Hvordan gjenkjenne en løgnVi føler behov for å kommunisere nesten hver dag. Vi forteller hverandre om den siste utviklingen, diskutere noen planer, får vi fra å kommunisere positive eller negative følelser. Vi håper alltid at våre samtalepartnere fortelle oss sannheten, og veldig frustrert når senere lære at det - løgner. Hvordan kan jeg fortelle en løgn, for å ikke føle seg fornærmet og lurt?
Selvfølgelig, lære å gjenkjenne løgn av poluzhesta eller et blikk - en ganske vanskelig oppgave. Men du kan lære å ta hensyn til åpenbare tegn på løgn og være på vakt. Du trenger ikke spesialutstyr - du trenger å utstyre bare hans egen oppmerksomhet, og etter hvert vil du begynne å gjenkjenne indirekte tegn på løgnene som spontant vises og dine følgesvenner.
Hvordan gjenkjenne en løgn av ansiktsuttrykk og fakter
Når en person bruker løgner i å kommunisere med sin følgesvenn, vanligvis fører det ham ubehag. Du kan gjenkjenne en løgn da han så at den andre personen føler ubegrunnet frykt, nervøsitet. Dette kan manifestere seg på forskjellige måter.

Hvordan gjenkjenne en løgn - vi snakker

Folk ofte gjøre historien mer overbevisende oppdiktet historie troverdige mettede eller virkelige hendelser som er langt fra samtaleemne. For eksempel kan du gjenkjenne en løgn når du snakker, kommer fra de sanne svar om hvem han møtte og hva var resultatet av forhandlingene, vil snakke om hvordan deilige maten var så fint vær og så videre. Raspoznayte løgn om, i stedet for et klart svar på spørsmålet du blir utplassert mykrorasskazы med vage svar på spørsmålet ditt.
Å gjenkjenne løgn, også sjekke for å se at den ansvarlige direkte, betyr det ikke fikse det og øve press på den.
Hvis du svarer på spørsmål om saken, er det et klart tegn på at personen unngår sannheten. Også du kan oppdage en løgn hvis personen tilbyr deg tenke ut svaret selv. Gjenkjenne deg vil ligge hyppig og nøyaktig bruk av fraser fra din samtalepartner spørsmål eller fullstendig repetisjon av spørsmål å svare ham. Det er sannsynlig at partneren din prøver å komme opp med så plausibel versjon og spiller for tiden.
Varsle deg er det faktum at en person i stedet for et direkte svar på spørsmålet vidzhartovuyetsya eller skarp. Du kjenner igjen en løgn når folk vidbuvshysya vitser eller sostryv, overs samtalen til et annet emne.
Ta hensyn til frekvensen av endring av språk. Gjenkjenne løgn ganske enkelt, hvis en person under en samtale ofte hoste, endres dramatisk talehastighet for fort eller for sakte.
Hvordan gjenkjenne en løgn - bevegelsen av kroppen følges
Du kan få mistanke om at en person er å fortelle deg en løgn, hvis det blir altfor ofte berøre ansiktet hennes - som dekker munnen, klødde seg i nesen. Dermed kilden ubevisst setter en barriere mellom deg. Å gjenkjenne løgnene, ta hensyn til det faktum at folk stadig peremynayetsya fra fot til fot eller stadig tar skritt tilbake. Denne kilden ubevisst uttrykker hans ønske om å forlate eller bevege seg bort fra deg, ikke for å gi noe ekstra.
Hvordan gjenkjenne en løgn - følelser følges
Utilstrekkelig respons samtalepartner skal varsle deg. I så fall, hvis en av dere skjuler noe, er hans følelser uttrykt sent, uttrykke følelser kan være for lang til å møte kilden, forsvinner før du fullføre setningen. For eksempel kan du oppdage en løgn hvis overraskelsen er ikke samtalepartner mer th seks sekunder.
Dreven følelser som bevis på oppriktighet din venn. Under turbulente følelser prøver å skjule sine virkelige følelser.
Det er ikke alle funksjoner, som kan oppdage løgner. Men å se dem ikke utgjør et bilde av følgesvenn - din mening kan være falsk. Tenk alt du lagt merke til på slutten av samtalen.  
Den enkle sannheten av forholdet, som ikke bør bli glemt1. Ingen person i ditt livs reise ikke er oppfylt du forgjeves. Hver dag møter vi nye mennesker og møte hver ta ut noe viktig for deg selv. Noen tester oss som bruker og presenterer en leksjon, hjelpe noen lære nye ferdigheter, og noen gjør oss bedre, og det er den mest verdifulle.
2. I et forhold du få det samme foretrekker. Ikke forvent at i respons til innfall, beskyldninger og fornærmelser, får du smiler, klemmer og kjærlighetserklæringer. Hvis du ønsker å forstå, prøve å forstå deg selv. Alle returer - er en enkel formel som fungerer til enhver tid.
3. Ingen trenger å kjempe for en plass i livet. Tvunget skal ikke hyggelig - mye folk glemmer dette enkle og veldig klok sannhet. Aldri prøve å vinne for seg en plass i livet til en annen person. Fordi du ikke kan vite sikkert om det er.
4. Alle mennesker forandre seg og det er fint. Behov, meninger og oppfatninger av folk selv endre seg over tid. Så hvis noen sier at du har endret, ikke bekymre deg, og ser ikke for feil i seg selv. Kanskje disse endringene tvert imot du går for. Det er ingenting galt med det faktum at dine interesser med en nær venn kan bryte, og kommunikasjon kommer til intet. Bedre tidvis sende hverandre gratulasjonskort og beholde gode minner enn å prøve å presse ut av forholdet det som er igjen og samle irritasjon inne. Være oppriktig.
5. På forholdet skal fungere. Relasjoner er ikke bygget av seg selv. De krever aktiv deltakelse fra alle involverte parter. Oppriktighet, gjensidighet og respekt - disse er det grunnleggende, uten noe forhold til å falle.
6. Må være i stand til å tilgi. Mange tror at tilgivelse - er et tegn på svakhet. Men ordene "Jeg tilgir deg" betyr ikke - "Jeg er for snill mann, så jeg kan ikke bli fornærmet, og du kan fortsette å ødelegge mitt liv, vil jeg ikke fortelle deg et enkelt ord," de betyr - "Jeg vil ikke la fortiden ruin fremtiden og nåtiden, så tilgi og gi slipp på alle bildene. "
7. Tvister - det er bortkastet tid. Jo mindre tid du bruker på rekkverk med folk som irriterer deg, jo lenger du forblir i kommunikasjon med folk du liker. Hvis det var en tvist mellom deg og en nær venn, holde deg i hånden. Ikke la sinne mestre deg, eller du kan si de ordene som du skammer liv. Noen ganger sterke relasjoner kan ødelegge en uforsiktig ord.
8. Du kan ikke endre en annen person. En mann kan endre bare meg selv, men i alle fall ikke noen andre. Derfor må du lære å se nær og kjær for dere folk som de er. Hvis noe fundamentalt ikke passer deg, være ærlig og si det direkte. Kanskje den du elsker, ønsker å endre for deg.
9. mangel i livet ditt noen mennesker du kan gå bare fordel. Ikke vær redd for å endre miljøet. Må være i stand til å gi slipp på livet hans folk som gjør det ubehagelig. Hvis det siste du får en gang beste venn bare svik og bilder må slutte å klamre seg til fortiden og for å avslutte samarbeidet.
10. Setter pris på folk i nærheten. Ikke glem å fortelle kjære om hvordan de er kjært for deg. Betaler nok oppmerksomhet til dem. Det er mulig at forholdet er stadig ferdig, selv om ting ikke vare evig, betyr det ikke at du ikke bør bruke tid.  
Hvordan å fortelle min kone om skilsmisse

 Dessverre, mange familier det kommer en tid da det er bedre å la enn å plage hverandre. Her er alt er løst ved hjelp normal samtale der alle detaljer er diskutert fredelig. Imidlertid er ikke alt så glatt som om en mann ønsker å skille seg, og hans kone, og ikke vet, så må du finne måter hvordan å fortelle sin kone om skilsmissen. For slike menn kan gjøre en sekvens av handlinger.

 Pre-behovet for å bla i fantasien til hele løpet av samtalen, vurdere mulige måter sin forekomst. Du må velge et tidspunkt når du begge har mye ledig tid. Morgen, for eksempel, er ikke det beste alternativet, som alle stadig i en hast. Snakker behov for å snakke om sine følelser. Det var det som var igjen respekt og varme, men noe gikk. For å opprettholde, og det er bedre å la nå.
 Hvordan å fortelle min kone om skilsmisse
 Det bør være klart og presist velge ord til hans kone ikke fungerte misforståelse om mangel på forståelse av situasjonen, sin falskhet. I noe tilfelle ikke begynne å snakke om en annen kvinne, vil det bare føre til raserianfall eller skandale. Det er nødvendig å presisere at det ikke spiller noen rolle noe annet viktig at det er mer å gjøre med deg.
 Sørg for å snakke med barna om hva de er din vei, og du skal ikke oppleve problemer med kommunikasjonen med dem. Promise materiell støtte barn. På slutten av samtalen, spør opprettholde gode relasjoner for å få til sine barn. Venne ikke, vil ingenting kommer av det.
 Nå som du vet hvordan å fortelle sin kone om skilsmissen.  
Hvordan søke om skilsmisse dersom et barn?
 Skilsmisse, dersom ektefellene har ingen felles mindreårige barn tar ikke mye tid. For å motta en skilsmisse må gjelde for registrar og vente på en prøveperiode på én måned satt av staten. Dersom de totale barn under atten år, paret er, er situasjonen mer komplisert. I dette tilfellet, for å oppnå den offisielle oppløsningen av sivile ekteskap bare etter rettssaken.
 Kravet om skilsmisse
I begjæringen om skilsmisse at du kommer til retten, må være følgende:
navn magistrat eller tingretten der du er filing et krav;
navnet på saksøker (dvs. du) og adresse til sin bolig;
navnet på respondent (mann) og adresse bosted;
grunner, i form av saksøker, ekteskap skal oppløses;
omstendigheter skilsmisse og beviser som saksøkers krav er basert på;
informasjon som bekrefter at det er umulig å skille den SRO;
liste over dokumenter knyttet til kravet.
Som tilleggsinformasjon skal gis i søknaden:
hvor og når ekteskapet ble registrert;
Navn barn sin alder;
Avtalen mellom ektefeller av utdanning og avhengige barn;
hvorvidt de øvrige kravene til den tiltalte, som du ønsker å overføre retten til behandling i forbindelse med kravet om skilsmisse;
Er det noen dokumenter som du tror kan påvirke rettens avgjørelse på din påstand.
Dokumenter som skal legges til søknaden:
en kopi av kravet til den tiltalte;
kvittering som bekrefter at du har betalt staten avgift;
vigselsattest;
sertifikat (eller kopier av fødselsattester av barn;
Informasjon om inntektskilder ektefelle (hvis du har tenkt å be retten for utvinning av hans barnebidrag);
beskrivelse av felles eiendom (hvis du har tenkt å kreve sin del);
Andre programmer og / eller forespørsel fra saksøker, hvis noen.
 Søknadsprosessen
Innsamlede papirene klare og kravet om skilsmisse du trenger for å gi øvrighetspersoner. Etter programmet, beveger en dommer å forberede saksmappen for videre behandling. I løpet av denne treningen er slutt spørsmål knyttet til utdanning og holde barn sammen. Hvis et par har sagt seg villig til hvordan alt dette vil skje, er bestemmelsene i denne avtalen gjøres skriftlig og registrert i protokollen for retten i løpet av forhandlingene.
Dersom en avtale om disse spørsmålene paret ikke kunne nås, blir spørsmålet om skilsmisse inkompetente øvrighetspersoner. Følgelig, det sender kravet til byen eller i tingretten for generell jurisdiksjon. Hvis for noe grunn du ikke enig med plasseringen av saken, kan du klage på dommerens avgjørelse i viss appell.  
Яндекс.Метрика