansiktet i søla. Er det mulig å utvikle en sans for humor? Hvordan du gjør det?

 Hvorfor trenger vi en følelse av humor og hva det kommer an?


 Sans for humor - er evnen til å behandle menneskelige situasjoner lett. Hva er fordelene? Det er denne følelsen gjør at vi kan lettere forholde seg til svikt, som dessverre ikke kan unngås.
 Humor - dette er hva hjelper uskadeliggjøre situasjonen i stressende situasjoner, og komme bort fra problemer. Hvis ingen spøk, ville livet vært kjedelig og trist.

 Hvorfor noen mennesker er i stand til å spøke og gjøre det lett, mens andre ikke forstår selv bare en spøk? Hva bestemmer sans for humor?
 •  I løpet av forskningen ble det funnet at en måte avhengig av menneskelig intelligens. Ja, fordi den vitsen, må du først vurdere situasjonen og bla gjennom det i hodet mitt, og deretter se den morsomme siden og formulere en mening. Hoved ferdigheter joker er den vitsen var morsom for alle, og ikke for ham alene. Og dette, selvfølgelig, krever visse mentale evner.

 •  Men hvorfor på podshuchyvanyyamy noen latter, andre ikke. Spiller en viktig rolle og holdning. Hvis en person - en pessimist, og le av morsomme det ikke vil være lett, spesielt hvis spøken vil ta opp noen tvetydig situasjon.

 •  Er det mulig å utvikle en sans for humor?


  Hvordan å utvikle seg på en god sans for humor?

   Evne spøk - dette er ikke et karaktertrekk og ikke en gave (selv om noen sier at de nesten gjøre narr av fødsel), så denne ferdigheten er fullt mulig å utvikle en hvis klar til å gjøre en innsats. Ingen sans for humor - ikke en setning. Vurdere noen tips for å hjelpe deg å se på verden gjennom prismet av vitser og smiler.

   Rozvyvaytesya!


   Hvis du ønsker å lage vitser dyktig, intelligent og dyktig, utvikle deg selv! Se "smart" overføring, lese intelligent og nyttig bok.
   Sørg for å fylle opp ordforråd mange vitser fordi den er basert på et ordspill, ikke på det banale vulgaritet. Så hvis du vil møte merkelige ord, lære deres betydning.

   Være optimistisk!


   Hvis du lærer lett forholde seg til livet og le av deg, så vil du bli gitt en spøk lett. Hva det tar å være optimist?
 •  Hver dag begynner med et smil, for å muntre deg opp. Smil i speilet og forbipasserende (og enda noen zasumnivayutsya din normalitet).

 •  Enhver situasjon vurderes fra ulike vinkler. Ingen penger for en ny sofa? Si til deg selv: "Så hva, men sofaen til min familie, hadde vi så mange overlevde. La andre vil leve med meg. "

 •  Være i stand til å nyte livet! Regn? Ta på gummistøvler og gå trygt gjennom pytter! Det er snø? Spille snøballer. Fanget i trafikken? Ring en venn eller lytte til din favorittmusikk.

 •  Gled dere i detalj, fordi den består av små ting og våre liv. Du bidro til å komme seg ut av bilen? Det er flott!

 •  Ikke vær redd for å le av deg selv! Så hva, du glemte ett øye makeup. Posmiytesya om det med en venn.

 •  Les vitser


   Anekdote - det er den samme spøk oppfunnet av noen. Kjøpe samlingen av anekdoter, lese dem. Hver anekdote analysere, demontere bit for bit. Prøv å forstå hva som er morsomt for noen spøk så langt som latterlige situasjoner kan slå humor. Du kan også lære bevingede ord av kjente mennesker.
  Hvordan å utvikle seg på en god sans for humor?

   Spesielt likte uttrykket skrive ned din bærbare samle din egen samling. I visse situasjoner kan noen setninger være ganske passende, slik at du kan bruke dem til å vise frem og sette inn et tilbud som er relatert til temaet.

   Se Comedy


   Komedie og humor overføring - dette er hvor du kan ta inspirasjon og ideer. Spør venner om hva du kan se morsom komedie. Se disse filmer, vitser og evaluere hovedpersonene. Kanskje du vil like noen tegn, og ønsker du å lære hans oppførsel. Hva?
   Hvis du liker det, hvorfor ikke prøve? Men husk at den fulle arv - en dum, dum og ikke morsomt. Så bruk bare noen av funksjonene og atferd, tilpasse dem under sin individualitet, i hans karakter, i hans liv.

   Mer prat


   Hvordan utvikle en sans for humor, hvis du liker og vet hvordan å spøke, men skammer seg over å gjøre med mennesker? Svaret er enkelt: mer kommunikasjon. Møte nye mennesker, chatte med dem.
   Prøv å snakke naturlig og enkelt. Vær deg selv. Og ikke vær redd "zmorozyty" noe tull. Enhver absurditet kan le og snakke for å finne det for deg. Og sikkert det ville være bedre enn anspente og vanskelige samtaler om været eller noe lignende.
  Hvordan å utvikle seg på en god sans for humor?

   Mer praksis!


   Hvis du kommuniserer med flere personer, vil du sikkert praktisert på dem. Først, hvis du fortsatt ikke vil være nok erfaring, bruke andres vitser, tilpasset av situasjonen og parafrasering litt.
   Sørg for å vurdere reaksjonen av en spøk for å se hvor vellykket det var. Hørt noe morsomt fra hverandre? Husk, en liten supplement eller forvandle og bruke.

   Tid for alt!


   Husk at hver spøk må være relevant! Hvis du husket noe morsomt, fjernt fra emnet, kan du knapt forstå. Men hvis spøken er direkte relatert til situasjonen, vil det sette pris på og bli mottatt positivt.

   Å snakke med riktig også!


   Selv morsom spøk høres dum og ikke morsomt, hvis det ikke sies med tonen eller språk eller andre feil.
 •  Først etablere sin diksjon. Snakk patters, og si kompleks kombinasjon av lyder og stavelser. Ditt fokus bør være klar og korrekt.

 •  Andre, ta hensyn til intonasjon. Monotont monolog ingen vil være interessant. Så gjør alt med en følelse av virkelig, med ordningen. Husk å lese med uttrykk i skolen? Det er på tide å huske.

 •  Tredje, sier alt klart og trygt, og å inspirere andre tillit til at det du morsom.

 •  Spøk må være morsomt for alle


   Hvis bare ler spøk på deg, så det er ikke en spøk. Tenk publikum, for eksempel, Trouy historier om menn blant menn. I tillegg trenger ikke under noen omstendigheter ikke skade mennesker eller bagatelliserer deres verdighet, dette er absolutt ingen vil sette pris på.

   Trenuyemosya


   Hvordan du kan forbedre din sans for humor? Du kan gjøre litt mosjon. Her er noen eksempler:
 •  Sammenligne usammenlignbare. Ta to objekter, for eksempel en veske og en flaske vodka. Begynne å beskrive hvert element separat. For eksempel, veske, fin naoshup når full innhold raskt over, og vil åpne. Nå en flaske vodka åpne for mange mennesker ønsker innhold ender for fort, full flaske bedre enn tom. Likheter mye, er det ikke? Og noen av dem er ganske komisk.

 •  Morsomme kontraster. Spille på kontraster. For eksempel, hvis en person ikke avviker nøyaktighet, kunne han si noe sånt som: "elskling, og du - en pedant! ".

 •  Har en følelse av humor følger deg gjennom livet!  
  Яндекс.Метрика