Hvordan å imponere en jente
 Virkelig halvparten av menneskeheten, menn er ikke bare keeperen til peisen, de kan med rette kalles virkelige perler som pryder grå skjebne menn. Så folkens alltid nødvendig å være oppmerksomme på jentene ta vare på dem og beskytte.
 Vår dagens artikkel vil fokusere på hvordan du kan imponere kjæresten hans som du trenger å gjøre og hvordan vi skal handle. For å holde denne artikkelen nyttige flere gutter, har vi delt det inn i 17 deler, vil hver del snakke om visse situasjoner og hvordan å overraske hennes jenter. La oss begynne!
 Hvordan å imponere en jente uten penger
 Penger i livet til en mann spiller en stor rolle, der de løse problemer, mat og klær familien og, selvfølgelig, deres favoritt jenter er fantastisk, gi dem gaver og enkle oppmerksomheter. Når det ikke er penger eller svært lite, kan folk selv falle inn i en panikk, og fordi han ville aldri hvordan å imponere en jente uten penger. Men alternativene er mange: skrive et dikt, synge en sang, skrive musikk, lage middag eller frokost, viser de vakreste utsikt over byen, for det å vokse vakre blomster endelig oppfylle hennes forespørsel (henge bilde skrue i en lyspære, tappekran reparasjon, etc.). Noen av disse variantene, vi igjen diskutere i detalj i artikkelen, siden de har sine egne nyanser.
 Hvordan å imponere en dame i kontakt
 Alle vet at det sosiale nettverket "VKontakte", er en av de mest populære nettsteder som er besøkt av Internett-brukere. Han elsket spesielt jentene. Vi kan ikke si med hundre prosent sikkerhet, imidlertid, og jenta vil trolig ofte besøker kontakten, slik at du har en sjanse til å overraske henne der. For å gjøre dette, kan du kjøpe et sted i reklame-delen hvor du vil plassere ord gratulasjoner og hennes bilde. I tillegg kan du sende private meldinger til gode dikt som inneholder ordet kjærlighet. Alternativt, i kommentarene på veggen for å forlate kjærlighetsbrev. Kontakter kan også bruke som et middel for kommunikasjon, og inviterer henne til middag i en fin restaurant.
 Hvordan å overraske jenta
 Hyggelig å imponere en jente kan bare måter som hun sikkert nyte. Det er, til overraskelse var hyggelig, du bør være kjent med jenta og hennes smak. For eksempel, noen jenter foretrekker romantikk fordi de virkelig liker forslaget møte soloppgangen på stranden, men de jentene som kjører nærmere og spenning vil bli gledelig overrasket av tilbudet med et fallskjermhopp i luften og drikke en flaske champagne. Husk at hver jente er unik, så en hyggelig overraskelse for den enkelte blir også. Vi kan i dette tilfellet gir bare råd er enkelt: gi en stor blomsterbukett eller en favoritt koke varmt bad, som sprer kronbladene av røde roser.
 Hvordan å imponere en jente på avstand
 Tror du en jente kan bare overraske på møtet?! Deep galt! Selv til tross for den store avstanden fortsatt har du muligheten til å gjøre en jente smil og hyggelig å tenke på deg. For å gjøre dette, kan du kjøpe en gave og levere den med bud og kurer vil levere gave for hånd, noe som ville plassere byen det var. Du kan bruke blomster levering til ditt hjem for å finne denne i byen der hun bor online blomsterbutikk og gjøre en bestilling, kan du selv bestille i butikkene deg, er det nok å vite at telefonen og kontoen som du ønsker å overføre penger. I en klemme, kan du få deg til byen, for ikke å nevne det er en jente, og fant henne på gata med blomster, og dermed forårsaker hennes øyeblikk av hyggelige følelser.
 Hvordan å imponere en jente ord
 Å imponere en jente i dine egne ord, må du først "satt sin tale", som er å lære å snakke riktig, ingen feil, vakkert og konsist. Det er bedre å gjøre sin tale på forhånd, og deretter utforske den. Velg en klang i stemmen hans at han hørtes den vakreste, ingen grunn til å snakke kjærlig bass, men også høye tonene er ikke relevante i ordet anerkjennelse. Bruke ord i sin patos som ellers språk vil virke tomme løfter. Alle lover har å høres overbevisende, betyr det ikke prøver å smile, men i dine ord må høres overbevisende garanterer at du oppfyller de ovennevnte, hvorfor skulle du ikke verdt det!
Hvordan å imponere en jente

 Hvordan å imponere en jente på et møte
 Overraskelse jente i møte den enkleste. Mange av gutta kommer til møtet med en bukett blomster, noen foretrekker en mer nyttige og konkrete gaver som kosmetikk, parfyme, hvitevarer, leker, suvenirer, etc. Du kan imponere en jente på en første date kom på en vakker limousin og invitere henne til å ri på kvelden byen. Vanligvis, i disse limousiner er alltid champagneglass og godteri, som er den tiden du bruker ikke bare en vakker bil, og kan også lindre litt stress, noe som kan oppstå på grunn av uventet overraskelse. Mye avhenger selvsagt av lengden på forholdet, for eksempel hvis du nylig har møtt, kan jenta overraske selv bare kommer til dyre restaurant.
 Hvordan å imponere en jente i sengen
 Hvis du starter en felles sexliv med en jente, så du trenger ikke å prøve å imponere sin kjæreste, men bare for å vise hvor mye du er villig vyklastysya å gi henne mest. For å gjøre dette, betale full oppmerksomhet til henne, prøver å se hvilke bevegelser og stillinger bringe den opp litt. Hvis du er en jente har vært sammen i mange år og har seksuell lyst er ikke så mye som før, det er virkelig trenger å tenke på hva du kan endre på sex. Utforske Kama Sutra, husk at du er komfortabel stilling, se erogen sone hos kvinner prøver å ha sex i et uvanlig sted for dere to. Å bringe smak til sex av fagene er sex shop (håndjern, sexy undertøy, "leker", etc.). Betale mer oppmerksomhet preludier, i stedet for sex, kan det hende du trenger å lære å gjøre erotisk massasje
 Hvordan å imponere en jente gave
 Vi bestemte oss for å overraske kjæresten gave?! Deretter å begynne å gjøre det riktige valget. Hvis du ønsker å få en virkelig en overraskelse, det gjorde ikke unnskylde henne hva hun tenkte på den siste måneden eller to. Prøv å velge en ting som hun ville ha en lang tid, men det går ikke kjøpe den. Gaven skal være på den ene siden svært ønskelig, men så det bør ikke engang gjette at du kan gi den. Når valget er gjort, nå kom den vakre gavepakking silkepapir. Det vil bli enda bedre hvis du setter før den store overraskelsen i en boks som hun ikke kunne gjette hva som er inni. Sette i en gaveeske, sørg for at det ikke er brutt, ellers vil det være bortskjemt ferie.
 Hvordan å imponere en jente på en første date
 Fra den første datoen avhenger mye, fordi det kommer til å bli dømt jente hvordan du interessant fyr. Prøv å ordne det slik at hun likte det. Som vi har nevnt, jenter er forskjellige, og derfor kan de nyte annerledes. Lær om smak av jentene du kan i hennes venner og bekjente. Spør dem om hun liker romantikk som behandler gaver, elsker dyr som drikker drinker som hun liker blomster. I tillegg bør du utforske det et sosialt nettverk side, kan det også fortelle deg mye nyttig, sine interesser, favoritt musikk, favoritt sjangere av filmer, etc. Og basert på denne informasjonen, bygge første date.
 Hvordan å imponere en jente på nettet
 Måter å imponere en jente på nettet for kort. For eksempel kan du lage sin nettside, som satte henne bilder, behandle dem i Photoshop, tilsett litt biografi jente hun skriver sine veldig fine ord. Du kan rett og slett skape sin personlige blogg og gi henne tilgang til det. Dermed gjør det til en sann jente-blogger. Opprett en blogg du kan lage din egen, eller du kan bruke tjenestene til webmastere som ikke bare å gjøre den tekniske siden, men også visuelt god trekning, med tjenester av designere. Jenta med hjelp av denne bloggen kan også bli populært, og kan begynne å tjene penger på nettet. Det er, i alle fall slik gave hun vil nyte det.
 Hvordan å imponere en jente hjemme
 Hvis du bor sammen med en jente, betyr det ikke at nå trenger du ikke å overraske jenta gaver eller oppmerksomheter. Tvert imot, nå det fortjener enda mer enn før, som om det hadde bare brukt såpe du tid på fravær, det har nå re, renser, forbereder og bryr seg om deg. Overraskelse jente hjem er ganske enkel: begynne å hjelpe henne husarbeid, vaske, vaske, lage mat og spise, etc. Dermed vil du ikke bare overraske henne, men gir også utrolig støtte. Overraskelse jente hjemme, og kan være til stede, slik som å gi et gavekort til en klesbutikk kjent merkevare. Hun trenger å føle seg ikke bare en husmor, men også attraktiv jente. Ikke glem fra tid til annen for å gi blomster fordi de virkelig liker alle jenter og kvinner. Det vil være en hyggelig overraskelse billett til en skjønnhetssalong, solarium og massasjesenter.
Hvordan å imponere en jente

 Hvordan å imponere en jente i morgen
 Å imponere jenta i morgen, bør du våkne opp. Men ikke la den generelle vekkerklokke som vil vekke ikke bare deg, men også din sjelefrende. Bare sette vekkerklokken på mobiltelefonen, og deretter sette den ved siden av den andre, eller under puten. Overraskelse jente i morgen du kan, selvfølgelig, deilig frokost og lukten av hennes favoritt blomster. Prøv ikke å lage mat til frokost banale egg med bacon, og noen originale salat som vil være nyttig og velsmakende. For denne studien oppskriften bok eller se TV-programmer matlaging. Hvis du trenger produkter som kjøleskap er ekstremt sjelden, så er det bedre å kjøpe eller tidlig på morgenen eller enig med naboene for å holde maten sin i kjøleskapet over natten og i morgen vil de ta dem. Forresten, kan naboene la blomster, kjøpte kvelden før. Imidlertid kan velge de naboer med hvem du har et godt forhold, og de kan våkne opp om morgenen. Bare sende inn riktig frokost på sengen jente på dag da hun sendes ut, slik at det kan, sakte, nyte frokosten din liggende i sengen. 
 Hvordan å imponere en jente på natten
 Overraskelse jente kveld kan du ta turen til restauranten, slik at du kan redde henne fra matlaging middag. Å velge en restaurant, se etter kjøkkenet som den inneholder. For eksempel, en av jentene foretrekker japansk mat, mens andre foretrekker europeiske retter. Prøv å velge det stedet hvor det ville være behagelig for kjæresten din, ikke deg. Tross alt, du ønsker å overraske henne, ikke deg. På kvelden kan du gå på kino med en jente for kveldens økt, og etter en tur på kvelden byen. Hvis det er sommer, kan du ligge på plenen og se på stjernene på himmelen. Og om vinteren kan være litt "pobeshketuvaty" - En gang ut på taket av leiligheter og se natte byen.
 Hvordan å overraske jenta på SMS
 Hvis du ikke klarer å møte (bor i forskjellige byer eller land), og kommunikasjonen er ofte i form av kommunikasjon via SMS, kan du overraske henne med hjelp av tekstmeldinger. For å gjøre dette, må du først innrømme sine følelser av hans kjærlighet til henne, men prøver å komme opp med vakre og originale setning, men heller bruke de ferdiglagde alternativer. Du kan legge inn en annen, for eksempel for å komme til byen hennes, men hun gjorde ikke snakke om det, fortsetter å kommunisere via SMS. Deretter finne den et sted i parken eller i butikken og skrive "Turn deg! Jeg vil kysse deg! "Det vil bare sjokkert denne rapporten, og veldig hyggelig overraskelse da snu, ser du ved siden av ham. Dette overraskelse er absolutt ikke venter.
Hvordan å imponere en jente

 Hvordan å imponere en jente 14. februar
 Valentinsdag (Februar 14) er dagen for St. Valentine, så prøv å gjøre akkurat den dagen romantiske gaver. Ingen grunn til å gi produkter med parfyme eller kosmetikk avdelingen naturligvis være overflødige og ulike apparater. På denne dagen, mer passende gaver knyttet til uttrykk for dine følelser til jenta. Det er best hvis du gjør en gave til hendene, slik som vыlepyte av polymer leire dyr eller vakre hjerte (og deretter være sikker på å bake en gave å bli fast leire). Du kan prøve å lage vakre origami farget papir eller penger. Nyheter vil presentere blomster, kosedyr, smykker og sjokolade i en vakker boks.
 Hvordan å imponere en jente på 8. mars
 På denne verden kvinnedagen, kvinner og jenter besluttet å gi gaver som vil liksom være i stand til å hjelpe dem i livet, det er riktig å gjøre praktiske gaver, vaskemaskiner, mikrobølgeovner, vakre vaser, parfyme, kremer, sminke kits, etc. Mars 8 menn vanligvis gi hva de bestilte kvinner, så gjerne spørre i din favoritt jentene, som presenterer de forventer sine menn. La dem ringe deg flere alternativer, og du har selv velge en som vil være i stand til å gjennomføre. Kanskje du ikke vil være i stand til å overraske sin utvalgte, men du egentlig bare bli brakt til henne, og hun vil være veldig takknemlig for en slik nyttig gave.
 Hvordan å imponere en jente bursdag
 Å overraske din favoritt jente på hennes bursdag du må prøve ganske godt, så du må tenke på at i denne dag vil hun gi gaver til mange mennesker, slektninger, venner, kolleger og bekjente. Så du trenger for å lage en gave som ikke vil gjenta noen andre. Spesielt hvis du vike unnfanget ting som kan gi foreldre eller nære slektninger, så hvis du er med dem i gode vilkår, er det bedre å diskutere med dem, og at han vil gi. I tillegg kan folk nær jenta engang fortelle deg hva hun ønsker å få mest mulig ut av det du.
 Nå vet du hvor lett det er å overraske kjæresten sin i en rekke situasjoner. Lykke til! Hvis du har spørsmål - spør dem i kommentarfeltet, vil vi være glad for å svare på dem.  
Яндекс.Метрика