idnosyny mellom en mann og en kvinne - et spørsmål så kompleks og mystisk som dømmer den ved ekstremt vanskelig. Hvert par og hver enkelt situasjon tatt - er en bunnløs verden. Vi ønsker vårt forhold alt gikk greit, og at ingen svart katt aldri gled mellom oss og vår kompis.
 Dessverre, det skjer ikke alltid. Vi er alle mennesker, og det betyr at vi blir stadig konfrontert med vanskeligheter og utfordrende problemstillinger - selv i arbeidet med vår favoritt. For å unngå disse lumske "fallgruver", trenger du å kunne bygge relasjoner nøye og tålmodig. Selv om det er i våre liv krangler og problemer, du prøver å gjøre alt for å holde kjærligheten.
 Innholdet i artikkelen:
 Hvordan å gjenopprette forholdet til sin mann etter skilsmissen?
 Hvordan få kona og gjenopprette hennes forhold?
 Hvordan å gjenopprette forholdet med jenta etter å bryte opp?
 Hvordan å gjenopprette forholdet til eks-kjæresten?
 Hvordan du kan gjenopprette skadede relasjoner etter en rad?
 Hvordan å gjenopprette tilliten i forholdet etter utroskap?
 Unødvendig å gjenopprette forholdet?

Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?

 Hvordan å gjenopprette forholdet til sin mann etter skilsmissen?
 Skilsmisse - noe ubehagelig. Dessverre, i de senere årene tallene som gir nådeløse statistikk, skuffende, flere og flere par skilsmisse ekteskapet. Men dette betyr ikke at etter skilsmissen ekskone ikke hadde lyst til å være sammen igjen. Og ofte i slike tilfeller initiativet kommer fra kvinner. Mange av damene, slo opp med sin mann, nøkterne øyne ser på mennene rundt ham. Jeg forstår at litt oppvarmet skilsmisse. Problemet er at ikke alle jenter vet hva de skal gjøre for å få tilbake sin mann. Så hvordan har de måtene som er nødvendige for å ty til en "tidligere" igjen ble et "ekte"?
 Det første du må gjøre vårt ytterste for å være oppriktig. Det er mulig at din skyld skilsmisse i ikke mindre enn klandre mannen din. Gjenkjenne sine feil og be om tilgivelse for dem - dette er ikke svakhet - det er visdom. Det er verdt å innrømme sin skyld og sine egne mangler. Og ikke bare gjenkjenne, men også felles innsats for å prøve å takle dem.
 Analyse av akkumulerte problemer også ikke kan skade. Du er både feil rekkefølge i det siste, så du må gjøre vårt ytterste for ikke å danse på den gamle rake. Zblyzhayetesya umiddelbart, men gradvis. Dreven hastverk kan bare skade. Og til slutt gjenopprette sin gamle tillit! Mann og kone må ikke bare elskere, men også venner. Henger ut, felles interesser og fritid - alle samlet akkurat som hennes ektemann. Til slutt, for å gjenopplive kjærlighet, må vi være i stand til å tilgi og glemme gamle klager. Det er komplisert, ingen en tvister, men uten det de kan.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?

 Hvordan få kona og gjenopprette hennes forhold?
 Det er rimelig å si at de fleste fremdeles er en mann, ikke en kvinne. Men hvis det var slik en tvetydig situasjon, må det umiddelbart korrigert. Ikke drukne smerten ved å miste en elsket kvinne drikker med venner og ikke forhaste seg i armene på tilfeldige lenker som angivelig bidrar til å slappe av og hardt og jobbe hardt for å gjøre din såpe var der igjen. Spesielt når man tenker på at menn, selv om de er sterke kjønn, opplever mye skarpere i dette tilfellet.
 Først av alt må vi prøve å roe ned og nøkternt vurdere situasjonen. Analysere forholdet og prøve å forstå hvor de ga en sprekk. Hva du synes ubetydelig, for det kan spille en helt annen rolle. Deretter prøver å trekke seg sammen - for å miste form og deprimert rohle ex-kone tilbake bare til følelse av medlidenhet. Fortsette å bo, arbeide, rozvyvaytesya - deretter ekskone heller tvil for sine valg og kan godt komme tilbake til deg snart.
 Og husk: hva var, vil ikke gå tilbake til sin tidligere form. Du har mistet din sjanse - prøv å gjøre det igjen. Vi må igjen å få det er fint å ikke miste mer av henne!
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?

 Hvordan å gjenopprette forholdet med jenta etter å bryte opp?
 Krangler, dessverre, ikke uvanlig i våre liv. Men hvor ofte kjøles ned etter varmen av tvisten og showdown, vi skjønner hva en stor tabbe tillatt. Never mind at det kom til skilsmisse - for deg og kjæresten din var ikke gift. Å miste en kjær er fortsatt ikke ønskelig. Derfor, hvis du forlot jenta, ikke være trist, og gjør alt for å være sammen med henne igjen.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?
 Men først strengt spør deg selv: "Trenger jeg å gjenopplive ga en sprekk forhold? "Menn, være ærlig med deg selv og ha mot til å ta ansvar for tilnærmingen! Tross alt, hvis over tid du skiltes igjen, og - for initiativet ditt, da det vil skade jenta to ganger.
 Men hvis din beslutning fast og standhaftig, må du gjøre en avtale. Du må gjøre dette samme oppgave sette til venner er ikke det beste alternativet. Hvis din favoritt nekter, ikke legge press på det, være tålmodig og hensynsfull, men det vedvarende. Men for langt, for, bør ikke være.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?
 Når hun går med på å høre du har til å snakke åpent om sine følelser. Jo mer nøyaktig og ærlig kan du uttrykke hva du har på hjertet, jo mer sannsynlig er det å at jenta som er kjent elsker, vil komme tilbake til deg. Beklager forbrytelser de siste feilene og prøve å ikke gjenta dem over. Nå har du flott arbeid hardt for å gjenerobre sin elskede. Nøytrale, rozvyvaytes og vokser - i dette tilfellet, vil sjansene for å lykkes er større. Som de sier, mindre ord - flere tilfeller. Bevise at du - den som trenger din kjære.

 Hvordan å gjenopprette forholdet til eks-kjæresten?
 Jenter - å skape emosjonell og ubalansert. Ofte sint over bagatellmessig anledning eller nei, de går, og deretter, på refleksjon, besluttet å gå tilbake eks-kjæreste. Forstå først, det er verdt det. Du trenger en mann eller er denne fyren gjøre? Eller kanskje du bare ikke kan tilgi ham at han våget å gi deg farten? Eller har du fortsatt leve uten det ikke kan? Søte jenter, være ærlig med deg selv og åpenlyst svar er et sentralt tema.
 Husk at du var da tidligere sprøtt for deg å komme ned. Veldig ofte i løpet av forholdet er vi i endring - og ikke til det bedre. Tilbring arbeid av feil - og prøve å interessere ham igjen.
 Vurdere nøye hva du sier på møtet (hvis den er enig). Ny sjanse til å rette opp situasjonen vil ikke være på grunn av hva du sier og hvor avhengig det vellykkede resultatet av denne kampen. I tillegg vil ingen skade vinne over din side av de generelle gode minner. Det kan være et sted hvor du først kysset; kjole, som han alltid gjorde komplimenter; ånder, som han mistet hodet - med andre ord, uansett.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?
 Prøv å finne ut hva følelser ekskjæreste har for deg. Forberede seg nøye om Chevalier har ennå å ha ømhet, kan lykken godt smiler til deg igjen. I så fall, kan du gjøre det klart for sin tidligere kjæreste, og at du bryr deg om det, og trodde du tenker om det. I så fall bør du prøve å snakke åpent - og plutselig er han også vil ha deg tilbake, men bare ikke løst? Og husk helt desperate situasjoner kan ikke være!

 Hvordan du kan gjenopprette skadede relasjoner etter en rad?
 Krangelen fant sted, lidenskaper stilnet, det er på tide å samle og kaste fragmenter ble drept i løpet av skandale kopper og skåler. Nå hver av dere er blåst i to forskjellige vinkler, men dypt nede ligheten våpenhvile. Å forholde seg til hvordan å inngå kompromisser og patch sprekk dannet i forholdet må jobbe hardt.
 Først av alt må vi huske som startet krangelen. Hvis det kom fra deg, vil nær rebalansering være enklere, men hvis negativ ut av din andre halvparten vil ha å svette. Prøv å tilgi gjensidige fornærmelser - varene bare hindrer både du og trekker tilbake.
 Takk snakke og prøve å finne en løsning sammen. Etter en krangel - dette er ikke den endelige pause. Hvis du har varme følelser forbundet og generelle gode øyeblikk, for å vinne denne kampen vil være mye enklere. Hvis begge parter avkjølt og brent, er det mulig at det er ingenting å spare.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?

 Hvordan å gjenopprette tilliten i forholdet etter utroskap?
 Svik - et forferdelig ord som frastøter og inspirerer horror. Men livet - slik kompleks og uforutsigbar ting som tilbakevise forræderi bør ikke være noen. Mange mennesker som levde hele sitt liv i ekteskapet, minst en gang, men fortsatt forrådt sin andre halvdel. Denne piercing er ikke alltid mulig å holde hemmelig. Da oppstår naturligvis spørsmålet: er det mulig å gjenopprette tilliten? Og hvordan?
 Den første reaksjonen svindlet frisk person vil fullføre sjokk. På dette tidspunktet er det ikke å haste seg inn i malstrømmen og ikke brekke noe. Etter å ha kommet klare bevissthet hendelser, er det tidkrevende avhør. Jukset ektefelle vil overvelde deg med spørsmål om individuell konkurrent og arten av ditt forhold til det. Dette er en svært lang tid - og akkurat nå kan du prøve å gjenvinne tapte følelser og tapt tillit. Trenger du å finne ut om det er fornuftig å redde forholdet. Hvis håp for sin utvinning er fortsatt et behov for å fungere skikkelig. Du må prøve igjen bli en normal, sunn par. Ofte svik er en slags test av sansene - etter at forholdet kan bli enda mye sterkere og mer oppriktig. Selv om det å takle smerte og fornærmelse, ofte ta lang tid, visdom og styrke.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?

 Unødvendig å gjenopprette forholdet?
 Før du jag for å redde forholdet, er å ærlig og åpent spør deg selv, er det verdt det å gjøre. Uansett hva du ønsker å returnere din sjelefrende, kan dette føre til noe annet enn den nye gap over tid.
 Det er derfor du trenger å nøye analysere årsakene som forårsaket strid. Hvis du forstår at altfor fanget og løse verken styrke eller (Innrøm a) ønske, er det fullt mulig at du må bare kutte denne gordiske knute. Men husk at i dette tilfellet du trenger å gjøre edel og klok, fordi å gå - det er også en kunst. Du kan ikke bare ta og kaste en mann som nylig hadde familie i nærheten av deg. Prøv å holde gjensidig respekt og la i alle fall ikke fiender og ikke helt likegyldige mennesker.
Hvordan å gjenopprette relasjoner etter skilsmisse?
 Være glad!  
Яндекс.Метрика