Hvordan å gjenkjenne svik

 Hvordan å finne ut hvilke røper fyren? Tegn på utroskap fyr. Hvordan kan vi forstå denne fyren utro mot meg?

 1. Din fyr plutselig blir arrogant eller hissig


 Fra sinne kommer en lisping, og så plutselig begynner å ignorere deg. Så, i tankene hans er tanker som du deler den med kan. Og mest sannsynlig, er du årsaken til disse tankene.

 2. Han ble plutselig utrolig skånsom for deg


 Det skjer - å fullføre arbeidet, vi er spesielt oppmerksomme på de som fornærmet. Selv om at noen ikke vet at han slo bildet.

 3. Din fyr begynner å bruke mer tid på utseendet sitt


 Han har en ny kjole, en ny parfyme. Så, på hvem han ønsker å gjøre et godt inntrykk. Og hvis det ikke er deg, så hvem?

 4. Noen ganger forsvinner


 Du er nå ikke ofte møtes, han sjelden ringer, daten din blir kortere. Med hvem tilbringer han tid?

 5. Det er forsenket


 Ikke godt å si hvor og med hvem de tilbrakte kvelden eller hele tiden sier at han var sammen med venner. For en dag, og alle vennene dine?

 6. Snakker i telefonen, går til et annet rom


 Han ble begravet på deg telefonen (ibid SMS-ing og nummervisning) når du snakker i ditt nærvær, slår deretter til en hvisking.

 7. Han var utrolig sjenerøse til deg


 Gi gaver, kan gjøre hva han ikke likte før. Kanskje det var de samme, hva gjør du?

 8. I lommene sыpyatsy billetter


 Så han går ofte et eller annet sted, og du tydeligvis ikke deltar i disse turene.

 9. Hans mobiltelefon begynte å ringe mye oftere


 Og spørsmålet ditt som det er, det er ikke umiddelbart svare.

 10. du finne kjærligheten notat


 Selvfølgelig, er sjalusi ikke den beste kvaliteten men ligger verre.
 Hvis kjæresten din er utro mot deg, så kan du gå for triks for å utsette henne i dette, med kjærlighet notater bør være forsiktige. Sjekk om det er adressert. Og ikke rush henne til fil, i dette tilfellet bør du være fornærmet part. Hvis du kyneshsya ham med spørsmål, kan han bli fornærmet - du porpalasya i lommene, mistenker du at du ikke liker. Være smartere, bli ettergitt slik at han begynte å lage unnskyldninger, men ikke du.

 11. Det er klare bevis


 Ukjente lukten av parfyme, leppestift på seg klærne. Hvis du la merke til det, ikke rush å kreve det. Du kan overgi det, så dine kostnader vil være morsomt.

 12. Rykter


 Verden er florerer med rykter. Det er lite sannsynlig at din venn for å møte nye lidenskap er sendt til Madagaskar kraftig.
 Så, de mest sannsynlig se noen i byen. For en kjede, vil denne informasjonen komme til deg. Ikke alle rykter kan bli trodd.
 Kjæresten din kan møte uatskillelige venn eller fjern slektning. Ikke bli fanget.

 13. Du har funnet


 Og det skjer. Hva du skal gjøre i dette tilfellet er vanskelig å si. Reaksjon er uforutsigbar. Mozheshustroyt skandalen kan bli fornærmet, du kan gråte og tilgi lydløst kan gå og glemme ditt telefonnummer.
 Handle på egen hånd.

 14. Leie en detektiv


 Eller hun kan begynne å jobbe overvåking. Klassene er gøy, men tidkrevende. Vi vil ha mange og lang tur, fryse i gaten, står i regnet og gjemme seg i døråpninger.

 15. detektiver lese mindre


 Alle disse serier og bøker gjør oss mistenksomme. Han kom ikke til telefonen, noen i denne filmen. Så han ikke ønsker å snakke med deg. Ser øynene, blunket han to ganger og deretter sovnet. Så sjofel forræder handlet på en slik og en slik roman.
 Noen funksjon kan forklares ikke bare et svik. Selv kjærlighet notater kunne trekke, sjekk dine følelser eller skitne intriger klassekamerater. Det er også mulig å lese alle i de samme etterforskerne eller se serien.  
Hvordan bli kvitt en rival

 Hvordan lage en fyr valgte meg?
 Hvordan å eliminere en rival? Nyttige tips og triks for jenter.
 At strømmen er alltid som om alt gikk bra. Han liker deg, han liker deg du, du møter, du er nysgjerrig og lett sammen. Men så - bam! - Uventet på din skyfri horisonten er det en rival. Så, er kjæresten din en god, morsom, morsom, smart, selvsikker i visse områder av vitenskap eller kunst, og, tilsynelatende, ikke en av dere satt pris på disse kvalitetene. Hva gjør jeg? Hvordan å etablere den tidligere harmoni og fred i forholdet?
 Ikke vær nervøs sterkt, hvis din ung person ikke ta hensyn til tegn på sympati for ham en annen jente. Men det er på tide å slå alarm hvis det er ikke lenger bare et smil til henne, men i å snakke med deg ofte begynne å tenke på henne og hennes positive egenskaper - at det energiske, oppfinnsomme, følsom, uavhengig, næringsliv og så videre. Og hvis han ble sjelden samtaler, gjøre avtaler, er det på tide å ta kontroll over situasjonen og resolutt eliminere det som våget vstryaty i forholdet.
 Prøv ikke å besøke ham de stedene hvor det skjer. Hvis en klubb, hvor disco, deretter overbevise en til å velge et annet sted å danse eller å avstå fra fotturer mens det. Hvis du gjør alt sammen i en seksjon eller idrettslaget, deretter prøve under noen påskudd for å fortelle den unge mannen at det er svært upraktisk for sysselsetting, og med det å overføre til en annen gruppe.
 Kall det sjalusi, minnes noen annen ung mann og hans oppmerksomhet til deg. Bare bruke denne metoden veldig ofte, sjalusi - en farlig redskap som skal brukes strengt oppmålt.
 Spør din bror (nabo, klassekamerat, barndomsvenn) ser etter rival. Kanskje det for en stund deretter forlate deg alene, og kanskje helt glemme om kjæresten din.
 Ikke i noe tilfelle tror ikke at du er mindre vakker, mindre interessant, sjarmerende og attraktiv enn hun. Kanskje din suksess i idrett, dans, trening, konkurranser mye mindre enn din rival; kanskje hun er en supermodell eller starte en sanger, skuespiller, som har høye forventninger, og du er overvektig, og ørene som barn bjørn kom. Så hva! Bevis det, til tross for dette, er det bedre du! Og i alle fall ikke skiller seg ut skuler sammen med kjæresten, da han absolutt vil se på motstanderen din, ikke deg.
 Legg merke til hva de fleste tiltrekker fyr i din rival, og prøve å utvikle kvaliteten av disse. Så hvis han liker hennes lange slanke ben og liten vekst deg, så du stylter seg, selvfølgelig, ikke vokse. Men hvis han liker den jenta initiativ, omgjengelig, og du heller stille og innadvendt, også prøve å være mer aktiv og energisk.
 Ikke glem om den ytre skjønnhet: se opp for hverandre, omsorg for hud og hår, ta vare på formen, ikke faller bak mote - kle stilig, ryddig og vakkert.
 Ødelegge hennes omdømme, arbeid, sikkert ikke den mest anstendig, men du bare zaschyschaeshsya, og fremfor alt er det de mest skammelige oppfører seg arrogant blande seg inn i forholdet, for eksempel si at en venn er en jente slynger ikke bare for ham, men selv på halve klassen (avsnitt verftet kysten). Og legger til at vind det er i stor grad gratis, og for "opptatt", "rare" gutta som fikk som deretter kaster dem og legger ut på et nytt offer.
 Det er et alternativ fra den kategorien av forbudt, men som kan fungere: klage til rivaliserende mamma ung mann, men de kan bare brukes hvis og å sette deg vennlig. Det er ved siden av deg på møtet: «Hvor er du? "Og du," Alt er bra, men litt irriterende utseende ved siden av Andrew (VoIodja, Maksykom, Peter) av en person. Du vet, det er alt dette "- og deretter gi den egenskaper som din mor gutt vsplesnet hender, gripe hodet og hun vil fortelle deg hvordan denne jenta fra hennes sønn kjøre av gårde. I karakteristisk vpyhyvay rival noe som ikke er akkurat som sin mor. Hvis når møtet med deg som ikke er veldig glad i din mini - skjørt, følger det at i det skjørtet er kort, og så videre.
 Tro om igjen om hvorfor kjæresten din begynte å se den andre veien, kanskje du har blitt uoppmerksom å behandle det? Snakke med ham om hans problemer, viser at han ikke bryr seg om deg og all den tid du blitt dyrere. Og hun kan ha mange fine kvaliteter, men foran den du fortsatt har en stor fordel: du vet din kjære en bedre enn det, så du bedre følelse og vet at i hans hjerte.
 Prøv å gå et sted sammen. Det ville være en god løsning. Gå sammen til leiren, ikke razbaltыvaya venner når og hvor du skal rival hadde ikke tid til å kjøpe en billett der også. Alternativt invitere gentleman til sin dacha. Fortelle foreldrene at du både bokstavelig zadyhayetesya fra urban luft og du trenger om en måned å gå til landsbyen. Kan du love til min mor at du trekker ugress i hennes hage senger. Innrømme det, av hensyn til lykke kan gå for en
 Kjøpe et magasin eller en bok av horoskop, nøye vurdere dem, og hvis stjernene er på din side - du elsket perfekt matcher hverandre, mens rival de fullstendige inkompatibilitet - podsun disse sidene pike under hans pust, la deg funnene er negativ på nesen, at hun ikke hadde noen sjanse.
 Trollmenn, tryllekunstnere, synske og spåkoner alltid tilby sin hjelp. Ingen trapper beløpe benytte dem ingenting, og sparte penger bedre å kjøpe en ny kjole, gjør håret og stå foran den andre - la setter pris på din skjønnhet.
 Hvis motstanderen er stadig nå for din disco (skøytebane, svømmebasseng, kino), er det ikke kommer til noen subtile hint og si til ansiktet hennes: "Vi ønsker å bo bare to. Uten deg! "Jeg tror ikke dermed av anstendighet. Lykke er viktigere.
 Hell henne noe på hodet er ikke nødvendig - oprokynesh som dette det kompott, og du anser som brautende og ubalansert person.
 Du vet, bare prøve å bli venner med henne. Kanskje hun ikke slå Cavaliers i kjæresten sin?
 Og det siste alternativet hvis kjæresten din alvorlig syk hodet den andre veien og generelt dette er ikke første gang at han prøver å vri nakken hans, så hvorfor er det du i utgangspunktet trengte en rullator? Jeg fikk båret bort igjen den andre, så den tredje og så videre i det uendelige. Kanskje la henne gå på alle fire sider? Ingen ung mann - ikke noe problem!  
Яндекс.Метрика