Hvordan forstå røper mann eller ikke?
 Kvinners intuisjon blitt legendarisk med god grunn, er det i stand til å trenge inn i de dypeste hemmeligheter i universet. Bare på ett område, er det hensiktsmessig, når det gjelder forholdet til hennes elskede ektemann. Vi avklare at de elskede folk, fordi alle de andre medlemmene av den sterke halvparten av menneskeheten kvinner kan være vilkårlig påståelig, fet og likegyldig. Og den eneste som er virkelig viktig og nødvendig, er det helt glemt. Når situasjonen blir oppriktige følelser, risikerer selv den mest slu kvinne miste hodet og tapte i formodninger. Liker, misliker, endring endrer ikke?! Disse bekymringene virvelvind rush i hodet mitt, og fantasi somt kaster en ny ovn drivets som forutsetninger og mistanker. Det er bare én måte å håndtere urimelig sjalusi, ringe etter hjelp all sin rasjonalitet. Å se folk faktisk forråder eller utroskap - bare frukten av din fantasi, vil forlate tom erfaring og frimodig se sannheten i øynene. 
 Årsaker og symptomer på mannlig utroskap
 Ifølge internasjonal statistikk, har ca 70% av menn minst én gang i sitt liv forandret ektefelle (eller sivil offisielt) og drømt om utroskap og gjør 98% av menn. Men vi statistikk når du trenger å vite bare en eneste mann! Angst om lojalitet mann besøkte mange kvinner, men hver annerledes tilbøyelig til å oppfatte. Noen har mistenksom natur og har en tendens til å se faren til familien trivsel i alle nyanser, andre - tvert imot, gjorde sistnevnte ikke er enig med de åpenbare fakta om svik. Du bør også prøve å begynne å gjenvinne fatningen. Gjør det enkelt, men du må følge et mer eller mindre objektiv vurdering av situasjonen. Tross alt, ingen vet din ektefelle bedre enn deg. Og ingen person gjør ikke fullstendige verker, skarpt i strid med hans natur. Det er lagt merke til at tendensen av menn til å forråde ofte knyttet til visse faktorer av deres karakter og livsstil:
 1.  Rimelige menn forrådte koner sjelden. Logisk, hvorfor gifte seg med en kvinne, som ønsker å endre. Eller, hvis du er gift, så gå "venstre" - bare dumt og uverdig respekterer mann. I tillegg vil en person med høy intelligens alltid være mer interessant og nyttig lærdom enn utroskap. Og graden av selvbevissthet, og dermed selvkritikk (les -. I hans samvittighet ovenfor Så mye mer grunn til å bygge et forhold er med smarte menn - håper mannen din er borte.
   Komplett menn sjelden forrådt koner. Og dette er ikke de figur feil, mange kvinner akkurat som menn mager. Bare overvektig fysiologisk påvirker nivåene av mannlige hormoner, redusere mengden av testosteron, uten noe som bare henter ikke på intime exploits. Selvfølgelig, det er ingen grunn til å fete mann boller - Hvorfor du sant, men tykke og klumpete mennesker. Men det faktum at hjemmet skal være mat for en deilig og næringsrik, kan det ikke være noen tvil.
  Hvordan forstå røper mann eller ikke?

   Hanner av noen yrker forrådte koner sjeldnere enn andre. Dette gjelder særlig programmerere og de som er ansatt i finans, regnskap og økonomi på ulike nivåer. Noen kreative aktiviteter er mer sannsynlig å endre. Spore mønsteret er ikke vanskelig, og hvordan du skal kvitte konklusjoner - du bestemmer. Men husk at selv i de behersket dataforskere kan lur kunstnerisk strek gratis artist.
   Selv om du er heldig nok til å gifte seg med en veldig flink programmerer med en fin mage, ikke blir helt bekymringsløs. Som du vet, en gang i 100 år uladet pistol skyter godt og fremmed sjel, selv om det er sjelen til hjemlandet og elskede mann holder alltid hemmelige og mørke hjørner. Og for å se ikke skade deg selv: Den vanligste årsaken til mannlig utroskap er ikke mangel på samvittighet og engasjement til sin hustru, og kona til feilen. Tilstrekkelige folk vil ikke endre anstendig, intelligent, vakker og mild, omsorgsfull, vennlig, og viktigst av alt - den kvinnen han elsker. Det er i dette, den siste i orden, men først i betydning tilnavn ligger essensen av troskap / utroskap. Hvis forholdet er dyp, og ekteskapet er bygget på tillit og kjærlighet, for å starte stoppe meg selv jukse mistanker, og deretter rolig og trygt snakke med ektemannen. Fortell ham om din frykt, sjalusi Innrøm ærlig og sette grunnene som forårsaket det. Bare stille, uten angst, tårer i stemmen hans og bebreidelser. 
   Av og til slike samtaler mellom ektefeller kreves. De hjelper til å selv bli kjent med og forstå hverandre, og tid - tid til å legge merke til og hindre overhengende konflikt. Men dette er bare mulig hvis du har valgt menn tilregnelig person, utdannet og respekterer deg og deg selv. Mannen som bygger sin oppførsel til diehard moralske prinsipper troverdig. Han vil ikke endre sin kone ut av nysgjerrighet eller for å vise frem til venner. Dessverre er den mest grunnleggende monogame ikke immun mot tilfeldige forbindelser som selv affære ikke vil nevne - disponibel uplanlagt sex skjer i livet til nesten hver sosialt aktiv person. Du anerkjent eller ikke, bestemmer en mann han. For å snakke med eller ikke - du bestemmer. Men det verste som kunne skje med dere to - er ikke tilfeldig intim kontakt utenfor ekteskapet eller til og med en lang affære med elskerinnen sin mann. Fatal tid forholdet - et tap av tillit mellom ektefeller. Fordi selv den mest offensive forræderi hvis ønskelig, kan tilgi, men tilliten kan ikke returnere noen bevisst innsats. 
   Hvordan vet jeg at en mann forråder
   Dristig i åpen samtale med en mann, ikke holde steinene i sin favn og doula i lommen. I den forstand at det gir full oppriktighet og tillit med deg og med hånden. Velge ord nøye og uttrykk gjør et dypt pust i stedet øke stemmen og alltid se etter gjensidig fordelaktig avveininger. Men innerst inne være klar over at hele sannheten fortsatt ikke vet. Hvis en mann holder fred i sinnet og / eller din mistenksomhet vet han kan ikke bare fortelle dere alle: hvor mye det vil skjule avhengig av det, du og mange andre, ikke mottagelig for beregning, faktorer. Kjenne særegenheter hans karakter, kan du eier historie og fortsette å følge utviklingen. Dette betyr ikke nødvendigvis (og ikke vær!) For å legge til rette for sporing av en mann rotet gjennom lommene på klærne hans og i hemmelighet vise telefonmenyen. Oppmerksomme kvinne kan vurdere situasjonen og indirekte, men svært uttrykksfulle funksjoner:
  1.  Utseende. Ifølge stereotypi, zakrepyvshemusya opinionen og anekdoter, etter utseendet på fremmede mennesker begynte nøye overvåke seg selv, ofte barbere smarten opp før du forlater huset, kjøpe nye klær og tilbehør. Hvis din mann begynte å gjøre alt dette uten noen åpenbar grunn - det er virkelig fantastisk. Et unntak er tilfelle når du selv (eller din mor / kjæreste / svigermor) er proyily ham den skallede krav poyznosyvshyysya garderobe oppdatere eller selv endre sokker. Kanskje mannen endelig brøt sammen og bestemte seg for småplukk ett slag endring ikke bare undertøy, men hele bildet. Siden da pass på: det nå, pohoroshevshyy kan være interessante og andre kvinner, og dine bekymringer om tilstedeværelse av merkelige liv vtilyatsya. Til mennene alltid ser på deg, denne funksjonen også maloprimenim. Bakgrunnen for en ny frisyre og stilig obnovok kan være banal ut en ny kolleksjon av motedesigner til hvem din kjekk ikke kunne motstå. 
    Hva du sier kraftig styrking av mannen til hans utseende? Først av alt, timingen og innholdet av utenomekteskapelige affærer. Hvis det var et uhell, og er endelig gjennomført, så folk ikke ville gjøre arbeidet med å oppgradere sin - for lover og så tok det som det var. Ønsket om å se bedre særegne mann som bare prøver å imponere en kvinne uinntagelig. Hvem er dette - hans ansatte, tilfeldige bekjentskaper eller din venn - du har ennå å lære. Og mens det er på tide å ta affære før begynnelsen av deres romantikk. Et eget varsel når folk begynte å kjøpe dyre klær (som tidligere gjorde han eller gjorde mye mindre). På spor av leppestift og duft parfyme på klærne hans, barbere bart plutselig vil ikke engang huske - det er borte og mer som en vulgær historier enn i det virkelige liv.
    TidAt du tilbringer sammen, og hvordan han bruker uten deg. De fleste familier bestemte seg for å dele med hverandre viktige nyheter - og skiftende arbeidsplanen gjelder også for dem. Hvis mannen var lenge forsinket etter jobb - spør hvorfor. Kanskje det forventer rask forfremmelse, og i denne forbindelse guide lastet med ekstra ansvar. Lyve om ting folk vil ikke - eller som den ikke klarte å forklare karriere. Men mye viktigere funksjon av helsen til familieforhold - ønske om å tilbringe fritiden sammen, helg, ferie og ledig kveld. Overraskende, hvis du hadde vært villig til mennesker i slike tilfeller du - og nå foretrekker andre fritidsaktiviteter ("venner", "kollegaer" og / eller "fjern slektning"). Inviter til å delta. Hvis du nekter - spør hvorfor.
   Hvordan forstå røper mann eller ikke?
    Noen koner mistenkt for forræderi menn zasyzhyvayuschyhsya i toalettet med telefonen for lenge eller ta en dusj med tabletten. Bli den ironi: kanskje din mann bare satte seg ned for å lage en ny søknad eller Self. Tiden flyr sosiale nettverk - med mindre du ikke glemme å lage middag, med tanke på 1001 fotografiet kjæresten etter hennes ferie på øyene? Det viktigste at folk ikke studere de samme bildene i hennes badedrakt og uten bil bransjenyheter og andre uskyldige ting. I alle fall, personlig tid alene med ham bør hver person, slik at disse funksjonene kan ikke være 100% -ym bevis for forræderi.
    Samleie mellom deg - den viktigste indikator på familiens velferd. Private manifestasjoner er mange, og hvert par de eier. I generelle termer, oppmerksom på følgende punkter. For det første, intime relasjoner, deres kvalitet og kvantitet. Det er naturlig at hvis en mann har regelmessig sex med sin elskerinne, så det vil ikke bli har verken styrke eller lyst. Second: følelser som han finner i en samtale med deg. Fratatt kone motsetning søte og attraktive elskere vil føre til irritasjon, noe som er vanskelig å skjule. For det tredje, forsvinningen av de vanlige tegn på oppmerksomhet på sin side. Den gradvise nedgangen i antall SMS i løpet av dagen og sozvonov årene med familielivet - dette er normalt. Men vanligvis er det skjer gradvis, ikke plutselig. I fjerde, planer for fremtiden. Selv i etablerte relasjoner ekteskap noe gjette: reise, reparasjon, innkjøp av utstyr. Mann, ikke rettet mot å bevare åren, mister denne interessen.
    Kostnader - Åpen og utrolig. På linje med kjøpet, du lagt merke til ved et uhell. Og det eneste beviset i dette tilfellet kan være sjekker i hans lommebok og / eller kontoer som kommer hjem til deg. Hvordan merker du dem - vi vet ikke, men det er åpenbart at mannen blir nødt til å forklare hva han tilbringer familien budsjett. Men det finnes unntak. For eksempel, bygget en familie mann flere år i hemmelighet fra sin kone en ferie hjemme for å heve det som en overraskelse for årsdagen for sine kaserner. Ekstra årvåkenhet ektefeller og bortskjemte overraskelse og mening konstruksjon: bygningen har vært på scenen, som var på tidspunktet for eksponering "intriger". Så ikke rush å kaste på sin mann med bebreidelser. Kanskje turer til feriestedet han kjøpte for to av dere, og sjekk ut smykker butikken til smykker gitt at han ønsker å gi deg lyden av havet.
   Hvordan forstå røper mann eller ikke?

    Rariteter - At alle de små tingene som synes ikke symboliserer noe galt i seg selv, men det faktum av deres eksistens og som opphopning skaper ubehagelig følelsesmessig bakgrunn. Ikke vite livets realiteter, vi bare liste dem for deg å velge kjente situasjoner som tyder på at en vakt og ta vare på familieverdier. Spontane og dyre gaver, overraskelser, eller hva du alltid har drømt om, men ingen grunn folk kjøpe det nå, uten noen argumenter. Forlater huset uten et bryllup som folk fortsatt hadde på seg hele tiden. Bevisst orden i kabinen på bilen hans (ikke å tilfeldigvis igjen spor av det i en annen kvinne, dufter, makeup, langt hår, truser, håndavtrykk på glasset, uvanlig prydvynutoho passasjersetet, etc.). Omtale av en ny medarbeider / venninne / klassekamerat, med dårlig skjult glede henne.
    Hver av disse funksjonene alene er nesten ingenting, og absolutt ikke verdt å bruke nervene. Men vekten de egentlig bør gjøre deg tenke og gi litt hjelp noen endringer i familielivet. Men før helt ærlig innrømme selv om du ønsker å vite sannheten om vnesemeynoy personvernet til mannen din, uansett hvor ubehagelig det var ikke? Ikke alle kan overleve åpenbaringen, og ikke alle fakta skal opplyses. Og hvis du tviler på troskap til sin mann, men fortsatt ikke avklart situasjonen ved utgangen av mai bare ikke ønsker å møte alene så harde virkeligheten? Og du har rett til det, som i enhver handling som beskytter deg personlig, og ikke skade andre. Mange kvinner foretrekker ikke å trekke seg mannen til rent vann, og fortsette å leve med ham som om ingenting hadde skjedd. Dette, i likhet med mange andre ting i livet - et spørsmål om prioriteringer. Hva er de for deg, i absolutt paritet kone, følelsen av selvinnsikt, for å bevare familien for barn / eiendom / vanlig måte, bare du vet. Bare du kan sikkert forstå hvis du forråde folk.  
Яндекс.Метрика