Hvordan håndtere dine følelser

 Mange sier la alltid smilende, glade alt. Raseri, sinne, tristhet og andre negative følelser er dårlig. De trenger å bli kvitt. Dette er helt feil. Hvor gode og dårlige, svarte og hvite, negative og positive følelser er de samme delene av mannen.

 Et menneske kan ikke leve uten disse følelsene. Du kan ikke kjøre dem til et avsidesliggende hjørne av sjelen. Det er folk som prøver å slutte å tvinge deg selv til å jobbe med hatefulle arbeid, er tause når de unødvendig gråte, redd for å uttrykke sin misnøye. Og etter at alle negative følelser er en av de sterkeste motivasjonsfaktorer for å oppnå målet.
 Mens resultatet av denne manglende evne til å uttrykke sitt sinne og beveger seg bort fra deg og gode positive følelser. Du er i kamp sterk, men fryktelig følelser som du er redd for å skremme andre.
 Spør deg selv hvorfor? Hvorfor de har rett til å kjefte på deg, ydmyke, og du ikke gjør det? De er bedre for deg fordi det er høyere på innlegget, få mer lønn eller du er avhengig av dem?
 Spør deg selv hvor mye deres mening er viktig for deg, vil du miste hvis uttrykket, som alle tror? Noen mener det. Men det er det ikke. De trykke deg fordi du er stille, kan du ikke gi dem et innskudd.
 Lytt til dine følelser. Hvis du gjør det bra, så positive følelser. Hvis du kom sinne, frykt, betyr sjalusi det er på tide å endre noe. Ikke legg dem tilbake. De bør brukes. Bytte til en annen bølge seg og implementere det i en intern pool av sin makt.
 Følelser gir styrke. En sterk bildet vil tillate du endelig bestemmer deg for å endre til det bedre. Dra nytte av det, og da vil du ikke være tålmodig psykiatrisk klinikk.
 Bored med arbeid, underbetalt, kaste i ansiktet av politimesteren til å gå av og du føler umiddelbart lette. Så du slått negative følelser i positiv. Hvis du er virkelig verdig du ikke får sparken, men du snart vil respektere. Det er imidlertid av den oppfatning at vise sinne i offentlig uanstendig. Tross alt, ikke alle kan være klar i sin sak. Så kom ut i skogen, begynner å rope, ikke strymuytesya. Eller bare en god gråte inn i min pute. Men det er denne ideen om at hvis du har karisma, kan du tillate folk å oppleve følelser.
 Eller bare holde en pute bilde lovovertreder eller hans fiende, og drepe ham, at det er krefter mens fjær ikke vil fly. Tro meg, vil lette umiddelbart. Og selvfølgelig, husk det gamle folk sier "Revenge kald rett."

 Hvordan håndtere dine følelser videoer


Å lære å uttrykke sine tanker: øvelser

I dag mange mennesker opptatt av hvordan å lære å uttrykke sine synspunkter. Så enkelt kommunikasjon i et forretningsmøte med kolleger, kjære krever visse ferdigheter. Og hvem som helst kan lære dem.
Med forretningspartnere, kan du snakke med fjollete måte, og med familien til middag, ikke kommuniserer presentabel skjema. Kanskje en av dere lagt merke til at folk som kommuniserer på jobb, skole offisielle mottakelser, ofte oppriktig kommunikasjon. En mann som bryr seg om en kvinne, en kvinne som flirtatiously kommuniserer med sin mann, uvitende om at bruk avanserte psykologiske teknikker.
Kommunikasjon bringer folk nye impulser, glede, nytelse, kan de takle kjedsomhet, rutine hverdagen og i yrket kan øke til et nytt nivå. Kommunikasjon er prosessen med etablering og utvikling av relasjoner mellom individer, evnen til å forstå hverandre, utveksle informasjon og så videre.

 Hvordan å uttrykke dine tanker?


Muligheten av mannen til å uttrykke sine tanker - er dette evnen til å kommunisere. Enig i at det er vanskelig å kommunisere med noen som ikke er i stand til å si hva han vil. For eksempel, hvis du snakker med en mann i en tilstand av rus. Det har mange filosofiske tanker, men han unnlater å uttale.
Selvfølgelig er dette et ekstremt tilfelle, men i livet, er enhver forstandig person minimal vokabular.
Du kan møte en mann som, for å forklare sine følelser, faktisk virker det ikke nok ord. Han kunne ikke merke bildene og tanker som er i hodet hans. Noen ord vi hører i samtalen, slik som "spiser" og andre. Kanskje du er det? Da har du en liten problemki med en meningsytring. Den er liten, fordi preodolyma. Da vil vi fortelle deg om øvelser som kan utvikle denne evnen.

 Hvordan lære å sosialisere, mosjon


Les mer
Å være i stand til jevnt og konsekvent uttrykke tanker må ha et stort ordforråd. Det å være - du trenger å øke din egen grad av lærdom, lese bøker, magasiner, aviser, bøker og mer. Du vidkladutsya ord som har lignende betydning, og betydningen av nye ord du kan lære fra ordlisten.
Større chat
Diskutere ulike emner med folk eller snakker, kan du lære mer. Hvis du har et stort lager av ord, betyr det ikke at du vil være i stand til å bruke dem. Hvis du kommer over det, nå vil vi gi deg noen råd.
 •  Ta noen ord og la det avgjøre i en sammenhengende fullstendige setninger, som om å spørre deg selv: "Hva er et smil? "" Hva betyr det å puste? »

 •  Legge frem en 3-4 ord og bruke dem til å lage en setning, og jo mer du passerer dem, jo ​​bedre. Det er også nyttig å kunne foreta en slik opplæring og med et lite barn.

 •  Vanskeligheter med å kommunisere med mennesker


  Når en person snakker uforståelige ord
  Det er umulig ikke å nevne de vanskelighetene som oppstår i kommunikasjon, hvis en person snakker uforståelig for andre setninger eller ord. Det kan være en vitenskapelig terminologi satt slang uttrykk grovt språk. Dette er på grunn av kultur og utdanning. I dette tilfellet, samtalepartner føler, spør om han forstår disse ordene, eller forklare dem til ham.
  Tilnærmingen i kommunikasjon
  Dette er ganske viktig, fordi evnen til å finne ord for det publikum som lytter til deg er vel verdt det. Denne måte for kommunikasjon stil. Du må bruke ord som er hensiktsmessig og forståelig gitt publikum. Ulike sosiale grupper, bruker forskjellige ord, for eksempel en med venner og andre på møtet.
  For å finne ut om ordene er egnet eller ikke, bare sette deg selv i den personen du søker, og et lån fra estimatet selv. For spesifikk situasjon er bedre å bruke bestemte ord og uttrykk.
  Hvis du er et intervju høylytt si "Respekt og uvazhuha", så kan du bare sette døren. Kommunikasjon uttrykker graden av interesse og holdning til samtalepartner.
  Avkastningskravet tale
  Det avhenger av situasjonen, for eksempel til opphetet debatt, kan du bruke et raskt tempo, og at situasjonen vil komme sakte. Men det er viktig å uttale ble målt og glatt. Selv om det var et ønske om å bringe noen nyheter eller var det en bølge av følelser, bør du prøve å få i hodet ditt først foret sammenhengende tanke på det, og deretter slå dem i ord.
  Det er en øvelse som vil bidra til å spre ideer i samme tempo. Når farten, til bare noe si du kan om deg selv eller høyt, og i hvert nytt steg uttale samme ordtelling, ca to ord per trinn.
  Så snart lære å uttrykke tanker, kan du bli kvitt parasitter slike ord som "godt", "kortere", "em." Disse ordene talt av folk som har begrenset ordforråd, samt de som snakker fort.
  Humor
  I all kommunikasjon ikke gjøre uten denne komponenten. Ved hjelp av humor kan uskadeliggjøre en spent situasjon. Selv under møtet vil være ganske passende spøk bare satt inn til rett tid.

   Video Tutorials
   I vår moderne verden har kvinner lenge opphørt å være svak. Ja, vi er alltid streve for likestilling med menn på alle måter, og hva gjør vi? Kvinne som arbeider sammen med dem, noen ganger gjør det samme fysisk hardt arbeid som menn, gjør arbeidsplassen en full-time, og deretter løp hjem for å lage middag, vaske, ryddig hjem, sjekke lekser for barn, og, selvfølgelig, bør du ikke glemme å kjærtegne hennes mann.
  Hvordan du gjør din mann jobbe?

   Og med all denne kvinnen fortsatt trenger å bli attraktive og godt preparert, og så plutselig gå til en annen mann. Og hva er rollen av menn i familien? Det bør være gruvearbeidere å gi sin familie økonomisk. Men noen menn ikke gjør dette enda en enkelt funksjon.
   Så, er alt, på jobb eller redusert virksomhet brent, men ikke alltid har å gi opp og søke å finne andre alternativer. Dessverre er det menn der denne prosessen er forsinket selv i flere måneder, for år.
   Og vi kvinner hele denne tiden venter og håper at alt er i ferd med å forandre seg og alt blir som før, og fortsette å trekke på sine skjøre skuldre ikke bare husholdningen, men også materiell støtte av familien. Men mannen på denne tiden "alle lidelser" se på TV og tilbringer tid på sofaen.
   Hvis du er lei av det, først av alt må du forstå de gode grunner til at din mann ikke kan finne arbeid. Kanskje han bare ikke ønsker å gjøre det, og det er fornøyd? Hva kona tjener penger, husholdning fører, og du ligger på en sofa, hvile - evig ferie, og ingenting du må tenke og bekymring. I så fall må du kjøre denne mannen ut av huset og bort fra livet hans for alltid.
   La aldri en mann som sitter på halsen hans.

   Men hvis mannen din er ikke som du er fornøyd med det, med unntak av mangel på arbeid, og deretter prøve å finne ut hva som fremdeles er årsaken til dette problemet. Ikke alle kvinner er villige til å sette opp med situasjonen i lang tid konstant mangel på penger, så til slutt, spørsmålet er hvordan å gjøre en mann arbeid?

   De viktigste typene


   For å forstå hvor du skal begynne du trenger for å finne ut hva som er de typene arbeidsledige menn, og som den viser Fysisk mannen din?
 •  Så, den første typen - "The Mudge Boy". Denne mannen, ofte med en svak karakter, vant at hans omsorg for alt og bestemme alt for ham. Selv om han fortsatt hadde en jobb, så mistet den, han vil ikke hastverk med å lete etter en ny. Men hvorfor? Etter hans og så er fornøyd. Kona jobber og han mener dette er tilstrekkelig for normal og behagelig liv. En slik mann fra barndommen ikke vant til å være ansvarlig for sine handlinger, fordi foreldrene alltid overbeskyttet ham fra eventuelle problemer. Og nå prøver han sine plikter getter på skuldrene hans kone at hun var ansvarlig for den logistisk støtte av familien.

 •  Den andre typen - "påskelilje". Dette er en mann med høy selvtillit som elsker bare seg selv og mener at en slik ansatt som han drømmer om å få noe selskap, gir det selvsagt bare en lederstilling. Faktisk er alt helt annerledes. Mest reell evne og kunnskap om menn ikke svarer til hva han forestiller seg. Det ble umiddelbart klart at det første intervjuet. Og selvfølgelig, ingen ønsker å ansette arbeideren. "Narcissus" sier under deres verdighet å kaste bort tiden din på en midlertidig jobb, og å være en mindreårig ansatt, så sitter på sofaen hele dagen, håper at det gode arbeidet hun finner det.

 •  Den tredje typen - "svingende". Dette er en mann som alltid veldig lenge kommer til å gjøre noe. Dette betyr ikke at han ikke er på jakt etter arbeid, han trenger bare å gjøre mye mer tid. Han må veie alt, sjekk og ansvarlig tilnærming til valg av en ny jobb. Så menn ganske vanskelig å venne seg til alt nytt bare fordi de "pumpe" som lenge i det hele tatt grep. Derfor kan finne en jobb tar mye tid, men til slutt, en gang lykkes.

 •  Den fjerde typen - "menneskehater". Dette er en mann som alltid har problemer med å kommunisere med mennesker på grunn av deres ekkel karakter. Han kategorisk ikke liker andre mennesker, og han vil ikke under noen omstendighet komme i kontakt med dem. Nå nesten ikke finne en jobb der ville ikke trenger å kommunisere med kolleger eller klienter. Derfor myzantropu svært vanskelig å finne en passende yrke. Med en slik mann er svært vanskelig å etablere minst noen forretningsforhold, som arbeidsgivere prøver å unngå slike arbeidstakere. Så han venter vil være helt fornøyd med sitt arbeid. Og det kan skje snart.

 •  Den femte typen - "melankolsk". Dette er en svært følsom mann. Han tar alltid alt til hjerte og alltid husker alle bildene. Derfor er det vanskelig å glemme en dårlig opplevelse siste verk, og han kan ikke lang tid å bestemme seg for et nytt oppdrag. Men når tør, kan det mislykkede intervju her permanent banke ham av sporet. Og det vil være en svært lang tid for å se etter en ny versjon. Melankolsk foretrekker å gjøre ingenting, for igjen å motstå nye påkjenninger.

 •  Den sjette type - "gigolo". Dette er en mann som først ikke fungerte, og arbeidet er i gang. Sin ganske fornøyd med at kona tjener penger, han bruker den på for moro skyld. Han elsker bare seg selv og tror verden dreier seg om ham, og alle andre må gi det.

 •  Og til den spesifikke typen omfatter menn som ikke finner arbeid fra forhold utenfor deres kontroll. For eksempel, er mannen din spesialitet ikke etterspurt i arbeidsmarkedet eller betyr det mangler litt erfaring og trening for nye innlegg. Det kan være en grunn for ikke alder. Nå er i økende grad funnet en annonse hvor arbeidstakeren ser ikke eldre enn 30-35 år. Og hvis mannen din for 30 lenge det ganske vanskelig å finne en ny jobb.

 •  Og i denne situasjonen bør gjøre en kvinne?


   Til å begynne, bør du snakke ærlig med min mann om hvordan han ser fremtiden for din familie? Hvis du har barn, må vi fokusere på dette, må du vise ham at han er ansvarlig for deres fremtid, de trenger å spise godt, kjole til å delta på ulike sportslige aktiviteter og klubber og sommer må sende dem i helse leiren.
  Hvordan du gjør din mann jobbe?

   Du må gjøre det klart for mannen at pengene du tjener, er dette ikke nok, og at uten sin hjelp du ikke kan gjøre. Hvis du ikke har barn, deretter tegne en god fremtidig ektemann, ny leilighet, en bil eller en tur i utlandet, og fortelle meg hvis han fortsatt ikke gjøre det og være en levetid tur på offentlig transport, og i stedet la på sjø - liggende på en gammel sofa.
   Du bør spørre mannen hva han gjorde for å finne en ny jobb, og hvorfor ikke vil eller kan ikke finne et egnet alternativ? Det bør være jern argumenter som du mener det. Hvis du er i tvil om hans oppriktighet, må vi ta situasjonen i hånden.

   Så hva hvis folk ikke ønsker å jobbe og hvordan du gjør det forandre seg?


   For menn er det svært vanskelig å endre den etablerte levemåte og sitt vanlige arbeid. Derfor er jakten på nye jobber alltid frykten for det ukjente som venter ham fremover. Hvis mannen din har ingenting å jobbe bare en kort tid, kan du prøve å støtte ham og hjelpe takle denne vanskelige situasjonen.
   Stadig minnet om hans gode kvaliteter til å øke tilliten.

   Men hvis mannen din etter måneder eller år ikke kan finne arbeid, og åpen samtale med ham om emnet hjalp ikke, så bør du flytte til handling.
   Starte kontrollere hele prosessen med jobbsøking. I den grad den samme mannen kjøpe annonsører og matche den tilsvarende jobben hvis han fortsatt ikke kunne gjøre det alene. Sjekk at alt han obdzvonyv og rapportert til deg for hver annonse.
   Også gjøre med det en god CV og sende det til ulike organisasjoner, og du kan fortsatt sette det på internett på ulike børser fungere. Selv om noen, men må svare. Da mannen din ingenting igjen å gjøre, går for et intervju, og kanskje det lykkes.
   Dette rådet er egnet for menn som ikke tør å ta det første skrittet - en melankolsk, menneskehater og "svingende", som det kan brukes til andre typecasting. Ved å gjøre dette kan du oppmuntre din ektefelle å endre.
  Hvordan du gjør din mann jobbe?

   Men hvis det ikke fungerer, så la det kraftig føle hva være "husmor". Sette det hele på husarbeid, la kokker, renser re, med barn opptatt, og på dette tidspunktet vil du gjøre din karriere og tjene penger.
   Og når han kom hjem med alle rigor vil sjekke gjort dem arbeid, og stadig påpeke hans feil. Hvis det er en normal mann, veldig fort blir lei av ham å være en kvinne, en husmor, og det vil starte mer aggressivt søke en ny jobb.
   Det er også en effektiv metode for å tvinge en mann til å fungere - det er helt kvitt penger. Alt du har tjent penger har du å bruke på seg selv og barna. Nei, selvfølgelig, sultne mannen din skal ikke dø, men for alle andre formål, for eksempel sigaretter, øl, klær - det bør være hver gang du ber om penger.
   Og du bør nekte det. Ja, han kan be om penger fra foreldre, men tro meg, de inneholder også veldig fort lei av hans voksne sønn, og deretter vil de ta med deg for jobben. Dessuten, ikke hver mann som hver gang krype og tigge penger fra sin kone for å kjøpe sigaretter.
   Dette rådet er egnet for menn med høy selvtillit - ". Matusynyh sønn" "Narcissus" og

   Men "Alphonse" kan raskt føre til rent vann. Det er nok til å få ham til å forstå at du har økonomiske problemer begynte, og at du vil fortsette å spare på alt. Tro meg, denne mannen, vant til noe ikke nekte, umiddelbart flykte fra dere. Og i alle fall bør du angre. Du fortjener bedre! Og mannlig gigolo - dette er ikke det beste alternativet!
   Men hvis du allerede har prøvd, og din ektefelle ønsker ikke å gå på jobb, tenker, og hvis du trenger en mann? Dersom gjennom årene, har han aldri tatt vare på deg og barna, kan det noen gang bli? Og du og hele familien vil trekke på halsen hans, og i tillegg også mannlige parasitt. Kanskje han bør sette spørsmålet på spissen "eller selv arrangert for noe arbeid eller samle ting og gå bort? «Hvis det ikke fungerer, er det best å aldri forlate denne mannen.
   Og ikke bekymre deg, vil du sikkert leve uten det, fordi all den tid du er sikret hans familie uten hans hjelp, men han dro uten arbeid og uten familie. Og du vil ha muligheten til å møte en ekte mann med hvem du kan føle svak, men svært lykkelig kvinne.
   Vi håper at du vil hjelpe våre tips, og du trenger ikke å ta slike alvorlige beslutninger og dramatisk endre sine liv. Kjære kvinner, elske deg selv og la ingen sitte på halsen! Du fortjener bedre!  
  Яндекс.Метрика