Hver person i livet det er tider når du ikke kan moderere sine negative følelser og gi etter for dem, kan du "brekke noe." Fra dette påvirker ikke bare deg, men også dine kjære. Det skjedde er at du kan støte noen urettferdig med familie, rett og slett på grunn av hva de har fått deg i øynene når du er sint eller opprørt av noe.
 Følelser er svært viktig for mennesker, og på hvor godt vi kan håndtere dem avhenger av kvaliteten på våre liv. Tross alt, når vi tar alvorlige beslutninger er svært viktig, emosjonell tilstand der vi er, vi er balansert eller krenket.
Hvordan lære å håndtere sine følelser?

 Våre følelser kan påvirke tilstrekkelig gjort vårt valg, og i varmen av lidenskap kan vi gjøre noe som er i ro ville aldri våge, og vil angre resten av livet begått handling.
 Men det betyr ikke at du må kontrollere sine negative følelser. De er fortsatt Welling ut med enda større kraft, og årsaken kan være noen liten unnskyldning. Hvis du hele tiden holde alt i seg selv, kan det føre til svært alvorlige konsekvenser.
 Forskere har lenge vist at begrenset negative følelser kan føre til en rekke nervøse og mentale sykdommer, og med utløse kreft hos mennesker.

 På den andre ytterligheten - når folk er veldig emosjonell, og alle hans opplevelser skråninger utenfor. Det er for ille. For slike mennesker ofte faller inn i en tilstand av midlertidig sinnssykdom, og kan ikke holdes ansvarlig for sine handlinger.
 Derfor er det viktig å lære ikke kontrollere sine følelser og kontrollere dem, det vil si å transformere negative følelser til positive. Slik at du ikke bare forbedre humøret og helse, men også legge til i livet ditt lyse farger av glede og lykke, og det blir mye mer interessant. Hvordan lære å håndtere sine følelser?

 Hvor skal jeg begynne?


 Det er ikke lett å gjøre siden vi følelsesmessig svare bare til hva som er viktig for oss personlig. Alt som berører våre indre følelser, nødvendigvis gjenspeiles i hele vårt utseende. Men det er tider når vi trenger for å holde vitale indre og ytre fred, for å gjøre den riktige avgjørelsen.
Hvordan lære å håndtere sine følelser?

 Også vanskelig å kontrollere sine følelser mens han bodde i den moderne verden. Konstant stress og følelser gjør nervesystemet vårt knust, og det er vanskelig å takle sine følelser.

 De viktigste metodene


 Men det ville være vanskelig, ikke en situasjon - en vei ut av det er alltid der.
 •  Dorahuvaty til 10. Hvis du har noe sint, ikke rush å gi etter for denne følelsen. Tenk på deg selv for 10 og i denne perioden kan du slappe av litt og vurdere situasjonen, kan hun selv positive poeng der, og deretter flette bare ikke vil grunn.

 •  Klarer å puste. Det er ingen hemmelighet at når vi er utsatt for negative følelser, reagerer kroppen vår til dem deretter, våre muskler spent, hjertebank, puste og hyppig. Så, for å gjenvinne en tilstand av hvile og avslapning, lære deg å puste riktig. Du må ta en komfortabel stilling og gjøre en langsom pust, bryst det må fikses. Hold pusten og dolichit til 4. Deretter puster langsomt, telle til 5. Gjenta denne øvelsen, vil du snart merke at gradvis zaspokoyuyetesya.

 •  Ved hjelp av fantasi. Hvis du blir irritert noen mennesker, og du vil ha ham noe å treffe. Treffer den, men mentalt. Tenk deg denne situasjonen, du slo ham, og mens du føler. Så i realiteten du bli kvitt følelser.

 •  Ved hjelp av humor. Denne fremgangsmåten er lik den forrige. For eksempel, du mye skrikende hodet for å bli kvitt denne negativiteten mentalt forestille ham i noen morsomme kostyme, eller selv naken. Da situasjonen vil virke latterlig for deg, og følelser, slik at det vil føre til vil være det eneste positive. Viktigst - ikke le høyt!

 •  Mentalt inngjerdet av veggen. Tenk deg at mellom deg og din ledsager steinmur og du beskyttet henne fra negativ energi av din motpart.

 •  Tegning. La alle sine negative følelser søler på papir, maling, skrive hva du bekymret irriterende. Du kan tegne en karikatur av en irriterende deg. Så grip og knuse denne e Tear i små biter og kast i søpla. Med det stykke papir får du kvitt dine negative følelser.

 •  Ressurs følelse av velvære. Husk situasjon hvor du føler deg varm og komfortabel, kan det være godt og ingenting plaget. Viktigst - husk små deler av staten, lyder, lukter, synsbilde. For eksempel, er du på stranden med varm, hvit sand, høre lyden av havet, blåst og har en fin bris. Når du går dårlig eller trist, kan du spille det i sin minneressurser følelsen av velvære. Tilbake i virkeligheten, du er litt rolig, og vil se på den positive siden av situasjonen.

 •  Trening sine følelser. For å roe nervene dine, gjør du introspeksjon og finne ut hvorfor du er så reagere i denne situasjonen. Først må du forstå hva som er følelser du fanget? Gjør det ikke så lett, fordi følelsene er blandet. Men erkjenner den som har forårsaket du en så sterk reaksjon, kan du finne ut hva som var årsaken til sin forekomst? Du kan deretter forutsi hvordan du reagerer på fremveksten av en følelser, og forhånd for å hindre skjerm det på ansiktet ditt. Selvfølgelig ville dette være svært vanskelig, som følelser oppstår umiddelbart og kontrollere deres ansikt på dette punktet er vanskelig. Men hvis du trener hardt i speilet, vil du oppnå visse resultater.

 • Hvordan lære å håndtere sine følelser?


   Nyttige råd:


 •  Engasjere seg i selv-forbedring, strever for å bli enda bedre. Hver person har både positive og negative egenskaper. Og i stedet for å bli sittende fast på dårlig, få den beste utviklingen av sine ferdigheter, berike deres indre verden av ny kunnskap og erfaringer, besøke interessante steder, samhandle med nye mennesker. Og da vil du føle deg mer trygg og takle eventuelle problemer. I tillegg til depresjon og andre negative følelser du bare ikke har tid.

 •  Analysere din personlighet. Dette betyr at du bør objektivt vurdere deg selv og være ærlig med deg selv. Mens vi elsker en kjær, men vi har våre egne svakheter og synder, og derfor har vi ikke alltid helt rett i alle saker. Analysere alle sine konflikter, se på dem fra siden som du oppfører deg i en gitt situasjon? Dette vil hjelpe deg å forstå din egen personlighet.

 •  Hva er følelser?


   Dermed kan følelser være positiv, nøytral og negativ.
  Hvordan lære å håndtere sine følelser?

   De grunnleggende følelser inkluderer:
 •  Joy - uttrykte tilfredshet med seg selv og verden rundt dem;

 •  interesse - bidrar til å fremme kunnskap og ferdigheter;

 •  overraskelse - nøytral følelser som gjenspeiler svar på nye situasjoner, og avhengig av dem kan bevege seg både positive og negative følelser;

 •  frykt - oppstår når det foreligger informasjon om mulige farer for menneskers trivsel;

 •  feil - oppstår når en person angrer angrer gjort tidligere handling;

 •  skam - oppstår når atferd eller utseende til det som oppfattes forestillinger om menneskene rundt dem og deres egne;

 •  lidelse - oppstår når en person får informasjon kan ikke møte noen av de viktigste nødvendigheter av livet;

 •  forakt - oppstår når en persons atferd, som regisserte denne følelser er i strid med aksepterte normer i samfunnet;

 •  aversjon - oppstår når en person står overfor (fysisk eller på annen måte) som motsier hans ideer og prinsipper;

 •  sinne - den sterkeste negative følelser. Det er i stand til å ødelegge menneskeliv, siden handlingen det kan falle inn i en tilstand av lidenskap, og du kan ende tragisk. På grunn av denne negative følelser er det nødvendig å kjempe. Men fremfor alt, la oss finne ut hva som er sinne?

 •  Sinne - en følelse som fremstår som et resultat av plutselige hindringer for å oppnå det ønskede målet. Man rasende hva han vil, og her er det å få noen griper inn. Dette er den mest destruktive følelser, så det er nødvendig å finne årsaken til sin forekomst, og jo før det er gjort det bedre.
  Hvordan lære å håndtere sine følelser?

   Ellers kan du ødelegge ikke bare sine liv, men også andres liv. Hvis du føler at du er i ferd med å vzorvetes sinne, kan du logge inn i et annet rom og ikke kommer tilbake før du roe ned eller ta pause i samtalen til å komme seg.
   Man kan ikke leve uten følelser, men det er viktig hva følelser han føler? Fordi de påvirker vårt humør, og det avgjør kvaliteten på våre liv. Lære å kontrollere dine følelser, blir du en mester i livet ditt!
  Hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten til likte fyren?
   Før armen fortrinnsvis en jente som ønsker å vite hvordan man skal tiltrekke seg oppmerksomheten til likte fyren er å logge tilstand av spillet. Ja, ethvert forsøk på å ikke gi en full garanti for suksess, men en tilstand av usikkerhet eller frykt - akkurat det ødelegger noe hyggelig interiør og eksteriør funksjoner i jenta.
   Risiko er ikke, så langt ingenting, og dermed ingenting å frykte. I stedet må du slappe av og spille, eksperimentere og uttrykke seg og nyte prosessen. På et møte eyed øyne dvele et øyeblikk, deretter raskt bringe. Øyne ønskelig å gi uttrykk, som hvordan etter et kyss: Dette gir en ekstra attraksjon.
   Bør trekke oppmerksomhet ikke bare ser, men interne kvaliteter. Du kan fortelle om du har noe å tilby andre interessante kommunikasjon, personlighet, den ytre skjønnhet - bare en unnskyldning for volatilitet i forholdet. Selv om dette opphever ikke vare. Selv sjusket gutta er tiltrukket av jenter godt vedlikeholdt og rent.
   Tsikavsya hans hobbyer, vil det skape mange samtaleemner. Bare når det er nødvendig å fokusere på ting selv, Ideer, klasse, og gutten har i tankene en sammenhengende lenke dine interesser. Hold kontakten med felles venner eller folk fra hans team, som holdt sine sportslige aktiviteter. Deretter under noen omstendigheter kan være diskret i sonen av betraktning.
   Dersom utilsiktet kort samtale, prøve å utvide det og gjøre noe ut av det for fremtiden. Vel, hvis etter første og andre talk vil bli holdt, men uten besettelse, og samtidig opprettholde naturlighet, høflighet, nøyaktighet og ekte interesse. Føre en samtale som krever tvetydige og detaljerte svar. Spør en fyr for hjelp, vil det øke sin selvfølelse og skape en naturlig forlengelse av relasjoner.
   Hvis brukt mange metoder, og du vet ikke hvordan man skal tiltrekke seg oppmerksomheten til en fyr som liker, prøv å være forsiktig student av, og han sa få verdifulle meninger og utfylle sine tanker uten avbrudd. God følgesvenn - nøkkelen til positive eller nøytrale forhold som kan utvikles.
   Du kan ikke over tilpasse seg andres mening, eller senere, er det fremdeles noe manifest. Du kan fremheve konvergens av mening, og til å begynne med ikke fremheve forskjellene. Hver dag er betalt tid selvutvikling, kognitive tsikavsya overføringer, lese mer, og deretter til selvtillit er lagt til en interessant kommunikasjon. Bruke dine sterke sider, understreke sin individualitet.
   I følelser og appell til hverandre må være noe felles som forblir når de første gnister lulle sansene, og å mate dem. Union partnere bør ha områder hvor begge parter kunne implementere og utvikle seg selv. Da det første trekket i sympati motstandsdyktig solid forhold.  
  Яндекс.Метрика