Mange kvinner, gifte, har fått høyt ring på ringfingeren og sette et stempel i passet ditt, betydelig avslappet. Som et resultat av mennesker med uholyt familien. Av stor betydning er årsaken til avreise, nemlig folk som kommer fra deg eller han snakker med noen.

Hvordan å gjenopprette sine syv th


 I det første tilfellet, bør man forstå at før du forsøke å holde mennene i familien som blir nødt til å endre seg selv kan endre sine vaner for å holde følelser generelt, selvkontroll i alle ting. Dersom vedtaket om å holde mennene i familien på noen måte er akseptert, så vi må handle.
 Kjente psykologen Maslow laget en pyramide av behov, og her er det nødvendig å ta. I kjernen av menneskelig eksistens er den behagelig tilfredsstillelse av fysiologiske behov på dette og basert banalt og alt er velkjente frasen, "veien til en manns hjerte er gjennom magen hans."
Hvordan å gjenopprette sine syv th

 Uansett hvor ubetydelig det kan virke, men hvis en mann finner tilfredsstillelse av fysiologiske behov av hans familie, hvor han er ikke behagelig, og dermed forbli i familien han ikke ønsker.
 Behovet for tilhørighet - for å møte dette behovet, så vel som en kraft kvinne, nemlig at du må gjøre det klart for mannen at han i huset venter på at du trenger en. Det er nok bare å møte med sitt arbeid og forberede hans ankomst, for å ringe ham hvis han er sent, men ikke med skandalen og påstander, og med interesse og spenning. Familie støtte er svært viktig for en mann, bør det være klart at en krangel med venner og kolleger, vil han aldri være en som er familien der han vil ta med eventuelle problemer.
 Behovet for respekt og anerkjennelse. Man bør prise, fordi ikke bare fine komplimenter til kvinner. Man må føle seg oppmerksomheten til deg selv, fordi hvis du legger merke til selv de små tingene som andre ikke ser, fokuserer oppmerksomheten på dette, dette er en annen positiv følelse at du ga det til ham.
Hvordan å gjenopprette sine syv th

 Skape gunstige forhold man må huske på at ingen liker, når det gråter og konstant misnøye er også ingen vil sette pris på, så ikke gi utløp for sine følelser. Hvis du ikke er fornøyd med noe i hans oppførsel, ikke løse alt gjennom skandale og åpen konfrontasjon bør starte med hint hvis folk ikke forstår, og det er fullt mulig, og ikke på grunn av det faktum at det er foreldet, kanskje du ikke er dyktige i sine hentydninger, så hvorfor ikke bare snakke med et smil, som om problemet er ikke mye du noe viktig, og i alle fall ikke å ta bebreidelser.
 Rotere mannen i familien vil være vanskelig, om ikke bare ut av deg, og han hadde den andre kvinnen. Vanskeligheten ligger i det faktum, og hvis du kan leve med det komfortabelt, hvis du fortsatt kan få det tilbake. Vil ikke trodd at han ville foretrekke deg til en annen kvinne, men på den tiden, for å ødelegge deg fra innsiden. Beslutningen om å akseptere deg og tenke før sin adopsjon bør grundig.
 Hvis du har bestemt deg for seg selv at å opprettholde viktig familiebilde, og du vil være i stand til å takle dem. Hovedregelen - det er bare den høyre, i alle fall ikke embroil barn, fordi resultatet er ikke klar og mennesker kan fortsatt gå, i hvilket tilfelle det kan påvirke forholdet med barn, som er velkjent, men ikke skilt fra barn. Fordi barn fra å løse dette problemet bør umiddelbart fjernes.
 Hoved løsningen ligger igjen for å skape komfortable forhold i tillegg samle informasjon som er nødvendig for å få mest mulig ut av den ene som det er bare nødvendig å gjøre det stille og uten reklame. Nå er mye av informasjonen kan gi sosiale nettverk. Bare det å vite fienden du beseire ham. Men åpen krig - er ikke fremgangsmåten. Vi må forstå at det det bedre enn deg hva som mangler ham med deg, jo bedre er det, og så er tilfelle for liten: bare gi det mer! Mer forståelse, mer komfort, mer omsorg, mer varme.
 Mange kvinner som forrådte ektemann, spør deg selv dette spørsmålet. Og mange kommer til hva som regnes som den beste metoden for hevn - et svik fra deres side med en annen mann. En mann hevn svik, mange kvinner er ikke først og fremst det faktum at folk vet om det, for dem er det viktig at de er moralsk fornøyd.


Som hevn for svik mot ektemannen


 Til syvende og sist, denne type hevn eller fører til skilsmisse, eller vice versa styrker relasjoner, avhengig av situasjonen. Det er mange måter å ta hevn på sin mann for forræderi. Fra den enkleste og mest perverse.

 Men før du starter arbeidet, bør du vurdere godt om å gjengjelde eller ikke. Etter familien - er det viktigste er en person, og denne skatten bør beskyttes.

 Mange unge jenter som tror at hvis de noen gang selv når folk forandrer seg, vil de ikke overleve en dag med ham under ett tak. Men praksisen med livet viser at de fleste kvinner tilgi svik. Noen slår bare et blindt øye til denne typen mangel på menn, noen hevn ved å begynne å bruke en formue hennes elskede ektemann, og det er de kvinnene som fikk visdom, de utilsiktet gjøre det klart for mannen at alle vet.

 Kloke kvinner gjøre det slik at min mann mistet interessen for utroskap. For menn i utgangspunktet forrådte sine koner, av den grunn at de liker selve spillet, der de er involvert. Når deres koner avsløre, og de "mister" interessen forsvinner.

 Og - fortsatt mannen å ta hevn for forræderi. Dette spørsmålet plager mange kvinner i løpet av årene. Men hver kvinne går gjennom - hennes.

 Er det hensiktsmessig forræderi beste hevn, eller noen forakt, der folk kan miste en god jobb, eller i forhold til andre?

Som hevn for svik mot ektemannen


 Hver jente, vet hun at hennes mann er svært viktig for å opprettholde sin verdighet, og hver av det smukke kjønn har en tendens til ikke å røre den. Og bare i stedet er perfekt for denne metoden. Bare menn bør ikke skade ham, og hans handlinger. For eksempel, for å bygge sin karriere, slik som å være bedre sin eksmann. Det vil være nyttig for deg, siden du vil være en selvstendig kvinne som har råd til mye, og det veldig mye påvirke mannen som en gang gjorde virkelig skade deg og skade din sjel.

 Enhver kvinne som har bestemt seg for å ta hevn på sin mann for forræderi, bør du velge det alternativet som ikke vil skade fremtiden, og ikke en del av hensikten med livet. Og denne typen hevn, som beskrevet ovenfor, legger rettferdig sex av tillit i fremtiden, du igjen Elsk deg selv, og en mann som forrådte hans kone innse at snur hans kone kan leve uten det, og selv mye bedre både økonomisk og moralsk. Tross alt, vil når du utvikle seg fra arbeid, smerte og harme bli transportert mye enklere. Og mens du flittig forfølge høy karrierestige, og helt glemme om hevn og negative måter du noen gang omringet.

 I ingen situasjon bør ikke miste motet og gi opp. Livet i alle fall fortsetter, og det må leve for moro skyld. Og ikke kaste bort din dyrebare dager, til år få hevn. Din lykke er lykke din største hevn. Så lenge mange kvinner bruker tiden sin ut for å hevne sin eksmann, han lykkelig fornøyd med sine liv. Og hans eks-kone ser med medlidenhet. For å unngå dette, er det nødvendig å tenke over livet ditt og leve for deg selv.


Som alltid bli elsket og elsket?
 I kjærlighet som i krig, må vi bruke forskjellige, mer eller mindre utestengt i kampen for en følelse valgt. Dersom det på begynnelsen av forholdet kvinner har nesten ingen innsats for å bli ønsket og elsket for tjuefire timer i døgnet, senere er det nødvendig å tenke på det. Konkurransen er høy rundt mylder av vakre og sjarmerende kvinner, og din favoritt før eller senere begynne å se deg rundt. Å se ham vi sannsynligvis tillate. Dette er ingenting å bekymre seg for. Tross alt, er du også se på vakre menn, iallfall for Hugh Grant og Brad Pitt.
Men dette betyr ikke at du er villig til å ha en affære med noen, som piercing blå øyne og bustete hår grasiøst. Og din kjære også på jakt etter noen få sekunder på andre kvinner bør alltid tilbake blikket, hans oppmerksomhet og all hans kjærlighet til deg.
Så, for å huske kvinnen å alltid bli elsket og høyt?
 1.  Hold deg feminin. Ikke bli hennes ektemann eller kjæreste "mamma" eller "kjæresten min". Fra "mamma", selvfølgelig, fin og koselig, og til "sin mann" kan snakke om alt og stole på det i vanskelige tider, men lidenskapene begge tegnene ikke forårsake. Du må først være en kvinne, skrøpelig, svak, mystisk, og så lune som uavhengige. Ingen mann omgitt av overdreven bekymring og omsorg, ikke nødvendig å tvinge ham binde et skjerf i kaldt vær eller varm drikke tvunget melk med honning ved sengetid. Du trenger ikke sykepleier. Ingen grunn til å også tillate ham å diskutere i ditt nærvær til andre kvinner eller banne. Du for det - ikke en nabo i garasjen.
   Vær forsiktig. Lær å snakke gode ord, hvis du ikke vet hvordan. Dette er det kraftigste våpenet, som ingen kan motstå en mann. Gi det et morsomt kallenavn, som den bittelille-Pet, men samtidig understreker sin styrke, intelligens og sjarm. Dette vil bidra til å skape en spesiell stemning mellom dere. Ikke glem svak berøring. Ved å stryke hodet, ta hånd, lekent trekke øret generelt, de fleste forstår.
   Ikke anta vzvalyvayte løsning av alle problemer og bekymringer. La ham hjelpe deg med reparasjon, finne veiviseren for å sette opp datamaskinen, velger en gesims for gardiner. Og i alle fall må vi prøve å løse sine problemer, spesielt hvis han ikke ber om din hjelp. Om ønskelig - er en annen sak. Hjelpe ham ved å vise sine beste kvaliteter: kreativitet, praktiske og evne til å se på det fra utsiden. Gjøre det slik at han følte takknemlig og klar over at uten dere ville det vanskelig. Men neste gang la i utgangspunktet i det minste prøve å forstå meg selv.
   Tillate det å være romantisk, uvøren, sjenerøs. Menn liker å føle sprø romantikere, klar til å gjøre hva som helst for kjærligheten. Men ikke alle kvinner kan skape en gunstig atmosfære for manifestasjon av hans romantiske tilbøyeligheter. Hint som elsker levende lys middager og turer i måneskinn, romantiske verk båret bort med filmer, bøker eller livene til sine venner. Når han begår en handling som kunne selv eksternt betraktet som en romantisk og ømme følelser, ikke holde sin glede og takknemlighet. Snakke, og mange gjenta ved enhver anledning at du har det - den virkelige sprø og romantisk.
   Være slem, men i moderate mengder. Alle vet at denne kvinnen er lune. Og du vil være lunefulle. Men ikke bøyer stangen. Du trenger ikke å arrangere min elskede eksplosjon av hjernen og nervesystemet bombing. Se hans humør. Noen ganger kan det være litt freak, slik at dere begge fikk glede av det, er han på hans gavmildhet, du - hva kan vri ham tauene. Men det er tider når en mann er ikke til dine luner. I disse tilfellene må du være tålmodig og lydig (og dette er ikke perehynayuchy stick).
   La neyssledovannuyu territorium. Du trenger ikke å snakke om alt selv, avslører alle sine hemmeligheter og mysterier, selv om de ikke har noen verdi. Ofte, i øyeblikk av spesiell nærhet og tillit vil skli ut inni. Ikke verdt det. Disse punktene vil uunngåelig komme under kjøling og vanedannende, og du vil være vanskelig å tiltrekke seg menn for hvem du har ingenting igjen ukjente og obskure, og alltid bli elsket og elsket. Gåte spennende og spennende. Svaret er ofte frustrerende deres tryvyalnostyu. Ikke gå glipp av en slik et effektivt våpen. Hvis du føler at du er enkle og vanlige, trenger du ikke noe interessant og obskure, nøytral. Studie bøker om psykologi, anvendt kreativitet engasjert i hemmelighet skrive poesi eller male abstrakte bilder. Det viktigste - nei dette er ikke hvordan du snakker, først av alt, min elskede. Deretter vil du bli fornøyd dristig og mystisk lys tiltrekker menn.
   Bruk litt tid på personen selv. Du trenger ikke hele dagen lang bare å tenke på det, skriv det esemesky mild, vaske skjorten hans og lage gourmetmiddag. Være sikker på å finne tid hver dag til å gå til treningssenteret, chatte med venner, sitte på en kafé med tidligere klassekamerater. Han bør ikke tro at har monopol på all din tid. Noen ganger er det meget nyttig å være tilgjengelig og plasseres i sin egen, interessant og praktisk levetid.
   Være avslappet. Og noen ganger trenger du å være tilgjengelig og avslappet. I den intime liv bør du være ingen tabuer og hemmeligheter. Nyt ulike og flere måter. Dette er en viktig og noen ganger avgjørende del av forholdet, og det bør brukes på en hundre eller to hundre prosent. Da mannen din ikke ønsker å utsette sitt syn på de andre kvinnene, uansett ytre fordeler de besitter, mer enn tre sekunder for å mentalt markere på alle måter.
   Ikke sladre. De fleste kvinner er veldig pratsom, og de fleste menn ikke tolerere. Hvis du vet dette en svakhet, selger det til noen andre. Gå til en nabo eller venn samtale og sette dem alle at du har akkumulert over de siste par timer med stillhet. En venn vil forstå og støtte deg, men folk kan ikke forstå. Din overdreven pratsomhet og begjær i detalj og grundig diskutere hver hendelse og alle aspekter av dine følelser kan fort gå lei. Akkurat som du er. Dette betyr ikke at du ikke trenger å dele noe med ham. Bare hold hans overdreven omgjengelighet, hvis du har under kontroll.
   Vær deg selv. Hvis du tror at et menneske ikke kan elske deg slik at du er, så må du se etter en annen mann. Ved hjelp av en liten kvinne triks for å støtte glød og begeistring i et forhold er klart og akseptabelt. Men den fullstendige substitusjon av personligheten ideelle contrived usannsynlig å bevise bra. Før eller senere zlamayetesya du ikke kunne stå belastningen. Eller det føles falsk, og vil vite når du er ekte, og når ikke. Den kan fullstendig ødelegge forholdet.
  Selvfølgelig, alt sagt ovenfor gjelder bare når folk er glad i deg. Hvis du trenger bare å vinne sin kjærlighet, så må du handle for å handle litt annerledes.  
Яндекс.Метрика