Hvordan lære å kysse uten tunge? (+ Video)

Mest feilaktig tror at den franske kyss og kysser lidenskapelig er den samme. Siden tror at kyssing lidenskapelig uten tunge urealistisk. Og her er ekte!

 Hva er kysset lidenskapelig


Kysse lidenskapelig - så gjør det lidenskapelig til leppene intenst oppstått. Etter et kyss kan selv se blåmerke. Hvorfor det kalles fransk? Kanskje årsaken ligger i den enorme lidenskap og velelyubnosti fransk. Men den franske kyss er et kyss med tungen, og det er forskjellig fra et kyss uten.

 Kysse uten tunge


Hvordan lære å kysse uten tunge? (+ Video)

Hvordan lære å kysse uten tunge? Hvis du vil starte, ta deg tid til å trene. Og dette vil hjelpe din samme håndleddet. Prochynit munnen for å gjøre håndleddet lepper, tunge samtykket til huden og begynner å suge forsiktig overflaten av håndleddet, som å drikke juice med sugerør. Som et resultat av disse bevegelser på hånden kan forbli rød. Det kalles også aspirert. Men det er ikke alt kysset du nå se prinsippet. Også, et kyss med en partner, må du suge hverandres lepper.
Når ekte kyss er ikke nødvendig å bruke makt i denne saken, først er det viktig å vise ømhet og lidenskap da. Eksperiment, prøv å gjenta på en partner hvis han er ikke første gang. Det er viktig å føle din valgte (valgt), slå sammen og nyte prosessen. Teknologi uten tunge kyss som den franske. Prysasыvaytes den til den ytre eller indre overflaten av leppene partner. Men gjør alt forsiktig for ikke å skade den elskede (elskede).

 Video Tutorials


HVORDAN å kysse med tungenKisses er forskjellige:
platonisk kinnet - et tegn på vennskap og sympati,
Norsk milde kyss på leppene - kjærlighet,
lidenskapelig fransk - uttrykk for lidenskap, er å si det enkelt, kyssing lidenskapelig.
Alle kysser uttrykke følelser og hengivenhet for personen, men å bringe kysse gal person bør vite alle detaljene og hemmelighetene of the art teknikker og bruke dem.
SLIK kysse lidenskapelig.
Selvfølgelig er mest umopomrachayuschym og sensuelle kyss eller fransk språk.
Nykommere i dette tilfellet kanskje ikke synes så viktig, men mer erfarne folk forstår viktigheten av nøyaktighet og forberede seg på et kyss.
Lepper bør være godt preparerte, myk og glatt, i alle fall ikke chapped og sprakk. Dette bør jevnlig fukte leppene, gjør peeling bruker leppestift, skrubb eller vanlig sukker, og i den kalde årstiden bruk chapstick eller leppepomade.
Husk oral hygiene, må tennene være sunn og puste - frisk. Selvfølgelig ikke alltid mulig å pusse tennene, tyggegummi, men alltid fast til et møte eller en date med en fyr.

HVORDAN å kysse med tungen.

Hvis du prøver å kysse ser naturlig, men fristende. Ikke krympe eller fidget. Slappe av, se partnerens øyne og smil, prøver å overvinne den usynlig barriere - den menneskelige kontakten, føle hans humør.
hvordan å kysse en kyss med yazыkomPered prøve å ta en komfortabel stilling, snu og flytte nærmere partneren din. I øyeblikket du berører leppene slappe av så mye som mulig, bare litt trekk fremover. Forsiktig kysser den nedre eller øvre leppe partner, og deretter forsiktig åpne munnen bredere, klikker du på språk partnerens lepper. Hvis du føler passer motbevegelse, kan vi handler med dristighet.
Blek og dype løp tungen i hennes munn partner kaotiske bevegelser prøver å se etter et annet språk. French Kiss betyr - "spill som", og dette spillet kan vare evig! Gradvis det kommer inn i munnen dypere og fyller rommet, noe som gjør øvelsen din lidenskap og posasыvayuschye pokusыvayuschye bevegelse.
En lidenskapelig kyss med tunge ledsaget ikke bare armene, men sterkere holder hodet og ansiktet.
I fransk kyss zatrudnene puste, så noen ganger du kan endre vinkelen på hodet og gjør en pust eller ut. Ferdigstillelse lidenskapelig kyss med tunge blir mindre intens, milde kysser øvre og nedre lepper, kysser med lukkede lepper.
Under et kyss med tunge forsøk på å overvåke reaksjon partner. Hvis det avviker litt komprimerer leppene eller kanskje du også aktivt handler eller gjør noe som ikke er helt fornøyd. I dette tilfellet, noe lavere hastighet, trykk og tillate partner for å vise tempo og intensiteten av kiss, som han vil.
Være oppriktig og naturlig, den eneste måten du virkelig kan slappe av og helt overgi seg til fransk kyss.
Jeg håper nå du vet hvordan å kysse med tungen.
Første date med en jente. Hvordan oppføre seg på en første dateHvordan å forberede seg på en første date? Hvordan inviterer jeg en jente ut på en date? Hva det er, den første date?
I dagens verden, er mye av det som var rett før irrelevant nå. Mange jenter ikke forvente å bli invitert på en date i form: "Du går på en date med meg? "Jeg forventer ikke at de vil tilby å møte offisielle tone som" jeg liker deg. Du kommer til å møte meg? "Opplevelsen av dagens ungdom viser at den vennlige møtet jevnt flyte farvel for helger eller lengre forhold. Nå er datoene behandles som vanlige daglige aktiviteter og ser ikke dette som en handling av romantikken. Du kan invitere en jente å tilbringe tid med deg i parken en dag og finner ut at du ikke lenger kan oppfylle din avskjed og blir en tragedie, som det ville være, si, 200 år siden.
Møter bør vurderes i forhold til hva du får, og hva du kan gi. Det er alltid bedre å gi enn å få, spesielt hvis du liker en mann som adressert dine handlinger. Tilbyr alltid hva kan jenta kunne velge. Ikke vent til hun begynner å tenke for deg, som initiativtaker til den datoen du ennå. At det føres bedre ikke vente til hun begynner å fortelle noe, han fortelle en vits eller morsom historie. Ikke vent til du begynner å underholde og razvlekay og gi glede i seg selv, og så kan du forvente å få noe i retur. Hvis en jente hun elsker svært proaktiv og holde tråden i dialog i sine hender, du raskt forstå det, og gjør deretter flyte samtalen naturlig. Etter en samtale, vil du flytte sømløst fra ett tema til et annet. Men hvis du starter med dagligdagse problemer, kan vi skuffe henne eller fraråde overdreven nysgjerrighet.
Så når du har mottatt bekreftelse på at bryr seg om jenta kan du invitere henne til å vandre rundt i byen eller sitte i parken. Og invitere kan gå mest grunnleggende setning: "La oss gå ta en tur rundt i byen" eller "Kan vi gå med deg overalt? "Ærlighet er alltid genererer åpenhet, noe som er bra i seg selv. Hvis du går rundt en enkel invitasjon vil ikke samle en masse hemmeligheter og unnlatelser, deretter samme dato vil bli enklere.
❧ Hvis du inviterer en jente ut på en dato på telefon eller via Internett, lede samtalen slik at hennes samtykke var ikke den siste setningen samtale. Snakk med henne om noe annet, eller jenta kan få inntrykk av at du inviterer henne ut bare for å bevise for alle at hun går med på å gå ut med deg eller noen av dine personlige liste over seire.
Rendezvous forutse gleden av å kommunisere med en hyggelig mann for deg. De fleste handlinger kommer fra hjertet og er født spontant. Aldri forvente for mye fra den første datoen. Hvis du forhånds trekke seg i hodet mitt hvordan vil denne dagen, du kan i stor grad skuffet når ting går galt, som du ønsker. Invitere en jente på en dato, lære å nyte dette øyeblikket av livet, ikke for dypt i muligheten, i hvert fall inntil du bestemmer deg for å starte en familie. I påvente av ansettelse av for mye, vil du skape rundt ham nervøs situasjon, en situasjon som noen noen noe må. Men i virkeligheten er dette ikke, og bør ikke være på en første date. En lignende stemning raskt overført jenta farvel og alt bare går videre til et system. Og hvis det ikke er gøy, er det mulig at verken du eller hun ikke kjenner hverandre som ville. Dette kan føre til at du både ekstra skyhet og isolasjon, og kanskje til og med komplekser.
Nesten enhver jente som det hvis du gir henne en blomst, men ikke gal. Rose vil komme inn hvis du bare vet at hun elsker dem.
Det er bedre hvis daten din er spontan. Spontanitet - er din venn, ikke en fiende. For eksempel, du chatte på Internett, og du skriver at du er veldig hyggelig å prate med henne og ønsker å snakke direkte. Snakk om en første date bør startes sakte og som om avstand, at prinsippet om 3-5 "ja", jenta var spørsmålet slik at det oppfyller 3-5 ganger på rad du "ja". Deretter inviterer henne til å gå hvis det er for sent, så du kan akkurat nå. Hvis du har tid til å etablere et godt forhold til henne i selskap med den jenta du nesten aldri ikke si om det ikke er noen virkelig god grunn.
Å si farvel nødvendig, slik at alt er løst. Prøv stevne nærmere huset hennes og si at du møter henne på døren, og deretter gå en tur, hvor du vil. Et godt sted for en dato anses fornøyelsespark, rulleskøyter, sykler. Mange jenter liker å vandre gjennom smug av store supermarkeder og butikker med klær eller leker. Ikke egnet for en første date eller en strand eller en nattklubb eller noens hus (selv din egen). Ikke arrangere et møte som en kafé. De fleste jenter er nesten alt romantisk og kafeer - er banalt. I tillegg er kafeen vanligvis umulig å kommunisere, og at du bare trenger noen å date for å bedre forstå og kjenner hverandre. Kafeen vil være høy musikk, har en sjanse til å møte venner, og kommunikasjonen mellom dere to kan ikke oppstå.
Forresten, ikke gå etter de første få fortelle alle det er din jente. Å begynne å spørre henne om det. Etter at du går på en date med en jente kan bare en annen person som hevn å gjøre ham sjalu eller at hun ønsket å ha det gøy og ikke en å sitte hjemme. I løpet av disse få datoene du kan sjarmere en jente, så hun forlatt sine opprinnelige planer.
Kan du være en attraktiv og unik for en jente, spesielt hvis du skal lede, åpen, ærlig, naturlig.
Alltid interessant, og hvis hun spør: "Hvor er du? "Ikke svar er enkelt:" OK ". Prøv å huske noe interessant om i dag. Hvis noe det var, så kan du si at denne dagen var ganske normal, men i går eller i forgårs var det noe interessant.
Hvis du fortsatt nektet å date, ikke bli hengt opp på en og samme. Ikke prøv å etterforske den jenta som du ikke, du benektet det igjen. Det er sannsynlig at du gjorde alt riktig, men jenta er ikke klar for noe forhold med deg, selv de enkleste dato.
Hvis, derimot, hun nektet å møte deg, med henvisning til noen presserende virksomhet, så prøv å ikke lukke faget og ikke slutten på sporen Ruby. Kanskje det virkelig er tilfelle. Bare plukke opp et par uttrykk som forlater avdekket emnet. For eksempel kan du tilby jenta velge den dagen eller når det er gratis. Men vi bør alltid bruke ordet jenta at hun er opptatt, for sannheten. Hvis du blir nektet mer enn tre ganger, ikke betaler mer oppmerksomhet til det. Kanskje du bare ikke har fått nok interesse for jenta, men du kan fortsette å gjøre det, snakke med henne i selskapet. Det er sannsynlig at det er egentlig en veldig alvorlig sak lastet, eksamener, sykdom i familien, etc.. Seksjon. Deretter ser nøye, kanskje hun prøver å liksom gi deg å forstå at du bryr deg om henne, men er egentlig bare en veldig inopportune øyeblikk. Hvis du ulavlyvaesh slike tegn eller hun eksplisitt sier det, kan han vente, hvis du virkelig liker det. Hvis hun ikke tar telefonen ikke svare på e-post, kan det være på tide å se etter en annen jente møte.
Svikt trenger ikke å slå ut av deg vei, du er ikke zasmuchuyeshsya når en skole du ikke sjekke lekser. Dersom avslag sterkt opprørt deg, kan du bruke svært enkle teknikker for å gjenvinne balanse og harmoni.
1. Forstå at hver person i verden kan si "nei". Ikke glem at du ikke vil bli tvangsflyttet hyggelig.
2. Ikke dykke for mye analyse av problemene fra fortiden og begynne å leve i dag.
3. Ikke nevne alt det negative som du hadde.
4. Stopp, puste dypt og tenke på noe godt: musikk, natur, venner ... det definitivt hjelper fordi den menneskelige hjerne er ikke i stand til å holde en to motstridende følelser.
5. Kan du gjøre sport eller fysisk arbeid - de kan helbrede noen følelsesmessig opplevelse.
6. Du kan fokusere på studiet av noen - som det nye objektet, språk, dans, vitenskap ,. P. Målrettet fokus tanker om den nye virkeligheten bare etterlater ikke rom for unødvendige følelsesmessige opplevelser.
7. Mange opplevelser hjelp til å skrive ut på papiret, men ikke beholde dem, og raskt forkastet. Jeg tror ikke at dette er bare en prank jomfru. Når helle ut alle de negative følelser på papir, er det mulig at verden ser på den andre siden, og problemet vil ikke være så alvorlig som virket før.
Tross alt, hvis svaret var "nei" til en eller to jenter, dette er ikke å si at du vil få feil tid. Kanskje på det punktet du nettopp tok ønsketenkning: hun ønsker å behandle deg som en venn, og du trodde at hun liker deg mye mer. Tror ikke at problemet bare til deg, er det sannsynlig at hun rett og slett elsker en annen lang, men vet ikke hvordan man skal tiltrekke seg oppmerksomhet. Livet - noe interessant, og det kan skje at jenta vil høre når du står ansikt mer. Men i denne situasjonen, ikke hastverk med å kaste ny jente kan bare begynte å snakke i den første fornærmede stolthet.
Men tilbake til det positive: en avtale om en dato ennå mottatt. Du bør vurdere på forhånd hvor mye tid rundt deg er å gå en tur med en jente som dere begge er ikke trøtt. Etter suksessen med besøk avhenger ikke av dens varighet og intensitet av positive følelser, opplevelser og så videre. D. Og det viktigste for dette eller flere datoer du er nødt til å forstå, eller nytelse bringer deg til å kommunisere med jenta. Selv om det ofte er det klart fra første date.
Hun avslørte å date mer hvis føles psykologisk komfortabel. Dette er når hun begynner å forstå og å kjenne deg bedre. Hvis du er kjent ikke for nær, prøver å huske samtalen i hvilket område du bor, hva gjør du i fritiden og så videre. N. Du kan spørre jenta om det samme. Da er du sa å slå to fluer på en gang bedre lære jenta og uttrykt interesse for det.
Det er noen viktige regler som skal brukes på en date.
1. Ikke ulempe deg selv med noen andre, ikke prøv å være som noen av skuespillere, komikere, DJs. Alltid være deg selv og Veda seg naturlig, hvis ikke lese disse tipsene, og tanken på alt. Ellers vil hun sikkert legge merke nahranist ikke svare på frieri.
2. Hvor ofte kan du ringe en jente ved navn. Noen datoer kan kalles diminutiv-hengiven navn eller kallenavn fin (hvis, selvfølgelig, som jenta).
3. Alle som går på en date må la dårlig humør og alle problemene hjemme. Ikke ta dem ut på en date, enn si snakke med en jente. Se på hans nye bekjentskap som alltid i person veldig interessant og hyggelig prat.
Ikke tenke for om hvordan å ikke ødelegge alle - noen mislykkede setninger. Tross alt, det vanligste er hva vi tenker. Derfor blir en avtale alltid tenke på hvordan å tilbringe en god tid med en interessant jente.
4. Gjør ikke på første date for å tenke hvordan å kysse en jente. Dette vil føre til litt stress, og vil unngå direkte kontakt. Hvis ja, så du aldri vært kyss.
5. Alltid oppriktig tsikavsya henne og hennes hobbyer. Hvis du ikke kan lære dette, er forholdet sannsynlig å slippe til en stillstand og med svært raskt.
6. Vær alltid høflig, ikke vær frekk jente. Ikke i noe tilfelle skal materys. En jente som respekterer seg selv, ønsker ikke lenger å gå på en date med deg.
7. Jenter liker når de ser i øynene hans. Dette gjelder spesielt når du er stille, tenker på noe. Dette synet er interessant jente. Intrigue - dette er hva du trenger for neste møte.
8. Ikke begynn for fort for å holde jenta (spesielt i de første datoene). Det kan tolke dette som å være uhøflig, og ønsker ikke å møte med deg videre. Flere farvel til å tillate bare lys, som en tilfeldig berøring - er nødvendigvis en positiv innvirkning på ditt forhold til jenta.
9. Hvis du er et sted kjøretøy, sørg for å gi henne en hånd når du går ut. Jenter setter pris tapperhet.
10. Prøv å være original fra første date, og du deretter suksess er sikret.
11. Siden alle mennesker uten unntak, elsker å snakke om seg selv, snakke med en jente på hennes egen. Spør om favorittfilmer, skuespillere, musikk, steder, hobbyer. Prøv å stille spørsmål som du ikke kan svare "ja" eller "nei". Og han svarer aldri på denne måten. Prøv å bygge kommunikasjon slik at samtalen ikke gikk til en stillstand.
12. Prøv å alltid positivt evaluere jente. Hvis hun sier hun kommer til å studere et annet fremmedspråk eller gjøre aerobic, så sørg for å støtte henne i dette og ros. Viktigst, det var oppriktig.
13. Hvis en jente gjorde noe stygt til deg, ikke viser aggresjon, banne eller noe å finne ut. Tenk på hva som skjer hvis det gjorde det, bare ikke tenke, og deretter prøve å ta det til situasjonen der hun innser at begått feil. Deretter blir det avsatt i minnet, og det har ingen grunn til ikke å gjenta feil. Hvis du er i denne situasjonen du bare nakrychysh, helst ikke bli noen.
14. Husk at jenter ikke alltid er korrekt oppfattet sans for humor og gutter kan ikke forstå og krenkelser. Så når tuller, ser nøye, hun godtatt neste skarphet som en spøk eller trodde du sa at dette er alvorlig. På grunn av disse misforståelser ofte forverres god start relasjoner.
15. Ikke vær redd for å bli avvist. Men hvis du er innstilt til å mislykkes, da har du allerede tapt. Alltid være sikker på suksess, håper at du tilbringe nok en flott dag.
16. I noen av datoene prøver å være munter og morsom. Hvis en jente ler mye i samfunnet, betyr dette at du likte det.
17. Den viktigste regelen av noen dato: aldri gå å sammenligne dagens med forrige jente (hvis du har vært), i hvert fall høyt. Etter å ha hørt denne sammenligningen, må jenta bli fornærmet og vil trolig bestemme at du møter med henne for å hevne sin tidligere. Men denne rollen kan tilfredsstille eneste som hun prøver å irritere noen.
Senere, når du setter det gode forholdet med jenta, hun var enklere slik at du vil oppfatte at du har så mange av disse reglene du ikke er nødvendig.
En av de viktigste reglene første date - Følgende bør skje snart, i løpet av de neste 3 dagene, og det beste - rett ved siden av jenta hadde ikke tid til å glemme med deg også. Og sørg perepysuysya eller perezvanyvaysya det til neste møte. Å utvikle forholdet, prøve mer å tilby henne hjelp, selv i noen detaljer.
Nesten alle gutter og jenter, spesielt når akkurat begynt å date føler en falsk følelse av skyld når de ønsker å gi opp møte. Det viktigste i denne situasjonen - for å være høflig og snill. Ikke le hamyty eller hvis du ikke liker en person, fordi husk at alle de dårlige tingene gjorde oss komme tilbake og bare kan gjøre narr av deg, gjør kanskje enda vanskeligere. Prøver veldig høflig avslå og lett, ikke glem å understreke at denne personen er veldig fin og god. Hvis du ønsker å forlate etter den første datoen, må du huske å si at du hadde en hyggelig samtale, eller du virkelig hadde en god tid. Sørg for å begjære flaks jente på leting etter en ny fyr. Ikke frata snakker om avskjed på baksiden brenner, fordi det ikke nytte alle. Du er en sløsing med tid til hverandre, og om å tilbringe et liv som ikke bringer fullstendig lykke. Så hold deg god tid og et folk som omgir deg.  
Яндекс.Метрика