Regelmessig sex livet er en integrert del av livet til alle voksne. Og om sex mellom mann og kone og si ingenting. Sex er et flott tillegg til kjærlighet og respekt i familien. Men ikke mange vet at 80% av par ikke har sex regelmessig. Resultatet kan være et argument, debatt, utroskap og skilsmisse som et resultat.Hvordan å gjenopplive den gamle lidenskap


 Vurdere et par grunner til dette "uorden":


 •  Fødselen av første barn. Vanligvis er fødselen av det første barnet en stor belastning for både mor og far. Redusert sexlyst kommer fra det faktum at en kvinne er redusert hormonnivåer glede og det tar litt tid for å bli frisk. I tillegg, mangel på søvn, tretthet og nerver også merkes.


 •  Langvarig depresjon. Når en person er deprimert, har de en tendens til å ikke vil ha ham til å ikke bare kjærlighet, han ville ikke ha noe.


 •  "Habit." Statistikk viser at når en mann og en kvinne gift i over 3 år, sexliv, generelt på tilbakegang. Hovedårsaken-ensartethet.


 •  Medisiner. Noen medisiner kan endre hormoner i kroppen, noe som sikkert påvirker libido.


 •  Kronisk tretthet. I dagens verden, menn og kvinner mye arbeid for å forsørge familien. Det er ikke overraskende at etter en hard dag du bare vil legge seg ned og hvile.


 •  Bilder på en partner. Hvis vold er vold, kan om eventuelle romantiske forhold vurderes.


 •  Det er viktig å huske at, uansett hva årsaken til likegyldighet til sex, må det løse for å opprettholde fred og ro i familien og, faktisk, en familie også. Så hvordan kan du fortsatt gjenopplive gamle lidenskap?


   Først av alt du trenger å ta hensyn til utseendet ditt. Vektig, nedohlyanute person, ingen manikyr og hår, kan blank pels frata appell selv den vakreste jenta i verden. Noen ganger er det nok bare å endre frisyre eller bære en kappe attraktiv. Generelt vises før hennes mann på en uvanlig måte.


  Hvordan å gjenopplive den gamle lidenskap   Andre, ta hensyn til din helse og helsen til hennes mann. Motvilje mot å ha sex med menn ofte oppstår i forbindelse med sykdommer i prostata og hos kvinner i overgangsalderen, og i løpet av forekomsten av sykdommer i urin-systemet.


   Tredje, prøve å finne tid til å snakke om dette problemet. Ofte ektefeller viker snakke om sex, til tross for at bodd sammen i mange år. Vi må erkjenne at et problem eksisterer, og det må tas opp sammen, sammen. Om nødvendig bør oppsøke psykolog eller sexolog.


   Torsdag, ta tid for deg selv. Bare to av deg og ingen andre. Planlegg helg bare for to. Ta barn til bestemor eller ansette en barnepike. Ta bare de mest nødvendige tingene og gå til hvile. Ikke snakk om barn og arbeid. Bare du alene med hverandre.


   Prøv å gjøre livet ditt mer romantikk. Kommer på kino i senere tid i rader, holde hverandre i hendene, kysse hverandre. De fleste gå til en kafé, restaurant eller pizza. Går i sommer fornøyelsespark sammen, eller i det minste gå ut en tur på kvelden før sengetid.


   Prøve å sortere ut deres forhold. Ofte situasjoner når en pause i sex på grunn av innenlandske problemer: mangel på penger, langsiktig vedlikehold og som en konsekvens av ondskap og dårlig humør.


   Viktigst, ikke frata saken på ubestemt tid, eller familiesituasjon kan bare forverres. Husk at du gjør dette for moro skyld hans familie.  
   Som vanlig starte morgenen? Nefarious bjelle alarm hjernen forstår behovet for å komme seg ut av sengen, men hardnakket ignorerer kroppen. Dermed begynner den vanlige morgen fleste av våre innbyggere. For høy ytelse, folk trenger mot og energi, og en av tre kontorarbeider sovner på jobb. Hvordan man skal håndtere dette problemet. Løsninger tilbyr vi naturen selv - sex.  Attraksjoner morgen sex


   Morgen sex er ikke bare tilsvarer den tradisjonelle fyzzaryadke, men bringer også mye god følelse. Sex i morgen vil se friskere, forbedre den generelle helsen og vil gi en flott start på arbeidsdagen.


   Hva ville begynne seksuell kostnad ikke nødvendigvis lære noen øvelser, forventer en generell plan og prosess. Sex er naturlig og spontan fenomen. La dine kyss og rørende kjølvannet av en kjær enn ekkel alarmklokke. Hver kyss drøm forsvinner, og kroppen er klar til å oppleve gleden av sex. Vanligvis er morgen sex avhengighet forskjellige og nyheten følelser. Grå morgen gradvis fylt med merkelige farger, pluss en kopp kaffe - og du er våken.


   Spesielt nyttige slike sex - lading par som opplever harde tider gift livet. Problemer på jobben, finansiell ustabilitet, kan krangler med venner ikke bare ødelegge stemningen, men også vises kvaliteten av seksuelle relasjoner. Hvis du ikke tar visse tiltak, vil situasjonen bli verre for hver dag, og til slutt har ikke veldig morsomme resultater.


   Vanligvis initiativet i hendene en kvinne. Hvis kona er viktig å holde familien sammen, vil det finne mange måter å "rozdrakonyty" hennes elsker, å ty til lureri og unge kvinners triks. Besøk sex butikk, Plukk nyttig litteratur, lære det grunnleggende spennende massasje. Din innsats og innsats vil bli verdsatt og vil belønne gnist ønske i øynene dine for alltid sliten mann.


   Morning sex har mange fordeler, så effekten på kropp og helse. Forskere har bevist at når sex kommer inn i blod spesifikke antistoffer som styrke immunforsvaret og beskytter kroppen mot virus. Ha sex oftere og du nestrashen eller influensa eller sår hals.


  Attraksjoner morgen sex   Sex hyggelig ting, men krever litt fysisk aktivitet, og vi kjenner noen fizvpravy brenne ekstra kalorier og fett. I stedet for trekking til gym å nyte mens du arbeider med din kroppsform, et meget godt alternativ.


   Selvfølgelig, sammenslåing med kjære hjelper erverve indre harmoni og balanse. Mann i godt humør, fornøyd med livet sitt, og søker å gi andre den samme positive følelser. En slik person unngår konflikter med det enkelt og behagelig å kommunisere.


   Interessant faktum fortalte oss sex forskere vitenskap. Det viser seg at det er en tid da biorhythms av menn og kvinner er de samme, og de kan nå toppen av lykke. Selvfølgelig, denne morgenen, nemlig 8 am.


   Alle har rett til å bestemme hvor det er sex, som med noen, og viktigst tid. Det er viktig at ønsket var gjensidig, og sex er ikke oppfattes som en del av ekteskapelig gjeld og høyere sammenslåingen av kropper og sjeler, glede og en følelse av tilfredshet.  
   Hvilket område er det mest problematiske og forvirrende for absolutt alle bosatt i planeten jorden? Der det er alltid vanskelige øyeblikkene som bare trenger å forstå først og fremst til deg selv? Svaret er elementært - forholdet mellom mann og kvinne.


  Psykolog Ershov - hjelpe kvinner


   Hvis den første eksplisitt og klart forstår hva han ønsker ut av livet og hvordan det henger sammen med om en annen person av det motsatte kjønn eller den andre har ofte mange negative aspekter forårsaket av natur psykologiske egenskaper.
   Kvinnelig psykologi forelsket Ershov - ikke bare et sett med tynne vitenskapelige metoder til å forstå hver kvinne sin oppfatning av verden i et kjærlighetsforhold, men for å stabilisere lange allianse i riktig retning. Alle vet at det å forstå og stabilitet i familien er opp til den vakre halvparten av samfunnet. De er utspekulert, ustupchyvey og mer utbredt tanke i situasjoner der folk bare sint. Konsultasjon familie psykolog Ershov å fastslå hvilke faktorer ble krenket, og hvor forståelse er tapt.
   Faglig kvalitet, faglig bevist gang mange fornøyde kunder, er relasjoner gjenopprettet. Fra mange av menneskene, par og unge partnere finnes å lide av det faktum at rett og slett ikke kan erkjenne behovet for å appellere til en mann som Ershov. Svært ofte er de bare viker finne det pinlig. Men, faktisk, å bruke tjenestene til ekspert som nivå, forstår at dette trinnet var ikke forferdelig, og bare ikke unngå.
   Kvinner elsker psykologi Ershov vil gjøre mennesket til å forstå hva hun vil, sende den til ønsket spor. Forståelse - svært tynn tråd som er dannet så lenge, men sprekke bare ett poeng. Følgelig kan bare en ekspert forklare til din kone for eksempel, noe som hun bare ikke merke til. Konsultasjon familie psykolog vil Ershov fred og harmoni i ditt hjem.
   Som for hvordan å få tilgang til tjenestene av en psykolog. I dag er det ingen behov for å delta stadig tette kontorer og sykehus. Reise gjennom byen for neste økt. Hvor kan du møte dine venner eller slektninger. Det er nok til en sjelefrende og behagelig å sitte ved datamaskinen eller laptop.
   Så du forstår - levering av familievernet psykolog er tilgjengelig online via Internett. Det er viktig ikke bare praktisk, men prisen på denne tjenesten. Det er mye mindre enn i de vanlige betingelser. Mangelen på husleie, lønn til ansatte, mange av regninger og så videre. Vil gjøre enhver person dyktig holde prisen bare for sine ferdigheter og faglige evner. Denne prisreduksjonen påvirker ikke utfallet. Etter å ha passert den psykologisk analyse av din situasjon - være sikker på at det er løst. Fullføre et tidligere liv vil bli restaurert og tilgjengelig.  
  Яндекс.Метрика