Hvordan KissOm kysser alle har sin egen ide som å gi råd på dette området er rett og slett latterlig. At kjærlighet om kyssing én person kan absolutt ikke være egnet for en annen. Med hver ny jente må du re-lære å kysse. Du vil tilpasse seg hverandre, gradvis finne fordeler.
Det viktigste kysser - du bør aldri jag. Tre viktige øyeblikk Kyss: berøring, lukt og smak.
Måter å kysse det er stort beløp. Den nærmeste er kysset der tuppen av tungen og leppene til det språket du jente. Videre skal alle bevegelser være meget myk og glatt.
Kiss- En touch. Det kysset oppnådd den nærmeste kontakt. Ikke rart det anses å være den nærmeste formen for kontakt. Hvis du føler behov for å kysse partneren din tilbakemelding. For det første, kan du prøve tryggere touch, slik som armene på jenta og se hvordan hun ville reagere på det.
Trenger praksis. Prøv å lære å kysse alene. Selvfølgelig, du posmiyeshsya nok av dem, men på samme tid, og få mye nyttig erfaring. Prøv kysser med lukkede lepper og roztulenymy.
Prøv å bruke andre sanser. Hun sikkert føles alt som du vil den skal passere. Prøv å slette utsikten fra øynene til leppene, berøre ansiktet med hendene. Hvis du vil at jenta posunulasya nærmere deg, spør henne om det. Det er ikke nødvendig å be om ord. Påtrengende bevegelse av hendene vil fortelle henne om det. Hvis du ikke vet hvordan å kysse en jente, prøv å direkte fortelle henne om sin intensjon. Dette trinnet er ganske fet og at hun vil sette pris på det på sin sanne verdi.
Er svært viktig To poeng angående lukt. Jenter virkelig liker det når en fyr lukter fra. Men dårlig ånde kan fremmedgjøre dem. Derfor, før en dato ikke glemme tyggegummi og prøv å ikke overdrive det med cologne.
Venter på det første kysset er alltid forbundet med spenning og veldig hyggelig. Snarere enn jag dette, prøver å nyte øyeblikket, eller snarere dens forventning.
Begynn sakteMed lys og delikat, knapt merk kyss. Ikke smыkay lepper veldig tett, så du vil være mye lettere å lære om de intensjoner og preferanser av jenter. I tillegg, på dette stadiet, du gir henne vet hva du vil om kyssing.
Prøv å kysse følger - kyssing bare den øvre eller nedre leppe, deretter bytte til en annen og begynne å flytte den fra den ene enden til den andre.
Under et kyss som du ikke får til å snakke med en jente (sier ikke at du er overrasket). Så finn ut hva hun liker er gjennom ikke-verbal kommunikasjon. Pusten hennes kan bli raskere og mer dyptgripende det kan prysunutysya så nær deg. Det vil fortelle deg at du gjør alt perfekt. Husk dine handlinger - du virkelig trenger i fremtiden. Hvis du foretrekker i kyss er de samme - det er alt vil bli bra.
Du kan prøve å bruke språket i et kyss. Men det ville være mye bedre hvis jenta først tømme den i gang. Du kan vente, men ikke for lenge, da det kan bli forsinket venter på å vite hvor mye. Start med en åpen munn kyss. Hvis hun vil svare på det frivillig, betyr det at det ikke prøver å kysse og mer oversiktlig.
Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva kjæresten din ønsker å kysse bruke språket, så kan du gå for et triks som vil hjelpe deg å vite at hun ønsker det eller ikke. Prøv å bruke språket, når du kysser andre deler av kroppen som nakke og skuldre. Bør opptre som dette: presse leppene til huden hennes og røre forsiktig kroppsspråk. I noe tilfelle ikke gjøre brå bevegelser - det kan skremme jenta.
Når du kysse henne så, se reaksjonen hennes. Så du vil være mye lettere å forstå om det er klar til kampen språk eller nei.
Kyssing kan være fuktig, men ikke våt. Hvis du Rikelig spytt, prøv å si denne jenta en gang. Prøve og holde leppene er ikke helt åpen til mindre fuktighet passert.
Du kan bare prøve å oppføre seg i ansiktet og leppene leppene til jenta. Denne følelsen er veldig hyggelig.
Kanskje du, som mange andre gutter postesnyaeshsya snakke med sin kjæreste, hvordan og hvor liker du å kysse deg. Prøv å hint til henne og kysset henne tilbake til der du vil ha henne til å kysse deg. Husk alltid hvor hun kysser deg, som det er også kjent for at dette trikset, og hun nyter det.

Det er et forbud kyssing?
 Du kan anbefale noe å gjøre, men ikke det faktum at kjæresten din er mot dine spesifikke handlinger.  
Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyrMange jenter vet ikke hvordan en fyr som er interessert. Dette er delvis hemmet dannet sosiale stereotypier. Faktisk ingenting komplisert om det. I denne artikkelen presenterer vi flere måter å trekke oppmerksomhet til personen i ulike situasjoner.
Som rente kjæreste i det virkelige liv?

Her er noen sannheter:

1. Bright utseende + klær valgte stilen.
Jenter liker ører og gutters - øyne. Alle lyse og originale trekker umiddelbart oppmerksomhet til det ubevisste nivå. Så er fyren når han ser vakker malt, smakfullt kledd jente. Men det viktigste - sex. Besøk stylist, frisør, og andre fagpersoner, om ikke i stand til å skape skjønnhet alene, selv om dette er sjelden. Moderne jenter lærer fort å motivere gutta.
2. Aktiv vital "positive" posisjon
Aktiv, omgjengelig jente umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Dette kan ikke bruke. Og hvis den avgir mens positiv, betyr det mye for en fyr. Fordelene er åpenbare: første, omgjengelig gutter som jenter, og for det andre - aktive, slik at de automatisk gjenkjenne at du vil i alle fall ikke kjedelig og moro. Og hvis en jente mens og vakker, er det bare en drøm for mange.
Tips: Dessverre, mange gutter er skamfull for å komme til å møte med ei jente. Så ta ansvar i hendene og komme møtes først. Oh, gutta vil ha det. Og minst jenta nektet å kommunisere - er mauvais tonn.

3. Tillit.

Du liker trygg gutta? De liker også disse jentene. Tillit skal uttrykkes i alt fra gange til evnen til å oppføre seg trygt i teamet når vi kommuniserer. Sørg for å ta hensyn til din holdning. Ryggen skal være flat, haken hevet, et smil på ansiktet hans, i hans øyne - "lys". Bare uten fanatisme. Hvis du - en beskjeden jente, du kan gå på to måter: begynne å jobbe med deg selv til enklere og raskere å lykkes eller å bo slik at du er. Mange gutter liker jenter beskjedne.
Hvor interessert fyren ser?
Hvis en fyr er i ditt synsfelt, bare av og til ser på ham kort og forlenge utseendet. Når du møter øyne ", vil du være en søt smil og lavere øyne. Noen sekunder senere gjentatt manipulasjon. Det koketnыh perehlyadыvanyy nok til å møte fyren gikk, men hvis den ikke gjør det - det er mulig at han er bare sjenert, eller kjærlighet, eller noe sånt .... Dette vil i det minste forlate sin bopel for å unngå problemer. Så bruk denne teknikken dyktig og på rett sted.
Som en ung mann som er interessert i en samtale?
Å trekke oppmerksomhet - er halve kampen. Det viktigste er ikke å ødelegge inntrykket av seg selv ved første samleie. Husk noen regler for etikette:


- Oppriktig interesse, både i samtale og i den unge mannen. I samtalen, mange jenter begynner å bli interessert i livet til barnet. Og med rette. Det viktigste er ikke "for langt" og be så mye som han spør.
- Ikke lyv! Hvorfor finne opp historier om hans person? Og plutselig alt går bra? Og sa tidligere nødvendigvis opp. Dette vil drive gutten begynner å tvile på din person og oppriktig holdning. Selv om det i utgangspunktet er bare mulig hvis man er sammen for en kort tid.
- Det er viktig å være i stand til å lytte og høre. Du trenger ikke å "sprekke som førti på spill." Mange kvinner gjør den feilen alltid snakker bare om seg selv, og dermed imponerende som sin kommunikasjon. Å mistet en ung mann interesse, må han ta samtalen flate siden. Vi må også ta hensyn til hva han sa og huske informasjon.
- Ikke tyster, knirker og heve stemmen. Snakk trygt og enkelt, bør fyren få inntrykk av at han vet at du for lenge siden.
- Gestures - i moderate mengder. Altfor aktiv, er det bedre å ikke gest, men helt forlate denne metoden for informasjonsoverføring er umulig.

Hvor interessert fyr på telefonen?
Oppførsel er ikke å erobre, det er håpet å andre naturlige gaver.
1 Stem. Hvis det er mulig, er det nødvendig å forbedre lyden av stemmen din. Det skal være morsomt og viktigst - sexy. Jenter med sexy stemme med en klar fordel. Mens en fyr stemme kan være sexy, men for det andre - nei. Hvordan beregne hvorvidt han mener din sexy stemme? Ingen måte, sier han.
2 Interessante samtaleemner. Snakker i telefonen kan ikke annerledes enn å snakke i person, selv om den ikke har en fordel - telefon mye enklere å kommunisere.
Hva en måte å vedta - det er opp til deg. Prøv dem alle. Noen ikke passer, og at noe må "skyte på mål". Tross alt, menn er forskjellige.  
Hvordan du får en fyr du liker (tidligere)

 Problemet med gjengjeldt kjærlighet er relevant til enhver tid, uansett hva. Ga fyren for mange er det et problem, spesielt når det gjelder kjærlighet og leve sammen. Det faktum av tilbaketrekking fører til hjertesorg. Men hvis han gikk til en annen, er det bare river taket. Fornærmende, sjalusi, sinne og kjærlighet er forvandlet til "Molotov cocktail".
 Hvordan du får en fyr du liker (tidligere) - alle finner en måte å hyle.
 Noen kjøper guider som lover absolutt resultat, hvis alle punktene i planen. Andre hevder den forestående opptreden av barnet, selv om dette dumme trekk. Dette er ikke Sovjet-tiden og en følelse av plikt eller frykt utvisning fra partiet senket i sommer. Og hvorfor være sammen hvis det ikke er gjensidighet, er separasjon uunngåelig. Hvis, derimot, kan folk komme sammen igjen, i de fleste tilfeller kommer frustrasjon.
 Hvordan du får en fyr du liker (tidligere)
 Det er en annen kategori av borgere av dem som vender seg til svart magi. Men det er ikke noe godt kan forventes. En person, hvis viljen er underlagt en annen, raskt slukket og kom inn i "glatte spor." Gjorde denne fyren ønsker å returnere jenta? Nei, så kjærlighet er.
 Kan føre til følelser av sjalusi i ex-kjæreste, er ofte "fungerer", men som ikke vil overleve lenge. "
 Å vurdere spørsmålet om hvordan du slår en fyr som skal løses nøyaktig, må du tilbake. Alt gikk greit og fornøyd i et forhold? Sannsynligvis har vaner eller handlinger som førte ut av seg selv. Selvfølgelig, såre stolthet og sjel verke av kjærlighet. Men en sikker måte å stoppe kjærlig å lese ny hobby.
 Bare vanskelig å tro, men etter hvert kommer til å forstå situasjonen og forstå at livet avviser uønsket og avvist. Alle de beste til å være i front, og disse erfaringene som betaling for fremtidig lykkelig liv.
 Nå som du vet hvordan du slår en fyr du liker (det tidligere).  
Яндекс.Метрика