Hvordan lære å flørte?
 Flørt - En form for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre til å føle seg selv for å kommunisere med folk som sympatiserer med oss, mens du bor utover det som er tillatt.
 For å starte, finne ut hvor navnet på den harde vitenskaper. Ordet "flirt" betydde opprinnelig muligheten til å gi blomster, og det ble født blant de franske kurtis XVII-XVIII århundrer.
 Den forstand at vi blir satt i et ord, først skissert forfatter Herre Chesterfield. Han beskrev hvordan under en av de sosiale arrangementer, Lady Frances deretter åpnet hennes fan, deretter dekket den med øynene gjemmer seg bak det, eller hele ansiktet. En mann som snakket med henne på dette punktet, var svært interessert i hennes mystiske og definitivt dristig for sin tid oppførsel, men til gjengjeld hørte han at det var bare "flørt" og hun bare fans av hans fan. Siden ordet "flirt" har blitt populært i England, og senere brukes over hele verden.
 Flørte med det motsatte kjønn, som små elektriske ladninger som hopper mellom mennesker, og bringer med følelse som om moralsk tilfredshet. Ikke rart de sier at flørting - er på en eller annen måte en emosjonell "affære."
 Hver person har evnen til å flirt utviklet i større eller mindre grad. Kvinner flørte går mye neposredstvenno og elegant, og mennene i denne praksisen er ofte litt klønete. En av de viktigste funksjonene i flørting er at det ikke er nødvendig å være konstant over tid, og i alle fall ikke bør rettes til alle medlemmer av det motsatte kjønn. Stadig flørting kvinne oppfattet som useriøse og fjollete; Mennene i denne situasjonen er ofte etikett skjørtejeger som ikke glipp av en eneste skjørt.
 Ifølge en statistisk studie som vi fant på internett, nesten 30% av det tidligere Sovjetunionen ikke tro at flørting er et svik, men dette utsagnet er sant for dem bare når flørting er ikke en oppfølger eller til å starte altfor åpenbare hint. Bare ca 15% liker det når deres betydelige andre litt flørting. Ifølge den kjente magasinet «Tid», ca 4% av amerikanerne er klare til å begynne å flørte med sjefen for fremtidige ytelser. Spanske avisen «Voz de Galicia» forteller oss at kvinner bruker mer tid flørter enn menn, og denne forskjellen er stor - opp til 300%. Men observasjoner utgaven «Washington profil» i en vanskelig økonomisk situasjon kvinner kle seg i mer uformelle antrekk og viser en større tendens til å flørte.
Hvordan lære å flørte?
 Riktig og god flørting hjelper deg å hele tiden være på våre tær og bli venner med folk som er fint for deg. Men først av alt for eventuelle fremskritt må bli husket målene du ønsker å oppnå, og for å unngå misforståelser ikke gå for langt. Opplevde i flørting folk vanligvis føler lett begrense. Men ikke ta lett flørt som en hentydning til ønsket om videre utvikling av relasjoner.
 Dessverre har moderne jenter glemt hvordan å flørte skikkelig. De ønsker å gjøre en vellykket forretningskvinne, prøver å bygge en karriere i vår komplekse "mannlig" verden, og helt glemmer at den virkelige styrken av en kvinnes svakhet, ikke i et forsøk på å være på linje med menn. Sammenligne vakker jente med en vanlig blomst. Uansett var ikke vakker blomst, den tiltrekker oss til lukten, ikke utseendet. Slik er det med jenter - tiltrekker menn feminin atferd og evne til å flørte.

 Hvordan flørte med menn?
 Til Dessverre kan det enkle svaret på dette spørsmålet bli gitt. Men det er spesielle triks for kvinner som er absolutt ett hundre prosent av alle menn.
 Nedenfor gir vi noen råd, gjør at du kan tenne en storm av lidenskap, selv i hjertet av den krigsherjede Snow King. Dermed riktige leksjoner flørting.
 1. Du må være vennlig og selvstendig samtidig. Prøv å ta hensyn til gjenstand for flørt uten å gjøre første skritt, men å sende ham subtile signaler sympati. Smil, latter, oppfører avslappet, føler smarte, omgjengelig jegere som lokker sin "bytte". Du må oppføre seg som om du er "alt og tegne." Arrogant holdning, avslappet i hendene og gå med trygg vinneren. Tenk deg at du - katten "walk alone", mens du leter etter den mest nyter byttedyr.
Hvordan lære å flørte?
 2. Når du ønsker å starte spillet - send inn "offer" "stoplight". Dette betyr at du trenger å ta hensyn til valg av menn. Gi den en titt, en lengre enn vanlig smil - Regelmessig følgesvenn flørting. Men ikke glem om den mer avslappet og naturlig, utilsiktet springen, slippe et objekt, så ditt valg vil løfte det for deg, returnere sko eller sokker, utvide boligsiden du trenger, mann. På dette stadiet er det viktig å lære å flørte riktig, øgle, øye reaksjon fordi det er en integrert del av retten Flørting. Opprettholde kontakt med en lang mann, som viste flørte øye. Se på ham, i hvert fall for et par sekunder, deretter såpe smil og ta det fra visningen. Så igjen du er interessert gi mannen en mystisk utseende og vender seg bort igjen. Prøv å gjenta denne enkle operasjonen flere ganger i løpet av ti minutter. 
 3. Det er svært viktig din forrige forberedelse til en mulig møte. Du må se perfekt - seksuell, gråter. Tynne høye pinner sofistikerte sko, stram kjole eller skjørt av figuren, med den dype kløften. Gjør som passer best for flørting, isolerte sensuelle lepper og lange øyevipper resirkulert, bør imidlertid øyesminke være minimal. Skinnende hår, velstelte hender og ryddig manikyr - dette er en annen viktig detalj, som stoppet hans oppmerksomhet menn. Prøv å lage et stilig bilde tilgjengelig dødelig skjønnhet rundt deg, og det blir ingen likegyldig mann. Men hans oppmerksomhet bør gis til bare den ene som du har valgt.
Hvordan lære å flørte?
 4. Under samtalen skal tale din være avslappet, glatt. Ikke gi ut din begeistring ingen stemme eller atferd. Husk at uttrykket ytret av deg i form av sin mann førsteinntrykk av deg, og det skal være god. Hvis du føler deg sjenert eller redd roznervuvavsya - lære noen gode fraser hus - ikke glem at menn i generelle mål av historien til dette formålet zauchuyut. Lytt nøye, selv om du ikke er en interessant samtaleemne - viser av ekstrem grad av interesse, utvikle dialog og ikke glem å smile og naturlig lett berøring til hånden følgesvenn når du hører fra ham noe morsomt eller interessant.
 5. Tenk først og bare da kan du snakke. I en kvinne ser fortiden hennes, og hennes ektemann - fremtiden er for selve historien, prøv å huske hva du ønsker å omgå liner verden rundt og drømt å bo utenfor byen i et luksuriøst herskapshus - bedre si at i du er alt godt i fremtiden vil bli enda bedre. Ditt fulle biografi med svært detaljerte deler eller omvendt detaljer er helt irrelevant avhør i løpet av det første møtet. Vspuhnyte ikke "ødelegge" en setning mange av dine tidligere romaner eller hvordan du håper at den tredje ekteskap vil være mer vellykket fortid.
 6. En av de viktigste punktene hvis du vil lære hvordan, flørte - en hodeposisjonen. Kaste på ham over skulderen. Denne asymmetrien vil tiltrekke seg oppmerksomhet og hell demonstrere subtil bøye nakken, vil sistnevnte ha øyekontakt.
 7. Ikke vær redd for å gjøre en mann komplimenter - de elsker dem, fordi vi alle ønsker å føle seg spesiell og uvanlig. Men vi må huske en viktig detalj - virkelig en mann bare godta kompliment er ros ikke fakta, og hans handlinger. For eksempel:
 - Du har god jakke - en dårlig kompliment.
 - Du plukket en god jakke - en god kompliment.
 - Du har en fantastisk maskin - dårlig kompliment.
 - Du vodish stor bil - en god kompliment.
Hvordan lære å flørte?
 8. Ikke glem at beskjedenhet - en uunnværlig nøkkel til klagen. Natur utrustet hanner utgangspunktet lysere fjærdrakt, luksuriøs manke eller en mer kraftfull stemme. Ved at kvinner alltid så beskjedne, mens menn prøvde å gjøre inntrykk på din partner. Det følger at hvis du ønsker å flørte med en mann, ikke kle seg i kjoler, som i farge kan overskygge halen av en påfugl. Antrekk må være beskjeden og ikke årsak og tilbehør - lyse og passer for stil kjole.
 9. En annen enkel fremgangsmåte - et speilbilde. Det ofte tydde selgere, implisitt oppfordret potensielle kunden til å foreta et kjøp. Kopiering av deres ferd eller gester hans samtalepartner, har du det til deg selv. Helle i det, la ned bena hvis han gjorde det. Besvare den beveger seg. Hvis du pidstroyuyetesya i person, begynner han å føle at du er svært nær den.  
 Første kjærlighet mest glad, oppriktig og reneste forstand, er en tilstand der jeg ønsker å synge, le, når hele verden ser ut stor og vakker, himmelen over og blåere, solen lysere og varmere, og stjernene natt bare utrolig vakker og utstråle en mystisk, gåtefull, magisk verden .
 First Love Maling liv i lyse nye farger, noe som gjør folk lykkelige sublime. Første kjærlighet er i menneskets hjerte for alltid. Alle føler en følelse av første kjærlighet og husker de spennende øyeblikkene i hans liv, sier med en skånsom varme som beven og gjenstand for hans lidenskap, som syntes den vakreste, mest uvanlige, mest øm i verden.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Første kjærlighet inspirerer, oppmuntrer god oppførsel og god mann strever for selv-forbedring, som søker å bli bedre skille seg ut fra mengden av sine jevnaldrende, ofte i løpet av de første sterke følelser født poesi og musikk, folk ønsker å forbedre kroppen din, forbedre din fysikk.
 Første kjærlighet er ikke bare lykkelig og glad følelser, men den første skuffelse, frustrasjon, først svik og smerte av gjengjeldt første kjærlighet, første og første bitre tårer av åndelige opplevelser.
 Første kjærlighet er ofte gjengjeldt og bringer med seg mye sorg, hjertesorg og tårer, men likevel lykkelig mann selv hva nettopp så gjenstand for hans sukk, er nok til å føle glede og være lykkelig ett blikk.
 Første kjærlighet er viktig i våre liv, kjøpte uvurderlig erfaring i kommunikasjon, folk testet sine personlige egenskaper, lære å bygge nye relasjoner med det motsatte kjønn.
 Hvorfor minneverdig første kjærlighet for livet og nevnt med kjærlighet og ærefrykt, fordi disse følelsene du har besøkt for første gang, et fantastisk liv fylt med glede og lengsel, åpnet veien til ny uutforsket fantastisk verden av kjærlighet.
 De første barnas kjærlighet er å forlate et uutslettelig preg i mitt hjerte for alltid forbli i minnet første kjærlighet vil elske den andre, mer moden, voksen, og kan være sant.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Når en første kjærlighet?
 Først kommer kjærligheten til alle på en gang, uventet. Følelsen av første kjærlighet erfaring og små barn som ikke har forstå at ved deres følelse av godt besøkt og voksne som har levd i mange år i et ekteskap som voksne barn og barnebarn.
 Den kan komme når som helst på året, og kalde vintre, og deretter overstrødd med trær og snø, vil se fabelaktig og uvanlig, og hvert snøfnugg ser ut som en fantastisk sølv blomst. Og klam høst, men du er forelsket og du ikke legger merke til de grå overskyet dager og se vakker høst gull maling, som malte bladene. Og så romantisk spasertur i løpet av november, holder i hånden hånden av en kjær. Og om sommeren, når det virker som alle blomstene blomstrer jorden for deg. Men det er en fantastisk tid for kjærlighet - denne våren, hele naturen våkner fra sin vinterdvale, sjelen og synger fylt med lykke, og du legge merke til hvor høyt ringing vårløsningen, som solen skinner som den første blomst blader på trærne, fuglene kvitre som moro.
 Ditsadivska kjærlighet
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Mange første kjærlighet som skjer i barnehagen. Elsker barnet begynner å ta vare på sin elskede, beskytte mot strid gutter, godteri godbiter som har prypasayut kveld for henne, river henne blomster. Jentene ser etter gutter, hjelp kjole sandalyky knappen, gi leker, godteri, frukt, kreve foreldre vakre kjoler og sko, til kjole behage sin utkårede.
 Kyssing og klemming, trist, sjalu, trist hvis syk kjære, og ikke gå til barnehagen. Barn elsker den letteste, mest hellig, og det spiller ingen rolle at jenta over en gutt på et hode, og i stedet for hennes fletter - musehaler og det er dekket av fregner, men hun zalyvysto og smittende latter, og danse bedre enn noen. En liten gutt, radmager med utstående ører, men han kjører raskere enn noen, og han har en fin ikon.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Ikke le av barnets første kjærlighet, ikke kritisere hans utvalgte eller valgt hvis du stolte skjulte hemmeligheter - holde det, ikke fortell dine venner og familie. Støtte barnet ditt, hvis hans gjengjeldt kjærlighet, lære hvordan man skal oppføre seg, hvordan å behandle, som ofte for å tiltrekke seg oppmerksomheten til gutter uakseptable gjenstand for hans oppmerksomhet, zadyrayutsya, erting jenter for fletter eller løst buer, skjule sine favoritt leker. Barnet lagt de første grunnlaget for relasjoner med det motsatte kjønn, og for å fortsette i sitt liv alt var vel, lære ham å oppfatte enhver situasjon.
 Skole Kjærlighet
 Skole kjærlighet - er neste trinn i utviklingen av barnet, en periode når barnet lærer å føle og oppleve, og foreldre og lærere bør forklare barna hvordan de skal oppføre seg mot det motsatte kjønn.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Under den første kjærligheten hos ungdom oppstå følelsesmessige endringer. Gutter å skjule sine følelser for jenta likt av jevnaldrende og unngå latterliggjøring, ofte miscall jente dyttet henne, dro henne i håret, skjuler hennes portefølje. Samtidig hans oppførsel i et forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomheten til jentene. Noen jenter også oppføre seg slik at gutten trakk oppmerksomhet til dem, presser sin bok hit på hodet.
 Gutter og jenter begynner å tilby hverandre vennskap, skrive notater, gutter eskortert jentene til huset, iført sine porteføljer.
 Det skjer ofte at skolen kjærlighet er en massiv en og samme jente kan gjerne alle gutter, eller vice versa, alle jenter klasse forelsket i en gutt.
 I løpet av denne perioden, forelske seg i utseendet på mannen, hans personlige egenskaper, hans karakter, elsket for hva som er best for alle elever for sinnet.
 I høyere karakterer vises først ett par i kjærlighet, og deretter hele klassen og hele skolen dekker en epidemi av kjærlighet. Det er viktig å ungdom føler dette som alle andre, og at sjalu kjæreste, og for å stige i øynene til sine jevnaldrende, han prøver å skape en kompis, selv om det ikke er kjærlighet, men mange allerede har et par, og så han burde.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 De fleste jenter og noen gutter er dagbok, som registrerer alle sine erfaringer, beskrive hvert møte med sin utvalgte, hans hvert ser, gest, gjemmer hans poster på hemmelige steder.
 Hvis foreldrene finne sine barns dagbøker og lese om kjærligheten til et barn begynner å klandre, kritisere, latterliggjøring, "Jeg skal vise dere elsker! Gå undervise bedre leksjoner "- som forårsaker deres uredelighet og barn psykologiske traumer kan permanent miste tilliten til barnet til henne. I ungdomsårene skjøre sjel svært sårbare barn kan trekke seg inn i seg selv, og aldri vil dele med deg mine erfaringer og skjulte hemmeligheter.
 Tenåringen mener at modne, uavhengig, ønsker å være uavhengig, men det er ikke nok livserfaring, og det kan gjøre alvorlige feil, håndtere ulike problemer som han selv ofte svært vanskelig å løse.
 Derfor bør foreldre være spesielt oppmerksomme og lydhøre for deres babyer i løpet av sin første kjærlighet, bør hjelpe sortere ut sine følelser, opplevelser, fortell meg hvordan man skal oppføre seg i vanskelige situasjoner, for å støtte, som en tenåring for kjærlighet - en ny, ukjent følelse komme først.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Behandle med å forstå sine barns første kjærlighet, ikke la den være alene og problemer, snakke med henne om kjærlighet, fortell ham hva er kjærlighet, se filmer sammen om første kjærlighet. Og barnet ditt vil være trygg, ikke gjør dumme feil og uopprettelig, vil du se en betrodd venn og rådgiver, og søke råd og støtte vil være opp til deg og ikke til sine jevnaldrende.
 Skole kjærlighet er ofte romantisk involvert, men tenåringer er generert seksuell lyst, så det er biologisk modning i kroppen hans. Skole kjærlighet er en første date og første kyss er den første seksuell kontakt, er det ingen hemmelighet at noen moderne high school-elever med erfaring i seksuelle relasjoner. Og foreldre trenger bare tid til å utdanne sine voksne barn allerede i saker av kjærlighet og sex, bringe en følelse av ansvar for seg selv og for den personen som føler de kjærlighet og begjær, for å forberede dem for voksne liv og beskytte mot uønsket graviditet.
 Ungdommelig kjærlighet
 Ungdommelig kjærlighet er mer meningsfylt enn ditsadivska og skole. Unge mennesker som forlot skolen, er voksne allerede tenker om fremtiden for en familie, å få barn. Dette er en åpen kjærlighet når fritt uten å gjemme fra klassekamerater og voksne kan trygt gå i parken, parken holder hender eller obiynyavshys med sin utvalgte, eller velge.
Første kjærlighet. Når en første kjærlighet?

 Dette gjelder for voksne kyssing og intimitet, er ansvarlig for seg og sin kamerat, er å gjøre de riktige beslutninger og utøve bevisste handlinger. Føler grenseløs glede og stor lykke, positiv innvirkning på den psykologiske utviklingen av unge mennesker og minner fra den første ungdommelig kjærlighet holdt i mange år, og fylle hjertet med ømhet og ærefrykt.
 Så hva er den første kjærlighet? Det er lys, vakre følelser som først besøkte mannen er ønsket om å være sammen med noen du er glad for alltid og se ham hvert minutt uten å stoppe for å se ham i øynene og føle seg lykkelig og elsket. Dette - de gode minner fra barndommen, ungdomsårene, som bor hos oss for liv og varme våre hjerter.  
Яндекс.Метрика