Hvordan å holde fyren ved siden av deg?
 Du møtte kjærligheten? Prøv å holde forholdet til din ektefelle? Hvis du ønsker å holde fyren ved siden av deg? Bruk ukomplisert råd. De fleste jenter lenge å tenke på behovet for grundige bygge relasjoner. De bare kommunisere med sine kjære, ofte handle forhastet. Som et resultat veldig snart bygger opp negative, gjensidige krav og smålig krangel utvikle seg til en alvorlig og langvarig krangel. Akkurat i det øyeblikket, og spørsmålet melder seg: hvordan å holde kjærligheten og å beholde barnet.
Men vendepunktet i denne situasjonen, har du en sjanse til å ikke bare beskytte kjærlighet, men også styrke din forening. Hvis du fremdeles føler bare litt chill, besluttet å iverksette tiltak på forhånd, bare i tilfelle, er det veldig bra. Det er best å begynne å forbedre deg selv, atferd og kommunikasjon akkurat nå, selv om ingenting alvorlig skjedde.
 Perfeksjonere
Umiddelbart begynne å utvikle det nye bildet, atferd. Radikalt endring er nødvendig bare hvis du forstår hva den fyren har mange av dere ikke liker. Men noen av de transformasjoner du trenger nødvendigvis la også hadde ikke nevneverdige problemer. Videre ingen grenser for perfeksjon - du kan alltid litt nærmere idealet. Dette vil gjøre forholdet i mangfold, vil interessere hos menn.
 1.  Vurdere situasjonen. Før du gjør noen endringer og utvikle nye strategier, vurdere situasjonen. Tilbring noen enkle tester.
  Tenk om du blir fornøyd med dine relasjoner.
  Ta et stykke papir og skrive på det hva du ønsker å endre på din fyr.
  På et eget ark sjekke alle dine egenskaper som potensielt kan ikke liker fyren.
  Vi husker. Ta et annet ark og prøve å huske flere tilfeller hvor det var konflikter mellom dere, misforståelser, forblir du misfornøyd med svaret kjæreste. List alle punktene. På hvert punkt av scenen. Prøv å legge til neste grunnen som skjer stimuli i hver situasjon. Du ofte uforvarende presset seg inn i contention fyren?
   Byggeplaner. Sitt med små blader og bestemme hva du ønsker å endre.
  Sammenligne blogg dedikert mangler avdekket problemer, og vurdere deres potensial.
  Begynn med deg selv. Skissere en handlingsplan, må du bli bedre, når du ønsker å holde en mann. Record minst omtrent noen få punkter. For eksempel: "stop rynke og gråte for de små tingene", "ikke fornærme ham," etc.
  Start dagbok. Feire dine prestasjoner der hver dag. Fremgangsmåten er helt justerer psykologisk mobiliserende kraft. Hvis du var i stand til å holde tilbake og ikke frekk fyr på riktig tidspunkt ikke klage om problemet - det er definitivt et stort pluss.
   Legemlig. Handle målrettet og ikke glem at du står overfor et alvorlig problem. Hvis du er fast bestemt på å gjøre det du trenger det, skal han forsøke å holde fyren ved siden av ham. Ikke bli lurt at du skriver inn i deres atferd i rammen, zminyuyetesya plan og med skrive rapporter. Det er det psykologer anbefaler å forbedre, slik at de fungerer med Trust. Nå trenger du en liten endring, ikke bare deg selv, men din kjære til å bli en psykolog for to.
   Ingen replay. Merk at dramatiske endringer kan påvirke forholdet negativt. Endre ugjenkjennelige er ikke nødvendig. Hvis du har noen problemer med temperamentet ditt, "senke graden" gradvis. Guy påpekt konverterings og spurte hva det var? Bedre Innrøm det ærlig, som bestemte seg for å bli bedre fordi du ønsker å gjøre ham lykkelig. Dissemble i slike tilfeller ikke er nødvendig. Så også en endring i deg og ikke får et klart svar på spørsmålet ditt, kan folk bare mistenke deg for forræderi. Etter dette har du møtt ham, men de var annerledes.
  Jobbe med deg selv, vil du være i stand til å returnere kjærlighet, styrke relasjoner.
   Et par gylne regler for oppførsel
  Husk noen tips. De virkelig kan kalles gull fordi de er ganske allsidig og hjelpe deg til å gjenoppbygge og atferdsendring kommunikasjonsform med en fyr.
  1.  Skinne. Prøv å alltid utstråle positiv energi. Du kan snakke om bekymringer, men lignende emner vie for mye tid. Hvis du hyggelig, morsomt og enkelt å kommunisere, vil fyren instinktivt strekke seg etter deg. Tenk deg han sliten, og du var i stand til å konfigurere den til positive, returnerer godt humør. Det vil ta deg til en lykkelig og alltid huske da den "magiske".
    Identifisere takt. Her må du følge en middelvei, gitt den tidligere regelen, men å gjøre justeringer i din oppførsel. Selvfølgelig, hvis folk liksom opprørt, du trenger ikke å ha det gøy og fortelle morsomme historier. Være sensitiv og lydhør overfor hans humør.
    Hold. Når din kjære har problemer, bør du prøve å hjelpe. Diskret Spør ham om detaljene, vurdere saken sammen. Utmerket hvis du vil være i stand til å gi nyttige råd.
    Tvunget til å tro på oss selv. Fyren noe ikke fungerer? Aldri klandrer den, legg den i baken noen. Din oppgave - å gi det en ny giv for utvikling, heller enn å ydmyke eller fornærmelse. Føl deg fri til å gjøre komplimenter. Understreke fordelene ikke glem noen ganger søke hjelp eller råd.
    Styre selv. Selv på den tiden av strid, analysebilder, ikke la deg uhøflighet mot ham. Husk at menn er ganske sårbar, hovedsakelig husket i lang tid, og bildet kan ikke tilgi. Fyren kan ikke skrive og vise hvordan det påvirket dine ord, og han vil tenke på hva som skjedde i måneden.
    Respekt. Du elsker din utkårede som det er. Respektere hans mening, karakter, vaner. Ikke endre det og ikke bringe. Press kan ikke stå de fleste menn.
    "Slukk" krangle. Prøv å unngå strid, og hvis det var en konflikt - eller la det utvikle. Brakt samtalen til et annet emne, enig, vybachaytesya. Selv om du er sikker på at de har rett. Bare vente på det rette øyeblikket, da lidenskap vlyazhutsya. Alvorlig spørsmål? Løft det igjen, men senere.
    Vær forsiktig. Følg elskede reaksjoner på dine handlinger. Hvis du har lagt merke til at noen av hans manerer irriterende, prøver å bli kvitt dem.
    Kommunisere. Vedlikeholde kontakt brensel interesse for deg. Snakke med sjeler, unngå tvetydighet. Slå din hyggelige kommunikasjon i begge, så vil du være i stand til å holde fyren ved siden av ham. Hvis du er nær, berøre en kjær, ikke nøl med å uventet klem eller kysse ham.
   Gi fyr kjærlighet, ikke presse ham til å unngå konflikter. Stå for en pålitelig venn, skånsom og forståelse jente. Han ønsker ikke å forlate.  
Hvordan du kan vinne en mannlig løve?
 Sterk og modig natur, stolt og arroganse, makt og urokkelig, ekstravagant og arrogant Det er, selvfølgelig, av menn født under tegnet av Leo. Menn Lions - polыhayuschye personlighets administrert av innflytelsesrike Søn Som planetene går i bane rundt solen, og den mannlige løven skal alltid være i søkelyset og hendelser. Derfor, for å vinne løve mann og bli hans utvalgte skal få plass under Hans Majestet og være i stand til å overvinne vanskelighetene som vil bli møtt.
 Man-Lion: hva er det?
Mann, født under tegnet av Leo, en ekte rovdyr, spilte nok av et annet offer, han var klar for en ny jakt. Som kongelig natur han liker å bli beundret person krever anerkjennelse av sine meritter. Men hans selvtillit kan noen ganger virke overdreven og for manipulerende. Hans sjenerøsitet virkelig fortjener beundring, og stjernene er ikke gjerrig og ga en mannlig Lion visdom og raushet. Han er sterk, ikke bare fysisk, men ett ord kan knuse fienden.
Man-Lion er full av energi. Så ikke bli overrasket over at etter en hard dags arbeid, vil han trekke hans utvalgte for ethvert arrangement. Han elsker støyende sted, hvor det kan vise hele sjarm og eleganse. Og også nok en gang overbevist om at hans kone er heller ikke uten oppmerksomhet, og dermed sørge for å velge riktig følgesvenn.
Sterk, intelligent, sjenerøs, edel, misunnelsesverdig lover, her er det - den perfekte mannen, som jeg ønsker å tilbringe resten av livet. En mann til å vinne løven enklere enn det høres ut, men holde det komplisert.
 Hvordan vinne Man-Lion?
Til en slik mann trakk oppmerksomhet til deg, vil du nyte absolutt alt: sine venner og kolleger. Sier "kvinner bør nyte mange, og tilhører en" Leo bare guidet i å velge sin ledsager. Derfor, for å vinne mannen-løve, bør du:
 1.  Godt vedlikeholdt. Hans Majestet ville se nærmere ryddig, velkledd kvinne. Og det betyr ikke nødvendigvis ansett som den vakreste kvinnen, er det viktig å være i stand til å presentere seg selv. Den har forskjellig smak bra, ser elegant, men behersket. Alltid slått hår, sminke hensiktsmessig. Selv når du står i kø for brød, bør andre menn ikke slutte å beundre deg.
   Vittig og omgjengelig. Man-Lion vil sette pris på en kvinne som finner en felles plattform med sine venner eller kolleger.
   Klok og utspekulert. Hans Majestet vil alltid være omgitt av sjarmerende mennesker, blant dem enda mindre flørt. Det er ikke nødvendig på denne anledningen til å arrangere skandaler og se på hans telefon hint av forræderi. Du må behandle dette tolerant og forstår at du ikke ønsker å være en av hans utvalgte. Hold spillet ditt. Flørte med andre menn, må han se at du er interessert i andre. Men som vi gjør, og ikke engang tenke det endret! Viser bare at han var ikke galt i å velge. Alle gjorde det elskling Gift - Gift mot Hans Majestet.
   Generøse komplimenter. Kvinne til å vinne mannen-løven skal se på ham som en leder, som kongen. Jeg holde minner ham om det var valg komplimenter: "Du nå umiddelbart imponert alle sine vitser," for eksempel. De bør si det beste. Som alltid.
   Sann. Det burde være hver jente, ikke bare elskling mann, Leo. Men faktum er at noen tegn er i stand til å tilgi svik, og Hans Majestet - noensinne. Selv om hans rykte er litt skadet eller lemlestet manndom, han hensynsløst bryte alle forbindelser med den kvinnen.
   Hvordan å holde en mannlig løve?
  Mann, født under tegnet av Leo, langsomme beslutningsprosesser. Han trenger litt tid for å verifisere riktigheten av valget av hans følgesvenn. Så snart det blir ingen tvil om at du - at kvinnen med hvem han ønsker å leve livet balanse, vi fortsatt feire ennå.
  Man-Lion selv etter å ha innrømmet en kvinne som sin ledsager og vilje predator. Å bo med mannen i lang tid, og kanskje for livet, må vi ikke slutte å be og tro det hedrer sitt beste. En kvinne som ville ta sin konge, ville han ta hans dronning.
  Å vinne var løven mann bare, men du trenger mye tålmodighet for å beholde den. Etter Hans Majestet Leo erklærte deg min dronning, kan du ikke slappe av. Det bør forbli slik, der viste han sin oppmerksomhet mot den alltid sjarmerende, omgjengelig og klok. For en kvinne er det klar til å få en stjerne fra himmelen og holde fast selv om han flørte med andre.
  Det viktigste som vil hjelpe deg å leve evig i hans hjerte - det er minner. De vil forsterke følelser, følelser og ny fødsel, kanskje, vil være begynnelsen på en ny, mer alvorlige forhold som vil motta offisiell bekreftelse av de relevante offentlige myndigheter:
  1.  Samle sammen sine beste venner, kolleger og legge til rette for et høyt parti. Ikke må sikkert dette være en grunn. Spesielt organisert i ære av Hans Majestets parti - mulighet igjen til å være i søkelyset.
   Utflukter sammen, hvor han vil synge en sang med en gitar og synge sammen med resten av det.
   Stall ut opp og bort i eventyr, men ikke glem kameraet, som vil vitne minnene.
   Man-Lion er i stand til å skape et paradis på sin ledsager og slå den inn i en real life story, full av gaver og hyggelige overraskelser, omsorg og oppriktig kjærlighet. Kanskje du - at kvinnen med hvem en mann-løve vil slå kvelden til en øm kattunge som forsiktig i armene zamurlыkaet?!  
Яндекс.Метрика