Hvordan gi uforglemmelig glede mann?
 Hvis du spør menn hva de ønsker i sex, kunne de ikke svare på. Fordi de ikke vet hva de vil. Men nesten alle mener at vi trenger å vite. For å gjøre dette, undersøke den mannlige kroppen og lære erogene soner.
 Selvfølgelig svært følsom tunge og lepper. Så elsker spillet begynner med delikat og lys eller brann og dyp kyssing. Men hvis mens kyssing forsiktig bite på hennes mann lapp, hvisket i øret hans alle slags ting, er effekten to ganger siden lapper, ører, hud bak ørene ikke mindre følsomme enn de lepper og tunge. Dessuten vil partneren din ikke nektes nåde av bryn, øyne, øyevipper, zazhmuryvshy øyne som en katt med glede.
 Menn har veldig sensitiv hud i nakken. De vil være glad hvis det ømt kysse, stryke, rørende, spesielt bakfra. Bare ikke ønsker å gjøre det tickled altfor forsiktig berøre fingertuppene. Det bør være ganske rørende hender og fingre.


 Stryke hårete mannlig bryst, Get til brystvortene hans. De er sikkert ikke så følsomme som kvinner. Men hvis et lite kjærtegn tungen rulle fingrene som små perler, vil partneren puste oftere, brystvortene hans stivne. Dette betyr at det er satt.
Hvordan gi uforglemmelig glede mann?
 Menn er veldig glad hvis du holder langs ryggraden på baksiden negler eller fingre. Men det vil være dobbelt fornøyd når du påvirke avstanden mellom skulderbladene, svært følsomme. Poenget ditt er, hva vil du gjør - biting, slikker eller biting. Du trenger ikke å fråts også baken med sin mann, Pat forsiktig, forsiktig uschypny. Dette er hans lille hurrarop. Presset magen til hennes rumpe, kan tenne en ild av lidenskap partner uten å berøre penis.
 Leve i en seksuell forstand, ikke veldig bemerkelsesverdig kropp. Men hvis slag i retning fra navlen til kjønnshår området, pause for en liten stund, kan du forbedre spenningen. Forverre følelsen i navlen kyss.
 De mest følsomme erogene soner er pungen og penis. De trenger en mild massasje og energisk, i stand til å vekke en rask ereksjon. Stryke penis forhuden skiftende opp og ned. Du kan ikke veldig mye, men tett dekke penis med hånden eller klemme fingrene. Noen menn liker det når kvinner lett stryke kroppen hans fra pungen til hodet. Partneren vil være fornøyd med den uforglemmelige kjærtegn språk. Disse kjærtegne den mest følsomme penishodet. Det krever veldig forsiktig kjærtegn hans lepper, hender, tunge.

Hvordan gi uforglemmelig glede mann?


 Over tid vil du lære hva han liker og hva han ikke medfører noen følelser. Og så sex blir levende, minneverdig.  
Som en kjærlig ektemann Theresa?
 Kvinner raskt finne seg prisgitt sjarm mannlig Libra. Den naturlige utstråling, sjarm, evne til å håndtere og forsiktig ta en dame i et forhold på scenen for frieri - er bare en liten liste over funksjoner som er karakteristisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen. Men tro Libra ord er ikke verdt det. Nei, disse mennene vanligvis ikke lyve. De bare så emosjonell, amorøs og sårbare, ofte kan ikke skille seg flørting, kjærlighet spill denne følelsen. Ofte det første lyst i Libra mann i en måned eller seks måneder. Det hele avhenger av kvinnen, og hvordan denne mannen omgitt av damenes oppmerksomhet. Det er lett å forelske seg i, kvinner ofte konkurrerer om hans oppmerksomhet. Hvordan kan det være, hvordan å bestemme dybden av engasjementet til denne mannen, som mann elsker Theresa? Prøv å utforske din utvalgte, behandle det mer forsiktig og ikke glem litt nærmere sin ideelle. Du trenger informasjon om de grunnleggende egenskapene som ligger i de fleste mannlige Libra. 
 Kunstnerisk og endring: lære å forstå hvordan en mann elsker Theresa
 Min mann Theresa vil du aldri bli lei. Dette er en god følgesvenn, en underholdende fortelleren, han griper hans oppførsel, evnen til å holde deg i bevegelse. Selv bare se denne mannen - en nytelse. Selvfølgelig, mange kvinner, selv ganske skeptisk, raskt miste hodet i nærvær av denne mannen. Når han bestemmer seg for å vinne hjertet av det klamret seg til ham som har sjarmerende mann Libra rett og slett ingen lik.
 1.  Den spesielle sjarm. Dermed er det ikke lett å komme overens med. Mann Libra liker å bruke sin sjarm, alltid bruker dette våpenet i kampen for kvinnehjerter. For mange medlemmer av dette skiltet er karakteristisk utrolig evne til å fange, sjarm, og umiddelbart husket erobre bare én setning. Og hun begynner å drømme om en mannlig Libra.
   What Dreams May Come? Ofte, når det kommer til relasjoner med menn vekter drømmer fører ingensteds. Elske vanligvis kommer til en stillstand, Scales fort bli frustrert eller begynne å være interessert i andre kvinner. Hold mann Theresa lang hard som det ofte omgitt av mange fans, men han setter pris på å endre og mangfold Men ut, selvfølgelig.
   Kjærlighet til skiftende ideal. Bli vekter bare - ingen enkel oppgave, men likevel har det en løsning. Trengende kvinner som tappert besluttet å erobre favoritt, har lenge vært raknet hemmeligheten for å vinne utvalgte denne dyrekretsen. Mann Libra elsker spill av farger, livlig sinn, evnen til å forandre seg, bor sammen. Når en kvinne eksperimenter kan handle umiddelbart i ulike felt, "fremme på alle fronter," selv en mann kan stå.
   Overflaten og ustabil. Fangst og binder seg til deres mannlige Libra vanskelig, men i de fleste tilfeller fører til separasjon er det ikke. Bare kvinner vanligvis sterkt overvurdere dybden av følelser vekter som jevnlig høre komplimenter, nyte ulike oppmerksom og til og med kjærlighetserklæringer. Men mange menn Teresa ideen om kjærlighet skiller seg markert fra de som er kvinner. For dem er det - kjærlighet.
   Fusk eller uskyld? Når det gjelder å bryte, kvinner, selvfølgelig, får skylden for alt deres tillitsvalgte. Mann Theresa sa at hun elsket, og deretter gikk for å ringe stoppet, begynte å date en annen! Naturligvis støter denne atferden mange, ærlig sjokkerende. Men vanligvis skalaer ikke ønsker å lure noen. De virkelig nyte relasjoner, ikke love eller tilby å gifte seg, å tro at en kvinne ganske fornøyd lyse og kort roman.
   Lære å lytte og forstå. For å forstå hvordan en mann elsker Theresa er svært viktig å være i stand til å lytte og forstå det. Hvis han aldri fortalt deg et langt liv sammen uten å diskutere bryllupet ditt, fremtidige barn sammen, er det verdt å vurdere dybden av hans hengivenhet. Og ta skritt for å bli tettere og mer spennende elskeren din.
   Når han elsker, men ikke ta en endelig avgjørelse. Noen ganger observant kvinne ser sikkert: Favorite vant til det, er ikke ute etter nye møter og bekjente. Fortsatt ikke rushing ned midtgangen! I dette øyeblikket kan du trygt ta initiativ i sine hender. Det faktum at selv genuint kjærlig mann Libra er ubesluttsom. For mange medlemmer av mark søker å legge ansvaret på andres skuldre. La dem bli din!
   Det bør bemerkes at i enkelte tilfeller ønske å vinne mennene Theresa dessverre dømt til å mislykkes. Noen ganger personen eksperimentere, binde forhold med en kvinne som generelt får det ikke plass. For eksempel, han likte lyden av det, eller for å rette håret stil. Da en kvinne om hun ville bli den samme, bare ikke i stand til å vinne mennene Theresa. Sant, det er en god løsning - endring for å bli uunnværlig for den elskede og interessant.
   Ansvarlige og sårbare mennesker Theresa
   En kvinne som er i stand til å bli en mannlig Libra bare være i stand til å nyte livet mer som et eventyr. Mange skalaer erobre omsorgsfull, hensynsfull og respektfull holdning, kan de være din favoritt person, for å engasjere dem. Det er viktig å huske noen av egenskapene til dette skiltet representanter til å bygge relasjoner med dem riktig.
   Estetiker. Med sin mann, bør balanse overvåke deres image, stil og måte med fornyet oppmerksomhet. Kanskje en måte ikke appellerer til kvinnelig skjønnhet som vekter. Det er viktig å alltid være forskjellig, men gjenkjennelig. Det er ikke tilrådelig å utføre ulike prosedyrer og fungerer ikke på utseende i nærvær av hennes elsker. Sårbare menn kan skyve prosessen med "transformasjon" og dusinvis flaske og ikke alltid hyggelige dufter, for eksempel når du male neglene. La din skjønnhet hemmeligheter forblir hemmeligheter.
   Sårbare. Fornærme mannlig Vekten er veldig enkelt, og det meste av det påvirker ordene og handlingene til den kvinnen han elsket. Du må kontrollere sin atferd, språk, unngå tvetydighet.
   Pålitelig. Når en mann elsker Theresa, er han i stand til å tilgi, komfort, hjelp til rett tid. Med det veldig lett og behagelig å leve sammen, erobringer han pålitelighet. Til tross for vane sette viktige beslutninger på andres skuldre på et kritisk tidspunkt skalerer mye viktig og er raskt å finne den riktige måten. Ofte, representanter for skiltet er selv klar til å tilgi svik hvis de mener at dette ikke vil skje igjen.
   Intellektuell. De fleste menn liker å snakke om Libra høy, filosofi og kunst. De liker å tenke, analysere, diskutere og argumentere. Utmerket hvis du klarer å ha en samtale med sin elskede, bli en interessant følgesvenn.
   Følsom. Mann Libra elsker fred i sinnet har en tendens til å balansere og harmoni med seg selv. Han ønsker ikke å fornærme noen, redd for å fornærme en uforsiktig ord, prøver å unngå konflikt. Han kan gjøre opp raskt, vanligvis faller ut med vekter ikke strammet.
   Det er viktig å prøve å ikke såre sin kjære, noen ganger ta initiativ i sine hender, dyktig nærmere ham og be ham for mye når forholdet har ennå ikke blitt fikset. Sjarmerende og inconstant mannlig Libra kan være en ideell mann: han vil tilgi gjerne legge opp etter kamper, gjør generøse gaver og glade for å mase med barn.  
Яндекс.Метрика