Hvordan høflig avslå fyren?
 Det skjer så, før du tenker på hvordan du kan vinne (sjarm, bli forelsket og hersk) likte fyren plutselig dukker opp i horisonten noen som ikke fascinere eller enamour ikke vil. Heller ikke bør han ha revet i kamp og er kontinuerlig uinntagelig festning beleiring (dvs. deg). Bare det er helt ubrukelig: de unge folk du ikke liker og alle hans handlinger påfører du bare har ett spørsmål - hvordan å høflig avslå en gutt. Gjør det ikke for alle er en enkel oppgave.
 Uten å nøle
Få mennesker vet hvordan å si "nei" raskt, nøyaktig og uten å føle skyld. Behovet for å nekte (spesielt god mann) uunngåelig fører oss ubehag. Men i dette tilfellet må gjøre det, og så snart som mulig fordi forsinkelsen i å svare deg gi en mann en tom håp. Det er hvordan menn er, uansett hva din tvil tolkes i deres favør. Derfor bør man ikke trekke en slik fraskrivelse hvis virkelig forstår hva denne mannen du ikke vil lykkes. Ellers, etter en mens du er overrasket over å finne at han synes du er hans kjæreste, etterfulgt av mange andre mener at du er med ham - dannet par.
 Liggende frelse
Prøver å høflig avslå fyr, jenter ofte komme opp med sine prestasjoner mye unyttig unnskyldninger. Fra klassiske "er min topp prioritet - utdanning" og "Jeg har allerede en kjæreste" til de utrolige historiene om sølibat og rask bevegelse for permanent opphold i Antarktis. Ikke gjør det. Først, som du fortsatt gi en gutt håp han mener at uten disse misforståelser, kan du være sammen. Du vil se, kanskje han fortsatt jag å fjerne disse misforståelser. Og for det andre, din løgn til slutt, trolig bli avslørt. Og veldig stygg.
Du trenger ikke noen grunn og en unnskyldning for å nekte å møte med en fyr. Mangel på passende følelser - veldig god grunn til å bli bare venner.
 Høflig avslag
Ikke fall i den andre ytterligheten, forklarte den unge mannen hva han er dårlig, og hvorfor han har ingen sjanse. Hvis alt dette er sant, du må aktivere mann for å holde selvtilliten. Ansvarsfraskrivelse kjæreste og av seg selv er ikke et livsbejaende hendelsen. Ikke stram det ennå og ekle kommentarer.
Å høflig avslå fyr ansikt som du ikke har tenkt, men sier at det er en fantastisk person og en god venn i det hele tatt - utrolig bratt. Men du må føle det bare vennskap. Og, dessverre, ikke noe mer alvorlig enn en kamerat forholdet mellom deg kan ikke være.
Ingen grunn til å overdrive, som f.eks bekymring om medfølelse, "stakkar, hvordan gjorde han levende, vil det nå." Eller omvendt, varm overbevise ham om at alle kvinner i verden (opsjons - jenter i ditt område) bare drømme å møte med ham og han raskt justere ditt privatliv. Med følelsen vil det sortere seg når de er tause.
Unødvendig å si, bør denne samtalen forbli mellom dere. Som noen stor trang til å casually kaste henne venner: "Og ved Slavko meg tørke! Selvfølgelig er det ikke til min smak, "ikke verdt det. La hjerte alien mysterium forblir et mysterium.  
Hvordan å etablere et forhold til en mann?
 Hver familie tidvis krise. Dette er helt forståelig og legitime samlivs intervaller på styrke. Den første store krisen er vanligvis forbundet med slutten av en periode med rask nedsenking i kjærlighet og familieliv målt. Det som følger er en krise knyttet til fødselen av første barn i familien, når sedvanlig livsstil endret seg dramatisk. Årsaken til krisen kan være en kjølig forhold til sin mor-i-lov, eller problemer på jobben, avvisning venner eller venner av andre omgang og mange andre grunner.
Lykkelig familie hvor fiendtlig innstilt til familievelferds vilkår er akseptert med forståelsen og paret i fellesskap bestemme hvordan man skal håndtere situasjonen. I slike familier å forholde skandale og krangling vanligvis ikke et problem. Mann og kone stille enig hvilke kurs og følge en felles innsats for å takle.
Imidlertid kan sjekker motstå krisen, ikke alle par. Knekke misforståelser og avvisning mellom ektefeller øker, snu noen ganger uoverstigelig avgrunn. Jo tidligere en kvinne observerer at på familiens velferd samle skyer, jo lettere vil det være å etablere et forhold til en mann.
 Den første kulden
Etter å ha lagt merke til de første tegn på fremmedgjøring, prøve å forstå hva deres grunn. En mann kommer hjem senere enn vanlig? Han var veldig sliten på jobb og du tilbringe litt tid sammen? Han er ulykkelig at du betaler en masse tid og svært lite barn - er det? Denne listen er lang, men det viktigste - å finne årsaken.
Seeing som ødelegger relasjoner, prøve så snart som mulig for å løse situasjonen. Den beste måten å gjøre dette - ærlig og grei samtale. Tenk på hva og hvordan du sier mannen. Hvis du ønsker å etablere et forhold til en mann, helt utelukke avgifter og misnøye i sin tale. Starter en samtale bare når du er i en enda humør og trygge på at de kan holde tonen vennlig og rolig gjennom hele samtalen.
Det samme samtale begynne med, det er vanskelig i en situasjon hvor i du lene deg Si hva du vil gjenvinne varmen og tillit. Sørg for å legge deg til å forstå at dette unntaket er dele din feil, merk det. For eksempel, hvis du møter en mann som arbeider med syrlig meg i ansiktet og si: "Jeg forstår at du er veldig sliten, og jeg vil møte deg med en rett i ansiktet. Jeg vet ikke hva som gikk av meg. Tross alt, når du kommer hjem, jeg fortsatt juble av glede. Men jeg er fornærmet at du kommer sent og skjule sin glede. Selvfølgelig, jeg er galt. Jeg er villig til å være ærlig med deg, og ikke skjule sine følelser og følelser, enten de er positive eller negative. "
Spør mannen bare åpent si hva han er ulykkelig, hva som forårsaket en endring i oppførselen hans. Din oppriktighet og godhet pidkuplyat ham og han vil fortelle deg at det er ikke er fornøyd i forholdet. Vær forberedt på det faktum at det han sa kan du egentlig ikke liker (beslutningen om å skille seg, en annen kvinne, etc.). Så gjør deg klar på forhånd for å høre noe. Juster selv at ikke under noen omstendigheter vil ikke tillate en skandale, trusler og beskyldninger mot sin mann. Dersom det ville være sjokkerende åpenbaring for deg, bare si at det er veldig plutselig, må du tenke på hans ord. Den mest fornuftige - å stoppe denne samtalen til å samle sine tanker og skikkelig vurdere hørt. Raskt bytte til et annet emne, si at i dag har du gode kaker for te og gå til kjøkkenet for å legge på bordet.
Hvis åpenbaringen av mannen være svært enkel og ufarlig, være glad for at han hevder å ha så lite, og spørre hvorfor han hadde du ikke uttrykt. Tross alt, for du det koster ingenting å gjøre som han vil. Men sier det, du virkelig vil måtte regne med hans ønsker og holde dette løftet.
Fortvil ikke hvis det første forsøket mislyktes. Din godt humør og et oppriktig ønske om å forstå problemet nødvendigvis gi resultater. Før eller senere, folk vise deg deres sjeler. Videre avhenger av deg.
 Hvis et gap mellom dere
Hvordan å etablere et forhold til en mann?
 Familieproblemer kan løses så enkelt og veldig alvorlig, og selv problematiske. De forårsake alvorlige problemer er vanligvis utroskap, etterlot seg en ektefelle fra familie, uekte barn, mangel på forståelse og mistillit til ekteskap med hverandre. Hvordan å reparere forholdet til ektemannen i et slikt tilfelle?
Umiddelbart jeg må innrømme at spørsmålet i det siste, må det tas opp mye tidligere. Men så lenge han fortsatt sto foran deg, så din mann veier deg og du ikke ønsker å miste. Uansett hvor hardt du ikke var, men i dette tilfellet må du starte med en alvorlig og oppriktig samtale.
Så gikk han til en rolig kanal må innrømme at dette er din feil og dele. For alt som skjer i par, både ansvarlig. Ofte uorden i familielivet sted hvor kvinner ikke har tålmodighet, visdom og fleksibilitet.
Før du ringer ærlig analysere sin rolle i familien. Hva er din oppfatning av seg selv som keeperen til brannen? I hjemmet ditt rent og komfortabelt, alltid i tide klar deilig middag? Utseendet ditt hjemme feilfri, feilfri og atferd din - du veldig godt kjemmet, pent kledd, snakke vennlig og rolig, mye lo og spøkte? Du kommuniserer godt med barn og mann foreldre? I dette tilfellet, vil sjansene for et positivt resultat av planlagte samtalene svært store.
Familieproblemer er ofte ikke den beste handle på utseendet på kvinner. Det slutter å følge ham, rengjøring starter, kontroll og deltakelse i barnas liv er svekket. Hvis det er tilfelle, da styrkene prøver å rette på situasjonen og bare da å snu deres attraktivt utseende, blir mer trygg på seg selv vyrishuytesya en alvorlig samtale.
For å velge taletid når du ingen vil forstyrre. Starter det med det du trodde mye om ditt forhold og konkluderte med at mannen du er veldig dyrt, og du ønsker å holde familien sammen. Ikke gjør for mye vekt på barn sammen - dette kan bli sett på som utpressing. Fortell dem at du er villig til å lytte til ham veldig bitter sannhet at du og ditt forhold ikke var fornøyd. Veldig stille behandle som vil ha deg høre, selv om du ikke er enig med sine argumenter. Hvis du har nok mot til å innrømme at menneskelige personer vil være enig med ham, og lover å endre på deg selv at det er en kategorisk avvisning.
Veldig forsiktig og ærlig uten å fornærme mannen eller hans mannlige og ydmykende menneskeverd, uttrykke sin misnøye. Gjør dette forsiktig som mulig. Fortell meg hva du ville ha vært fint om han hadde tenkt på følgende ting: kom på tidligere arbeid, henger ut med barna, osv Listen alt som du ønsker å se de oppdaterte familierelasjoner.
Som initiativtaker til en slik samtale, vil du være mer forberedt på det enn mennesker. Så bør vise mer takt og tilbakeholdenhet enn han. Spesielt hvis i noen øyeblikk mannen din bukke under for følelser og begynner å heve stemmen eller beskylde deg for noe. Hvis du bestemmer deg for å virkelig forandre livet ditt - begynn med deg selv og lære å holde sine følelser under kontroll, som ikke responderer på en mulig brutalitet brutalitet mann. Senere, er han sikker på å sette pris på.
Hvis du klarte å få en mann til ærlig samtale, der ble det besluttet å gi forholdet en ny sjanse, husk at det vanskeligste å komme. Du vil ikke bare tilgi hverandre for den smerten du har påført hverandre, men også lære å leve på nytt, slik at senere i livet var ikke noe sted å kjøre nye krangler og fornærmelser.
Vurdere alle feilene fra fortiden. Fyll ditt liv med ny interessant innhold. Prøv flere ganger i uken for å tilbringe tid borte fra hjemmet. Filmer og teater, interessant utstilling på banen, ski gåing, sykling, familie sommer piknik, turer til bær og sopp, interessant sommerferie og felles jogging - alt dette styrker relasjoner og gjøre dem variasjon.
 Dersom ekteskapet var en feil
Hvordan å etablere et forhold til en mann?
 Ikke alle forsøk på å etablere et forhold til en mann ender med hell. Selv om den avgjørende samtalen endte med samtykke fra begge bevare familieforhold til hverandre er ikke alltid mulig å endre på en positiv måte.
Hvis du eller din ektefelle kan ikke takle konstant kritikk av hans adresse i andre omgang, og sine feil er fullstendig ignorert, til den siste sjanse redde familien likevel appellere til en familie psykolog. Søk profesjonell kan og hvis folk stadig uttrykker forakt hvis han inngrodd vane å sammenligne deg med venner og kvinner sier at du mister dem alle.
Hvis du besøker en psykolog er ikke akseptabelt for deg eller ikke her ennå, er den siste - skilsmisse. Noen ganger er det ikke den verste måten ut, spesielt hvis folk ufremkommelig uhøflig og grusom. Tross alt, går livet videre!  
Яндекс.Метрика