Hvordan å forstå menneske Virgin?
 Mannlig diva erobringer ikke dyre buketter og lese poesi i måneskinn, kan han ikke snakke vakre ord og er ikke til å effektivt ta vare på en kvinne, selv om hun virkelig liker ham. Det fine med denne mannen er annerledes: det er en energisk og vellykket, litt kjølig, men kan være hensynsfull og omsorgsfull, lett å ta kontakt, men kommunikasjon med ham ofte fornøyelig. Alle disse funksjonene er karakteristisk for mange mannlige jomfruer representanter signere noen ganger virke romantiske jenter er ikke så attraktiv.
Men som en litt eldre, de fleste av virkelig halvparten av menneskeheten plutselig oppdaget dyder mannlig Virgo. Disse mennene er praktiske, men vellykket, krevende, men kan skape gode forhold for familier og for å sikre trygg, rolig og skyfri liv. Når du kontakter sin mann, Virgin, bygge forholdet med ham er viktig å vurdere noen av nyansene. Noen ganger plutselige raserianfall, plutselige uforklarlige observasjoner eller stillhet favorittplatene. Hvordan fortelle en mannlig Jomfruen, hvis noen åpenbar grunn slutter å snakke for et par dager, krever strengt observere den daglige forbyr møte med en gammel venn? Hvorfor så streng Virgin stadig kritiserer? Kvinner begynner å føle at deres tillitsvalgte ikke føler ømme følelser for dem, lang kjølt fanget av andre jenter. Faktisk, er det viktig å huske noen av funksjonene karakteristiske representanter for denne dyrekretsen. Viktig rolle intuisjon kvinnes evne til å granske valgt å forutsi sine handlinger og reaksjoner.
 Streng realist: mann Virgo forstår riktig
Chat med sin mann, Lady - ikke lett. Kvinnen viktig ikke bare for å gjøre vårt beste for å objektivt behandle en kjær og ikke fornærmet av det, men for å bygge relasjoner med omhu. Du må grasiøst omgå alle "fallgruver" liten endring, om nødvendig, å huske alle de store fordelene med mannlig Jomfruen.
 1.  Et sunt syn på ting. Menn Lady - realister. Det er sunn fornuft, vane å se objektivt på alle karakteristisk for de fleste Jomfruer. Hvis du likte denne mannen, ikke bli sint hvis etter lange samtaler og hyppige møter det fortsatt ikke viser noen funksjoner i romantikk. Kanskje han ikke. Ofte kvinner føler at de ikke hører komplimenter og gode ord fra mannlige jomfruer fordi deres følelser er ikke sterk nok. Faktisk, for alle typiske Virgo lignende oppførsel. Hans kjærlighet er manifestert annerledes.
   Konstant kritikk uuttømmelig forsynings kommentarer Det er viktig å forstå riktig mann Virgin, igjen gjør tøffe kommentarer. Han foretrekker å skape et komfortabelt miljø, ønsker sine krav oppfylt. På en måte typisk for medlemmer logg intoleranse, men dette kan brukes. Hvis en mannlig Jomfruen jevnlig kritiserer deg, gi råd og strenge retningslinjer, er det sannsynligvis bevis på sin forpliktelse til deg, siden han er likegyldig til andre mennesker, holder dem på avstand.
   Director. I personlige relasjoner mannlig Jomfruen foretrekker å administrere. Den søker å administrere kvinne setter pris på og lydighet. Men man trenger å vite når du skal stoppe. Det bør bemerkes at en kvinne som tar alt utvilsomt kan være for Virgin kjedelig og uinteressant. Denne forsømmelse krav kan ikke bli elsket også. Den beste løsningen - å finne en balanse, en midten, prøv å lytte mer, men i noen tilfeller delikat uttrykk for sine meninger, uttrykke dissens. Selvfølgelig, dette krever noen ferdigheter diplomat og en psykolog. Man-Jomfruen må forstå at hans mening er viktig, men kvinnen er hans.
   Kommunikasjon på forskjellige språk. Romantisk kvinne drømmer våken mannlig Virgo dagdrøm og glede sannsynligvis bli skuffet. Prøver å endre medlemmer av dette skiltet er ikke nødvendig. De liker ikke når de er under press, prøver de å kalle dem unaturlig reaksjon kraft til å handle noe annet. Du må forstå mannlig Jomfruen, som er mer viktig for the real thing, sunn fornuft og objektivitet. Han er alltid opptatt med noe, men foretrekker en rolig ferie, ikke liker oppstyr. Kvinne som viser overdreven romantikken kan presse denne mannen-Virgin.
   Vellykket og fokusert. Mesteparten av denne dyrekretsen er stadig opptatt neste prosjekt, fremme sine karrierer, gjennomføring av langsiktige planer. Like aktiv og målrettet kvinne er ikke vanskelig å forstå menneske Virgin, som også ønsker å sikre deres trivsel og trygghet i fremtiden. I Virgin kan mangle tid for mange, romantikk og høyde er bare for ham på sisteplass. Fornærmet av praktiske menn ikke trenger det, fordi det har andre fordeler.
   Nøyaktighet. I en mannlig Jomfruen er alltid i orden. Han setter pris på nøyaktighet, skinnende renhet, holder alle ting systematisk, aldri tillate "kreative uorden". Fra kvinnen Virgo vil kreve det samme.
   Praktisk og objektiv mannlig Jomfruen. Noen kvinner skremme dreven praktisk innstilling menn jomfruer. For medlemmer av dette skiltet søker all kritikk, kritisk analyse, mannlig Virgo vanligvis gratis av ulike stereotypier om alle foretrekker å gjøre sine egne meninger. Han går til hans mål fast, ikke distrahert av utenforliggende faktorer, evaluerer alt fra praktisk synspunkt. Når han planlegger familiens budsjett, rutine, er det spesielt merkbar. Den kloke kvinne raskt se de positive sidene ved denne tilnærmingen, men noen kan være vanskelig å forstå menn jomfruer.
   Banen til velstand. Medlemmer av denne dyrekretsen bygger sin skjebne hender vet hva du skal streve etter og hvordan å lykkes i livet. De alltid velge viktigere, i stand til å konsentrere seg og å definere prioriteringer, avviser all unødvendig. En kvinne som riktig forstå mannlig Jomfruen, vil leve med ham i perfekt harmoni, skaper perfekte forhold for seg selv og sine kjære. Denne mannen kan ikke være en distraksjon fra jobb, hindrer dens utvikling.
   Forholdet til en mann-jente. For de fleste menn Virgins søker å roe og stabilt familieliv. Vanligvis Virgin unngått flørting, noen overfladiske relasjoner. Siden kommunikasjon kvinne, bundet med ektemannen Virgin prøver på hennes rolle som hustru, mor til hans barn. Denne mannen absolutt ikke vil kaste bort tiden på forræderi, engasjere seg med andre jenter. Men hans kone, gjør han også i denne sammenheng er svært strenge krav. De fleste menn ikke tilgi svik Virgin.
  Venne seg til den vanskelige natur mannlig Jomfruen, kan du ganske raskt. Han ofte taus fordi de tror om viktige oppgaver. Han brydde seg ikke om ikke alvorlige innenlandske problemer, ikke røre manifestasjoner romantiske, hyggelige ord, komplimenter. Man-Jomfruen setter pris på fornuftige, ansvarlig og ryddig kvinner som føyelig, beholde sin individualitet. Mesteparten av dette skiltet er ganske lojal hvis deres planer ikke er berørt, men de grunnleggende krav er oppfylt.
   Den trivsel for menneske-Virgin
  En rasjonell, intelligent og målrettet mannlig Jomfruen i stand til å gjøre en kvinne lykkelig, trygg familie skyfri fremtid.
   Tanker om fremtiden. Mange Virgin umiddelbart orientert mot forhold med en kvinne i en global forstand. Denne mannen er på jakt etter pålitelig, nøyaktig og praktisk følgesvenn, det tilt balansert og interessant kvinne.
   Den møte sin fremtidige kone. Siden kommunikasjon med sin mann, Virgin, må straks legge et solid fundament for fremtidige relasjoner. Det er viktig å vise sine fordeler, vel vitende om at en representant for det motsatte kjønn han ser som en potensiell kone. Man virgin setter pris på oppriktighet, alvor, vil det skremme bort noen hint av flørt.
   Omsorg mann av jomfru. Hvis din favoritt kokk glemte å presentere dag kort, hadde ikke tid for festbord på bursdagsfest, er det ikke nødvendig å ta anstøt. Faktisk, de fleste medlemmer av dette skiltet er forskjellige omsorg, oppmerksomme på sine kjære. Med sin mann, Virgin sannsynligvis ikke hverdagslige problemer, det vil sikre et velstående liv.
  Forstå mann Virgin betydelig lettere hvis du vet det viktigste fordelene, krav, kvalitet og skreddersydd til de individuelle egenskapene til en mange medlemmer av dette skiltet.  
Spør astrologen
 Santa Barbara i nord
 Mitt navn Gal (født på 1 am 19 oktober 1969), sivil mann som heter George (født 407 i 1962). Vår romanen tar mer enn åtte år, samtidig som vi begge skiltes, er våre barn vokst, og vi hadde ikke blitt mann og kone. Tiden går, de ukjente skremmer og Zhorik alt i meg ikke gift. I nyeste tilleggene ble vi ofte krangle. I Jora er ofte en dårlig humør, zavodzhusya jeg, forteller ham dum og gå til å leve med sin datter. Vi har henne studio leilighet. Det tar en uke, jeg lider, plaget, venter på en telefon fra denne egoist. Zhorik ringer apologizes, ber om tilgivelse, sier at han ikke kunne leve uten meg, og jeg kommer tilbake. Igjen, har vi fred og kjærlighet til en annen krangel. Dette ble gjentatt flere ganger, og jeg er redd - plutselig han aldri ringe. Hvorfor lever vi kan skylde på stjerner?

 SVAR
 Etter to kardinal tegn, leve sammen vanskelig det åpen fundamental alvorlighetsgrad. I Gali, og det skalerer, 40% av planetene kardinal tegn på Jora (han - Kreft) - 50%. Vanligvis takoyastrolohycheskyy bust gir selvstendig personlighet i stand til tidlig barndom styre sin egen skjebne. Noe press fra en partner fører til bevisstløs fiendtlighet og forsvar. Partnere med den astrologiske emballasje leve mer utholdelig når rollemodeller er strengt atskilt. Han - familieforsørger, hun - familien, bak eller vice versa. I ekteskapet er det vanskelig å gjøre, ingen barn, den totale eiendom. Disse to partnere som levde av ordningens egregors kjærlighet og lever. I denne stillingen rammer særlig kvinner, for hennes komfort og sikkerhet er nødvendig ekteskapet som garantist for fremtiden.

 Ghali til alt dette, til tross for sin åpenhet og kvinnelig attraktivitet har satt harde mannlige kvaliteter. Hennes horoskop misunnelse av hver mann. Understreke selvtillit, selvsikkerhet, konflikt og et sterkt ønske om rettferdighet. Selvfølgelig ønsker hun alt bra. For de hun elsker, er klar til å endre, fikse en kjær. Men som de sier: "Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner." Vi kan være vanskelig å være seg selv i kontakt med samarbeidspartnere og omverdenen. Vi tror at vi ikke forstår alt dette gjør oss tilpasse seg, bryte hans ego. Ikke alle slike "lapping" fordeler.
 Zhorik som en typisk kreft, var å gifte seg til Gali umiddelbart. Hvis han ennå ikke har gjort det, med god grunn. Han ser trygg nok skjult emosjonell og sårbar natur. Han var vanskelig å glemme gamle ekteskap til den tidligere kona til bilder, det involverer barn, og de er nærmere moren. Alt dette emosjonelle medley, blandet med manisk usikkerhet (og plutselig, vil alt være som forrige gang), gjør Zhoru svak kandidat for rollen som menn.
 Konklusjon: Hvis Halia ønsker henne Zhorik bodde med det noen gang var der, så det bør ikke være en konflikt. Santa Barbara i nord ikke ri. Konflikter før eller senere ødelegge enhver union ødelegge kjærlighet bringe sorg til hjertet.

 Har du matche hverandre
 Nina (07041978 var på 200. Severodvinsk) og Oleg (07021981 g. På 1400 Severodvinsk), giftet seg to år. Forholdet mellom dette paret av naturlige, vennlig. Nina - lærer, Oleg - sjåføren. Både aktive, vilje frihet for hver ferie. Nina har å lete etter og utdanne Oleg, som eventyrer av natur, og ikke en gang har betalt for det. De sverger hjertelig, følelsesmessig, men raskt gå til verden. Mens begge er opptatt med sine gjøremål, skjer mangel ingenting. Ikke ensformig liv for disse unge menneskene.
 Eugene (15051986 g. På 400. Severodvinsk) og Alexander (1986 i 2410. 100 s. Severodvinsk). De lever i en borgerlig ekteskap. Hvert par før de er fri, elsker neste å hate. I ekteskapet, vil alt være litt annerledes. Fremveksten av felles barn, vil total rikdom gjøre ekteskapet sterk. Begge parter forstår hverandre på et øyeblikk, en tanke - den andre filt. Begge materialister kan tjene penger og setter pris på dem. I mange henseender erotikk, sex cocktail av følelser og sjalusi.
 Seven (12061985 s. 100 s. Arkhangelsk) og Luda (12121988 g. På 200. Moskva). De ønsker å vite om de er kompatible? Dette er mulig bare par ekteskap av bekvemmelighet. Vi må alle nøye beregne hva ofrer du går, og om huden soling. Vanligvis forskjellen i dette paret vil skje på grunnlag av ånde interesser. Luda - fascinerende natur, stadig såing disponerer for ulike risikotiltak. Men i tillegg til nærbilder av henne ingenting. Såing i alle sine prosjekter ser av vantro. Luda kan ikke forstå hvorfor en så konservativ såing og alle tiltak pengene. Hvis ekteskapet er, er det hele et nervøst sammenbrudd en av partnerne og svik mer.
 School of Astrologi
 De tolv tegn er delt inn i tre grupper på fire merker hver. Denne gruppen kalles kvadruplytsytetom og kvalitetstegn. Kvalitets skiltene er delt inn i grunnleggende (basic), låst (stabile) og mutabelni (variabler). I astrologi tegn på kvalitet preger samspillet med omverdenen.
 Kardinal tegn
 Det Væren, Krepsen, Vekten og Steinbukken. Kardinal tegn er initiativrike og rettet fremover. De - initiativtakerne.
 Faste skilt
 Dette Tyren, Løven, Skorpionen og Vannmannen. Faste skilt motstå forandring. De utvikler ideen, male den, hevder ikke å forfatterskap.
 Foranderlig tegn
 Dette Gemini, Jomfruen, Skytten og Fiskene. Foranderlig tegn har fleksibilitet, tilpasningsevne. De tilpasser seg endrede omstendigheter.

 Anatoly Borisov  
Яндекс.Метрика