Trolig den største testen i en kvinnes liv er ekteskap. Spesielt hvis du har en ung familie å leve med sine foreldre, er ganske skremmende denne testen når du må leve under samme tak med sine foreldre.


Hvordan å komme sammen med sin svigermor


 Dannelsen av en ny familie - ikke en enkel prosess, fordi det er nødvendig å utvikle en felles tradisjon for folk som kommer fra forskjellige familier, som hver hadde sine grunnvoller.

 Men det er datteren, som regel helt maktesløs. Tross alt, har den unge damen ennå å lære alle vanskelighetene med oppdrett. Derfor er første gang rollen zmyritsya piker - fordi vi må lære.

 Trouble forgjeves - bare føre til krangler med en ung mann som ikke er uavhengig som det var, fortsatt ikke ønsker å såre min mor.

 Hvis du tilfeldigvis svigermor - denne tilstanden vil halv - år, ikke lenge, men hvis ikke. Jeg ønsker å bli frelst, i de fleste tilfeller kommer til hjernen - plutselig fødsel eller barnebarn må endres. Og ikke forvente å bli verre. Nå må lytte til endeløs notasjon på barnets oppdragelse. Denne ytelsen husarbeid ingen avbryter.

 Den mest offensive som støtte i andre omgang søker ofte forgjeves. Min mor - er hellig! Vel, vel, det hellige, du også bli mor for hennes baby vil guddom, i hvert fall i begynnelsen.

 Hva gjør jeg? Hvordan ikke å falle og ikke monster uttrykke alt det du tenker på det?

 Å starte Lær grunnleggende pusteøvelser - pusten dypt og puster sakte, gjenta tre ganger, mentalt telle til ti. Mentalt, for å fremme aggresjon over ikke å pådra seg. Tro meg, virkelig bidrar til å roe ned. En annen måte - musikk med hodetelefoner, saker og ikke ta hensyn til det zudenye. Og ikke glem å minne deg selv hvor mye du elsker din mann, fordi for kjærligheten kan gå gjennom den store testen.

 Og kanskje den mest effektive måten - tenk at du er svigermor og noen frekke jenta prøver hamyty deg. Men det er allerede hevdet du elsket sønn, som du matet og vannet, klappet og kjære. Og så kom denne klar gjort og hevdet at hva du putter halve livet hans. Presentert - stille og holde ut.

 Tror ikke at du ikke vil være som svigermor. At ingen vet hvem du vil bli. Men hvis vi kan få "mor" for å snakke hjerte til hjerte, viser det seg at hans svigermor hun hater mest grusomme hat, ville gjerne skriblet hennes øyne og hår povysmykuvala alt. Og generelt i deres skilsmisse var hun skyldig

 Det er overraskende at hun oppfører seg som dette? - Er uforklarlig, bare zmyritsya og ønsket å deretter zahovoryvshy datter av sjeler til å fortelle henne at du mstytesya av sin mor i lov.  
 Sex med bind for øynene - meget vakker og delikat måte å uttrykke sine fysiske og mentale følelser og følelser.


Sex av Hode forpliktelser øyne


 Du kan øve når vi først møttes menn og kvinner til å fjerne usikkerhet og stivhet, eller omvendt, engasjert par som mange år sammen i kjærlighet, for å styrke og oppvåkning lidenskap og nye opplevelser. Imidlertid kan denne formen for trøst seng råd til en, fordi estetikk og romantikken noensinne og ingen forstyrret.

 Velg et tidspunkt når du ikke vil forstyrre, i et luksuriøst hotell rom eller en rolig leilighet hvor ingen andre enn du vil. Dette kan skje når det er strålende solskinn, og rommets zapnuti gardiner og mykt lys dekker alt rundt.

 Kan ikke være i rommet lukt, for eksempel blomster, luftrensere, parfymer skarp. Sengetøy bør være frisk og umerkelig.

 Slå av telefoner og andre gadgets. Rommet bør ikke være forstyrrende støy. Fortrinnsvis stor seng, et minimum av møbler eller store tydelige plass på gulvet, dekker tepper.

 Bind din partner strippe øynene tett vevd av naturlige hypoallergeniske materialer.

 La det sitte på sengen, og vil ikke gjøre noe før du vil sakte kle av seg. Han vil bare se alle dine sanser av berøring, lukt og hørsel, som hendene gli over halsen hans mens du puster rolig, som din lange håret om skuldrene.

 Strippe selv, gjør det sakte og vakkert, som geisha på en mottakelse på sin herre. Stå foran ham og forsiktig berøre tærne med hendene, uten ord oppfordret ham til å stå ved siden av deg. Deretter la partneren din fondles brystene mens du står bak deg.

 Vise ham hendene, hvordan å trekke brystvortene også, og dekker bryst masserer dem kraftig, forårsaker en følelse akutt smerte, men rettferdig, lære ham forsiktig berøre fingertuppene i denne holmykam glede. Du vil merke at det er mye mer spennende når en mann famler på nivå med primitive instinkt avslører deg som en ekte fenomen naturkatastrofe.

 Ikke holde sine følelser, ikke hold pusten, la deg selv mann med alt engasjement og entusiasme. Snu og trykk den til sin nakne kropp med hennes kropp tett, så hvis du ønsker å flette sammen.

 Kjærtegnet ryggen, hans muskler spille, erte brystet hans, kysse så fascinert pust og lepper avvist med blomster. Når han løfter sine fingre til ditt hjerte, slips øyne, og, slippe til knærne, begynner kjærtegnet lysfølsomme penis bevegelser av lepper og tunge.

 La det trygler deg om å bli mer alvorlig og insisterende, ikke slutte å spille med sin bagasjerommet. Gi en partner forlate sin brutale følelse av eierskap. Når det kommer til din uvlazhnyvsheesya og lang flyter livmoren trekker ham til henne så dypt som mulig.

 La ham ikke glem å kjærtegne brystene, klitoris, rumpe, og du, i sin tur, interne skjedemuskulaturen presse og slipp hans kuk mens knuste orgasme ikke bare overvelde deg ikke behersket av en bølge av ecstasy, stønn glede seirende rop vil dekke deg med hode og bære ublu gitt i søt utmattelse, uendelige hyggelige kramper og kjærlighet  
 "Forholdet bør være basert på lojalitet, tillit og kjærlighet" - et syn mest vanlig blant folk som bare starte å møte er enten lette følelser til partneren din. Men hva om svik fortsatt skjedd?


Svik. Hvordan det påvirker relasjoner


 Du har endret
 Adopsjon eller ikke adopsjon svik, er dette rent personlig og individuell visning av hver person. Det avhenger av utdanning og moralske verdier som ble dannet i årene av livet.
 For noen er det "tabu", de umiddelbart slutte å kommunisere med den personen andre kan tilgi og akseptere "forræder" og fortsette å bygge relasjoner, andre vil være det samme for en lang tid til å tenke, bekymre ikke vite hva de skal gjøre i en slik situasjon før en beslutning om ikke å sette alt på bakken.
 En svært viktig rolle i beslutningen om å tilgi eller ikke tilgi barn spille fordi det er et stort ansvar som faller på foreldrene.
 Når en kjær riktig, alltid gjør det vondt. Uvilkårlig du begynner å spørre deg selv spørsmålet "hvorfor? "Og" hva om? "Men bedrag usannsynlig noe å svare på dem fordi mange svik ikke har svar på disse spørsmålene. Nevner troskap og løfte om evig kjærlighet som aldri vil ta slutt og vanlige drømmer som går i oppfyllelse ikke
 Svik påvirker forholdet fordi en gang ødelagt tillit og troverdighet faller partner forholdet blir kjøligere og lukket.
 Hvis forrådt kone, kan mannen være mer irritabel og begynne å bruke alkohol for å dempe smerten.
 Betrayal menn kan føre til en kvinne å miste respekt for ham (en svært dårlig effekt på mannlig selvtillit).
 Og uansett, forholdet mellom to mennesker er svært annerledes enn tidligere og om de kan oppnå full forståelse, selv om noen gang, avhenger bare av dem.
 Hvis du bestemmer deg for å tilgi
 Hvis du bestemmer deg for å tilgi, må du huske:
 •  vtyhomyryte sitt sinne (det er veldig vanskelig å gjøre, men nødvendig fordi uten denne forsoning er umulig);

 •  ikke diskutere årsakene til utroskap (detaljer om forræderi kan forårsake alvorlig psykisk smerte som samtykke vil ikke bli bedre i et par);

 •  Ikke hold partneren din til "kort bånd" (etter svik, er skadelidte forskjellig over-følsomhet og mistenksomhet Det er nødvendig å forholde seg til denne forespørselen, siden ingenting godt det vil ikke.);

 •  Avslutt artikkelen, vil jeg minne om to uskreven regel at "hver person er ansvarlig for seg selv" og "tillit kan gå tapt i noen sekunder og gå tilbake til det kan ta et helt liv"  
   Kjærlighet - er når du spør hverandre om tilgivelse, og dermed høre og lytte til hverandre. Det er én ting å tilgi ektemannen hvis han retter ikke vaskes etter middag. Eller har glemt å plukke opp et barn fra skolen. En annen ting - prøv å tilgi ham for forræderi. Of course, i denne situasjonen, hver sin beslutning. Men du kan spare et ekteskap etter utroskap.


  Hvordan å tilgi svik


   Ser i roten av problemet: mest sannsynlig, utroskap - et symptom på andre problemer. Det er alltid noen dypere årsaker, og hvis du bestemmer deg for å holde forholdet, må du likevel komme til hjertet av problemet i forholdet, og deretter begynne å bygge på nytt.
   Trenge mot, tålmodighet og diskutere situasjonen som har oppstått med min mann. Nøye lytte til hans forklaring. Kanskje du vil se dem i årsaken, som bare kan løses sammen. Det er viktig å gå over hans overbevisning og prøve å analysere situasjonen.
   Å gå videre, må du slutte å tenke på hvem som har rett og hvem som har skylden. Spør deg selv ett enkelt spørsmål: "Hva kan jeg gjøre for å gjenopprette forholdet vårt? "Dette er en vanskelig oppgave, men nødvendig.
   No way, aldri glemme de følelsene du har i utgangspunktet forholdet. Minnes de beste øyeblikkene i familielivet, kan de bidra til å takle midlertidige problemer oppsto.
   Hvis du bestemmer deg for å tilgi, husk at vår sinne - en dårlig rådgiver oss. I denne situasjonen, når du møter nyheten om forræderi, er det vanskelig ikke å holde tilbake ut å ha følelser, så kanskje det er ikke nødvendig å gjøre det. Men, selvfølgelig, ikke alle følelser ukritisk. I denne situasjonen er det nødvendig å forstå forverring av harme, og gi deg selv muligheten og tid til å kjøle seg ned, og ikke angre på det senere eksplosjon. Noen ganger, kan jeg foreslå for litt tid å bryte hvis jeg ikke kan kontrollere sinne.
   Under en samtale, ikke krever de "forræder" detaljer - det er bare føre til at du unødvendig smerte og kan forbli vonde minner i årene som kommer.
   Selv etter forsoning, er skadelidte preget av økt mistenksomhet og følsomhet. Prøv å overvinne et ønske og behov for å holde din mann på en kort bånd, uansett hvor stort det er. Gjenta hver gang et "nei" fordi kontrolltiltak, ingen god vil ikke.
   En annen meget viktig sak i denne situasjonen: hvordan å gjenopprette seksuell liv med en mann som så dårlig mann, neglisjert du så primitiv måte? I denne situasjonen, prøve å erklære et moratorium på sex inntil du ikke vil komme mellom grunnleggende tillit.  
  Яндекс.Метрика