Hvordan forstå kjærlighet eller ikke?
 Man kan ikke leve uten kjærlighet. Og jenter er stadig plaget av deg selv spørsmålet, hvordan å forstå, kjærlighet eller ikke? Faktisk kunne gutta bare ute være så rolig - på hjertet de opplever betydelig følelser. Og deres handlinger, gjerninger, ord og noen ganger til og med små bevegelser, poserer med hodet. Det gjenstår bare å finne ut at signalene matet gutter til jenter, slik at de forstår deres følelser.
 Vakkert kompliment - ikke kjærlighet
 Hvordan å bestemme sympati fra mennesker? Ikke så dette er vanskelig. Hvis fyren hun likte, alt betyr prøve å vise det, gjør det klart at hun ikke er likegyldig til ham. Hva vi trenger bare å se på mannen som etter hans gjerninger og ord for å forstå hans sanne følelser.
 Begynnelsen. Fyren kan søles komplimenter, stadig gjenkjent i kjærlighet og zadarovuvaty gaver, men det er ikke kjærlighet. Som gjerrighet eksterne manifestasjoner av følelser betyr ikke at den unge personen føler ingenting. I dette tilfellet, må du grave dypere for å forstå mannlige psykologi.
 Ord må støttes av handlinger
 Mange jenter smelte før veltalende macho som gir komplimenter og alltid vet hva jeg skal si til en kvinne. Men ikke smarte jenter ikke blindt stole på en manns ord. Tross alt, kan de bli simulert, snakket med en hensikt. Det skjer ofte at menns ord har ingenting med virkeligheten å gjøre.
 Og sjekk ut hans sanne følelser kan være å se på hans handlinger. Svar selv ærlig: hva gjør deg til en mann? Ikke stol på dyre gaver - dette er ikke en indikator. Det er bedre å se etter felles handlinger på hans del at han vil gjøre for deg:
 1. En mann har steget opp til å handle på forespørsel. Og ikke bare kjøpte alt det du spurte, men også brakt noe hyggelig - yoghurt eller frukt som du liker. Dette bagatell. Men akkurat hva han tenkte om deg når du kjøper noe velsmakende for deg betyr at du bryr deg om ham. Han husker at du liker og forpliktet seg til noe fint!
 2. Jenta kommer hjem sliten fra jobb eller studier, og mennesker gjør te eller kaffe varmer middag, bare klemmer og sier søte ord i øret. Han bryr seg - og dette er et sikkert tegn på at han elsker.
 3. På gatene i dårlig vær, kald vind og favoritt ringer tilbake til deg kledd varmt og glemte å ta en paraply - han er redd for at, igjen, antyder sterke følelser fra hans side.
 4. Tilfeldigvis så i butikken du passende kjole, kaller han og tilbyr seg å kjøre ham til å prøve. Eller han vet at vinterkvelder i nærheten du fryse og ben, kjøper passerer Metro sokker - spesielt for deg. Dette er en ekte bekymring, snakker om sin kjærlighet uten ord.
 5. Du liker ikke det han hører i bilen altfor høy musikk. Du er ikke glad for at han sprer sine sokker rundt i rommet. Du slags irriterende hans vane. Hvis for deg, for ditt gode humør, endret han det - det er verdt det. Så han virkelig elsker deg og er ikke nødvendigvis å si det høyt nok til å se inn i øynene til disse menneskene, og forstår alt uten ord.
 6. På forespørsel, er det nødvendig at du informasjon, hjelp til å forberede dokumenter, håndtere viktige saker til deg - du er det unikt dyrt. Ellers ville han ikke bruke sin tid.
 7. Han går villig til å besøke slektninger, bekjente med sine venner og ikke skamme seg for å vise dem når du favoriserer.
 Ekte kjærlighet kan føle ditt hjerte
 Kan være en svært lang liste ting som kan ifølge psykologer snakke om kjærlighet menn. Men en klok kvinne skal føle at det er dyrt å kjæresten hennes. Hun skal være glad ved siden av hans utvalgte. Hans kjærlighet kommer i mange ting. I produksjonen, uten noen anledning brakt puter som du likte i forrige uke - derav ønsket å behage. Vakre komplimenter støtter verdige gjerninger, bryr seg om deg - så du hans vei. Om natten, i en drøm klemmer ubevisst tendens til å være rundt - det betyr kjærlighet. Det gjenstår bare å jobbe med relasjoner som er så milde og oppriktige følelser varte lenger.  
 Nesten hver person i mitt liv har det vært situasjoner når han innså at alene, det gjorde han ikke ta kontakt med noen som utøse sin sjel. Mange bekjente og venner, men ekte venner underskudd. Hvordan ville du ikke omgjengelig mann var alltid veldig vanskelig å finne noen som du utvilsomt vil gi til sin beste venn, en annen i århundrer. Og det skjer også at selv hatt venner, og ikke minst venner. Hvorfor det?
Hva hvis det ikke er ekte venner?

 For en gang i min barndom var alt så enkelt kunne nærme jenta eller gutten likte og tilbud om å spille sammen. Og mest interessant, gjorde svært sjelden, barn begynte avvisningen å spille og vennskap zav'yazuvalasya selv.
 Tiden har gått, vi har vokst opp, og knytte et nytt forhold var vanskelig, folk begynte å forstå mer, for å forstå karakteren, begynte å ta hensyn til de små tingene som tidligere virket ubetydelig.
 Alt dette har bidratt til at jo eldre du blir, jo krympende krets av venner, for ikke å nevne det faktum at det utvidet og oppdatert med nye venner.

 Selvfølgelig, faktorer som påvirker mangelen på en masse nye venner, noen er hyppige reiser fra by til by, noen allerede har brent, og kan ikke lenger stole på folk, og noen så vridd moderne tempoet i livet at venner og normal scener, ingen tid igjen.

 Hva hvis det ikke er ekte venner, hvordan å endre livet ditt, eller hvilken modell av atferd for å bli tatt til dette viktige aspektet av nalahodyvsya?
 Faktisk, detaljerte instruksjoner som ville hjelpe å ha et dusin nye venner, ikke eksisterer, og dette er forståelig, det er ikke å gå til butikken for å kjøpe et skjørt eller bake eplepai.
 Først av alt, hvis du føler deg helt alene, bør tenke om årsakene til denne uheldige situasjonen, hvorfor skjedde dette? Det er mulig at vennene skiltes, etter universitet eller skole, fikk familier og nå kan ikke betaler nok oppmerksomhet.
Hva hvis det ikke er ekte venner?

 Alle disse faktorene er reelle, til slutt løst, men det skjer også at problemet ligger i mennesket selv, i hans holdning til livet og vennskap, er det mulig at han rett og slett ikke forstår hva ekte vennskap, og som er venner.
 Og, dessverre, ofte problemet ligger i foregående setning. Hva er vennskap? Du vil svare på dette spørsmålet? Jeg skal fortelle deg ærlig, det er veldig vanskelig, men la oss prøve.

 Vennskap - er ikke følelsen og ikke behandle en sinnstilstand som gjør høydepunktet av en mann fra publikum forstår at du er helt klar til å uselvisk gjøre mye for ham, samtidig som de vet at denne personen er av samme mening om deg.

 Mange tror at venner er lært i trøbbel, ja, men bare med et lite tillegg: venner lærte ikke bare i trøbbel, men i glede. Ikke bli overrasket over å sympatisere og låne en vennlig skulder i stand til mye, men ærlig, uten misunnelse, nyte gleden man ikke alle er i stand til eller selv, sier en.

 Hvor skal jeg begynne?


 •  Begynn med deg selv! Bli den slags person du har lyst til å nevne en annen. Folk er altfor krevende, de ønsker å motta fra andre hva de selv nesten klar til å utføre, men er det sant? Tenk på hvilke kvaliteter mener du bør være en i nåtid og utvikle sin selvtillit.

 •  Åpne dere verden blitt lettere å se ting positivt ozyvaytesya av mennesker i det beste lyset. Ingen sier at vi bør dissemble, men folk liker når bak ham slipe bein?

 •  Hvis allerede passform, du bedre fortelle folk i person som ikke passer deg, kan du alltid finne ord delikat og høflig forklaring. Men bak diskutere svakhetene i en annen person, spesielt noen med hvem du prøver å starte et vennskap, er det dumt og helt moden.

 •  Å bli en mann som kan kalles en venn, merker du hvordan folk vil komme til deg, prøver å tilbringe mer tid i din bedrift.

 •  Husk at godt vedlikeholdt og smakfullt kledd folk alltid tiltrekke seg og tiltrekke seg mye mer oppmerksomhet, så er det viktig å overvåke deres utseende.

 •  Selvfølgelig, sier noen at det er nødvendig å foreta en kult, men mote og hygiene er stedet å være i denne posisjonen. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre bekjentskap på steder hvor du går eller arbeid, prøver å utvide sitt spekter av interesser, registrere deg for dans eller annen idrett, besøke kunst workshops, gå til utstillinger som holdes i byen din, nyte en morgen joggetur.

 •  Det er mulig at endring av omfanget av daglig rotasjon, kan du uventet møte mennesker som du virkelig interessant.

   Hvordan å gå videre?


   Hvis du vil at kortet og flyktig møte utviklet seg til en sterk og varig vennskap, må du jobbe på den. Lær å behandle menneskelig forståelse, lære å lytte og høre, tankene, det er helt forskjellige konsepter.
   Mange lurer på hvorfor kan jeg ikke finne en venn fordi jeg er vennlig og hjelp i vanskelige tider og høre, men fortsatt noe galt. For mennesker er det viktig at de ikke forstår hele tiden prøve å pålegge sine synspunkter og leve noen andres liv som hans, ville ikke dette skje.
  Hva hvis det ikke er ekte venner?

   Hvis vennen din har noe å dele, bør du lytte nøye til ham, for å komme inn i situasjonen, og hvis dine synspunkter er forskjellige, er det i stand til å tilstrekkelig ta andres mening, ingen lovbrudd og ekstra nerver.
   Det er imidlertid viktig å være i stand til å observere og fin grense for toleranse, men ikke slå inn likegyldighet og likegyldighet til rettighetene til sin venn. En venn - en person som vil være i stand i tide til å finne de riktige ordene, gi råd, men vil ikke pålegge.
   Det finnes situasjoner der en person forvirret helt, han trenger hjelp, sympati og forståelse hverandre, vil det være liten reell venn må finne en "nøkterne ord" at det kan åpne øynene for hva som skjer.

   Lære å være omsorgsfull og interessert person hvis du anser deg selv en sann venn, da møtet skal, så mye interessert i livet til hans venn, hans familie, bryr seg, og humør problemer.

   Dette skiller sann venn av ordinær venn, man husker detaljene i livet til sin beste venn, interessert i livet hans, og i neste møte forberedt på å fortsette diskusjonene med stedet der du slapp sist gang, men starter ikke de evige temaer "om innholdet av vær ".
   Som du kan se, er det ingen klar og konkret svar på spørsmålet hvordan å finne en venn, bare tenker og vurderer alle de ovennevnte ideer, kan vi trekke konklusjoner som vil hjelpe deg til slutt få et sterkt vennskap. Husk at disse prosessene ikke forekomme på ett punkt, de trenger tid og hardt jord å vokse fra et lite frø plantet er deg.
  Яндекс.Метрика