Hvordan lære å kysse uten en partner?
 Evne til å kysse virkelig spiller en stor rolle. Spørsmålet om "hvordan å lære å kysse uten en partner? "Bekymringer mange. Diskutere dette problemet selv med nære venner villig ikke alle, av din kjære gjorde snakk om det ofte ubehagelig. Dette virkelig gi en hyggelig og minneverdig kyss lignende. Spesielt akutt problem ser ut til unge menn og jenter. Noen ganger, potsiluvavshys første gang, de føler en sterk skuffelse, de frastøte ubehag og forlegenhet hindrer tune inn til prosessen. Men selv eldre menn og kvinner også noen ganger tviler på sine evner til å innse at mye glede av å kysse de ikke.
Vi kan anta at ikke liker deres kyss og partnere et resultat, noen enda begynner å mistenke deres favoritt forræderi eller hykleri, for eksempel når en kvinne viser at kysser bringe hennes glede og hennes ektemann fortsetter å tro at det er rett og slett disingenuous. Et annet argument i favør av undervisning riktige kysser kan bli en psykologisk faktor. Noen ganger folk føler ubehag, redd for å bringe saken til å kysse på grunn av usikkerhet. Og på grunn av denne pausen kan praktisk talt skapt et par! Selvfølgelig, den enkleste måten å lære å kysse uten en partner, på forhånd, for å ta hensyn til alle de viktige nyanser og særegenheter. Selvfølgelig, og vil trenge trening. Kommer til deg, ingenting forhindret i den mest romantiske øyeblikk, men jeg elsker din "halv" følte sann lykke, etter å ha presentert for dere kysser.
 Lære å kysse. Din mentale holdning
Start med din mentale holdning til prosessen. Tror det kan hindre deg i å kysse hva du er redd for at du er forvirret øyeblikk. Prøv å forstå gjennom at ingen hindringer oppsto.
 1.  Har du noen gang kysset. Mange unge menn og kvinner som ble intervjuet på ulike problemstillinger knyttet til kyss, sa de fryktet sitt første kyss. Føle forlegenhet før det første kysset - fine. Bare ønsker ikke å forårsake fobier. Alt skjer for første gang noensinne. Du trenger ikke å skremme din manglende evne, som du vurdere de viktigste viktige poeng og få de ferdighetene som trengs for et kyss. Tenk på hva andre grunner kan føre til at du frykter første kyss.
   Utilstrekkelig nivå av tillit. Hvis du skremme første kyss, fordi du ikke stoler på partneren din, bedre ennå ganske utsette arrangementet. Forstå sine følelser, fortsette å kommunisere med den personen å holde en liten avstand. Rush ting, å akseptere uønskede kysser bare ut av nysgjerrighet - en dårlig idé. Som ofte blir skapt av unionen mislyktes, dessuten er det farlig.
   Frykt for bakterier. Merkelig nok, men noen unge mennesker føler avsky, tenker om kyssing. Noen mennesker er redde for entreprenørselskap, og noen ganger også snakker om en mulig overføring av AIDS gjennom kyssing. Selvfølgelig immunsviktvirus frykt i dette tilfellet er ikke: infeksjonen er bare mulig hvis begge parter er åpne sår i leppene, i munnen. I utgangspunktet, så du får gjennom håndtrykk. En rekke andre sykdommer som overføres gjennom spytt egentlig. Bare setter pris på dine følelser til partneren din. Hvis du har i tankene det er bekymringer om trusler når du tenker på kyss, kanskje i forholdet nesten ingen fremtid.
   Du har en dårlig opplevelse kyssing. Du har allerede kysset, men opplevelsen ikke bringe deg glede. Hvis du selv er ansvarlig for feilen, er det nødvendig å vurdere de viktige punkter å huske anbefalinger. Kvitte seg med sjakler for at du føler deg ikke huske tidligere feil hele tiden, handle annerledes, starte fra begynnelsen.
   Du liker ikke å kysse partneren din. Ja, dessverre, kan det være slik at dere begge klarer å demonstrere ferdigheter, Kissing. Hvis du ikke liker å kysse en favoritt, fortsett til trening akkurat nå. Flau for å diskutere dette spørsmålet åpent? Deretter viser all sin egen eksempel! Det er nok til å være i stand til å kysse en god partner å ha alt perfekt utformet. Du vil ikke merke hvordan både vil finne deg selv på nåde av hyggelige kysser, glemme alle teknikkene og begynne å handle på det ubevisste plan. Det viktigste - å bli kjent med grunnleggende informasjon og frykt stoppe kyssing.
   Hvordan lære å kysse uten en partner? Flere nyanser
  Forestill prosessen når du kysser. Tune følelsesmessig og psykisk suksess. Hvis du elsker en mann som virkelig ønsker å komme nær ham, sikker på dine følelser og tillit partner, du sikkert vil lykkes. Kan bli forvirret, men i moderate mengder.
  1.  Innstudere og fantasere. Spill din kysse scene mentalt. Forestill bildet "bla" historien som en film. Vent til denne scenen stoppe føre til at du frykter, forlegenhet, vil begrense din vilje og følelser.
    First Kiss - skånsom. Du forbereder et første kyss? Uavhengig av kjønn, trenger du ikke bare prøve å imponere partneren og demonstrere hele settet med kjente typer kyss, simulere lang erfaring og kompetanse på dette området. Ikke spille, husk at du kan selv skremme din favoritt, gjøre feil inntrykk. Den første kyss bør være mild, lys, litt sjenert. Det er viktig å snakke om følelser, ikke viser glødende lidenskap.
    Med uerfarne partner. Hvis du allerede har litt erfaring og partneren din har aldri kysset, ikke sette press på ham hans "autoritet". Og jenta og fyren smutyatsya føles vanskelig og skamfull hvis føles taktløs, uhøflig. Punkt partner nøye og ikke jag hendelser til alle utviklet harmonisk. Så du ass det komplekse og ikke fremmedgjøre ham fra meg, men bare gradvis passere sine ferdigheter. Vel forberede seg til å kysse på forhånd, starter med de mest enkle og milde.
    Puste. Det antas at for vellykket praksis puste kysser nødvendig. Generelt akseptert "simulator" var vanlige ballonger. De bør regelmessig blåse, og dermed utvikle ikke bare lys, men også koordinering. Gjøre dette, må du ikke holde på ballen med hendene. Fiks det i munnen tenner og lepper bare, og blås. Du vil lære å kontrollere bevegelsene skal utvikle nødvendige muskler natrenuyete lungene. Du vil ikke ha problemer med å puste kraftig snappet mens kyssing - avbryte moroa ikke må.
    Tørr eller våt? Å lære å kysse uten en partner, er å demontere og har to hovedtyper av kyss. Noen mener at våte kyss, ledsaget av et stort utslipp av spytt - en svært ubehagelige ting. Selv om du føler så stor kyss, kan de ikke liker din kjæreste. Så begynn med våte kyss ikke bør være. Den beste kyss lett og forsiktig uten spytt. Ikke gjør det på tom mage, drikke vann. Gå til "våt" kyss skal være naturlig, basert på gjensidig lidenskap, så vil det forstyrre noen.
    Universelle tomater. En perfekt "trener" for praktiske klasser var tomater. De kjente bær er nyttig for trening, for å hjelpe deg å lære å kysse uten en partner. Engasjere seg med tomater, praktisere ulike typer kyss.
   Lett kyss. Det er lett å skli på berry lepper. De kan zmykaty, deretter låse opp, litt åpne munnen. Huden er tynn, det skal ikke være vondt - fordi du øver mild, kjærlig kyss.
   Tegning kyss. Første prohrыzyte lite hull i tomatsaus. Deretter, simulere et kyss trekker sakte en juice og papirmasse.
   En lidenskapelig kyss. Her trenger du en ganske stor bær størrelse. Når et lidenskapelig kyss munn åpner bredere, som om han "tar" over ansiktet og leppene partner. I ditt tilfelle dette tomat. Du stille inn følelsesmessig viktig for denne typen kyss som han ikke er forvirret deg.
    Presisjon bevegelser. Å lære å kysse uten en partner, betaler oppmerksomhet til presisjon bevegelser. Utvikle koordinasjon, tenk hvordan du kysser. Du må flytte klart ikke å fjerne seg fra den rette atmosfæren for et kyss, ikke fanger lepper partner "savnet".
   Lær kyss kvitt frykt, forlegenhet. Ikke bli lenket mangel på erfaring - er dette også en spesiell sjarm. Husk anbefalinger tog, tune inn emosjonelle kyss. Da vil du lykkes.  
Hvordan kontrollere sinne?
 Følelser - en essensiell komponent atferd og natur generelt. Uten dem, ville ingen av oss kunne fortelle andre om dine følelser, ikke oppleve hele spekteret av opplevelser. En annen ting er at vi ikke alltid føler bare positive følelser. Og, i hyggelig og forståelig glede, glede, glede, noen ganger manifestert sinne, irritabilitet og en plage. Generelt, nerve irritasjon i seg selv er ikke noe spesielt - selv stille mann, nei, nei, og koke. Men når hnivlyvist blir tydelig, og enda mer - et avgjørende trekk, det skaper problemer først nære og deretter svært koleriske. Derfor bør folk som er utsatt for nervøsitet, så snart som mulig lære å kontrollere sitt sinne. Hvis disse ferdighetene ikke blir innpodet i deg som et barn - fortvil ikke, det er ikke for sent å gjøre i voksen alder. Så prosessen vil bli informert dempe irritabilitet og sannsynligvis lykkes. 
 Hvorfor vi dratuyemosya? Årsaker og natur sinne
 Sinne og irritasjon - er ifølge psykologer og nevrologer, helt naturlig reaksjon på psykisk stress. Det kan føre til en rekke faktorer, interne og eksterne, men svaret er alltid nervesystemet aggresjon i en eller annen form. Så lenge disse svarene tilstrekkelige til situasjonen, er det ansett som normalt. Dessuten - dette er iboende i vår natur som en forsvarsmekanisme. Våre forfedre hadde ikke tid til å analysere din følelsesmessige tilstand eller å takle sinne når de blir møtt med et rovdyr eller annen fare. Som moderne dyr, kan gamle folk velge mellom to alternativer: kjempe eller flykte. Og hvis flukt er umulig, blir aggresjon så nødvendig spak som ga mot og undertrykt frykt. Siden da, på biokjemisk nivå, lite har endret. I våre organer, som tusenvis av år siden, i ekstreme situasjoner adrenalin ut i blodet, puls og pust blitt hyppigere hjerterytme og pust, spente muskler og blod tilstrømning til huden. 
 Men i dagens verden har vi ikke støter noen mammuter eller sabel-toothed tiger. Men de bråkete naboer, klønete offentlig transport av passasjerer og kolleger nesoobrazitelnyh se overalt. De er i stand til å buste selv den mest balanserte person. Men hvis du er provoserende, så du trenger ikke engang å gjøre noen innsats. Det ville synes at situasjonen er ikke verdt det å bekymre deg mye. Men kroppen har lansert en respons på en stimulus, og du heter "avlet": raskrasnelos person, tenkte roper ut i hodet mitt i høy hastighet, nevene knyttet til bleking bein av fingrene. Enig i at dette mønsteret er sett av minst merkelig, fordi ingenting truer din sikkerhet, slik at det kostet så sterk sinne. Men hun irritasjon, spesielt utviklet seg til en vane, er nervøs med betydelig fare for aller første Angry. Sin celle, hvis ikke - rystet, nervesystemet kan ikke skilles fra andre systemer. Så, er dens tilstand direkte eller indirekte påvirker ikke bare den nåværende helsetilstand, men helsen på lang sikt. Ikke rart østlige visdom sier: "sint på andre - det er som å drikke gift og håpe at han forgiftet sine fiender". 
 Risikoen for skader og dårlig humør
 Et annet ordtak sier at "alle sykdommer i nerver". Sannheten, som alltid, et sted, sikkert ikke alle det er sykdom i nervesystemet, men at høy angularity provosere dårlig helse - et vitenskapelig bevist faktum. For eksempel, gjør en mann ofte kritiske bemerkninger, ikke for ingenting som heter galle. Temper virkelig påvirke tilstanden til leveren og galleblæren, stimulerer deres aktivitet, dvs. utgivelsen av galle. Det overskytende av etsende stoffer gradvis akkumuleres og danne steiner - her er en fysisk utførelse av "bitter" tanker. Det kardiovaskulære systemet er også mottakelige erfaringer som akselererer blodsirkulasjonen som oppstår under jitters, hever trykket. Skarpe svinger hans katastrofale for fartøy. Sine vegger opplever stress, utslitt og utartet til en forferdelig øyeblikk rett og slett ikke tåler belastningen. Pasienter med cerebral aneurisme er forbudt nervøs fordi alle sterke følelser kan være den siste i sitt liv. I tillegg hjelper sinne leddgikt, svekker immunsystemet, bremser regenerering bringer alderdom og bare ødelegger stemningen i alle uten unntak. 
Hvordan kontrollere sinne?
 Vold er alltid en passende vold, så ikke bli overrasket hvis svaret på ditt raseri møte en dårlig holdning og mangel på forståelse av andre, selv familie og vennlige mennesker generelt. Samtidig, stadig undertrykke negative følelser - ikke mindre skadelig enn åpne sine show. Covert irritasjon akkumulerer som tretthet stress, og sammen danner de en virkelig ødeleggende cocktail erfaringer. Bor uuttalte sinne bygger seg opp inne, forgiftning kroppens egen gift. " Over tid er uuttalte følelser forvandlet i patologi av ulike organer og deres systemer. Så hva hvis du ikke beherske sinne, vil heller ikke gi like uønsket. Svaret er innlysende: å lære å kontrollere sitt sinne, å overholde rimelig emosjonell balanse (og det er ikke en selvmotsigelse, men bare den rette nøkkelen til psykisk helse).
 Effektive måter å styre nervestimulering
 Svært ofte folk undervurderer farene ved bitterhet karakter. Si noe sånt som: "Vel, tenk på nervene rozpustuvalysya! Som ikke skje. " Noen ganger, ja, alle som ikke er helt "otmorozhen" og reagerer på det som skjer rundt. Men la en ting når det skjer fra tid til annen, og ganske annen - når en person fjerner seg fra bokstavelig talt enhver hendelse, person eller ting som ikke passer inn i hans visjon av den ideelle. Husk filmen "Troll kan temmes" med dyster, temperaments, men Adriano magi i tittelrollen. Dessverre, bare noen bombastiske filmfigurene forårsake et smil og sympati. I livet de har, de ser ikke så uskyldig.
 Det er lite sannsynlig at du vil permanent stemplet som spissmus eller sår, så det er tid til selv-utdanning og lære å kontrollere sitt sinne. For å gjøre det mer komplisert enn velger å jobbe på deres natur. Likevel, bevisste valg - dette er første skritt på veien fra grusomhet mot en mykere oppfatning av livet. Hvis du gjorde det, så i alle fall ikke stoppe og gå videre til følgende ledetekster psykologer:
 1.  Realisere ditt sinne. Vennligst godta som faktisk hva du virkelig føler tilbøyelig til irritasjon og deretter tillate deg selv til det. Dette tilsvarer popuschennyu - tvert imot, erkjenner sine egne feil, vi automatisk få rustningskontroll. Og vice versa - så lenge du tankene din egen vin, som om den ikke eksisterer i tankene dine, og justere noe uvirkelig nesten umulig. Neste, like viktig stadium av bevissthet er å se hva situasjonen og menneskene du zlyat og hvorfor. Da kan du unngå disse spesielle omstendigheter og avtaler for å styrke sin hnivlyvist ikke, eller vice versa - for å bruke dem som en trener til å gjøre dosering "vaksine" for utvikling av stabilitet og ro.
  Hvordan kontrollere sinne?

   Slipp parene. For eksempel gå til et øde sted og høyt roping hva de ønsket å si din motspiller i ansiktet. En annen god måte - slå en boksesekk eller pute vidmetelyly stor. Det vil gi ut dine negative følelser, men vil ikke føre til noen skade. Kanskje disse metodene kan virke litt barnslig - men ikke hastverk med å bli irritert! Bare tror at mange mennesker de hjelper, inkludert deg kan bli en ekstra måte ikke begrense, kontrollere sinne, dirigere ham ikke skyldig på sporet.
   Posmiytesya. Når vi snakker om spill - ikke glem at hver spøk har noen sannhet. I dette tilfellet er det at sans for humor - en kraftig anti-stressfaktor og en måte å beskytte omkringliggende negativitet. Det er dette bygget en av metodene for kampen med sinne. Når en person er foran deg, forårsaker din ekstreme misnøye, snarere enn å komme inn i et raseri, slår fantasi. Definitivt forestille seg at fiendens hode iført en bøtte lue morsomt eller bare strømmet vann fra en slange. Kanskje dette er latterlig, selv i fantasien. Mens hjernen trakk disse bildene, du distrahert og roet ned litt og ler styrket suksess fordi det er mye mer sunt følelser enn sinne.
   Sublymyruyte. Ergoterapi - overraskende effektiv metode for å håndtere sinne. Først, tretthet du bare ikke tvinge det på er å fusjonere. Sekund, vil arbeidet ikke være overdreven. Sublimert sinne kan være i fysisk aktivitet: gjøre rent, shoppe, eller vыhulyayte hund, som den samme kinopersonazha, stukket ved til peisen. En hyggelig og like nyttig måte å avlaste hode og kropp belastning - det er en sport. I løpet av treningen, produserer kroppen hormoner glede, irritasjon glemt. Rester av sinne tar sikte på en ny vekt eller kjører gjennom Repechage "til tider". Men ikke glem om sikkerhet og respektfull holdning til andre idrettsutøvere.
   Gå i kjærlighet. Nærheten til en kjær - en perfekt avkobling, ikke bare for kroppen, men for sjelen. Først du bare distrahert av irriterende faktorer utenfor verden, og milde kjærtegn dere alle tar bort fra livet av negativitet. På det fysiske nivået av intimitet normalisere blodtrykk, hjertemuskelen og trene luftveiene, optimalisere samspillet mellom organsystemer og styrke immunforsvaret, og dermed øke din evne til å tåle stress. Dessuten er dette den beste måten å gjenopprette harmoni og trivsel. Så du har all grunn til å gjøre «Make love, not war» sin slagord i å kontrollere sinne.
   Ta vare på helsen. Man er hva han spiser. Det er ikke overraskende at kosttilskudd restriksjoner, streng diett, ubalansert menyen dårlig påvirke vårt humør og gjøre nervøs over ingenting. For balanserte reaksjoner på verden rundt nervesystemet trenger protein, vitaminer og mineraler, og for hastigheten på responsen og klarhet i tankehjerneceller trenger glukose, altså karbohydrater. Hvis alt dette er ikke nok i kostholdet ditt - ikke bli overrasket egen irritabilitet, spenninger og tretthet. Tross alt, alle vet at sulten - så sint. Her er nøkkelen til å håndtere sinne, mer deilig, høy kvalitet og frisk mat. Det inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn korn, magre meieriprodukter, magert kjøtt og fisk. Spis regelmessige små måltider og drikke rikelig med rent vann. Dermed raffinert sukker, hvitt mel og eliminere brus bedre fordi de provosere angst og dårlig effekt på helsen.
   Uttrykte sine følelser. Lær å ignorere et første tegn på irritasjon. Ikke vent til de blir en reell sinne, feie bort alt i sin vei. I stedet, ta et dypt pust, stille telle til tre og spesifisere nøyaktig hva du er så vondt. Hvis du føler deg ute av stand til å beherske impuls oppsto, og konsekvensene kan være tragisk, kan du fortsatt gjøre det for å advare andre om nærmer blitsen av raseri. Læring er viktig for en annen grunn til at de fleste ofrene varmt temperament er ikke gjerningsmennene av saker og personer som tilfeldigvis fikk i din varme hånd. Det er dobbelt frustrerende fordi det vanligvis går til våre venner, de som stoler på oss og uforvarende aksepterer en utfordring til meg selv. Lær å kontrollere sinne, for å redde dem fra slike trusler.
   Sinne og irritabilitet - det absolutt laster. Deres funksjon er begrenset til positiv stimulering til suksess og seier, men til hvilken pris de er gitt, sår tvil om riktigheten av banen. I tillegg negative følelser tar mye energi som kunne vært brukt på mer behagelige og nyttige ting. Selvfølgelig, evnen til å kontrollere sine følelser og deres manifestasjon kommer ikke lett. Arbeid på deg selv tar tid og viljestyrke. Men resultatet er verdt det! Så lære å kontrollere sinne, steg for steg, gradvis beveger seg mot målet, og etter en stund vil du se at blitt mye roligere, snillere og mer tilstrekkelig svare på hendelser rundt. Lykke og fred i sinnet!  
Яндекс.Метрика