Hvordan glemme fyren du elsker?
 Hver dag, til tusenvis av jenter del med sine kjære, men få la gå for alltid. Mye av lidelse fra en forventning om at alt vil komme tilbake og bli den samme. Men vi må ta deg sammen, slutte å tenke på kjæresten, og bare begynne å leve.
 Først av alt må vi prøve å ikke tenke på hva han gjør nå, som snakker om hva han tenker. Hvis du ikke gjør det, så til slutt zarыdat ønsker å stemme og returnere det til pressen selv. Hvis hvert minutt til å tenke på fortiden, ikke nok tid til å bygge nye relasjoner. Men sørg for å gi utløp for følelser, for å kvitte seg med negativitet og begynne å leve igjen.
 Det minimerer kontakt med felles venner og bekjente. Selv om ingen andre enn dem vil da ikke bli opprørt på grunn av tiden som kreves vil være nye mennesker som erstatter gamle venner.
 Du må innstilles på en positiv måte, så jeg kan høre på trist musikk og gråte inn i min pute. Å vente på en telefonsamtale, og kvitte seg med tunge tanker, kan du se morsomme komedier eller filmer om sterke kvinner som har oppnådd alt i livet på egenhånd.
 Det er nyttig å endre utseendet og plukke ut et bilde som vil føle trygghet og styrke. Ingenting jubel opp en ny frisyre eller kjøpe mote.
 Mange psykologer anbefaler å glemme at fyren du elsker, har noe å gjøre med seg selv. For eksempel kan studentene dykke hodestups inn i å lese bøker, læring av fremmedspråk eller gjøre forskningsarbeid.
 For de som jobber på kontoret, er det på tide å tenke på en karriere som profesjonell suksess vil få tillit i seg selv. Også du trenger for å sette nye mål, for å finne en klasse som jubler og ta oppmerksomheten bort fra de triste tanker. Utmerket hjelp kvitte seg med kjedsomhet klasser ekstremsport.
 Det bør være mulig å endre situasjon og å reise. Ny natur, spennende utflukter og sightseeing sikkert vende seg bort fra å tenke på tidligere elsker.
 Ny dating bare viktig, men det er behov for å gå til nattklubber og diskoteker. Det er viktig å ikke misbruke alkohol, fordi alkohol rus bringer bare midlertidig lindring, og hjertesorg er tilbake med et smell. Du bare lene deg tilbake og slappe av, det gjør ikke ignorere de gutta som ønsker å innlede en bekjent. Flyktige romaner som fulgte ikke har begått, men hjelpe føle seg attraktiv og ønskelig.
 Hvis alt annet mislykkes, kan du søke hjelp fra en psykolog. Selvfølgelig gjør den sakkyndige ikke hjelpe, og vil ikke tilbake kjærlighet, men vil se nærmere på situasjonen og se på det fra forskjellige vinkler. Det viktigste er ikke å selvmedisinering og ikke ta uten å konsultere lege beroligende midler, da dette kan føre til avhengighet og kroppen slutter å takle sine egne følelser.
 Faktisk, glem fyren er ikke lett, det tar mye tid og krefter. Avskjed kan sammenlignes med en sykdom som trenger behandling, men hvis du implementere alle anbefalingene veldig snart hjerter vil bli åpnet for en ny roman.  
Hvorfor er jeg så dum?
 I de fleste ordbøker ordet "fool" er forklart som dum eller tåpelig kvinne. Som meningsmålingene nesten 100% av moderne kvinner eller jenter angrer engasjerte eller ufullkomne gjerninger og handlinger, å stille spørsmålet: "Hvorfor er jeg så dum? ".
 Men alle kvinner er dumme? Tross alt, det er smarte kvinner professorer, akademikere, forskere, med mindre de er for dumme?
 Snarere har spørsmålet ikke noe klart svar. Gang på gang å spørre oss selv, kvinner angre om de ulike hendelsene i hans liv, fra uformell kommunikasjon eller gjort abort og savnet muligheten til å kjøpe en ting.
 Svært ofte gjerningsmennene av dette problemet er menn. Kvinner er slik innrettet at de elsker og tror på, noe som resulterer i "obpikayutsya" tilgi igjen og igjen falle på samme agn. Menn utro, forråde og forlate, og kvinner i sin tur tror, ​​tilgi og vente.
 Ser på det, virker det som kvinner oppfører seg veldig dum, men nesten alle av dem er ikke enig med denne oppfatningen, spesielt hvis det uttrykker folk. Likevel, i praksis, mange kvinner fortsatt ikke kan gjøre raske, og viktigst de riktige og rasjonelle beslutninger er ofte styrt av sine følelser, og kvinnenes logikk generelt er legendarisk. Som et resultat av en kvinnes liv gjør mye feil og gale handlinger som senere irettesette seg selv for livet.
 Men menneskeliv er satt opp slik at man ikke gjør noen handling har senere ingenting kan endres. Derfor er det ikke mye vits i konstant selvpiskingen, men for eksempel en detaljert analyse av situasjonen som har oppstått og gjøre det riktige konklusjonene at slikt ikke skjer igjen i fremtiden, er det.
 Hvordan bli kvitt syndromet "dury"?
 Først av alt, syndromet av "dury" contrived frykt og støttet av personlige usikkerhet. For å overvinne alt dette vil bare tro på seg selv og tolke situasjonen i form av positivitet. Ikke rart våre forfedre sa: "Det er ingen god tynn" eller ta på et prinsipp motto: "Alt som ikke dreper oss - gjør oss sterkere! ". Husk at i enhver situasjon er det flere partier og tolkninger, bebreide seg selv benekter kvinne maler liv og åndelig balanse.
 For å bli kvitt syndromet "dury" først, ikke velger standard tilbedelse og beundring av bare én mann. Du må slå sin oppmerksomhet og kjærlighet på de som gjengjeldt. Hvis ikke, så kan du prøve å gjøre enn noe som vil distrahere fra unødvendige tanker. Hvis det mislykkes igjen, så det er uhelbredelig.
 Hvis en kvinne sjalu, bare se på oss selv fra utsiden, identifisere styrker og begynne å elske deg selv mest. Bare helt dumme kvinner blir menn til å snakke med hvem som helst, hvor han er smart og er mye tynnere raschetlyvey.
 I andre områder av livet er mye enklere. Møbler - endring fra jobb - er gratis, ellers interiør - for ikke å gå, etc.
 Og de fleste kvinner bør huske at de ikke er idioter ikke forvekslet eneste som ikke gjør noe.  
Hvordan finne en fyr?
 Til tross for at statistikken ikke er veldig eksakt vitenskap, men det gir flere svar på spørsmålet "Hvor mye?". Noen ganger noen svært interessante data, og noen ganger til og med sjokkerende.
 Basert på globale data om forholdet mellom menn og kvinner for den vakre halvparten av menneskeheten er imidlertid ikke flatterende, men ikke så sterk omtrent halvparten. Derfor kjære damer ingenting gjøre, men å kjempe for den mest lykke. Selvfølgelig, det er alltid en liten gruppe jenter som fester seg til ideen om at lykke er ikke å finne - er det å finne riktig tid. Kanskje dette er noe, det er bare ikke klart hvordan kan passiv livsstil og forventninger evig gave fra oven for å bidra til å oppnå noe i livet.
 Pidbadorytesya, sette et mål og gå rett til det. Så, målet ditt - for å finne en kjæreste, ikke hvem som helst som ønsket. Til tross for at flere kvinner, og derfor vil det synes at gutten velger en jente, dette er ikke helt sant. Hvis du kommer til spørsmålet om hvordan å finne fyren med tankene, kan vi alle få mest mulig ut av sine egne hender. Aldri gjemme seg i sine skjell. Være synlig, møte venner, sosialisere, møte nye mennesker. Viser økt interesse for de fleste folk du liker og føler seg fri til å gjøre det. Den eneste måten du kan både lære mer om mannen og opphisse hans interesse i seg selv. Men det er ikke å glemme om anstendighet og "redde nødbremsen." Dreven besettelse skremmer umiddelbart og ugjenkallelig.
 Hver jente bør delta koketlyvist og lekenhet. En skjønnhet er ikke alltid nok, fordi den trenger å være i stand til å bruke. Dessverre ikke alle gutta kan (eller ønsker) å legge merke til de skjulte styrker og forstå hint.
 Men flørtende blikk eller bevegelse forklarer nøyaktig posisjon jenter i forhold til gutter. Lær å skyte øyne! De sier at fyren forstår før dialogen med jenta hva hun søker, og det er gratis. Dette er en stor kraft av ikke-verbal kommunikasjon. Læring tegnspråk er vanskelig å kontrollere, men det er mulig. Men etter å ha lært dette, du ofte vil dette vinne og oppnå raskt og enkelt sine mål.
 Et annet viktig spørsmål - et sted hvor du kan finne fyren. Det er veldig banal. Verden er full av fantastiske historier om vårt første møte på forskjellige steder og situasjoner. Svært få steder hvor jentene kunne bruke tid og gå hvor guttene. Så vær alltid klar til å ha en ny venn i klubben eller i parken, på internett eller på vei til nærmeste brød butikk.
 Og siden vi dro ut for å finne ikke bare en fyr som er en bra fyr, er å være selektiv. Finn ut om hans interesser og syn på livet og sammenligne dem med deres. Hvis kompatibilitet er ikke dårlig, tenk om svakhetene i mennesket enn han kompenserer dem og er du forberedt på å sette opp med dem.
 Ikke rush til konklusjoner og idealiserer person. Hvis du ikke bare tenke, men føler at du ønsker å være med denne personen, så frimodig Erklærer verden at du fant kjæresten min!  
Hvordan glemme mannen som du elsker?
 Kanskje dette høres paradoksalt, men det er så verdt å komme i mange tilfeller.
 Husk din første kjærlighet skole. Mange endte det med noe positivt? Mange kan til og med kysse en gutt eller en elsket lærer i tidlig barndom? Jeg innvendes at platonisk kjærlighet ofte spinkel og kan ikke bli tatt på alvor. Med denne felles synspunkt kan med hell konkurrere.
 Barndommen er de skarpeste menneskelige følelser og direkte. Husker at de berømte Gentlemen of Verona Romeo og Julie var normale tenåringer. Og deres meningsløs død er et overbevisende eksempel på sammenbruddet av første kjærlighet. Fordi de aller fleste prøver å slette minnet om første kjærlighet. Tross alt, hvis zaklynytysya dette inntrykket, kan du tilbringe resten unge liv i et kloster!
 En annen vanlig tilfelle når du trenger bare å glemme mannen som du elsker, det er hans avgang eller likegyldighet. Noen kvinner forsømmer denne råd og prøver å returnere kjærlighet til det normale. Men historien vet at dette ikke er mulig. Derfor energien viet til trusselen om en ny elsker og snakke med venner i felles er ikke nødvendig. Ineffektive som klager på arbeidsplassen og få tilgang til de pårørende. Jeg fullt yssushayut soul langsiktige planer "blodig" hevn.
 Først av nyttige oppskrifter Min beste poet skrev i hans berømte dikt: "Fra en ulykkelig kjærlighet er et fantastisk verktøy - veien." Faktisk, en fullstendig endring av natur gjør at folk glemmer den er tilknyttet. Dette betyr ikke nødvendigvis emigrere til et annet kontinent. Du kan rett og slett gå til interessant turist tur. En rent kontemplative tur mindre abstrakt hjelp fra tidligere forhold. Men rafting på fjellet elver og avl en brann i regnet ikke la tid for resultatløse sukk.
 Den andre god måte - Dette er en interessant jobb. Men det viktigste er ikke å overdrive det. Ganske ofte blir arbeidsnarkomane nettopp på grunn av mistrivsel på den personlige fronten. Kanskje vi ikke skal synke ned i arbeid og synes det er et nytt ansikt. For eksempel, en skolelærer skrive en avhandling om pedagogikk eller GP drive privat praksis. Forresten, informasjon om karriere suksess raskt nå ørene av de savnede mennene.
 Det tredje alternativet - En selvutvikling. Tenk på tidligere glemt hobby. Finn kolleger i deres interesser. Positivt merket som "stille" og "høyt" fangst. Du kan gjøre lappeteppe og scrapbooking, gå for salsa eller flamenco, treningsstudio eller tennis. Teatre og skjønnhetssalonger også tilskrives den kategorien av selvutvikling. Generelt, "oversette piler" av mannen på deg selv.
 Den fjerde vei godt beskrevet i den sovjetiske filmen "Kjærlighet på vilje." Vi må forestille seg de mest ubehagelige trekk ved hans tidligere elskerinne (det er lett å bidra til å gjøre intime venn). En gang før den indre øye bildet vises eksmann, forbinder det med en ubehagelig emne, kokt løk, knirk glass, sure sokker, etc. Dette auditiv trening gir et positivt resultat med regelmessig bruk.
 Og femte enkel og pålitelig oppskrift basert på folk visdom "likt kurerer likt". Umiddelbart kjent med en annen mann! Ikke forvent at kortet vil være en familie fundament. Det er svært sannsynlig at menn er dumme, uhøflig og upassende. Men de bidrar til å glemme alle tidligere forhold, og erstatte dem med nye problemer. Poeng og kommunikasjon på Internett i den virkelige flyet, ikke nøl med å kontakte matchmaker eller etat. I de første hundre reviderte bruder er sikker på å finne din halvdel!  
Яндекс.Метрика