Hvordan forstå mannen Theresa?
 Mann Libra full av sjarm, kan oppføre seg grasiøst og sier alltid fanger spillet sitt rundt kvinner. Vanligvis denne personen er omgitt av et helt samfunn av fans, og han ble ikke obdilyaye oppmerksomhet. Libra elsker å snakke, for å støtte strålende og vittig samtale, bokstavelig talt lyser sjarm og varme kvinner. Mesteparten av denne dyrekretsen svært raskt blitt den drømmen mange forskjellige kvinner, helt forskjellige fra hverandre. Akkurat denne typen universell mann, han erobrer alt, forbli likegyldig når en mann bestemmer seg for å starte Theresa omsorg er ekstremt vanskelig. Men på toppen av forholdet, selv etter oppriktig bekjennelse av kjærlighet, at personen kan plutselig forlate hans utvalgte. Forutsi atferd og påfølgende handling Váh lett, og kvinner bare føler meg lurt i lignende situasjoner. Når nyansene forblir gåtefulle karakter, ikke dialog ikke bringe glede. Hvordan forstå mannen Theresa, hvordan man lærer å håndtere det være slik at han ikke hadde lyst til å gå og ikke mer sjokkert av skarpe endringer i forholdet? Betale mer oppmerksomhet til din kjære, ta deg tid til å studere sine fordeler - og de er fullt definerte Scales - Løs alle hemmelighetene i hans karakter, så vil du bli betydelig lettere å bygge et forhold med ham. Husk noen funksjoner som er iboende i mange mannlige Váh. 
 Mann Vekten: ratsyonalystychnost og romantikk
 Mange kvinner har lagt merke til variabilitet mannlig Libra, deres evne til å raskt skuffet og mister interessen for henne som nylig virket en ekte gudinne. Men til tross for variasjon skalaer av interesse for dem i det motsatte kjønn ikke slukkes. Dette er ikke overraskende: folk Theresa imponerende sjarm, spesiell sjarm, fin evne til å snakke, bevege seg plastisk, vakker å se etter. Denne mannen absolutt tiltrekker seg oppmerksomhet, og de fleste medlemmer av dette skiltet er objekter av tilbedelse av mange kvinner. Selvfølgelig kan vlyubchyvomu mann-balanse være vanskelig å holde på en dame, i tillegg er det ofte lang ute av stand til å ta en endelig avgjørelse. Her mye vil være avhengig av kvinnen. For å begynne, er det viktig å forstå de vanligste funksjonene i den menneskelige natur.
 1.  Kvintessensen sjarm og organisk mannlige Libra. Når en kvinne begynner å snakke med sin mann, Balance, høre hans søt stemme, det er under påvirkning av sofistikert stil, bare virker det som dette galant allerede elsker. Selvfølgelig er de fleste kvinner tar det personlig, og er frustrert over den plutselige "kjøling" tiltak. Faktisk, for å forstå mannlige Libra riktig, må man huske på at denne mannen skinner deres ansikter sinn, sjarm og tapperhet ofte. Denne oppførselen er ikke et tegn på kjærlighet til ham. Mann Libra alltid vakker og organisk i alle miljøer, hvor som helst er konge. Overvurdere hans oppmerksomhet er ikke nødvendig.
   Ønsket om rasjonalisering. Mange menn liker Libra er underlagt detaljert analyse, rasjonalisere noe fenomen. Denne mannen er klar til å finne en logisk forklaring på alt denne måten ofte begynner ærlig irriterende kvinne. Evnen til å tenke rasjonelt noen ganger er i utmerket hender Váh og nøyaktig våpen. Du tenker hvordan å forstå menn Theresa, som elsker obskur grunn lå på hyller fakta tilbringer snakker klokke, selv om du har langt lei av intelligent samtale? Hvis du bestemmer deg for å del med det, er det veldig nyttig ferdighet å bygge logiske tilkoblinger, kan du selv bli overrasket over hvor raskt det beviser behovet for å bevare din forening!
   Elskere av kompromiss. For mannlige Libra søker harmoni, setter pris på han fred, drømmer om en positiv følelsesmessig atmosfære. Debatter, diskusjoner og konflikter fullstendig eliminere mannen ut av balanse kan fort stupe inn i en depresjon. Det er derfor folk ofte unngå Theresa anstrengte relasjoner, prøver å glatte ut alle de skarpe kantene og finne et kompromiss. Det er viktig å forstå mannlige Libra skikkelig hvis du sjelden krangle, betyr det ikke at det ikke finnes noen lover du hevder. Være oppmerksomt, prøv å behandle det mer responsiv og gjett misnøye. Han selv ville sende sine observasjoner bare i ekstreme tilfeller.
   Mindre støy og rolig for en mann Theresa. Mange små bedrifter foretrekker Balance fra overdreven antall mennesker er samlet på ett sted, kan de bli fysisk syk. Mann Libra liker ikke støy, polyfoni, han liker ikke å snakke dusin ledsagere når det virkelig ingen lytter. Hvis balansen tilfeldigvis fanget i en slik klynge, heller de prøver å flykte til hvile og ikke skade over hans nervesystemet. Kvinner også bør bemerkes at huset invitere mange venner, bekjente, arrangere støyende partier er ikke nødvendig. En så liten ting kan føre til bedre separasjon av mann-skalaer.
   Kjærligheten til skjønnhet. Vanskelig å forstå mannlige Libra, da han plutselig gjør kommentarer på et bord så tynt lag av støv eller puste inn lukten av neglelakk kvinner tradisjonelt tar krenkelser og starte hemmelighet bekymre: om den elskede fans som forårsaker stor interesse? Faktisk er det mye enklere. De fleste menn har en tendens til Teresa skjønnhet, renhet og orden i alt de motsetter seg alle manifestasjoner av urenslighet. Og en kvinne skalaer også sette pris på naturlig skjønnhet, "magiske" make-up og manikyr frastøter dem. Det er viktig å skape et komfortabelt miljø for den elskede, tar hensyn til hans estetiske preferanser, så ikke noe problem.
   Med sin mann, er balanse viktig å være svært forsiktig fordi det sjelden gjør krav og prøver å unngå noen spenning. Du må kanskje se hans reaksjoner humør til å se en gang når din kjære en vil samle mye misbruk.
   Mann Theresa og kjærlighet
   Mann Theresa nedsenket i følelser av hodet, men du trenger å lære å forstå det. Ikke overvurder elske din valgte fristelsen til å forutsi sin avgjørelse etter hvert blitt uunnværlig for ham.
   Fond og amorøs mann Libra. Det er viktig å huske på at mennesker Theresa lett kunne forvirre nesten enhver kvinne, selv ganske fornuftig og i stand til å forstå mennesker. Denne mannen er tatt umiddelbart, men hans følelser sjelden leve lenge. Mest første kjærlighet er, men akkumulerer mange krav, fordi vanligvis folk Theresa er inspirert av kvinnelig skjønnhet, ikke merke de åpenbare trekk. Ved Vah innleggelser bør behandles med skepsis, ikke prøver å høre hva som blir sagt ikke. Om seriøsitet Váh ikke alltid si enda et frieri. Frustrasjon kan oppstå under og familieliv.
   Hans ideal. Du forstår viktig mannlig Libra, rakne sin ideelle. Selvfølgelig, noen medlemmer av mark og veldig villig til å snakke om sine preferanser, som Libra hemmelighold er ikke typisk. Men i de fleste tilfeller for å forstå kravene og smak av menn Theresa problematisk, siden han ikke er i stand til å nøyaktig formulere dem. For mange Váh stor rolle evne kvinner til å oppføre seg, være grasiøs og attraktiv variabel, men alltid opprettholde individualitet. Det er viktig å opprettholde orden i hjemmet, er det egentlig å skape et komfortabelt miljø, den unike atmosfæren av komfort. Du vil være i stand til raskt å navigere alle nyansene, hvis du nøye observere den elskede.
   Ubesluttsom og følsom. For menn Theresa preget litt nøling. Noen ganger denne personen allerede forstår at møtte kvinnen med hvem kunne leve et helt liv, men kan ikke gjøre det siste trinnet. I denne situasjonen må en kvinne vise beherskelse av en diplomat og en psykolog til å forsiktig ta initiativ i sine hender. Og det bør ikke være lenger fordi mannlige Libra kan bli påvirket av en annen kvinne som har tid til å overbevise ham til å etablere relasjoner før deg.
   Omsorg og oppriktig. For å forstå mannen Theresa, for å vurdere dybden av hans engasjement og karakterstyrke, og må være i en kritisk situasjon. Deretter vises hele konsentrasjonen og energien til denne mannen, beviser han å være veldig pålitelig, ansvarlig. På randen av å bryte opp når åpnet svik, mannlig Libra også i stand til brede gester, er kvinnen klar til å tilgi.
   Mange medlemmer av denne dyrekretsen er forskjellige ranymostyu, ustabilitet emosjonelle tilstand, de raskt sliten i støyende selskaper og prøver å unngå eventuelle konflikter. Det er viktig å forstå mannlige Libra, oppmerksomme på hans ønsker og drømmer, prøver å skape for ham en virkelig flotte forhold. Deretter kan du nyte livet med omgjengelig, omsorg og emosjonelt sjenerøs mann.  
Oppførselen til mannen i kjærlighet: hovedtrekk og handlinger
 Som barn synes alt enkelt: hvis gutten kjemper med deg og trekke musefletter - betyr at han er forelsket. Men for å forstå følelsene til den voksne mannlige? Tross alt, noen ganger vi gå blind og ikke legge merke til åpenbare tegn på kjærlighet. Og i noen tilfeller tolke tegn på oppmerksomhet er ikke slik, og da ser vi i stedet ømme følelser av skyhet og zakompleksovanist. Så hvordan kan du gjenkjenne oppførselen til mannen i kjærlighet?
 Prydyvlyayemosya å signere
 Selvfølgelig, bør du bli vurdert, og at gentleman sagt, og måten han ser på deg. Men jo mer du fortelle sine bevegelser. For eksempel, kan folk i kjærlighet ubevisst gjentar bevegelser kvinner - sammen med hennes telefon eller få riktige briller. Og han definitivt glade i nærvær av damenes hjerter, vri en knapp på jakken hans og trekker skjortekragen, glatt hår eller mekanisk, uten å tenke, deres rusket.
 Mannen ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet og sette deg i det beste lyset. Derfor, i nærvær av objektet for kjærlighet, han prøver å virke over - ikke lenger henge slapt, mens kroppen hans er spent og litt revet opp. En annen fordel fra den mannlige synspunkt ut - stående, holder hendene på et belte eller lomme. Så sterkere sex virker som de viser sin tillit. Og dette er hvordan de oppfører seg i nærvær av vakre kvinner.
 Men hvis damen var ikke interessert, folk holdt på avstand, gjør samtalen ser ikke riktig, kanskje en liten samtale for å dekke munnen med hånden.
 Sats på vidd
 Hvis du mann, alltid smilende, fortelle morsomme historier, prøver å stadig demonstrere vidd - et sikkert tegn på kjærlighet. Se inn i øynene hans - hans utvidede pupiller sikker, og dette er en annen sikkert tegn på at du har blitt gjenstand for sine ømme følelser.
 Dessverre er ikke alle menn utstyrt med en sans for proporsjoner. Ofte de prøver å le så mye jente som krysser en linje og begynne entusiastisk ler av sine egne vitser. Som et resultat av mange kvinner godta slik oppførsel av et ønske om å vise frem, men ikke for kjærlighet.
 Man leter etter et møte
 Hvis du for ofte har angivelig møtes på en bussholdeplass i parken eller i din favoritt kafé, betyr dette at hver slik ulykke var nøye planlagt. Ingen kamper her. En mann i kjærlighet og ønsker å se damen i sitt hjerte. Fra siden kan det synes at denne oppførselen er mer typisk for studenter som kunne se i timer jenta fra en parallellklassen i nærheten av hennes hjem, men som voksne, er menn bare skal disse enkle teknikker. Først nå cavalier hvis ved en tilfeldighet kan melde deg på samme treningsklubben der du går. Eller i parken vil gi joggetur på din favoritt rute. Alternativene er mange, og det hele avhenger av fantasien.
 Din beste venn
 Kjærlighet folk vil prøve å bli venner med deg. Han vil diskutere musikk og filmer som du liker, finne ut fordelene av mat og drikke. Etter en stund, fyren sannsynligvis vil invitere deg på kino eller på en kafé for en kopp kaffe - hvis rettighetene til en gammel venn. Du kan diskutere problemer på jobben, sport eller politikk, men i alle fall i hans fellesskap vil du være koselig og behagelig. Ikke bygge illusjoner om vennskap. Single menn sjelden finne eksepsjonelt vennlig interesse for single jenter. Og allerede en gift person, som venter på dem hjemme, så det burde være klar for det for vennskapelige forbindelser gjemmer seg noe mer.  
Яндекс.Метрика