Hvordan lidenskapelig kyssing med tungen
 Kisses - et middel til å uttrykke sine følelser og følelser manifestasjon. Fra tidlig barndom, barn uttrykke sin kjærlighet til sine foreldre og kjære ved å kysse. Men voksne kyssing fortjener spesiell oppmerksomhet.
 Mellom mennesker som har et romantisk forhold, som fører til utseendet på et naturlig behov for ømhet. Men kyssing er ikke en så enkel øvelse. Eksperter sier at kyssing bør lære ordentlig. Det er enda kyssing teknikk, hvordan å kysse at alle kan lære.

 Hvordan lidenskapelig kyssing med tungen


 Å kysse forårsaket en hyggelig og romantiske følelser, må du opprette en passende miljø. Dette intime atmosfære hvor ingen fremmede som har flau og føler seg begrenset. Du kan omgi deg med blomster og tenne lys.

 Hvordan kysse med tungen lidenskapelig, bør fokus gis friskt pust.
 I tillegg vil ut ikke være statisk, kan hånd enkelt holde tilbake, hår og røre skuldrene. I mellom kysser du trenger å fortelle partneren din hva du føler for det, milde og behagelige ord er nyttig. Kroppen skal være avslappet og smidig, ikke press. Kyssing bør være annerledes og endre hverandre. Mild biting og posmoktuvannya partnerens lepper for myk overgang til "fransk".
 Hvis en partner er sjenert og ikke tør å kysse den andre, kan vi vise sin beredskap ved hjelp av øyet. Hvis partneren din ser rett inn i øynene og ikke slå dem, så du kan uttrykke din hengivenhet.
 Riktig kyss kan lære ved prøving og feiling.
 Hvordan kysse med tungen lidenskapelig: Generelt - oppriktighet og følsomhet.
 Viktigst, hvis det ikke er noen følelser blant folk, selv de dyktigste kysset ikke vil gi det ønskede resultat.
 Når et kyss er ikke nødvendig å avsløre munnen vidt, bør fokusere på manifestasjon av følelser partner. Det vil vise hvordan han ønsker å kysse.  
For å bevise jenta at du elsker henne? Fin og lett

 Svar på spørsmålene som bekymrer folk følelsen er alltid veldig vanskelig. Følelsen av sjelen - kjærlighet, lidenskap, altoppslukende kjærlighet, fanger ikke bare hjertet og vekker blodet og fører til en rekke spørsmål.
 Og hvis du ikke velger gjengjelde følelsene mine? Hva om hun avviser mine forsøk på å ta vare på den? Plutselig er det bare gøy for henne og hun ville spotte mine følelser?
 Du er sikker på sine følelser som kommer til deg i lang tid? For å bevise jenta at du elsker henne? Vanlige ord og standardsetninger er usannsynlig å hjelpe.
 Det er nødvendig å flytte fra litteratur til handling. Gi henne små, men vakre gaver. Det kan være rimelig måte eller bunter av blomster. Det beviser din gjenstand for tilbedelse som du ikke slutte å tenke på det og hvordan å gjøre det hyggelig. For å bevise sin kjærlighet for jenta, gi henne mer av sin oppmerksomhet, ikke la henne tro at du glemmer det.
 Et velkjent faktum at alle damene elsker romantikk. Gå ikke glipp av denne sjansen, for all del bruke det! Ordne jente billig, men deilig middag med levende lys. Forberede måltider med sine hender, la det være minst en sandwich eller salat, men de vil fortelle din kjære om at fordi kvinner ofte leve fullt sine følelser.
 Hvis du tilbringe fritiden på venner eller se på fotballkamper, og for å gjøre dette til en romantisk kveld, er dette det beste bevis på din oppriktige følelser til jenta.
 Hvis du lar din økonomiske situasjon, slik at du kan tilbringe kvelden i den prestisjetunge restaurant. Denne jenta er et signal om at du presentere et seriøst forhold. Vi vet at mannen investerer kun i hva han er veldig dyrt, men kjærlighet er ikke et unntak. Tror ikke det berømte ordtaket: ". Jo mindre vi elsker en kvinne, jo mer hun podobayemosya"
 Denne regelrett løgn. Likegyldighet, selv hyklerske dreper ethvert forhold. Man av natur - jeger. Han er morsom å jage objektet, finne egnede følelser. En kvinne i den første noen sekunder kortet avgjør om det er klar til å gifte seg med denne mannen. Så hvis du kunne lære seg til jenta utvikle denne forpliktelsen, gjør ditt beste for å gjøre det alltid følt oppmerksomhet og omsorg fra din side.
 Hold alle dine viktige datoer - Den dagen den første date, første kyss, og bursdager av foreldrene eller nære venner. Hvis jenta er et kjæledyr, uttrykke til ham minst en liten interesse.
 Det er en annen paradoksal råd. Hvis jenta må hele tiden bevise sin kjærlighet, de mistenker at du bryr deg om det, du bare drepe tid venter på en passende ektemann eller bare ha det gøy med deg kolektsionuyuchy fans. Sørg for å ta en titt på hans oppførsel, vurdere hennes ord og oppførsel.

About Love
 Til å begynne med, gjenstand som vi vil diskutere kjent for oss alle. Elsker - temaet i seg selv er nok relevant for vår eksistens. Vi er født og begynner å leve med denne følelsen, ber vi alle av hans levetid, og vi dør, som ønsker å elske eller lider av hva det var.
 Så når en person føler for første gang, og dermed lærer å elske?
 Svaret er noe paradoksalt - ved unnfangelsen. Men ingen metafysikk datten. I feltet for foreldre, hvis de virkelig elsker hverandre, det er energien av kjærlighet, og det er på denne energien er å skape den ønskede fremtidige planlagte barn. Og når du oppretter barnet er følelsen passert. Videre, mens barnet utvikler i mors mage, alle relasjoner mellom foreldre og for foreldre til barnet gjennom hormonelle cocktail nivåer mor gikk gjennom navlestrengen baby. Disse barna er mindre sannsynlig fortsette å sykdom, sterkere helse og mer avansert i sin mentale utvikling enn sine jevnaldrende, født av "klosset bevegelse." De er vellykket og adaptiv bøying psykologisk, de har selvtillit, de er selvsikker og fornøyd med sine foreldre trivsel.
 Dersom foreldrene ikke elsker hverandre og ikke formidle denne følelsen etter barnet, begynner han å føle fratatt. Den grunnleggende holdning til verden, som er lagt i veldig tidlig barndom, 1-2 år, nadlomlyuyetsya. For en person som ikke har fått et barn kjærlighet og gjøre verden synes farlig, ikke godtar det. I samme stand og menneskelig atferd, fra dette synspunkt vil han fortsette å bygge deres liv og deres relasjoner med andre. Ikke overraskende, disse menneskene er vanligvis svært vanskelig å skape og opprettholde en familie, å ha og oppdra barn fulle og glade, vellykket og leve sine liv åpenlyst. Alt kommer fra min barndom.
 Men tilbake til temaet i vår diskusjon.
 Rollo mai i sin bok "Love and Freedom" snakker om en konflikt mellom slike begreper som kjærlighet og sex. Han hevder at det var noen ny puritanisme, puritanisme 20. århundre - at hvis i det 19. århundre tvunget ut alt som var forbundet med sex, nå, tvert imot, med sex all right, kjærlighet fortrengt. Mange sier at verden var litt kjærlighet. Husker begynnelsen - grunnleggende evne til å elske lå første foreldre. May sier at Eros kommer til å redde sex og menneskelige arter fra utryddelse. Men dette er det første laget - og det viser seg at Eros er ikke det samme med kjærlighet. Blande disse to begrepene misvisende og påfølgende skuffelse i forhold. Det antas at kjærlighet og kjærlighet - det er den samme prosessen, bare forskjellige grader av utvikling. Det er imidlertid ikke. Her prøver vi å definere begrepene kjærlighet som sådan. Bytsvanher sier at kjærlighet er direkte relatert til sinnet og viljen og følelser. Du kan ikke hevde at dette er bare en følelsesmessig, sensuell side av livet personlighet. Vi lærer hele livet, utvikle sin evne til å elske. Basert på overflaten fenomenologi av kjærlighet, romantisk kjærlighet foreskrive en rekke funksjoner - som begrenset hennes og fullstendig oppløsning i en annen person og blindhet og besettelse med temaet kjærlighet. Vårt åndelige liv i løpet av kjærlighet ikke blir rikere, men heller smalner til et enkelt objekt. Følelsen av kjærlighet er ikke tørst godkjenning av et annet menneske, men er blind ønske om å eie gjenstand for kjærlighet, eie og ikke la gå - det er rent egoistiske følelser. 
 Folk i deres relasjoner er ofte forvirret innhold og form. !!!!
 Maslow i hans andre motivasjonsteorier innført meget interessant konsept. Begrepet vekst og konseptet behov. En rekke aktiviteter og prosesser mennesker kan motiveres på forskjellige måter. Hvis vi sårt trenger, vi har det mangelvare. For eksempel, en person ble et barn fratatt kjærlighet, fordi den søker å kompensere for dette underskuddet. Det er nødvendig å snarest pryhylytysya til noen andre, eller han er bare syk og bare om noen livstilfredshet kan være noe. Uansett hvem. Selektiviteten synker. Frykten for ensomhet, vanskeligstilte såret fikk i barndommen, drevet mann på jakt etter noen å bare ha vært. Men motivasjon er motivasjon vekst eller utvikling som ikke lider av den innledende fiasko. En slik person kan gjøre uten et kjærlighetsforhold, og når de kommer, er ikke negativ og positiv motivasjon. Bare fordi i disse henseender ser han noe verdifullt og gir potensiale for utvikling, for som positiv. 
 Så kommer vi til de to grunnleggende begrepet kjærlighet. Ring dem Dr. Kjærlighet defytsytarnaya og B-kjærlighet - eksistensiell. Hva er deres forskjeller? Eksistens kjærlighet lykkelig realisert, det er helt behagelig, men heller glede enn nødvendig, er det nesten alltid gir glede, for det andre nenasыschaema. Det kan nytes nesten uendelig og det mislykkes, det vanligvis vokser, ikke avtar. Det er målet, ikke midlene. Tredje - opplevelsen av å være forelsket er ofte beskrevet som ligner med ekstatisk eller mystisk opplevelse. Hun har en veldig sterk terapeutisk effekt eller transcendental personlighet. Begge er i disse sammenhengene vokse over en. Denne veksten er ikke til tross for, men på grunn av. Neste - eksistensiell kjærlighet er mye mer omfattende og rik erfaring følelser enn D-kjærlighet. Defytsytarnaya kjærlighet kan være fornøyd, og dermed er da behov blir møtt, underskudd Rettigheter. I eksistensiell begrepet kjærlighet er ikke moro. Eksistensen av kjærlighet inneholder nesten ingen fiendtlighet og angst. De er praktisk talt ingen. Det skjer bare bekymring for den elskede (elskede). Når Dr. Kjærlighet er alltid en viss grad av angst og fiendtlighet. DENNE møte mine behov alltid uttrykker graden avhengig av min partner. Folk føler mindre kjærlighet B-avhengige av hverandre, mer selvstendig og mindre redd og integritet er bekymret, mer personlig og mer ivrig etter å hjelpe andre selvrealisering, stolt partner av suksess, mer sjenerøs og altruystychnы P.B-elsker virkelig lar deg å oppfatte den andre følelsen, er ikke bare informativ, men også følelsesmessig reaksjon, og deretter det motsatte - ikke kjærlighet er blind, men blind motvilje. Til slutt er det hånd kjærlighet i en forstand skaper sin partner, gir dem selvrespekt og en følelse av at han er verdig til kjærlighet og det gir henne personlig vekst. Det er den tiden av god vilje i forholdet. Jeg er der, fordi jeg ønsker å være med deg. I øyeblikket Dr Kjærlighet Ingen god vilje. Jeg er der, fordi jeg trenger det. Men jeg er avhengig av deg fordi du vil overvåke og vanskelig å håndtere. Og du ikke tør å være fri. Det er farlig for meg. Men du bør møte mine behov. 
 Dermed er det en kjærlighet for livet: å overvinne egoisme. Det er kjærlighet på to måter, sier Mamardashvylly. Kjærlighet - hvor vi er elendig slaver av sine følelser og andre mangler og hvor vi lyve for oss selv. Og det er en kjærlighet uten ønske om å eie gjenstand for hans lidenskap. Stort sett ønsker å ha hensiktsmessig. Dette er øyeblikket for å overvinne psykologisk død av de to elskende. For besittelse og alltid brukt denne motivasjon - i slutten av tenure - en psykologisk død av eieren.
 Elsker - kunsten. IE eksistensiell kjærlighet er mulig med den forståelse av hvordan ting fungerer. I å forstå deres motivasjon og motivasjon partner. Hvis en person går inn i markedet med dusj underskudd, men forstår ikke deres motivasjon, er det vanligvis en løgnaktig, feil i å velge en partner og senere dette fører til frustrasjon i forhold. Som partner og også motivert til å møte sine psykologiske underskudd i forholdet. Og disse underskuddene kan være motsatt andre underskudd. Dette er grunnlaget for konflikt og frustrasjon med hverandre i par.
 Konklusjon - en felles blind beundring og reduserer oppfatningen av den enkelte til gjenstand for lidenskap, med forbehold om tilfredsstillelse av sine behov defitsytarnyh. B-elsker å se og lar den enkelte gjennom forholdet selv og utvide horisonten av persepsjon, utviklet gjennom dette forholdet og utvikle sin partner. Jeg prøver ikke å stappe sine partnere i sine forventninger og det er ingen fare for å miste meg selv. Det handler om å ta ansvar for deres individuelle forhold til partner og finne meg selv klar til å utvide grensene for persepsjon. T.e.proyshodyt personlig vekst.
 Dermed er en form for kjærlighet personlig,. Her er jeg ikke et mål av alle ting eller kontroll innen rimelig som skjer. At interaksjon forekommer på nivået av den enkelte, ikke på noen bestemt utslag av sin personligheten og hans partner. Det er kjærlighet er det ingen eksistensielle øyeblikk - her jeg gjøre partneren, da jeg ikke akseptere, så jeg pakke inn fisk. En annen form for kjærlighet er upersonlig natur - det er fortsatt tid overtredelses forventninger, brudd på kritikk til deg selv og din partner. Forelsket eksistensiell fenomen i overgangen fra "I" til fenomenet "vi" i vår kjærlighet, vi elsker dette veldig "mыtost" unik formasjon, en ny "virkelighet vi er" forskjellig fra "I-virkelighet". Vi elsker ikke seg selv og andre, og denne nye virkeligheten vi er. Den "We-reality" kanskje alt: glede og moro å vokse økonomisk fundament av familien, lage vakre barn, bygge en karriere, samorealizovuvatysya ikke til tross for, men fordi, og bare leve lykkelig bor sammen og delte relasjoner. Her forblir jeg meg selv men vstrayvayus og jeg aksepterer den andre. I dette nye "Vi virkelighet". I form av å være umulig å bevare nåværende kjærlighet. Mens Dr. Kjærlighet tilstrebe. Uten å vite at det fører til døden relasjoner. Relasjoner - det er alltid en prosess. Den kan vokse og utvikle personlighet i disse henseender og kan regress til sin forsvinning. Vi er født og knyttet våre liv - er gradvis overvinne denne avhengigheten. Fordi B-love-er spesielt tydelig vinne. Hvor det er en sammenheng der, kan det være kjærlighet. Elsker alltid begynner med separasjon og sterk følelse av selvtillit som en komplett selvbærende selvstendig personlighet. Og min gode skal seire over den grensen deres integritet å spille fenomenet "vi-virkelighet". Så det er ingen frihet uten frigjøring, må frigjøringen passere for å bli fri, så det er ingen kjærlighet uten innledende distribusjon og frivillig overvinne denne grensen. Uten en følelse av innledende grense jeg - noe - lidenskap, avhengighet, narsissisme, besettelse, men ikke elske. Love - dette er når jeg har også en annen. Og frivillig etableringen av "We-virkelighet" uten å miste seg selv i en annen. En annen - er et mål i seg selv, ikke noe styrt av mine innfall og underskudd. Så, i en psykologisk sunn jord og lykkelige forhold er bygget lys som varer lenge og berike både paret. Og de levde lykkelig alle sine dager, og døde på en dag. Dette er ikke et eventyr, og arbeidet ditt på en pasient og deres feil. 
 Elena Kovalev - klinisk psykolog, sertifisert bedrift coach.  
Яндекс.Метрика