Hvordan lære å kysse. Hvordan KissKiss - helt normal, naturlig uttrykk for følelser til mannen. Vi kysse et par ganger om dagen, som starter i tidlig barndom. Vi kysser foreldre, venner, deretter barn. Kiss kan uttrykkes ved en hel haug av følelser - ømhet, lidenskap, hengivenhet, kjærlighet og takknemlighet. Du kan gjøre opp med hjelp av et kyss, kan du erstatte dem med et stort antall ord. Denne artikkelensite nyttige tips for alle anledninger gi deg noen tips og fortelle hvordan du kysse lidenskapelig, med språket. Du kjenner mange interessante poeng med et kyss og se videoen "-teknologi kyss."
Noe romantisk forhold foreslå kyss. Det begynner med uskyldige kyss når møte og avskjed, så milde, sensuelle kyss, mer lidenskapelig, lange og varme. Med kyssing elskere bedre kan forstå hverandres erfaringer. Det er ikke bare slående manifestasjon av følelser, men også en kildenytelse for begge parter.
I dagens verden er et spørsmål om vanlig kyss, som i antikken, indianere i Amazonas kysset var veldig intimt og personlig affære så kyssing på gaten, folk var rett og slett sjokkert. Forresten, på øya Bali og er uanstendig kyssing på gaten, du kan bare berøre ansiktet partner, og gjemte seg i, for eksempel, gni neser. Noen mennesker i Afrika ikke kysse i prinsippet, uttrykk for følelser i dem er på grunn av skjelvende hender. Men den gamle slaverne mente at gjennom kyssing elskere dele en del av hans sjel.
Å lære å kysse

Men tilbake i vår tid. Gjør hver person første kyss betyr mye, og så er mye spennende øyeblikk. Men i denne forferdelige ingenting. All første kyss oppstår ved ulike aldre, men ikke alltid det er romantisk og vakker som vi ønsker. Ofte, tvert imot, går det første kysset uskarpt og nevpechatlyayuschym. Vanligvis skylden for denne frykten. På grunn av den sterke spenningen pidkoshuvatysya kan selv banker knær og tenner, og ikke bidrar til en hyggelig første kyss.
Jenta i denne situasjonen mye enklere fordi vi har kommet til å forvente fra en fyr initiativ, så i denne situasjonen forventer at det vil starte, men når vi ser hva som skjer videre. Men gutta hardere av samme grunn, fordi hun forventer at han første skrittet og vise min begeistring gjorde ikke. Også gutta, vanligvis i tenårene, er skamfull for å tilstå partner, er det deres første kyss. De ønsker umiddelbart å imponere en jente håndverk og begynne å oppleve mer.
Til alle - fortsatt takle spenning, prøv å forestille seg at du er berømt, meget erfaren helten - lover og kysser til deg vanlig ting. Eller tror at mest sannsynlig kvinnen heller ikke har mye erfaring, og derfor ikke kan forstå hva du tsiluyetesya første gang. Og husk at du ikke er så god maskin kysse ikke fremmedgjøre deg fra din kompis. Det viktigste - mer praksis.
Alle ønsker å lære å kysse ordentlig og å være i stand til å imponere din partner. Dette ønsket kommer innenfra, fordi vi alle er i behov av ømhet og kjærlighet. Til første kyss var den mest minneverdige preg, selv hva du har håndskjelvinger føtter pidkoshuyutsya ikke bare sier at du er forelsket. Og de feil som du ikke kan tillate dine følelser for å ødelegge den første kyss med en kjær. Fortrinnsvis stemningen var romantisk - det vil hjelpe deg å slappe av. Unødvendig å glemme de grunnleggende regler -Bad Breath helt fremmedgjøre enhver person. Merk også at leppene ikke skal være tørr eller grov, kompliserer det kysse våte lepper og omvendt økende ønske partner å røre dem.
Som allerede nevnt, vanligvis en ung mann å kysse kjæresten sin først. Før som må overvinnes såkalt barriere berøring. Trykk på en jente, ta henne i hånden. Å etablere øyekontakt, stadig ser på hans lepper partner, vil hun forstå at du ønsker å kysse henne. Ofte svært jente drømmer om å kysse deg, og det tar alle slags tips. En av disse skiltene er at den stirrer deg i øynene. Så, før du kysser en jente gå opp om det, klem midjen og gi hals. Du kan først litt erte henne, holder leppene på nakken eller kinnet, lett berøring leppene. Og deretter fortsette å kysse. Når leppene koble opp prochynit munnen. Ikke vær redd for å bevege seg, gripe lepper lepper partner vekselvis eller sammen posasыvayte kan også bite, men veldig nøye, ikke Try.
Det viktigste - slapp leppene hvis partnerne er spent, ingen vil få god følelse. Ikke vær redd for å bevege seg, skifte stilling, klemmer og berøre hverandre mens kyssing, kan du kjøre hånd i håret og ta på folk. Ikke vær redd for å si noe hvis du tsiluyetesya, betyr ikke dette at du bør alltid holde stille, si noe fint partner. Noen liker å kysse med øynene lukket, noen åpne, men lukket øynene du vil føle deg mer hyggelige opplevelser. Etter det første kysset du forstår om du vil fortsette eller i dag var det nok.
Det er tre hovedtyper av kisses - kjærtegnet, spennende og lidenskapelig. Kjærtegnet - en mild og stille kysse lepper Partnere berører hverandre, bruker litt leppe språk. Eksiterbare - et dypt kyss, det blir Partners posasыvayut hverandres tale, vri dem. Lidenskapelig - dypeste og oppriktige kysser som involverer hender.

Hvordan lære å kysse for første gang, lidenskapelig, med tungen

Hvordan lære å kysse. Hvordan KissÅ lære å kysse. Teknologi kyss
Etter å mestre de delikate kysser kan flytte til dypere kyssing med tungen. Disse kysser er mye mer spennende, mye mer levende opplevelser, men også krever et minstemål av teknologi. Med et kyss med språk partnere bringe hverandre nytelse, som berører alle de mest følsomme punktene i kroppen. Mest populær - er kyssing lidenskapelig og French Kiss. Disse kysser bidra til en bedre kunnskap om samarbeidspartnere til hverandre. Kyssing lidenskapelig forelsket trenge hverandre, slå sammen. Imidlertid må en første kyss være mild, lett, grunne, siden språk trenge inn i munningen av partner umiddelbart, minst, stygge og frekke.
Vanligvis kysse med tungen - fortsette normal kyss. I en form av lidenskap kan være vanskelig å stoppe. Gradvis, forsiktig, presser språk i partnerens munn, lepper først, deretter videre til språket. Hvis responsen ikke er fulgt - enda bedre slutte å kysse med tungen og tilbake til det normale. Å kysse med tungen som du både se en reaksjon partner som beveger seg og teknikker som ham eller henne mest. Unngå brå bevegelser også, men noen ganger kan det legge til spenningen i et kyss.

Teknologi kyss, hvordan å lære fransk kyss

Her er en kort beskrivelse av teknologien i den franske kyss. Kommer inn i munnen lett først, deretter mer innstendig rørende tale, stryke den fra topp til bunn tuppen av tungen glir langs tannkjøttet, tennene. Noen ganger selv den mest diskret touch kan bringe stor glede, fordi det - veldig sensuell kropp. French Kiss innebærer å endre hastigheten og intensiteten av kyss, endringsleder, bitende, fange hans lepper. Men det viktigste - detfølelseDu føler deg i dette øyeblikk. Hvert kyss er grå hvis det ikke blir fulgt opp følelser. Oppriktighet og begjær - er nødvendige komponenter av en vakker kyss. Hendene under den franske kyss bør ikke henge for tomgang. Partner klapp på ryggen, nakken grip, dra over håret, generelt, gjøre hva du vil. Alle disse bevegelsene bare forverre hyggelig, spennende følelse av et kyss.
Feil kysse

Det er visse forbudene i kyssing lidenskapelig. For eksempel, ikke får altfor dypt thrust språk, så å si, til mandlene. Det er ikke veldig hyggelig å den andre halvparten, men hindrer også puste. Fikk ikke for hardt kalas i partner. Alt - men disse kvalitetene er iboende gutta somJenter mer som lette kyss. Derfor må vi huske at kysse lidenskapelig besatt av er ikke verdt det, trenger du variasjon.
Den største feilen ved kyssing er egoisme. Ofte gutt glemmer jente følelse, å tro at hvis han liker et rasende tempo, han elsket det, og vil like. Dette er ikke alltid tilfelle, altfor hektisk kontrast kan skremme din partner. Veldig ubehagelig er også rikelig spytt under kyssing. Prøv å inneholde spytt liksom bedre svelge det selv enn å la en partner eller partnerens munn.
Gi en partner muligheten til å sette tempoet for et kyss, og hun viser deg hvordan hun liker å kysse. I fremtiden vil du være i stand til å finne et kompromiss. Også, trenger ikke mye bitt, ikke alle liker spenningen.
Hvordan å vite hvis du lære å kysse? Selvfølgelig, du vet selv det ikke, se reaksjonen av partneren din, for hvor lenge og hvor ofte han eller hun ønsker å kysse deg. Og umiddelbart klart om de sier til deg om din erfaring direkte.
Typer kyss er forskjellige typer kyss

Hvordan lære å kysse. Hvordan KissHvordan lære å kysse. Lære å kysse, lære om eksisterende typer kysse
Famous indisk "Kama Sutra deler kysser inn i følgende typer: nymta, samayana, avahakumbana og Yudha Nymta - en enkel kyss, blir de delt inn i 11 andre underarter - kyske, sjenert, glatte, myke, barn, lidenskapelig, spennende, vinner. brenning, kjempe og slåss tann munn Alle disse foreslå påtrengende kyss, ømme kyss Samayanta -.. mye mer intimt slags kysser har 5 typer - mølle, kongelig, raspalyayuschyy, gjerrig og raffinert Avahakumbana -.. et kyss bruker fingrene kalles - petal, petals fallende, glede knopp og samle nektar Yudha -. kyssing, involverer bekjempe den partnere som å kjempe for lederskap, tenkt å ta det første leppe og tunge i munnen hennes presse partner..
I dagens verden ikke vanligvis bruke følgende klassifiserings kysser. For eksempel er det følgende Kissing:
- Vacuum, har han også kalt kysse lidenskapelig - du vsasыvaete en leppe av hans partner som om vpyvaetes i hans sjel. Kyssing bør ikke ta for lang tid, så slitne lepper. Det kan ikke avslutte brått.
- Butterfly - dette er ikke et kyss, kjærtegn ganske enkel. Er at du piskeslag forsiktig kjærtegn huden partner, forårsaker en behagelig følelse av kiling.
- En annen type kysse den kjærtegner halsen eller ørene. Øreflipp, kan du forsiktig suge og forsiktig bite. En hals er generelt svært følsom organ og noen finesser forårsake skjelving.
- Kiss eskimoer. Sin særegenhet er at partnerne ikke er relatert til hverandre lepper, bare gni neser. Selvfølgelig, det kan ikke erstatte en full kyss, men også en interessant øvelse.
- Er på grunn av fransk kyss. Dette sjel kyss, han er ikke rart favoritt i store deler av verdens befolkning.
- Ett kyss lepper - veldig romantisk utsikt kyss, gir én partner leppe og begynner å suge, tegne og dytte bort.
- Spider Kiss - opprinnelige form, for å lage en edderkopp kysset du trenger til hodet partnere ble rotert 180 grader, noe som betyr at du kysser den øvre leppe og senk din partner.
- I tillegg til disse typene der er vennlige kyss, familie, lys, følsom, zayhrыvayuschye og andre arter. Splitte dem i noen bestemt regel er umulig.
Svar på spørsmålet"Hvordan lære å kysse bedre" enkel - praktisert. Selvfølgelig, du trenger å vite teorien, men teori uten apparater ingenting. Bare vanlig trening vil hjelpe deg å øke ditt nivå. Eksperiment finne på noe nytt og føle. Kiss elsker alt. I tillegg kan kysser svært gunstig for helsen din bedre helse, ungdom fortsetter å forbedre humøret og selv bidra til å miste vekt. Nyt dine kyss!

Hvordan å lære fransk kyss videoTeknologi kyss videoHvordan lære å kysse en annen video

Яндекс.Метрика