Hvordan ikke å krangle på grunn av pengene

 Hver familie har en vesentlig spørsmål om farge, men likevel, det er generelle regler for godkjenning. Fortell partneren du trenger for deg personlig eller ditt hjem og hvorfor.
 Hvis du ikke kan realisere alle på en gang, spre dine prioriteringer, er enig, og deretter følge avtalen. Ofte disse situasjonene oppstår i familier der kona ikke fungerer og lever på vent mann.
 De stadige krav og påstander kan irritere din ektefelle, spesielt hvis en liten lønn.
 I dette tilfellet, selv om du holder små barn, tenk på det: hvordan du kan tjene deg selv og bli økonomisk uavhengig?
 Erfaring viser: i familier der begge parter har en inntektskilde, vanligvis er det ingen sammenstøt med økonomiske problemer, men heller respektere behovene til alle.  
Slåss om penger

 Hvordan ikke å krangle på grunn av pengene. Hvordan å stoppe krangelen om penger


 Selv rik krangler om penger. Det er menneskets natur alltid vil ha mer. I tillegg, menn og kvinner forskjellig holdning til penger. For å takle dette problemet, trenger du ikke så mye.
 Først av alt, skjønner deres holdning til penger. Dermed forholdet med dem noen ganger er det ingen svar som vi elsker dem, men de gjorde ikke vise oss sin støtte og gå evig uten selv å si farvel Men husk de tre gylne ord: hardt arbeid, tro og tålmodighet! Dette er tre store menneskelige kvaliteter, som viser at samlet og i sin helhet, kan du overvinne alle hindringer på sin vei. Kan vi vil behandle penger uten ekstreme estimater rolig og fornuftig. Tross alt, penger - bare en grunnleggende verktøy, et verktøy for å nå målene. Så, med hjelp fra der vi kan gjøre livet ditt litt og noen bedre.
 Imidlertid kan de pengene forstyrre normale liv, og til og med ødelegge det. Økonomiske konflikter - en av de vanligste årsakene til skilsmisse. Union spenders og musling dømt til å mislykkes med mindre ektefellene ikke klarer å nå et rimelig kompromiss. For eksempel, en kjærlig kone spend fra hver lønnsslipp gi penger til sin galskap Shop og sparsommelig folk om det samme hver måned er bank. Og i dette tilfellet, kan du slå bordene for en stund. For eksempel, hvis en av dere er en spender og den andre er stadig prøver å spare penger, hvis man alltid går shopping, og den andre betaler regninger for flere tjenester, prøve så det er å være på plass partneren din.
 Lær å dele sine følelser. Velg et tidspunkt for å snakke rolig om pengesaker. Med dette bør du i alle fall ikke få listen, og tyder på at han brukte så mye - selv så mye, og du så mye og så mye. Ikke skyld på hverandre. Prøv å uttrykke alle deres frykt og bekymringer om dette, utsikt over familien budsjettering, snakke om den modellen som du er vant til. Prøv å forstå og pengepolitikk partner. Selv om dine synspunkter ikke sammenfaller på alle punkter, vil normal dialog hjelpe deg å finne akseptable i denne saken.
 Ikke lett å ha og de familiene som, i motsetning til den tradisjonelle modellen av familien, det viktigste bidraget til familien sparegrisen gjør en kone, og ikke et menneske. I dette tilfellet bør du ikke flaunt sin inntjening og pidkolyuvaty menn, fordi menn synes det er vanskelig å tolerere konkurranse i hans fødeby. Men å slå privatliv i kappløpet for høyere lønn er ikke verdt det. Familie og arbeid bør klart skille, for ikke å bli stående i enden med ingenting. Og hvis en mann med en serie av hårnål "hjem spise noe, og det noe tull i forbindelse med styrets behandling" gift liv, prøver å snakke med ham hjerte til hjerte. Han virkelig venter på denne samtalen, som ønsker å høre hva du synes det er ikke en fiasko og at forholdet vil trolig fortsette.
 Bygge en klar plan. Par ofte finne en felles plattform når det gjelder på lang sikt, men kan ikke finne den i å løse hverdagsproblemer. Du må forestille seg den minste detalj hva du ønsker å oppnå, å ha hatt noen tvister på mellomliggende stadier av å oppnå målet ditt. Bestem deg for hva du vil ha: økonomisk uavhengighet, eller for å gjøre arbeidet ditt bringe deg det nødvendige beløpet for løpende utgifter, og du kan fortsatt sette av noe, sier en ferie.
 Adoptere din egen alarmsentral forsyning. Hver av dere må ha noen av pengene bare koster ikke å føle noe begrenset eller lider anger om avfall husholdningsbudsjettet.  
Midtgangen eller bare et register kontor?

 Når to elskende folk bestemmer seg for å lage sin egen familie, slik som aldri vil forlate, alltid være sammen, bygge sin økonomi, føde og oppdra barn, mange av dem er det et spørsmål som ofte blir til et problem - hvordan du best "heter 'yazaty knuten ", registrere den i registeret kontoret eller i tillegg til styrke og helliggjøre ditt ekteskap rite kirke som er bryllupet?
 Til å begynne med, at registreringen av ekteskapet i et register er nødvendig hvis du tenker ikke bare om seg selv, men også om deres fremtidige barn (utsteder formell papir karakter deretter begynne å oppstå, men tenk på dem er fra begynnelsen). Så unge mennesker som elsker hverandre og fast bestemt på å starte en familie bør forstå betydningen av ekteskapet registrering.
 Like vanskelig og viktig spørsmål - om å gi løfter ikke bare med hverandre, men til Gud selv.
 Vel, når unge mennesker forstår betydningen av denne hendelsen: én ting - sette maleriet på papir (kjent for å tåle det hele tatt), og en annen ting - gi deg selv et løfte til Den Høyeste, å påta seg fullt ansvar for sine handlinger og liv forbli tro mot sitt løfte.
 Og dessuten sivile ekteskap kan brytes, men kirkebryllup er kjent - ". Inntil døden skiller oss ad" for livet,
 Selvfølgelig, i dagens verden, hindrer noen par selv bryllup banne og deretter separert. Men lovene i kirken generelt og spesielt til bryllupet bør behandles med respekt, og de som velger å gifte seg må være et døpt og tidvis delta kirke folk og oppriktig og helhjertet troende kristne trofast observere alle religiøse pakter.
 Så du må bestemme sammen med min fremtidige mann (eller kone) Er du klar for denne viktige liv fungere som kirkelige handlinger er sikker på at du vil og kan være sammen for livet, har barn, heve barnebarn "i rikdom og i fattigdom, i sykdom og helse. " Det er faktisk en svært viktig skritt.
 Kirke kaller ikke å forhaste seg en avgjørelse om bryllup ungdom bør bedre ser på hverandre, tror.
 I århundrer, mesteparten av ansvaret for en ung familie etter bryllupet satte sin lit til mannen, fordi før for å få kona til huset (helst din egen), må folk fast stå opp, når en viss status i samfunnet, har lukrativ jobb og klar formål i livet.
 I dette tilfellet kirke canons bryllup er bare laget for å beholde den eksisterende kjærlighet. Forordningen fastsetter at unge mennesker har knyttet seg "evige bånd," beskyttet av Gud og engler, og en kamp laget i himmelen, de mest holdbare og tidløse ingen problemer, ingen negative effekter.
 Glade barn født i ekteskap legalisert som nedlatende Gud og de hellige.
 Stearinlys som holder ungdom i bryllupet - et symbol på deres vilje til å gi hverandre lys og varme, og dermed umalyatsya for fred og enstemmighet. "Den som kan, la ham først og mindreverdig" - sa en gang en Moskva prest bare povenchannыm par.
 Bryllup skiller seg fra sivil registrering, det er et sakrament av kirken, bringer Guds velsignelse på bruden og lærer par å tjene. Etter at presten tar Guds løfte om å holde bruden og brudgommen gjensidig lojalitet, aldri å besudle ektesengen svik og bære korset par til døden. Og død i seg selv bør ikke skille povenchannыh i kirken dedikert til hverandre mann og kone fordi, som jorden, og Guds trone, vil de stå hånd i hånd, kronet som en belønning for frelsende tro, lojalitet og kjærlighet!  
Pre forordninger matchmaking, brud, konspirasjon, utdrikkingslag

 Tradisjonelt, er dannelsen av en ny familie syklus deles i flere trinn:
 • dosvadebnыe seremonier (dating vurderinger bruder jenter spådom);
 • Forhånds seremonier (matchmaking, brud, konspirasjon, utdrikkingslag sammenkomster og zhenyhovы);
 • bryllup seremonier (avgang, tog bryllup, bryllup, bryllupsfesten);
 • poslesvadebnыe seremonier (andre dag besøk).

 Dress


 I rollen som matchmakers var vanligvis slektninger av brudgommen, nøt stor respekt, noen ganger - hans foreldre eller spesielt inviterte folk kjent for sin veltalenhet og sjarm. Noen ganger brukte tjenestene til meglere som først hadde plukke opp bruden: lære om hva medgift gitt til henne og hva det er - i klær, penger eller eiendommer. I tillegg, fordi bruden matchmaker lært detaljer om skjønnhet og karakter av bruden, som i noen tilfeller kunne se åpen bare på bryllupsdagen. Hvis vellykket matchmaker mottatt fra berørte parter en avgift og sørg for å kasjmir. Kommer hjem på verandaen av bruden, matchmaker sette foten på det første skrittet høyre fot mens du sier: "Som min fot er fast og tett, så mitt ord er hardt og slitesterkt, hardere stein, lepcha folk og svovel lim furu skarpere kniv damask; som vil seriøst vurdere, så sant. "
 Datoen valgt spesielt dress. Først av alt dette ville være et oddetall, men i alle fall trettende, perfekt - den tredje, femte, sjuende eller niende måned.
 Frieriet vanligvis gikk etter solnedgang. Etter at han forlot matchmakers hvem - eller alle av den tilkoblede hjem og hjort poker sammen - for suksess i næringslivet. Underveis er det ikke tilrådelig å møte noen fra venner og i alle fall ingen å snakke med. Før du banke på døren, hadde sikkert berøre din skulder eller arm til portstenderen. Etter invitasjon til huset opprinnelig tilhørte korset og deretter begynne å snakke om fremtiden ekteskap. Og den sikreste tegn på suksess tilfeller - berøring før forhandlingene beina til bordet der ofte utkjempes samtale.
 I en samtale ikke ment å kalle en spade for en spade: samtalen startet med fremmede og de som er direkte fortsette å forhandle frem en rundkjøring måte: "Vi ser kvige ikke tapt" eller "Vi ønsker å kjøpe en kvige," "Du har et produkt, vi Merchant", "Du .. kunychka, vi Hunter "og så videre d Hvis svaret var positiv, foreldrene til bruden og matchmakers måtte gå rundt bordet tre ganger, og hvis ikke - matchmakers fjernet, prøver å lukke døren tilbake, som var å hindre jenta til å gifte seg.
 Matchmaking fant sted i to trinn - Den første tok en prinsipiell avgjørelse om hvorvidt ekteskapet vil finne sted, og neste dag for en tur enige om at, som vanlig, fant sted en uke senere i brudens hjem.

 Brud


 Denne hendelsen besto av to deler - dating bruden og brudgommen og handler medgift. Hovedpersonen i arrangementet - bruden som ønsket å bli foreldre til brudgommen på sitt beste. Som vanlig, hun måtte skifte klær minst tre ganger for å vise sine ferdigheter og needlewomen egen kokk mat.
 Da foreldrene til fremtidige ektefeller fjernet for samtaler om størrelsen på medgiften. Hvis avtalen var mulig, brudgommen og hans foreldre gikk til veranda eller på verandaen, hvor utvekslet synspunkter på bruden, selv om de visste det. Da de kom tilbake, brudgommen ble servert et glass honning drikking. Hvis han var villig til å ta jenta til sin kone, drakk han hele greia, hvis ikke - snu det fullstendig. Deretter ble enige om dagen av konspirasjonen som arrangeres vanligvis ca to til tre uker etter at bruden.

 Konspirasjon


 Denne hendelsen fant sted på brudens hjem, var det om de nærmeste slektninger av bruden og brudgommen. Faktisk var det den forlovelse kunngjøringen av vedtaket av unge mennesker til å gifte seg, for å diskutere betingelsene for ekteskapet, planlagte bryllup gaver, som måtte gjøre brudgommen, bruden og nærmeste familie, beregnet bryllup dag. Siden konspirasjon for å se bruden og brudgommen ble ikke kommuniserte de bare gjennom notater, kan sende hverandre gaver. Den tilhører konspirasjonen gråt bruden, brudgommen selv om hun likte, og hun ble gift for kjærlighet. Konspirasjon bønn endte, bruden, brudgommen og familie rundt bordet tre ganger unngått.
 Matchmaker var hovedpersonen i konspirasjonen, arrangere ekteskap, hun måtte følge en rekke konvensjoner: det var å sitte i bryllupet konspirasjon (unntatt i små barn vil lang "sitter" - som senere skulle bli fot), var det ikke til å spise og drikke beskytte ufødte barn fra fråtsing og drukkenskap. Gå inn i hallen, matchmaker hemmelighet stjal en kost og gjemte det i de brede skjørt volanger under konspirasjon, da, ifølge legenden, drakten var å være vellykket. Av samme grunn før konspirasjonsmatchmaker hendene varmet av ovnen - tror at åndene bor i ovnen avdøde slektninger, så varmer hendene matchmaker ga dem respekt og spør råd. Når matchmaker var en del av huset, låste døren umiddelbart hektet til en tilfeldig besøkende, gikk inn i huset, ikke navrochyv tidig brud og brudgom. Av samme grunn før slutten av konspirasjonen ble forbudt å åpne døren til noen andre.
 Dagen etter prisutdelingen holdt konspirasjon brud Divine Mercy - ikoner som senere sammen med henne medgift ble tatt inn i huset til brudgommen. Blant dem tilhørte ikon foreldrenes velsignelse. Dette ritualet involvert gudmor og gudfar, som også velsignet måte. Fra den dagen bruden frigjort fra alt arbeidet rundt huset, hun måtte forholde seg kun medgift og forberedelsene til bryllupet.
 Tegn og skikker konspirasjon
 • At lommetørkle over hvilke bruden, mens de fortsatt shovorennoy, gråt, holdt seg alltid i foreldrenes hus å bo gift - ikke gråte.
 • Bryllup konspirasjon var ikke fornøyd, onsdag og fredag ​​- faste dager (post i disse dager på grunn av det faktum at på onsdag Judas forrådte Kristus, og Kristus ble korsfestet på fredag).

 Rukobyte


 Denne hendelsen fant sted noen dager før bryllupet. Swat far og mor til brudgommen, ledsaget av slektninger gikk til far og mor til bruden. Invitert satt ved et bord dekket med en klut, som sto kake og salt. Father of the Bride tente et lys foran og alle i huset fikk opp og låste døren - til en outsider kan ikke overse. Ta bønnen til unge foreldre ved bordet høyre hånd strikket matchmakers, og tok av bordet kake obvodyly hånd dem rundt tre ganger og sa: "Det er gjort, befestet brød og salt, for evig og alltid, Amen". Over kaken hendene brøt, den ene halvdelen ga brudens foreldre, og en annen - Father of the Bride (hvis halvparten vil være mer - faktisk mer styrke, lykke, helse, rikdom og lang levetid). Kaken ble lagret i bruden og brudgommen før bryllupet, og bruden etter bryllupet måtte spise det først; og brudgommen - nevestinu halvdel, og bruden - zhenyhovu. Dette fortsatte å si: "Spis, miles, til ære og evig kjærlighet, uendelig, samt ydno deigen i pai, takozhde og ditt kjøtt voedyne for alltid, himmel og jord, Amen". 

 På slutten av bryllupet. Høne og hjort netter


 Groom sende gaver til bruden - nåler, tråd, silke, stoff, saks og annet tilbehør for håndarbeid. Tradisjonelt, en boks med gaver absolutt måtte settes gulrot og rosiner og annen tørket frukt og søtsaker. Denne gaven betydde at hvis fremtidige kone såre eller fornærme en mann skal bli slått med en pisk, og hvis håndtert godt, rosiner og søtsaker han lover at det ikke vil ha en mangel på dyre ting. Brudgommen måtte passere til bruden smykker brudekjole, kam, speil, rødme, parfymer og såper. Bruden brudgommen sendte som svar på en skjorte eller andre klær, skjerf eget arbeid.
 På utdrikkingslag bruden sa farvel med "skjønnhet" - bandasje med brokade med blonder og bånd, som hun hadde på seg på dans og feiringer som tok bort hennes søster eller venn. Det var en trist dag - brud sa farvel til jomfruelighet og forberede deg for en ildprøve familieliv. Dagen før bryllupet for bruden oppvarmet bad, som ble bevoktet av venner eller slektninger av bruden brudgommen - karaulschyky. Vanligvis bad druknet bror av bruden, og vannet var av en søster. I vasket badekaret såpe bruden, brudgommen sendt, gasset venner som fulgte henne, søtsaker, sendte hennes forlovede.
 I konklusjonen brud over skulderen uten å se, kastet såpe, kost, med bånd flettene; kjæreste, som klarte å fange noen av disse elementene, ifølge legenden, var snart å gifte seg.  
Яндекс.Метрика