Hvordan høflig avslå å møte fyren?
 Mange er veldig vanskelig å si ordet "nei". Spesielt hvis vi vurdere forholdet artikler situasjon hvor man elsker og den andre lar deg å elske. Som en jente, som er 100% sikker på at denne "helten i romanen," den unge mannen nektet, uten å såre følelsene hans? Hvordan lagre de fantastiske vennskap etter det? Mange jenter er tapt, og svært ofte gjør feil ting. Men ulike situasjoner krever ulike handlingsmønstre. Definere de viktigste.
 1.  Den unge mannen - din kollega. Kontor Romance - den mest vanlig fenomen i det moderne samfunn. Vi tilbringer på jobb i 8-12 timer om dagen, er det ikke overraskende at et romantisk forhold kan oppstå mellom kolleger. Dette har imidlertid sine ulemper. Hva om din kjærlighet slitar viser tegn på oppmerksomhet, og du ikke ønsker å møte ham. I denne situasjonen ville det være bedre å snakke med stipendiat alene i et hyggelig miljø, for eksempel en kopp kaffe i den nærmeste kafé. Forklar kollega at du er konfigurert til ikke å fortsette et romantisk forhold. Zavirte kollega at du er ikke på noen måte anser det uverdig kandidat, men nå ønsker å vie seg til å arbeide og flytte opp på karrierestigen. Et velvalgt ord vil gjøre jobben, og du trenger ikke å bekymre deg hver dag for å gå på jobb, vel vitende om at en av de ansatte i din avdeling sterkt fornærmet deg.
   Du klassekamerater. Hvis du er en bekymringsløs tid studenter, og likevel ikke ønsker å starte et seriøst forhold, og din klassekamerat kaster på deg lidenskapelig utsikt og oppfordrer den til teater, kino - fortvil ikke! Og denne situasjonen kan bli funnet ut. Snakk med mannen alene, for eksempel i kantine. Prøv å forklare hva du ønsker å fullt vie seg til å studere, og at den romantiske forholdet du bare ikke har tid. Forklar til den unge mannen at du kan kommunisere godt og gå på kino, være bare venner. Ikke i noe tilfelle bør ikke uhøflig "otshivat" uheldig gentleman, fordi du må lære sammen så mye som 5 år. Hvis mulig, prøv å innføre klassekamerat med noen av vennene hennes, lenge siden "på jakt etter sin prins." Kanskje unge slå sin oppmerksomhet til kjæresten din, og du kan trygt bevege seg bort til siden.
   Du forbinder felles venner og bekjente. Du møtte på en fest en av dine venner. Ha en god tid, og forlot den unge mannen hennes telefonnummer. Men etter ferien, innser du at det er "ikke helten i romanen." Hvordan høflig avslå uheldig gentleman, fordi du har fortsatt å møte ham på fester delte felles venner? Ikke snart møte en ung mann, det kan bare berolige ham. Det ville være bedre å forklare over telefon. Fortell den unge mannen de ønsker å fortsette å kommunisere med ham bare på en vennlig måte. Zavirte ung mann, det påvirker ikke din kommunikasjon med venner på en fest. Kanskje av den tiden du møtes igjen, vil unge mennesker finne den andre halvparten, og vil unngå forlegenhet.
   Du møtte på Internett. Intelligent, vennlig, interessant følgesvenn for å være sikker på at du liker. Du avtalt å møtes, men i den virkelige verden, er dine forventninger ikke oppfylt. Hvordan gjøre det klart for din online venn som du ikke fortsette med satt det et romantisk forhold. Kommunisere med en ung mann, så vel som møtte på Internett. Skriv din nye venn en melding som indikerer at møtet i det virkelige liv var fantastisk, men du er ikke klar til å bygge relasjoner. Spør den unge mannen mens fortsette å kommunisere på Internett. Hvem vet, kanskje etter en stund du ombestemmer deg.
   Tilfeldige bekjentskaper. Du tilfeldigvis møtte på gaten, på offentlig transport, i butikken. Ny venn foreslo du møter, men etter første date, innser du at du absolutt ikke ønsker å fortsette å kommunisere med den personen. Hvordan høflig gjøre det klart for mannen at du ikke ser det som sin fremtid cavalier? Snakk med nye venner via Internett og telefon. Begynn med å liste opp sine positive egenskaper (f.eks, smart, vennlig, god samtalepartner). Ta samtalen til hva ditt syn på livet litt fra hverandre. Og ønsker du i nær fremtid til å søke sin stramme andre omgang. Spør den unge til å fortsette kameratskap. Men å møte snart med en ung mann ikke verdt det. Dette kan berolige ham, og han forsøker å gå tilbake til omsorg for deg.
   Du møtte på ferie. Sjø, sol, avslapning, utfordringer forbli et sted langt borte, hvordan ikke å elske? Hvis din nye venn tilbyr seg å møtes, og du ikke har tenkt å starte en ferieromanse, bør du ikke starte en fastlåst situasjon. Forklar at mannen som du kom til feriestedet, bare slappe av og slikke sol, og du absolutt ikke ønsker å starte et romantisk forhold. Fortell den unge mannen at huset finner du ikke okonchyvshyesya komplekse forholdet. Og du ikke ønsker å gå inn i et nytt liv, uten å undersøke den gamle. Prøv et par dager for å unngå samfunnet av denne unge mannen. Mest sannsynlig, få din vegring, slår han sin oppmerksomhet til den andre av det smukke kjønn, og du kan nyte det varme havet og den varme solen for å avslutte sin tur i fred og ro.
   Den unge mannen - din barndomsvenn. Kanskje din barndomsvenn med hvem assosierer du bare tillitsforhold i mange år, uventet be deg om å møtes. For ikke å miste en venn, og spare en god relasjon i årene som kommer, prøv å snakke til den unge mannen et hjerte. Forklar ham at vennskap er viktigere ting, og du ikke ønsker å ødelegge det ble bygget mer enn et år. Inviter venner - og arrangere en fest. Introdusere en fyr med en av sine venninner. Skape en avslappet atmosfære som din venn ikke ble fornærmet og ikke forsvinne fra livet ditt.
   Det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet som høflig avslå å møte fyren der. Det hele avhenger av situasjonen og den unge personen du ønsker å nekte. I alle fall er den gylne regelen din positive holdning, selvtillit og vennlighet. Gi unge mennesker til å forstå at du ikke ønsker å fornærme, bare dere to halvdeler av en helhet. " Vær sterk - og du vil lykkes!  
Provence stil Wedding

 Når jeg vil ha romantikk, fred og komfort, vil du nærmer deg et bryllup i stil med Provence. Franske provinsen berømt for sine fjell og grenseløse slettene beplantet med lavendel. Fine myke farger erobre hjertet fra de første sekundene. Land romantisk atmosfære skaper barnet letthet, som ikke har nok voksne alltid travle mennesker.
 For å ha bryllupet i Provence stil konsekvent tid landet må gjøre mye. Selvfølgelig, for å gå til Provence og et bryllup hvor ikke alle har råd til. Derfor er det viktig å flytte tidsånden i byen din.

 Rom og møbler


 Leie et rom hvor bryllupet skal være i stil med Provence, vel, hvis det har å være forberedt. Hvis ikke, så må du gjøre det samme.
 Møbler kan veves, tre eller smidde, ren klut, lyse varme toner rutete eller liten blomst. Delikat beige, kremfarget, fortynnet lavendel, blek blå, oliven farger skaper inntrykk brent, men fortsatt den samme vakre vegger.
 Attributt landet regnes å bli pusset murvegg, se hva du kan ta med til interiøret med behandling. Sett små buketter av ville blomster som vil fylle rommet aroma.

 Utseendet til bruden


 Enkelhet - den viktigste egenskap, som vil være et bryllup i stil med Provence. Velg en kjole med tunge materialer, uten unødvendig glans og stil "Barbie". Dekorasjon ligne gamle bestemor har en familie juvel. Dersom kjole laget av lett, er avslappet halsbånd bare sted å være.
 Ikke gjør altfor komplekse multi frisyre, ikke glem, vi trenger enkelhet, og hva som kan være enklere løs lette krøller eller fletter enkle. Hår ornament kan være en blomst eller en lang slør med broderi.

 Bouquet Bride


 For buketten bør du ikke velge de vanlige roser, velge feltet bedre, vil de bringe et snev av uskyld til bildet, og de vil lenge ser frisk. Til Provence-stil bryllup virkelig minneverdig og virkelig møte den valgte stilen, gå for en bryllupsreise, en rute som er ønskelig provinsen. Sammenligne dine verk av originalen, er positive følelser og inntrykk garantert.  
 For alle unge par bryllup - et arrangement minneverdig og spesielle, som ønsker å møte i samme spesiell og uforglemmelig atmosfære. Tradisjonell bryllups mange mennesker har blitt kjedelig og synes altfor vanlig. Erstattet det interessante feiringer gjort i noen unik stil. En slik interessante alternativer utførelse av drømmen bryllup - bryllup i Provence-stil.
Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

 Kanskje noen kan virke merkelig at en så liten provins i det sørlige Frankrike tiltrekker seg så mye oppmerksomhet fra de store moderne nygifte. I mellomtiden er det ikke noe overraskende i denne. Provence - utrolig romantisk og koselig sted impregnert av hyggelige opplevelser av kjærlighet, lykke og fred. Du ønsker å fullstendig overgi seg til følelsen og glemme ordinære saker.
 Å organisere et bryllup i en stil skal observere noen regler og prøver å skape en atmosfære som minner om en vakker hjørnet av Middelhavet.


 •  Feiringen.
   For bryllupet må velge bare en tid da det ikke er snø. Det kan være sommer, tidlig høst eller sen vår. Optimal vær - varmt og solrikt.


 •  Valget av base farge ferie.
   Provence - territoriet til søt og ydmyk på samme tid en meget strålende og edel, som beste fargene for helligdager vil være: kremet, blek oransje, terra cotta, beige, hvitt og blått. Velkommen pastellfarger og lysspekteret. Disse fargene kan være til stede i design rom, bilkortesje, smykker, klær og unge gjester.


 •  Et sted for ferie.
   Å organisere en slik hendelse som et bryllup i stil med Provence i ganske hardt. Bedre hvis det vil bli holdt på et forstads gård, grønn eiendom, etc. Tilstedeværelsen av rik natur og vakker beplantning nødvendige. Velkommen også en god høst, noe som kan være ikke bare vakre omgivelser, men også en god idé for et bryllup fotoseanse eller opprette lavstori.


 •  Brud.
   Moderne designere har jobbet godt for bruden bryllupet bilder i denne stilen. Det vil være det beste alternativet enkelhet og naturlighet. Det er bedre hvis brudens kjole er en elegant og svært enkel. Kjære juveler i dette tilfellet ville være upassende. Rørende vakker brud - som er ideell for stilen til Provence.
   Kle perfekt supplement lette sandaler eller sandaler, enkel og lett, du kan også bruke sko med elegante hæler minimal. Kjære klumpete smykker vil være overflødig, bedre å foretrekke liten naturlig laget av gull og edelstener, bare fremheve skjønnheten og elegansen til bruden. Perfekt dekorasjoner vil se i et silkebånd lyse farger eller kunstige blomster, pins.


 •  Brudgommen.
   Kjole og brudgommen bør avvike enkelhet og brukervennlighet. La oss dress er elegant, men enkel og nevыchurnыm bedre å foretrekke naturlige lette stoffer og beroligende farger. Kostyme kan være enda litt retro ekko, men det bør ikke være for streng og offisiell. Vel utfylle bildet av brudgommen lys lue, bukseseler, belte eller lue interessant. Kombinert med vintage dress alle vil se harmonisk og svært fasjonable.


 •  Noe som gjør ferien.
   For å skape den nødvendige atmosfære av ro Provence perfekt rolig forstad. Et viktig trekk ved ferie skal være sammensetningen av lavendel. Og det kan være like friske blomster og kunstige buketter. Det viktigste i dette tilfellet for å holde koselig stemning sør for Frankrike og markere sin spesielle sjarm og appell.
   Utmerket supplement ferie ornamenter i stil med Provence: den berømte kurvmøbler, ulike vaser på gulvet og vakre buketter originale smidde varer som møbler og vakre tilbehør, tremøbler og andre tre elementer. Et godt supplement vil være en mosaikk dekorasjoner, kunstig stein eller keramiske fliser.


 •  Festbord.
   Meny bankett må også støtte den generelle stemningen i ferien. Som i Provence hersket middelhavsmat, la retter laget i denne stilen, og på festbordet. Perfekt med fiskeretter og sjømat, forskjellige typer ost, fersk frukt og grønnsaker, oliven, etc. Selvfølgelig, sør i Frankrike er kjent for sine viner, som også skal presenteres på en festmiddag.


 •  Ferie program.
   Sørg for å grundig diskutere alle funksjonene i feiringen av hans bly. La ferien vil være rolig og behagelig. Å organisere underholdning er ideelle tradisjonelle franske spill som petanque. Videre, i en velkomst feiring invitasjoner hele familien med barn, så de små feriegjester trenger også å komme opp med noen underholdning og muligheten til å delta i felles underholdning voksne.


 •  Invitasjoner og prosesjon.
   Dette er viktige elementer i ferie også prestere bedre i en enkel stil, ligner i ånden av stedet som inspirerte til å skape en festlig atmosfære. Disse egenskapene trenger ikke å være fancy og prangende. La det være enkle søte kort og biler vil bli dekorert med sateng bånd og lyse kunstige blomster, karakteristisk for Provence.

 • Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!

  Bryllup i Provence-stil franske motiver uforglemmelig!
  Яндекс.Метрика