Hvordan hyggelig fyr å tilstå å elske? Romantiske og originale måter

 I vårt samfunn er det en stereotypi som først må tilstå å elske mennesker. Det antas at en kvinne skal vente tålmodig på dette øyeblikket.
 I tillegg har mange av de skoleårene husker den berømte brev til Onegin og Tatiana noe ubehagelig forklaring som fulgte ham, liksom glemme at til slutt likevel helten i romanen selv osvidchuvavsya kjærlighet voksen heltinne. Vi kan derfor vakker kjærlighetserklæring med fyren, og ikke gå glipp av meg selv i øynene. Men hvordan?
 Når skal tilstå først?
 I dag, mange menn har ingenting mot det faktum at hun viste rimelig initiativ i forholdet. Men underlagt de generelle reglene - dette initiativet bør være relevant og ikke påtrengende. Det er én ting når et par er ganske lang, og dette forholdet er ikke en enkel affære minner, men fyren på grunn av sjenanse eller på annen måte ikke er i en hast for å bekjenne kjærlighet. Det er ikke det at han ikke føler noe fornuftig.
 Bare kanskje han er for sjenert eller en dårlig opplevelse i det siste, som en eller annen måte fornærmet og krenket hans følelse av frykt og nå den gjentas. I tillegg kan enkelte menn tror at uten ord er klart. I dette tilfellet bare spiller ingen rolle hvem som gjør det første trekket.
 Hvis forholdet er fortsatt mer som en lett affære, ikke puslespill over hvordan å fortelle fyren i kjærlighet. Det bare føre til irritasjon, overraskelse, eller til og med frykt.
 Hvordan velge en tid for anerkjennelse?
 Selvfølgelig kan du vente på det rette øyeblikket til hendelsene utfoldet naturlig. Imidlertid kan den gunstige situasjonen modelleres uavhengig. Ikke gjør dette i dagligdagse situasjoner, under valgkampen shopping eller se en film på TV.
 Romantisk middag
 Den beste måten - det er en romantisk middag med levende lys, dempet musikk og inkluderer glass fylt med vin. Men selv en romantisk middag være masse variasjoner. For eksempel kan du arrangere en ferie i parisisk stil. Plukke sanger i ånden av parisiske bistroer, for å bruke lysestaker flasker under-vin til bordet sikkert bruke tradisjonelle kaker (gode og baguetter, croissanter og kan bli funnet i noen supermarked).
 Men også kanskje middag og en japansk, indisk eller italiensk stil. Tro meg, det viktigste her - for å skape stemning, og fantasien din vil vurdere noen, selv de mest pragmatiske mennesker innstilt. Og ikke bekjenner din kjærlighet rolig eller den mer offisielle tone - den beste talegjenkjenning hviske i øret ditt.
 Walk
 Imidlertid er det nødvendig å anordne middag. Du kan invitere en du er glad for en tur i parken, sjøen til sjøen. Vlovit rett tid - og frimodig bekjenner din kjærlighet, bare ikke gjøre anerkjennelse en lang, om enn lidenskapelig monolog. Tre evige ord vil trolig være nok.
Hvordan hyggelig fyr å tilstå å elske? Romantiske og originale måter

 Ekstrem måte
 Vel, hvis dere begge er glad i ekstremsport, kan du velge å gjenkjenne et spektakulært øyeblikk, for eksempel felles fallskjermhopp eller erobre fjelltoppene.
 Hvordan å bekjenne sin kjærlighet, hvis du viker?
 Hvis sjenanse hindrer du først uttale disse ordene, som i gamle dager du kan stole på dine følelser på papir.
 Skriv et kort brev av anerkjennelse på den vakre ark og send det - det er mye mer romantisk enn e-post, SMS eller postkort. Du kan velge å gjenkjenne god poesi - kjente klassikere eller de du skriver selv. Du kan gi din kjære uvanlig album laget med dine delte bilder på hver nye side skriving, grunnen til at du elsker ham og start sted ordene «Jeg elsker deg fordi".
 Selv om du har lang innlagt på hverandre i kjærlighet og ble vant til denne følelsen, husk at det er et mirakel. Osvidchuytesya elsker sin halvdel hver dag - din favoritt sikkert sette pris på det.
Komplimenter menn og gutter (liste)
 Sosialt inngrodd ideen om at kvinner bør gjøre komplimenter, som de liker ører. Og menn er ubrukelige gester fordi de liker øynene.
 Med disse forskriftene er enda diskuteres. Til å begynne med, alle kvinner - realystky, bevis på noe som er deres bekymring om deres utseende. Hvis de trodde de mannlige komplimenter som "du er vakker som en gudinne," de ikke har malt hver dag, ikke besatt med sko hæler ikke bli sittende på en diett. Kvinner er vel klar over sine svakheter og søte ord ikke slå dem ut av veien for selvutvikling. Kompliment dem - rett og slett et resultat av hardt arbeid.
 Men mennene - mer naiv i sin essens. Derfor komplimenter gutta svelge som en god agn å hekte forkledd. Interessant, alder ikke gjøre ofrene klokere.
 Komplimenter menn har nesten det samme absolutt suksess. Forskjellen i det generelle temaet for uttrykket er også nesten fraværende. Enhver polovozrelыy mann lengter etter å høre kompliment sine seksuelle muligheter. Det fungerer veldig grov smiger, på grensen til komplett løgn. Nesten fullstendig impotent, utfører samleie en gang i uken i ett minutt, kan du enkelt overbevise dem om at han er en ekte sex galning. Ikke bare nok hevde at størrelsen på hans penis overgår alle tenkelige standarder. Men hvis en kvinne ble betraktet som en jomfru i denne sammenheng at slike uttalelser vil være for en søt sjel.
 Liste over komplimenter mann bør vektlegge det som menn, verdsatt i samfunnet. For eksempel: sterk, modig, pålitelig, initiativrike, klok, snill, energisk, stilig, romantisk, vittig, sjenerøs, uunnværlig etc.
 Hvis kompliment vil virkelig understreke de gode kvalitetene som historisk tilskrives det svake kjønn (myk, vakker, rørende, sjarmerende, etc.), kan det provosere et tilbakeslag i tradisjonelle mannlige orientering.
 Det er høyt verdsatt individuelt valgt komplimenter som har målrettet fokus. Hver mann - er den opprinnelige personligheten, som vi ikke skal glemme sin venn. Hvis en fyr besatt med å samle etikettene av øl, vil han være veldig glad for å høre hver dag at hans samling er den største i byen, og det absolutt bør være registrert i Guinness Book of Records. Hvis han har en favoritt dyr, vel oppfattes ord av beundring adressert hamster, katt, hund eller øgle. Slike komplimenter vel så nøyaktig treffer mark som komplimenter elskede barn.
 Vi må huske hver dag at alle søker anerkjennelse av deres virkelige eller innbilte meritter og talenter. Og kompliment er bare stykke sukker, som strekker trener min menighet. Derfor bør vi ta hans eksempel, var i stand til å dosere og oppmuntring i tide til å tjene.
 Her er en liste over komplimenter for menn:
 [Quote] 1. Brave
 2. Strong
 3. Pålitelig
 4. Brave
 5. Brave
 6. Fearless
 7. Brave
 8. Fair
 9. Decent
 10. Noble
 11. Ærlig
 12. Selv
 13. Uavhengig
 14. Proud
 15. driftige
 16. Målrettet
 17. Ambisiøs
 18. travelt
 19. Serious
 20. Fredelig
 21. hardt
 22. Økonomisk
 23. God
 24. Lett
 25. Oppmerksomt
 26. Forsiktig
 27. Tender
 28. Soft
 29. Loving
 30. Responsive
 31. Responsive
 32. Magisk
 33. Nice
 34. Chic
 35. Imponerende
 36. Elegant
 37. Respektabel
 38. Stilig
 39. God
 40. Preferred
 41. Ardent
 42. sexy
 43. Passionate
 44. Erfarne
 45. temperaments
 46. ​​Sensitive
 47. Romantisk
 48. Talented
 49. Wise
 50. Smart  
Lykkelig liv uten hjelp av formue
 I økende grad media vi kan se alle typer annonser på tjenester spåmennene provydyts og andre. I hvilken som helst bokhandel eller på markedet kan du kjøpe bøker fra den svarte eller den såkalte "hvit" magi. Bøkene er skrevet i ren tekst som favoritt til å sjarmere, å bringe skade på motstanderen, og mer. Vanligvis kan aviser sees annonser for formue størrelse pivshpalty! Hvor mye penger de spør?! Nåvel. Vi vil ikke telle andre folks penger. Vi snakker om noe annet.
 Nylig, mange (oftest, selvfølgelig, er kvinner) er å snu til tvilsom litteratur, gå til spåkoner, vedunyam "healere" for å løse personlige og økonomiske saker, det er ikke å tenke på konsekvensene av disse handlingene. I beste fall skjer det ingenting, og mannen som gir magiske tjenester vil være ordinær sjarlatan. Og i verste fall
 Husk denne setningen: "Tvunget såper skal ikke"? Må jenter tror at pryvorazhyvaya menn, de virkelig få dem ekte kjærlighet? Eller povivshy fremmed mann, vil de bli virkelig lykkelig? Ville være hyggelig å se dem i nærheten av en zombie som tomhet i sjelen? Ja, det er ugyldig. Etter pryvorozhenyh menn mennesket selv uten å vite det, er en marionett uten egne ønsker og mål.

 Dessverre, de fleste slå til magikere med sikte på å forhekse eller bringe skade, forstår ikke det svaret for deres gjerninger vil ikke bare seg selv, men også deres familiemedlemmer, inkludert barn. Og noen selv å vite det, likevel gå til slike handlinger, stjele andres skjebne. Men tro meg, ansvaret for sine handlinger primært forfattere vil bære ingen praktiske bøker om magi og tryllekunstnere er ikke alene (selv om de vil bli belønnet for det), og de som appellerte til dem!
 Jenter, gjør du virkelig søt så svak og uinteressant at uten hjelp av noen veivisere og "seere" for å tiltrekke det motsatte kjønn? Kanskje vi bør jobbe med deg selv, lære å bruke seg selv til å lokke den rette mannen? Det trenger ikke nødvendigvis ha utseendet av Marilyn Monroe eller mentale evner som Maria Curie-Skladovskaya. Hver av oss har en glede, har sin egen unike personlighet. Og det bør være stolte av.
 Du vet hvordan å være mannen i drømmene dine? Hvordan skal det være? Hvilken karakter bør ha? Hva sosial posisjon han skulle okkupere i samfunnet? Hvordan ser du på din fremtid med ham? Det vil være en offisiell ekteskap eller forhold gratis?
 Lytt til deg selv, tenk ditt privatliv i alle farger. Hva du forestille deg det representerer? Når du forstår hva du ønsker, må livet ditt bli fylt med spennende aktiviteter og lykke, kjærlighet og godhet. Og deretter du møter drømmemannen. Kanskje dette vil kreve enda år eller to. Men det vil skje.
 Tro på deg selv og i hånden. Se, trenger du ikke noen spåmenn og magikere. Gjorde du i stand til å endre ditt personlige liv.
 Men som de sier, "en rullende stein samler ingen mose." Så handle! Start med dine tanker (hva du drømmer?), Så tenk på hvilke skritt du må gjøre for å forbedre sine liv og bli selvhjulpne. Noen vil være trygg, slippe 5 kg noen ønsker å endre sin frisyre, innser noen at han trenger å lære reglene for etikette eller overgi rettighetene.
 Husk at "like tiltrekker like". Tanker om at "alle menn geiter og louts" usannsynlig å hjelpe trekke i ditt liv anstendig, omsorgsfull og kjærlig mann. Og hvis du liker å henge ut på nattklubber, så på hvilket grunnlag kan du kreve at kjæresten din var en homebody og elsket du forme dumplings, ikke flørtet med andre kvinner?
 Tenk på hva mannen din kan være interessert i denne start til å være interessert i seg selv. Kanskje det er for utenlandske språkkurs eller på noen litterær kveld, eller på en utstilling av veteranbiler, og du vil møte henne prins.
 Kan du enig med meg eller ikke. Det er din rett. I alle fall, jeg tror du tenker på ut av mine tanker. Jeg oppriktig ønsker alle jentene finne de som fortjener det og være glad så mye som du ønsker det selv!
 Valentina Osipova  
Яндекс.Метрика