Hvordan å forstå mannlige tvillinger?
 Mann Twin gjette ofte gåter, for å fange essensen av menneskets natur - nesten umulig oppgave. Når en kvinne svinger sjarmert av denne sjarmerende og sprudlende mann, galant og karismatisk, vil det være vanskelig å bygge et forhold med ham. Gemini unnvikende, stadig skiftende, en annen skarp overgang enkelt sette til en stillstand dame som anser seg selv en utmerket psykolog. Mann Twin står stille, han vanligvis ikke kan forutsi deres fremtidige atferd plutselig endrer beslutninger og prioriteringer i livet. Det store problemet for mange kvinner er at med Twin umulig å jukse, bære en maske og bygge relasjoner, slik at umerkelig manipulert lover. Mannen raskt se et spill og produsere et enkelt bilde med ham uerstattelige kvinner ikke kan, fordi han ikke vet hva som trekker ham i morgen. Tvillingene ofte krangel plutselig skiltes med dem vanskelig å bygge forretningsrelasjoner, fordi kvinner ikke vet hvordan de skal finne nøkkelen til deres natur. Hvordan å forstå menneske Twin å bli hans beste venn og ledsager, kvinnen han elsket? Det er viktig å vurdere en rekke funksjoner som ligger i de fleste Gemini, og ta hensyn til alle detaljene i din elskede Conduct. Da vil du være i stand til å fange den samme bølgen, der folk lever-twin. 
 De sjarmerende og unnvikende mannlige tvillinger: nøkkelen til jakt karakter kameleon
 Når du arbeider med denne mannen, er det viktig å vite hva som kjennetegner hans karakter. Den beste måten - for å prøve å løse mann-Twin personlig betale mer oppmerksomhet til sin elskede. Imidlertid er noen trekk som kjennetegner mange representanter for denne dyrekretsen også viktig å vite.
 1.  Som sjarm. Så, motstå sjarmen til den menneske Twin lett. Det kan være galant, fengsle, ser bra ut og kommer i kontakt med en kvinne i denne fortellingen. Han argumenterer erobringer myke bevegelser og oppriktighet av intonasjon, mange mannlige tvillinger har svært uttrykksfulle øyne og en behagelig klang. Men ikke miste årvåkenhet - slik oppriktig bekjennelse Twin er ikke alltid sant i bokstavelig forstand, men mannen ønsker ikke å jukse og rettferdig mann-twin må kunne forstå.
   Spiller, og tror på spillet ditt. Det faktum at det er menneske Gemini er en av de mest ustabile og doble tegn. Han ofte endrer avgjørelsen, han kan ikke holde oversikt over preferanser og forutsi atferd, basert på en detaljert analyse av karakter - et fantastisk mål. Twin selv tror på hans ord, når anerkjente i kjærlighet. I øyeblikket er de virkelig sant, bare den neste dagen hun kan vel virke som det er kjedelig og lite tiltrekkende. Han så raskt glemme sine hobbyer. Noen ganger folk Twin stand til å overdrive sine følelser, fordi det tiltrekker prosessen med frieri. Han overbeviser seg selv om at han hadde en lidenskap, men faktisk føler mye mer verdslig og overfladisk.
   I sentrum for oppmerksomheten. Mann Twin elsker å være i sentrum for oppmerksomheten, det er ofte omgitt av en mengde av fans og venner. Han liker å snakke og le, ta beundrende blikk, han nyter universell kjærlighet. Det er viktig å ikke prøve å trekke oppmerksomhet til tvilling selv, for å skille det fra venner. Sjalu på mannen til hans miljø meningsløs fordi folk som fanger hans hvert ord, Twin nødvendig som luft.
   Hvorfor gjorde han så mye venner? Mange kvinner kan ikke forstå hvorfor folk Twin stand til så raskt mister interessen for fans, elskede, men er klare til å kommunisere med en rekke mennesker, ikke alltid hyggelig, samle inn dine forretnings venner på rekke og rad. Faktisk forståelse mann Twin enkel: frykt for ensomhet, glade over at rundt er alltid mye folk. Kommunikasjon drevet sin nødvendige energien gir positive følelser. Det beroliger og hviler egentlig bare i selskap med venner, støyende fester viktig for ham rolige kvelder og fange opp på Twin ensomhet melankoli og depresjon.
   Snakk om høy. Noen ganger kvinner i kjærlighet med Gemini begynner å tenke at de bare ønsker å undertrykke intelligens. Hvordan andre å forstå mannlige tvillinger som stadig snakker med den høye ting, snakker om filosofi og kunst, ytre uforståelige ord og ga det skilleark referanser kompliserte navn og datoer? Egentlig tvilling elsker å snakke om abstrakte temaer, er det morsom samtale seg selv - det ikke søker å demonstrere deres sinn. Vel, hvis en kvinne er vellykket samtale, Twin stand interesse.
   Kommunisere med menneske-Twin fin, men du trenger for å identifisere og omsorg. Vent fra menneske-Twin for mye er ikke nødvendig. Det er viktig å ikke forhaste det, tror ikke hvert ord, behandle med rimelig skepsis til hans tilståelse under frieri. Hvis du klarer å være interessant, nøyaktig og attraktiv kvinne, mann Twin trolig bo hos deg. Gradvis vil du lære å forstå det.
   Mann Twin og kjærlighet
   Hvordan å forstå mannlige tvillinger hvis de er i stand til å umiddelbart skuffet, gift for femte gang, og synes det er nesten umulig preferanser? Bare vær deg selv, se over dine kjære og vise følelser, lojalitet og tillit. Twin sikkert sette pris på det.
   Flørte eller langvarig forhold? Ja, dessverre mange kvinner, menn to romaner er ofte kort. Dette er vanligvis ikke en gang fra en overfladisk forhold Twin. Bare mannen umiddelbart glad i, men også raskt skuffet. Det er mannlige tvillinger som er ute etter seriøse forhold bare, men kan ikke finne den samme kvinnen. De blir ofte forvekslet i folk overse grunnleggende ting, og lurer på ved synet av en dame hjerter uventede og ubehagelige funksjoner.
   Ekteskap med en mannlig tvilling. Når en kvinne i kjærlighet er en mann-Twin ned midtgangen, var hun allerede begynner å føle at det er forseglet forhold til ham for alltid. Faktisk, Twin, vanligvis så unnvikende og ustadig, nå bli hennes ektemann! Faktisk, er det viktig å huske på at representanter for denne dyrekretsen er preget av hyppige endringer i familielivet. Vanligvis folk Twin gifter seg mer enn en gang, spesielt når først gift i sin ungdom. For å forstå mannlige tvillinger, er det viktig å huske på at det ofte er på utkikk etter ulike sårbarheter og amorousness. Skilsmisse og ekteskap, endres koner raskt demonstrere ærlighet Twins: De skilte kvinner når andre faller i kjærlighet.
   Liker, misliker Snakke med sin mann Twin viktig å være i stand til å tåle og vente. Twin kan gjenkjennes i kjærlighet og lage et frieri, og etter et par timer for å si at forholdet ikke har noen fremtid. På utsiden ser det pen jente - mannlig tvilling umiddelbart glemme hans følgesvenn, faller inn i en drømmende tilstand. Du må behandle sin transformasjon mer avslappet, prøv å ikke miste kontrollen. Streng dame, sjalu og irritabel, raskt fremmed tvillinger. I tillegg, i menneskets natur har sine fordeler hvis du posvarytesya det så raskt glemme bildene.
   Gjensidig tillit. Mann Twin setter stor pris på gjensidig tillit i forholdet. Hvis hun vil prøve å kontrollere det, alltid ta hensyn til forsinkelsen, ofte ringe Twin er sikkert fornærme. Da han ble satt for et seriøst forhold, er denne mannen er i stand til å være trofast og ansvarlig, pålitelig. Du kan ikke fornærme total kontroll fordi det oppfattes som en mangel Twin kjærlighet og respekt.
   Grensene for sjenerøsitet. Mann Twin behaget deg gaver, spart ingen kostnad i den perioden av frieri, og nå var for gjerrig sparsommelig? Tro ikke at du har falt ut av kjærlighet. For Twins generell karakteristikk praktisk, ønske om sparing. Noen ganger, under påvirkning av sterke følelser, Twin faktisk blir til romantikk og klar til å tilbringe mye, men vanligvis disse periodene utløper raskt. Men med en slik mann kvinne trolig venter på ganske et lykkelig liv: han ikke bruke penger på ting, men kan gi et godt liv.
   Mann Twin tiltrekker ansvar, evne til å ta saken i egne hender og ikke viker unna fra å gjøre viktige beslutninger. Det er viktig å alltid anerkjent leder i Gemini, for ikke å fornærme hans vantro. Mesteparten av dette skiltet er utmerket semyanynamy.  
Hvordan å gjenopprette elskede bønner
 Sjekk elsket - ekstremt smertefullt og noen ganger tragiske, dessverre, ikke sjelden i livene til mange av vår situasjon. Veldig lett å gi råd til sine venner, alle bedre glemme kile kile, etc. Men når problemer kommer til huset vårt, alle disse argumentene synes tom og ubetydelig. Smerten er så uutholdelig tap som synes i det hele tatt klare å bare slå en kjær!
 Elsker magi eller bønn?
 Her er starten hviskende: bestemor å gå til en trollmann eller "hvit" magiker - ikke stave, prysushy Uansett hvor opprørt i denne situasjonen folk bør fast vet og husk en ting: all manipulering av samvittighet andres uakseptabelt, og alle slags kjærlighet magi basert på slike effekter.
 Selv om de mørke kreftene og hjelpe deg på et tidspunkt i løpet av årene vil du finne som gjorde en stor feil, og lykke i dette ekteskapet når den ene ektefellen er bundet til hverandre mot sin vilje, vil ikke. Enhver spell - en stor synd og straff vil komme en dag. Ofte lider av det er uskyldige barn.
 Hva er igjen? Alt i Guds hender - det er det første du må huske når livet i slike situasjoner oppstå. Prøv å akseptere og tåle, og til slutt - slutten, åpne en ny følelse og nye relasjoner som er sikker på å komme.
 Hvis tanken på et slikt scenario ditt fremtidige liv for deg uakseptabelt avkastning bare en - for å prøve å slå din elskede bønner. Å be? I vår Herre Jesus Kristus og Jomfru, de ortodokse folk tok kontakt i bønn for innvilgelse av gjensidig kjærlighet til den hellige paret Peter og Fevronia, skytshelgen for elskere og par.
 The Great Power of Prayer
 Bønn - den eldste form for påvirkning på skjebnen til mannen. Vi legger vekt på samme tid - skjebnen til bønn. Det er den største forskjellen mellom rene og oppriktige bønner om kjærlighet magi - å betale sine bønner til Gud, søker vi å forandre seg selv og sin skjebne, for ikke å manipulere andre mennesker. Den store styrken til ord og kraften av gode ideer. Ikke rart de sier at dette er vesentlig. Videre er det tenkt besitter stor makt fordi de kan bli hørt over.
 Og så er spørsmålet ikke - be for deg selv eller høyt. Be som det passer deg. Be uansett hvor du ser passer, ikke hardt, ikke bevisst, men rolig og tro på sjelen. Selvfølgelig, "namoleni" hellige steder har en spesiell bønn for å formidle eiendom, og derfor slike steder gjør ikke vondt. Men ikke begrense et enkelt besøk tempel - be hjemme.
 Bønner for en kjær:
 Herre, jeg vet at i det hele tatt gjort! Men jeg spør deg: hjelpe meg å være sammen med min kjære. Hvis det er mulig, sørg for at din tjener * Fornavn * favoritt var min mann. Gi oss styrke til å takle alle vanskeligheter og være sammen. Amen!  
Яндекс.Метрика