Hvordan KissDen dagen vi kan kysse mange ganger, med utsikt over selve begrepet et kyss. Så hva er et kyss og hvordan å kysse?
I leksika gitt følgende definisjon: Kiss - et snev av leppene til en person eller objekt hvis formål er ønsket om å uttrykke sine følelser - kjærlighet, respekt, beundring og tilbedelse.
Avhengig av hvilken retning og innhold, er det flere typer regler og kysser.
Du møtte en gammel venn og tidligere klassekamerat, en god venn, som ikke har sett. Hvis du heller vil følelsesmessig første reaksjon - en klem, et kyss på kinnet, glede seg med en hyggelig overraskelse. Så du finne dine følelser ved hjelp av en vennlig kyss.
Hver av oss er en elskede foreldre, besteforeldre, lærere, veiledere, eldre slektninger, hvis mening er viktig for oss. På et møte, eller i takknemlighet for den verdifulle råd, og noen ganger hvilke følelser som strømmet vi kan kysse hendene på disse menneskene, panne eller kinn. Disse kysser er respekt. Vi har også noen ganger kysse memorabilia, bilder eller ikoner.
Det er kyss som er akseptert blant slektninger - foreldre, filial, toeggede. Og kysser er en iboende del av vår kommunikasjon. Flyttet vi kysser barn, og noen ganger kjæledyr. Et kyss er, kalt Juda. Det er preget av følelser av oppriktighet.
Men den største manifestasjon av de følelsene vi bare investerer i kjærlighet kyssing, noe som er vanskelig å fastslå tørr prosa.
Kysse. Så mye, så alt ...
Mer syn og berøring ...
Kiss - alt vil bli bra.
Lengre evighet ... kortere enn et øyeblikk.
Kiss - og to var intakt.
Kiss - og de to blir tettere.
Ingen lykkeligere i verden hvit.
Kiss - og himmelen over.
Kiss - ingen flere ord.
Kiss - og alt er klart.
Lurer på hva som gjør kjærlighet -
Kysse himmelen, enorm.
Hvordan Kiss
Og er det noen regler kysser? Er det en forskjell, så det er et sakrament mellom to mennesker?
Selvfølgelig, som det høyeste uttrykk for emosjonelle følelser harddisk inn i rammen av konvensjoner og teknikker, men det er ting som bare trenger å vite at noen handlinger forårsaket ekte kjærlighet kan slå til fødsels relasjoner.
Det første du må huske - det er unektelig betydningen av det første kysset.
Sterkt press, selv om forårsaket stor lidenskap, kan overdreven insistering på første kyss skremme din partner og viser vilje til å vurdere sine interesser og regler.
Den aller første kyss bør være mild, hengiven, sjenert, så hvis du venter på et svar. Du kan forsiktig berøre kinn, øyne, lepper. Berøre leppene dine til å være den riktige partneren - sjenert, kort, lite påtrengende. Gi din kjære en føler og forstår hvordan det er hyggelig. La meg svare deg det samme, og så du bare være sikker på at du gjør det riktig.
Å ha riktig uttrykk for følelser av din partner, godkjenning av dine handlinger, kan du legge lidenskap for å kysse, prøver å sette det hele så vanskelig å uttrykke i ord.
Elsker kyss på leppene ta lang tid. Du kan knipe fra tid til skikkelig kysse hans lepper lepper boder, trykker forsiktig deres språk samt ordne noen spill med språkelsker. Du kan lett bite leppene til en kjær, men også litt fange deres tatt leppene og hold dem i språket. Og det er viktig å huske på å omfavne, presset til sin partner, stryke hans ansikt, hår og skuldre.
Riktig lidenskapelig kyss gir en følelse av ikke bare fysisk, men også åndelig sammenslåing, slik at den beveger leppene og tungen bringer deg den største tilfredshet og partner, begge svært raskt føle viktig å lytte til svaret.
Faktisk, til måten vise dine følelser ved å kysse sett, og for hvert par velger sine egne regler som kysser på et møte og avskjed som å uttrykke hele storm av følelser som oppstår nær kjære, hvordan å uttrykke min takknemlighet for gaven eller Demonstrerte bekymring. Og ingen andre har rett til å pålegge sine metoder elskere av kjærlighet.
I hoved forholdet er oppriktighet og følelser alltid uttrykkes uten ord, akkurat rolig og bestemt kysset sin kjære, som gir ham vite hvor mye han elsket og veier.  
Hva er kjærlighet? La oss snakke litt om kjærlighetProblemer med foreldre
Ofte unge jenter i forhold til foreldrene å ha ulike typer problemer. Hindre vekst av autonomi for sine barn, er foreldre gjør det samme dumme som de som er løslatt fra barnevogner, i stand til å gå. Etter hvert som barnet vokser, blir smålig veiledning en mer tyngende, og på et tidspunkt når barnet blir voksen, som er negasjonen hodet varetekt av foreldrene.
Hvis forholdet mellom foreldre og barn ble vennlig, og de bør forbli akkurat vennlig, gir ikke rom utbrudd blind sjalusi eller egoisme. Det bør understrekes at nevnte vennskap mellom foreldre og barn - en spesiell type vennskap, og den skiller seg fra vennskap mellom jevnaldrende.
Firma: bra eller dårlig?
Snakker av kjærlighet, ikke kan sies om de ansatte. Selskapets jevnaldrende dannes spontant. Det var i selskap med jevnaldrende tenåring finner seg klargjør og definerer omfanget av hans interesser, og at selskapet er ute etter det, men ubevisst, hans fremtidige partner.
Mellom relevante selskaper er det en stor forskjell, og det som er selskapet trakk en ung jente, spiller familien en viktig rolle. Avhengige tenåringer også selskapet kan være forskjellig, og her mye avhenger av situasjonen i familien, og utdanning. For ett selskap er en slags sirkel av medarbeidere, og sitt forhold til familien vil forbli den samme. For annen tilknytning til et selskap er et uttrykk for protest mot sine foreldre eller en situasjon med avhengighet av dem, i så fall selskapet blir et fristed, det erstatter familien i full forstand av ordet. Dersom selskapet og dets leder er gode, de kan ha en positiv innvirkning på psyken til en tenåring neustoyavshuyusya og spille sin videre utvikling som en positiv rolle identitet. Verre er tilfellet når et selskap har en klart negativ innvirkning på yngre mann.
Dem tenåringer som går ut av sin krets av familie og bare ute etter støtte i hennes liv, da ofte usosial og har betydelige problemer med å kommunisere med mennesker. Tilsvarende kan et mislykket forsøk på å gå inn i sirkelen av etablerte kolleger innføre en negativ innvirkning på resten av sitt liv.
Noen ganger foreldre uten entusiasme forholde seg til hva barna deres er ute etter grupper av jevnaldrende, fordi de er redd for dårlig innflytelse. Spesielt sterke foreldre frykter for sitt eneste barn, som er nettopp nødvendig førstelaget. Vanligvis består selskapet av unge mennesker som ikke liker mange foreldre. Faktisk, i det blandet samfunn først begynner å danne forhold til den personen av motsatt kjønn. Foreldre frykter at deres barn er et selskap kjøper tidlig seksuell erfaring. Barnet er slike mistanker er opprørende. "The Secret" av en slik forvirring er at i normal sunn av erotisk interesse slippes ut i form av beundring, rivalisering, ridderlighet og uskyldig koketteri. Tenåring lærer det uforvarende hvordan man skal oppføre seg blant folk av det motsatte kjønn, og i denne forstand selskapet han ingenting kan erstatte.
Platonisk kjærlighet
Ekte kjærlighet begynner alltid med platonisk kjærlighet som et uttrykk for følelser er vekket. Platonisk kjærlighet fyller sjelen tenåring og mens går foran alle andre manifestasjoner av følelser. En ung mann drømmer om skjønnhet, og han nå ser og hører, og føles annerledes, ikke som før. Han trenger å sette sine følelser inn i en ny, perfekt idé. Objekter platonisk kjærlighet tenåringer er ofte utilgjengelige. Det vanligvis film og teater skuespiller, populære mennesker generelt. Men et slikt objekt kan bli en mann med sine omgivelser. Kjærlighet begynner å gi henne oppmerksomhet, lite vennlig service, tar hans side i tvisten, selv når han ikke er menneskelig lidelse når en kjær vondt, og ofte gjenstand for at kjærlighet kjenner ingenting. I platonismen person lærer å føle overvinne skyhet inne.
Er kjærlighet forebygger plikter?
Foreldre ofte inspirere sine barn først vokse opp, bli en spesialitet, og deretter skal du tenke på gutta. Virkelig kjærlighet hindrer tenåring utføre sine daglige oppgaver?
Hvis et barn utvikler seg normalt, som om foreldrene ikke fryktet, og til en viss alder han naturlig interesse for det motsatte kjønn. I puberteten er det en rask utvikling av den enkelte, en person ønsker noe å bevise for meg selv og for andre, spesielt for å finne aksept og forståelse fra en av dem. Teen intuitivt på jakt etter en partner, det kan ikke og ønsker ikke å bo mer enn én. Den som finner sitt bare vinne, og det vil være lykkelig forelsket, og vice versa, kan gjengjeldt kjærlighet føre til følelser av utilstrekkelighet, frustrasjon, selv neschaslyvosti som kan påvirke fremtidig menneskeliv ugunstig måte. Men begge typer kjærlighet er bare følelser skolen du ønsker å gå hver ung person. Vel, dersom det i løpet av denne perioden foreldrene oppfører seg som venner av sine barn, ikke som sjefer har rett til å kommandere og forby.
Et barn med hånden bør føle ansvar for sine foreldre til å stole på ham og ikke gi ham frihet til å oppfatte som en mulighet til å handle kun i henhold til deres ønsker eller luner.  
Hvordan matchmaking

 Hva til moderne frieri?
 La oss snakke om hvordan du skal passere en moderne drakt. Denne hendelsen bør være imponerende og minneverdig for alle som bor sammen. Selvfølgelig krever en slik hendelse spesiell opplæring. Hvis du bestemmer deg for å organisere et bryllup alle reglene, bør du starte med drakten.
 Nå gammel forlovelse seremoni påføres minst signifikante ritual dating bruden og brudgommen med hans og hennes foreldre. Hvis foreldrene var allerede kjent med unge, er det nødvendig å innføre med hver forelder. Hvis foreldre glade i første omgang, la ham løse ungdom, det er ikke så viktig, men i alle fall må de være forberedt, for å unngå senere problemer.
 Den unge mannen gjorde et tilbud, og det er akseptert. Hva blir det neste? Etter reglene, har han nå å be om hånden av en jente i hennes foreldre. Fastsatte dagen av møtet, og den unge mannen, alltid med to buketter, kommer til huset til bruden. En bukett han gir henne en annen - fremtidig svigermor.
 Hvis brudens foreldre ikke hadde sett brudgommen, anbefaler vi at du forteller jenta at det er uvanlig, som den liker, bekrefter dette overbevisende eksempler. Informasjon om Mr Right bør gi mer til foreldre om hva som var å snakke med ham.
 Brudgommen forsiktig fortelle de elsker og hva som ikke skal ta foreldre. Gi forsiktig råd om hvordan best å kle og hvordan man oppfører seg. Ikke glem å fortelle meg hvilke farger moren din elsker mest.
 Men når møtet din viktigste oppgave er å jevne ut de skarpe kantene hvis de dukker opp. I noe tilfelle ikke prøve det som kalles en "swing rett," ingenting godt vil komme ut av det. Ikke rush embrasure når du føler at din forlovede ikke forstår. Bedre løsne liksom oppmerksomheten til sine foreldre på den tiden.
 Og, selvfølgelig, må bruden demonstrere sine kokkekunnskaper. Selv om du ikke vet hvordan du skal lage noe alvorlig, da under ledelse av salat du mamma er ganske rimelig. Nå er mange unge jenter ikke vet hvordan de skal lage mat. Min datter er bare 5 år gammel begynte matlaging og kjøttretter er forlovet med hennes sønn ikke kan, å tro at kvinnen i utgangspunktet ikke i stand til å lage mat velsmakende kjøtt. Som han spiste bare kokte meg lurer.
 Et viktig spørsmål, og med alkohol. Hvis faren din, sorry, liker å drikke bedre tjene opp tørr eller halvtørr vin, for å unngå uønskede effekter. Forresten, på samme tid igjen til å sjekke din holdning til alkohol valgt.
 Word til brudgommen, på besøk i fremtiden svigermor vitser glemme alle som snakker om Tesch. Tro meg, mor-ikke så farlig som svigermor, som ofte synes at hennes lille gutt (uansett hvor gammel han er) obkrutyla dette. Og mor svigermor og viktigst sørge for at du faktisk liker sin datter, og de alle ta hensyn til hvordan du håndterer den. Hvis mor-se hvor varm øyne til å se sin datter hvordan å lytte til henne, og at hennes kjærlighet er garantert.
 Språket du spørre foreldrene hånden sin datter, helst øve godt som det avgjørende øyeblikk alle de riktige ord umiddelbart fly ut av hodet mitt.
 Foreldrene til brudgommen ofte, og selv først og fremst opptatt av spørsmålet, ikke røyker fremtidige datter. Så, selv om røyken, være tålmodig.
 Å få de beste foreldre tildele en søndag ettermiddag, hvis det noen spesielle omstendigheter som hindrer dette.  
Яндекс.Метрика