Hvordan holde kjærligheten? Det er ingen hemmelighet at folk - å være virkelig mystisk og uforutsigbar, og hemmeligheter hans indre verden av følelser og følelser så langt ingen har helt åpen. En av de største mysteriene i et virkelig menneskelig eksistens er kjærlighet. Hva det er? Kan det være evigvarende følelse som hevdet og fortsette å snakke romantikk av all tid og generasjoner? La oss prøve litt å forstå alt dette.

Hvordan holde kjærligheten


 Så kjærlighet i våre liv kan være svært forskjellig - en ungdommelig og lidenskapelige følelser, gjennomtenkte og modne relasjoner, samt en flat, inkluderer respekt og hengivenhet, atferd som fortsatt kalles kjærlighet. En rekke av kjærlighet, derimot, er det ikke beskytter mot muligheten for utryddelse av de gamle følelser, sløver sansene som lyse og som en konsekvens - forsvinningen av kjærlighet selv. Selv om noen ganger ender kjærligheten kan være ønskelig, men i de fleste tilfeller er det et brennende behov for å beholde den følelsen. Og ofte for å oppnå dette formålet, noe metoden noensinne oppfunnet av mennesker. Og vanskeligheten i dette området er velkommen.

 Årsak og virkning i romantiske relasjoner


 Vanligvis, over tid, noe fornuftig avstumpet, og kjærlighet - er intet unntak. Selv om emosjonell kjøling iboende i menneskets natur, kjærlighet forsvinning i stor grad bidra til subjektive faktorer (for hver enkelt av oss). De fleste mennesker bare bli vant til å ha et romantisk forhold, og derfor begynne å ta dem for gitt, noe naturlig, nødvendig, men som tror ikke hele tiden. For eksempel, ofte må tenke på tannbørsten? Sammenligningen, selvfølgelig, litt skummelt, men samlet godt fanger essensen av de fenomenene som skjer med en falmende kjærlighet.
 Fra dette rotårsak "krype" i alle partier og andre prychynky, mindre: styrke egoistiske tilbøyeligheter; redusert oppmerksomhet til kjærlighetsobjekt, dets behov; forskjell og mangfold av interesser, merkelig nok, også bidra til å svekke kjærlighet. Den logiske konsekvensen av disse prosessene er det gradvis fjerning noensinne elskende folk, misforståelser, bitterhet, selvmedlidenhet, og alt det der - mot et bakteppe av universell overraskelse ennå ikke kunngjort fra tid til annen spørsmål om hvor du skal gå eller gikk kjærlighet. Dette ofte ubevisst bedra seg selv ved å hevde at den minste feil i egne arrangementer, og det ikke kan være. Det er i disse øyeblikkene, kanskje, født skam-standard ideer om kvinners tisper og bukker.
Hvordan holde kjærligheten

 Ikke se etter hvem som er å klandre, og bestemme hva du skal gjøre ennå


 Ulike bruksanvisningen, samt alle slags regler for oppførsel i visse situasjoner komme opp langt fra dumme folk. Faktisk, i de fleste tilfeller være å ta plass i livet til en person, kan kunnskap om generelle regler betydelig hjelpe. Denne uttalelsen er helt sant for saker av kjærlighet. Tross alt, hvis kjærlighet ikke er borte for alltid, kan du alltid spare.
 Så, først av alt, bør vi analysere om det handler om kjærlighet. Ofte folk forveksler den følelsen med en rekke andre - hengivenhet, en følelse av takknemlighet eller medfølelse, fysisk lidenskap, og noen ganger med behovet for å kommunisere. Hvis det er en klar tillit til oppriktighet og behovet for en kjærlighet - det bør absolutt spare, spare, alle verne som den mest lunefull og delikat blomst.
 Første assistent her vil være tålmodighet, forståelse og visdom. For kjærlighet alltid innebærer gjensidighet i forholdet. Og dette gjensidighet skal uttrykkes i evnen til å forstå en annen person, erkjenner verdien av sin interesse, for å ønske å gi, ikke bare ta. Husk, fordi når noe fordi du elsker den personen. Kanskje det var verdt dine følelser.
 Minnet om alt det gode som var i et forhold - en stor incentiv for å spare kjærlighet. Og hvis du vil lagre kjærlighet - da og nå er noe som er fornuftig å kjempe for det. Disse "positive" i relasjoner kan være skrevet på papir, noe som igjen bidrar til å bedre forstå den kritiske situasjonen opprettet. Det er også nødvendig å systematisere denne måten og "negative" - ​​som truer romantiske forhold. Avvikling (hvis mulig) eller minimere slike trusler - det første skrittet på en kompleks (ja, det stemmer) kampen for bevaring av kjærlighet.
Hvordan holde kjærligheten

 Teori og praksis i kampen for bevaring av kjærlighet


 Basert på veldefinerte trusler (eller negative) som hindrer normal eksistensen av kjærlighet, bør ta nødvendige forholdsregler. Spesielt revitalisere relasjoner og gi dem lysstyrke vil hjelpe noen uvanlige (helst med en aura av romantikk eller eventyr) felles øvelser eller aktiviteter. Slik, for eksempel, kan være en spesiell middag, lunsj, frokost (banal, men fortsatt fungerer), besøk til steder for rekreasjon (gå i fjellet, en kort tur på vannet - alt mens tilsynelatende åpenhet vil tillate deg å være alene og snakke tett).
 Like effektive vil spille tidligere lysstyrke relasjoner - faktisk trenger å friske opp hukommelsen, den utvalgte. Dette vil bidra til stedet der bekjent, første kyss, eller andre viktige hendelser for deg. Selvsagt vil du trenger for å lage og nødvendig entourage. Og hvem, hvis ikke du bedre kjent med fordelene av deres "halv".
 Like alvorlig hinder for å spare kjærlighet, bortsett fra den følelsesmessige komponenten, kan være livs, ikke for ingenting at "takk" til ham som ikke-eksisterende som drømmer, håp, og selvfølgelig kjærlighet relasjoner. Å overvinne vanskelighetene av denne art bør ikke gjøre mye omsorg for gjennomføringen av tiltakene som er beskrevet ovenfor. Her, men uten kompromiss og rasjonell fordeling av rettigheter og ansvar ikke gjør. Den eneste regelen i dette tilfellet - det være lurt å unngå beskyldninger og bebreidelser. Hvis ordentlig og delikat tak i situasjonen, selv "bytovuhu" kan løses.

 Lykkelig slutt


 Han (betydning, lykkelig slutt, enda mer presist - lykkelig kjærlighet kan), må være. Uansett om du bruker direkte metoder foreslåtte bevaring veldedighet, eller fikse dem lys følelse kalt "kjærlighet" alltid klarer å holde. Det ville ønske. Tro og tillit, ikke for ingenting at disse to filantroper alltid følge kjærligheten. De bidrar til å bevare den.
 Er det mulig å ha sex under svangerskapet? Dette problemet gjelder alle foreldre, spesielt hvis de arbeidskraft for første gang i mitt liv. Vi skynde seg å berolige dem, nemlig at det er mulig og nødvendig! Men det finnes unntak blant enkelte tilfeller, som vil bli diskutert videre. Mange psykologer og vanlige medisinske arbeidere i ett eneste ideen om at sex livet under svangerskapet - en garanti for god flyt. Hvorfor?

Sex under svangerskapet


 Først får beduyuschaya mamma moralsk og fysisk nytelse: det er lykkelig, takket være de såkalte endorfiner, som kroppen er laget gravid ved å bringe henne lykke, er hennes baby glad, også, som er nå sammen med sin mor - en kobling. Sekund, vil familien ikke trenger å ta pauser i sex under svangerskapet, men det er mulig å leve et fullverdig liv, er det trøst i det faktum at nå ikke trenger å bekymre deg for prevensjon, igjen å bare slappe av og nyte intimitet. Tredje, sex for gravide kvinner - den mest praktisk lading for kreft, spesielt for sine muskler, som forbereder dem for levering. Men det finnes situasjoner der intimitet og sannhet kan utsettes til bedre tider. Slike situasjoner er forbundet med ulike sykdommer, fra kronisk til seksuelt overførbare. Tenk om barnets helse er viktig for alle.

 Sex i første trimester av svangerskapet


 Dette alternativet er også mulig, men har mange nyanser. I denne perioden hadde hun nettopp fått vite at hun er gravid, begynner å bekymre deg litt morgenkvalme (og sånn), noe som resulterer uro for barnet, ofte langt fra alene begynner å avvise ethvert forsøk på å menn for seksuell intimitet. På grunn av dette svært vanlig i første trimester av ingen sex ikke skjer.
 Men dette betyr ikke at kvinner har sex er strengt forbudt. Men den såkalte truet abort, men bare hvis svangerskapet endte i spontanabort før, så, ja, fra kjødelige lyster og faktisk ønskelig å avstå. Dette vil informere deg noen gynekolog. Men dette betyr ikke at kyssing og fondling andre ulike strengt forbudt.
Sex under svangerskapet

 Sex i andre trimester


 Det er det samme tid, som regnes som den mest sexy for et par som venter barn. Kroppen og bevisstheten til den gravide mor, vant til en helt ny status hormoner i denne perioden er godt etablert, toxemia helt over. Tummy er egentlig ikke så stor for å bringe stor ulempe, langt heller folk selv synes det er veldig sexy.
 Nå er det hver kvinne begynner å brenne i sin helhet. Mange gravide kvinner beskriver en tilsvarende periode, det mest slående og minneverdig når det gjelder seksuelle gleder. De understreker at en slik opplevelse sex orgasme lenger enn den perioden av svangerskapet, er at ofte flere orgasmer i skjemaet. Orgasme og en kort periode etter at sex er ledsaget av sammentrekninger, men ungen er ikke skremmende.

 Sex i tredje trimester av svangerskapet


 Slike vilkår er pozdnovatыh sexliv - en fin trening like før fødselen og god forberedelse viktig fødselskanalen gravide kvinner opp til fortegnet til tider "X". Tilstedeværelsen av prostaglandiner i sæd gir en betydelig rolle for åpning av livmorhalsen.
 Såkalt samleie i de senere måneder under graviditet og folk hadde ikke mye skade barnet fordi barnet er svært pålitelig og har god beskyttelse mot fostervannet, morkaken og livmoren, men av samme skjede selv cervix er korket slimete plugg. Realiteten er at det ikke er egnet for en rekke elementer er også de som er mulige. Derfor bør du gjennomføre et eksperiment og finne noe mer passende og optimal for denne tilstanden.
 Faktisk, mange leger - gynekologer anbefaler sex for mest myk starte prosessen med å føde på 38-41 uker. Sex i en lignende periode og gi integritet beskyttelse for barnet. Så klart råd fra leger - dette er sant.
Sex under svangerskapet

 Når det er mulig å ha sex under svangerskapet?


 I disse viktige punkter jeg ønsker å gjøre det samme situasjon og ikke spesielt hyggelige diagnoser som å tenke på sex og røyking. Følgelig er det umulig å ha samleie da plutselig:

 •  trussel for abort eller spontanabort. Det er observert i tidligere svangerskap;

 •  en kvinne er selv ganske liten og mindre blødninger eller atypisk for tildeling av svangerskapet;

 •  en seksuell partner kramkar overføres seksuelt overførbare sykdommer;

 •  kvinne får vite at hun skal ha tvillinger eller trillinger babyer;

 •  Morkaken er lavere enn normalt;

 •  kvinne burde strengt sengeleie.


 •  Hva sex under svangerskapet ikke være kategorisk


   Strengt kan ikke øve anal sex i form, fordi endetarmen er det store antallet av taktil stimulering reseptorer kan bidra til abort.
   Strengt kan ikke engasjere seg i oral sex. Såkalt cunnilingus oksygen kan få til den viktige delen av skjeden og forårsake umiddelbar død for kvinner.
   Ikke på noen måte, kan du ikke ha sex, forutsigbare månedlige dager. Det kan også utløse en abort baby.
   Det er et argument at graviditet ikke glemme hennes elskede mann, selvfølgelig, hvis du ikke ønsker å ødelegge din familie. Selvfølgelig bør vi ikke leke med ild når det gjelder helsen til barnet ditt, så du trenger bare å enkelt og rimelig elskede forklare at det er farlig å forstå den virkelige mannen. Ekte menn har tålmodighet.
   I alle fall, graviditet - er den mest fantastiske tiden i mitt liv. På et slikt tidspunkt bør du ikke nekte deg selv gleden, selv om det dreier seg om sex.
  Яндекс.Метрика