Hvordan lære å elske

 Nyttige tips og triks for jenter, jenter som ønsker å elske og bli elsket.

 1. Kjærlighet kommer når du "sozreesh" for henne


 Kjærlighet er en følelse. Og følelser avhenge av utviklingen av sinnet (tilgi meg for slike buzzwords). Ditt sinn er å utvikle en femårig innsats fordi du gråt bitre tårer, nå gni det berørte området og gå videre. Tidligere mistet leketøy du gikk glipp av fem minutter, nå vil du huske det en uke å elske virkelig, oppriktig, må vi være i stand til å glemme deg selv, nyte følelsen. Så lenge du barn enn en voksen, er du på innvielsen, beklager, ikke i stand.
 Midlertidig! Det vil komme! Du trenger bare å leve, chatte med venner, lese bøker, gå på kino. Kjærlighet trenger ikke å oppfinne. Når det kommer til deg, føler du deg. Og hvor mange år det vil skje, uansett. Det skjer alltid, ikke jage hester.

 2. Med gjenstand for hans tilbedelse må du ha felles interesser


 De fleste elsker å besøke interessante mennesker. Hvis du er en mann beundrer gjør seg selv vandre i sirkler og seksjoner, den mest følelsesmessig rozvyvayeshsya. Hvis du er nysgjerrig på mye, for eksempel, gjør du musikk eller dans, elsker å se filmer eller lese historiske bøker av faraoene i oldtidens Egypt, med deg lettere å forholde seg til. Og du er ikke alene, og skolegården for å møte sin kjærlighet.

 3. Ikke skjule dine talenter


 Hvis du selv litt vet hvordan man spiller gitar, ikke vær sjenert til verktøy i hendene på en fest hvis du er på dansetimer lært noen dansetrinn, ikke vær redd for å vise dem i et diskotek. Ikke lek med intelligens. Jo mer vil du være åpen og oppriktig i sine ønsker, jo mer vil møte med sin kjærlighet.

 4. Love - Smykker game to personer


 Hvis du er ny i dette spillet, er det ikke bare den store zamahyvaysya. "Experiment" for hans gutter i klassen, guttene i gården. Selvfølgelig ønsker jeg å bare få Prince, fabelaktig rik og guddommelig rettferdig. Og de rike, vakre og nyttige for sine "tilnærminger". Hvis du selv ikke er fra en velstående familie, så du går ikke forstår mye.
? Hyggelige karer - folk grinete, de pleide å få den kjærlighet og beundring fra andre og kan ikke gi det. Dette er flott du kan bli brent. Slike feil er i stand til å bekjempe midlertidig ønsker å elske. I klasse har alltid sin egen hierarki, deres kaste. Hvis gjenstand for tilbedelse er den første i vanskeligstilte kaste eller kaste preferanse, og du er henholdsvis de andre knall og du får mye mer enn en glede.
 Å forholde seg til andre, krever viljestyrke. Hvis dette er deg, så du selv kan diktere vilkårene.

 5. Aldri noen ikke gå sammenligne deg selv


 At dumme klasser anta at hvis Tanya fem ganger var forelsket, og du aldri, det er dårlig, er alle forskjellige. Og Tanya trolig liggende. Hvis du vil være lettere å ligge også. Tror en to herrer og fortelle dem utrolige historier. Som en du reddet fra svøpe, og den andre ga tiara av diamanter. Jenter noen ganger tror mest utro tull.

 6. For å oppnå målet kan ikke være lat


 Å elske deg besøkt, må sjelen gjøre det harde arbeidet. Hvis du bare vil se på TV og tygge frøene, da sytten eller tjue, og tretti i kjærlighet kan ikke. "Sjelen er forpliktet til å arbeide" - lidelse, medfølelse, lider, glede seg. Du må tåle alle slags følelser, så vil du komme til kjærlighet.

 7. Ikke kopyrsaysya i sine feil, husker sakens


 Hvis du vil delta i selvdestruksjon - og dette er hva jeg, og Seaca, Olt, og fett og stygg, og hår som slep, og ødelagte negler og fargede øyne, og himmelen over deg er lav og vannet er bare for deg spesielt våt - den følelsen Elsker du aldri proklyunetsya.
? Negative holdninger vil ikke utvikle en annen følelse.
 Begynne å elske deg selv, finne noe godt i seg selv - du er snill, intelligent, omsorgsfull, du har en god hånd form, du vet hvordan å sy også, tross alt, er du deg. Og dette allerede! Omsorg for sitt utseende for stor øker selvtillit - gå til gym, begynne å jobbe hår og ansikt. Fornyelse garderobe, gå til boken og velge et par interessante bøker. Ikke for alle, men for deg selv! Når en person har et godt humør, så den fargerike verden rundt ham, og deretter følelsen av kjærlighet til nå.

 8. Få nok lese og se romantiske filmer


 Ikke min erfaring og andres følelser i betydelig grad kan få fart på. Særlig magert på boken. I filmen, skuespillerne spiller erfaring, og er ikke alltid stille inn på deres system. I alle bøkene du oppfinne seg selv, vil det bare være dine følelser.
 Lære å "root for den andre," kan "hurrarop" for seg selv.

 9. Lær å vise empati


 Jeg oppriktig glede oss over suksessen til hennes venner og slektninger soperezhyvay elendighet. Ikke zazhymay følelser. Hvis du ønsker å gråte med et blåmerke på kneet hans brødre - gråter. Hvis ser en ny jakke med en venn, vet du det si at det er greit. Drive dem ut selv negative følelser, misunnelse og sjalusi. Misunnelige folk mister evnen til å leve sine følelser, spiser bare fremmede.

 10. Få et kjæledyr


 Hunden vil være oppriktig glad for å du gi kjærlighet og hengivenhet til etterspørselen i retur. Denne "ren" følelse lærer elsker deg. Og du kan ikke bare lage en hund eller katt. Fisk, Shell, selv planter Love - er evnen første til å gi kjærlighet til andre, gi dem oppmerksomhet, hjelp, gleder eller sørge med dem.

 11. Start hjelpe andre


 Kjærlighet - er evnen til å gi seg selv til andre uten et spor. Det er ikke bare glede. Uansett hvor corny det høres ut, er det også fungere. Hvis følelsen av kjærlighet du ikke har besøkt, "trenuysya" hjelpe folk. Hvis du er i stand til å svare på forespørselen, så du er ikke flau og ikke en egoistisk person. Så vil din sjel snart finne et sted for kjærlighet.

 12. Prøv selvhypnose


 Høres skummelt, er enkelt. Sensualitet i seg selv kan utvikles. For å gjøre dette, Sitt fem til ti minutter i en avslappet atmosfære som du ikke fikling og ikke ringer. Lukk øynene og forestill deg en blå trekant, en grønn sirkel.
 Tenk deg som om du Gladysh katt berøre kaldt kjøleskap, rørende roseblader, hriyesh flaten en kopp varm te. Føle lukten av din favoritt parfyme, nybakt brød, røyk brann. Husk smaken av sitron, eple, søt kake. Lytt til de imaginære lyder - regn støy, stemmene bak veggen, som passerer under kjøretøyet.
 Du vet ikke engang hvordan det forestilte som aldri betalt oppmerksomhet til det? Så dette er grunnlaget for sensualitet. Du bør legge merke til og føler alle rundt deg - som en fugl synger, som du selv gå opp trappen som du setter deg ned, du føler deg, ta fingrene håndtere. Husk mine følelser og deretter prøve å gjenskape dem. Du vil bli mer følelsesmessig følsom person, og kan ikke komme forbi kjærlighet.

 13. Ofte tilbringe tid i naturen, beundre tiltak


 Vest som øst, er det veldig vakkert. Lyn, sommerregn i skogen, August stjernehimmelen, Venus på morgenhimmelen, "kald" rød sol refleksjon, raslende gress eng. Lær å se skjønnheten, harmoni oppriktig beundre naturen i vsluhuysya fuglesang.
 Ta hensyn til det øyeblikket når knoppene bare briste, og de virket faner fremtid grønt blad. Nurture en emosjonalitet. Etter det vil sikkert komme og kjærlighet for mennesker.

 14. Turn 'romantiske' anliggender


 Lær å lage buketter, skrive poesi, la det være, men likevel enkel rim 'Roses -. Kald "eller" blod-love-igjen " Lese poesi av Anna Akhmatova, Tsvetaeva, Akhmadulina
 For din lyrisk stemning også passe symbolistiske poeter: Balmont og Bruce, en tidlig blokk. Gjør en ballroom dancing. Lange skjørt, sko med hæler, og dere kruzhyshsya, kruzhyshsya Det er så romantisk. Besøk konserten av middelalderens musikk.
 Eller kanskje du har vises romantiske tanker etter ridning på hesteryggen? Det hele avhenger av din fantasi.

 15. Kast alt dette tullet ut av hodet mitt


 Fortsatt ingen kjærlighet - vel, ok! Følelser er ikke født? Tenk på det!
 Alt har sin tid. Evnen til å elske vil komme!
 Så leve rolig og ikke laste opp hodet alle disse "trening".  
 Vi har allerede begynt å snakke om hvordan menn forelske bruker kunsten japansk geisha. Det er på tide å finne ut hoved sektretы.
Hvordan lage en fyr fall in love med deg: Secrets of japanske geishaer (del 2)

 Silence - gull


 I tillegg til evnen til å snakke, er å mestre kunsten å stille også. Den store av denne verden (eller rettere sagt, den japanske verden) uten frykt for å diskutere og avgjøre viktige saker av staten i samfunnet geisha - og de hadde ingen anelse om at hemmelig informasjon kan "flykte". Ta vedtatt denne "metoden": alt i et anfall av oppriktighet si din (og alle andre) mennesker, vil ikke bli diskutert med noen mor eller sammen med vennene sine. Og den samme mannen "slå rundt hjørnet" med sitater fra hans egne åpenbaringer er påkrevd. Alt de ble fortalt, kan ikke brukes mot ham. Ikke upodibnyuytesya amerikansk rettferdighet.

 Åh, så smart!


 Til alle gjensidig tiltrekning ikke bare plutselig gått lange intime samtaler - minyaytesya, rozvyvaytesya, budorazhte fantasi, mens resterende helt ufattelig mysterium valgt gentleman. Du må alltid følge den siste utviklingen i verden, går til utstillinger, lese bøker, spade tonnevis av informasjon og ikke begrense deres verdens fire vegger. Meld deg på kurs japansk, ta sangtimer, lære å spille fløyte, begynner å danse kort, gjør alt for å bli intelligent, lyse, fri person, og deretter spørsmålet om hva de skal gjøre med en fyr i kjærlighet, slutte å torturere deg.

 Ro, ro bare


 Å bli dame brede synspunkter og meninger veteran fri umiddelbart si "Farvel" hysteri. "Kampen for sannheten er ikke verdt nevrastenychky status" - en av reglene i geisha. Og det faktum at han ikke kalte torsdag ettermiddag, betyr ikke at du må fjerne det umiddelbart fra jorden.
 Må fokusere på din generelle velvære, ikke kopaytesya ikke preparyruyte, ikke gjør raschlenenka hans liv utenfor deg. Lære å stole på, ikke la mannen mister sin uavhengighet. Gjennomført om ham, hans gode kvaliteter, prøv å tilgi svakhet.

 Banalt? Nei, strålende!


 Ingenting på utsiden gjør deg ikke en geisha enn sann enn kimono. I den vil du se utsøkt, elegant og ubeseiret på japansk. Men hvis du finner en kimono er ikke mulig (sant mesterverk nå titusenvis av dollar), kan du spille en geisha, iført en dress med en lys silke satin inne der ingenting vil skje.
 Konstruere forseggjorte frisyrer er ikke nødvendig. Bruk en parykk. Hvis håret ditt er mørkt, kan de øke og trekke en slange rundt halsen futuristisk.
 Også ta hensyn til makeup. Vыbelyte person - lys tone for å hjelpe deg å gi leppe form blader, røde sløyfer, gjør halvmåne kant og legendariske svarte piler.
 Men være at siden det kan, ingen grunn til å kaste bort for mye tid på møter. Fordi det er sannsynlig et annet scenario: mens du puster øst, brennevin og tåke, nachisuvaty parykk raslingen av silke og vymalovuvaty slanger, begynte han å snorke, og vil, uten å vente på deg i sin strukket Orange T-skjorte Rosselmash

 Hva å drikke, hva du skal spise enn umaslytsya


 For en romantisk middag servert tabell-afrodisiakum produkter, egge lidenskap. De kan være avokado, østers, nøtter.
 Som for drinker, den mest "japansk" er te og skyld. Med andre viktigste er ikke å overdrive det, og på den første bør bemerkes at te seremoni i Japan - en spesiell ritual. Der og brygging utstyr og metoder for bruk av drikken adlyder visse regler og tradisjoner.
 Vi oppfordrer deg til å stamme en kopp rad fem, kommer til å reflektere over meningen med livet (som er elsket overleve?). Men lære å brygge deilig og vakkert tjene deg te bare uutholdelig.
 Også, for å skape en intim situasjon, ikke forsømme parfymert røkelse pinner og stearinlys.
 Hissige olje stand til å utføre mirakler - blande og bruke noen dråper olje kroppen ingefær, kanel, bergamot og patchouli (3 dråper hver ingrediens).

 Vigil


 Geisha refererer til sex like mye kunst. Hun er klar til å hoppe, men hopper ikke, noe som gir farten sin herre. Å være rede til å adlyde den, men vet å levere partner svimlende glede.
 Så ikke fryse usikre på om folk har noe "er." Enig - det vil møte deres lang servering, og du - ros og beundring.
 For å oppsummere, vil jeg si - menn forvente fra en potensiell livspartner balanse mellom den ideelle kvinnen, den perfekte venn og ideell seksuell partner. Vi gir deg verdifulle råd for å oppnå dette målet. Loven, og vil for alltid hans elskede!
 Forfatter: S. Pelagea  
Яндекс.Метрика