Hvordan lære å kysse med tungen? + Video og bilder

Ofte lære å kysse med tungen - Er den samme som Lær fransk kyss. Mange som aldri har kysset, liten erfaring og slik at de er ivrige etter å lære. Nedenfor kan du se noen videoer og lese et par tips som vil hjelpe deg i denne saken.
 Den viktigste regelen når kyss er et friskt pust. Hvis du pusten lukter, lukten er ikke hyggelig, partneren din er usannsynlig å sette pris på. Derfor prøver å være ganske bekymret for det. For å gjøre dette, anbefaler vi å rengjøre tennene to ganger om dagen, og det beste alternativet ville være etter hvert måltid. Og ikke glem å bruke tyggegummi og tanntråd.
Hvordan lære å kysse med tungen? + Video og bilder

Vel, hvis du er sikker på at du pusten lukter mynte eller annen behagelig lukt, gjerne flytte for å kysse. Men først er det nødvendig å finne et behagelig sted å sitte nærmere partneren din, og hvis din partner (spesielt jente) ofte ser på leppene dine, og du vil ha lagt merke til det, er det sannsynlig at han sårt ønsker å kysse, kanskje enda mer enn deg. Da det ble besluttet å kysse, kan du starte med "obnimashek", og deretter med en lett berøring til leppene.
 Ikke bare holde tungen, Partner det kan være frustrerende, og han vil tro at du er frekk og ønsker å gå til sex. Etter en stund, kan allerede gå å kysse med tungen. For å gjøre dette, skyv spissen mellom partnerens lepper og finne hans (hennes) tips. Så gjør ikke intensiv sirkelbevegelser eller bevegelser frem og tilbake. På dette punktet er det verdt å eksperimentere, bare stole på din egen fantasi. Alle regler ikke nødvendigvis følger, er det viktig - ikke rote tungen dypt inn i munnen min valgte fordi ikke alle liker dyp kyssing. Hvis han (hun) hun ønsker det, vil det skje av seg selv.
Hvordan lære å kysse med tungen? + Video og bilder

Kyssing kan vare fra noen sekunder til 30-40 minutter testet. Det hele avhenger av ønskene og utholdenhet begge. Ikke gjør noen brå bevegelser. Handlinger bør gjøres forsiktig og langsomt. Noen ganger kan det bite eller suge lepper eller tunge partner.
 I allmennpraksis viktigste. Erfaring napratsovuyetsya når du tsiluyetesya, så mer praktisert. Vel, som endte tips. Ikke glem at du trenger å gjøre med sjelen, forsiktig, spesielt når ferdig nådegaver improvisere, men ikke gjør trekk med stor kraft og hastighet, og du kan skremme utvalgte (valgt), selvfølgelig, hvis du ikke lidenskap.

 Video TutorialsÅ lære å kysse? (+ Bilder og video)

 Innhold:
 •  Kunsten kyssing

 •  Hvordan vet jeg at du vet hvordan å kysse?


 • Den meget stor feil kyss

 •  Hvordan bedre å lære å kysse?

 •  Video Tutorials

 • La oss snakke om "voksen" potseluyah.Kazhdыy person ønsker å vises før elskeren i best mulig lys for å vise deg verdien av mange, noen ganger også overraskelse. Tross alt, hvis Casanova prøver å finpusse ferdigheter som vi sier om oss vanlige dødelige som ønsker hengivenhet og ømhet eller de som fortsatt ikke har opplevd holovokruzhytelnosty og søt kyss?
  Å lære å kysse? (+ Bilder og video)
   Få betalt oppmerksomhet til at kysse et par ganger om dagen. Fra tidlig barndom til slutten av livene våre, vi kysser kjære, barn, deres foreldre og til og med dyr. Med et kyss, prøver vi å uttrykke min takknemlighet, ømhet, kjærlighet, lidenskap, kjærlighet og erklære en våpenhvile, uttrykkelig samtykke, generelt, alle slags følelser.
  Folk ønsker å lære hvordan å kysse, for å møte behovene til naturen. Disse kravene er også viktig, som kjærlighet, drikke, mat, konstant internettforbindelse
  Dette behovet er behovet for å røre noen forkjærlighet. Alle ønsker å konkludere med sine kjæres armer. Ønsket om kontakt med en annen person er på kommando av instinkt, kan det ikke forklares som kommer naturlig. Til tross for dette, kan kyssing teknikk læres og forbedres. Og det kan gjøre hver.
  Å lære å kysse? (+ Bilder og video)

  Hva trenger du for å første "voksen" perfekte kyss igjen et merke på deg og din utkårede?
 •  Bare ikke vær sjenert. Hvis dette er første gang du har, er det ingenting å si. Hva har du svette håndflater, skjelv knær og svimmel - bare tegn på din kjærlighet. Dette er ingenting i forhold til det faktum at fysisk og følelsesmessig tilfredsstillelse du får fra kyss.

 •  Hvis du kan, endre atmosfæren mer romantisk og intim. Dette vil hjelpe deg å dimme lys eller lys.

 •  Hold pusten din. Bedervet ånde er i stand til å bekjempe gutt eller jente ønske om å kysse. Hvis du har glemt eller ikke har tid til å pusse tennene, vil du hjelpe noen sprigs av persille, eple eller tyggegummi.

 •  Når begynte å kysse zamyrayte ikke i en posisjon. Forsiktig klapp ryggen partner, skulder, berører ørene, flytte hånden på håret.

 •  Ikke forbli taus. Hvis du begynner å kysse, det betyr ikke at du bør tie. Si noe fint og anbud hans elskerinne (lover).

 •  Være avslappet, ikke press. Hvis leppene er stramme, kan det bare skyve partner, eller han mener du ubehagelig.

 •  Ikke stopp på én type kyss. De fleste menn som "fransk" kyss ("våt"). Tro meg, milde posmoktuvannya og bite leppene kan gi enda mer spenning.

 • Å lære å kysse? (+ Bilder og video)

  Hvordan kan du forstå at hun er klar til å kysse? I de fleste tilfeller, brente hun med utålmodighet og ikke forstår hvorfor hun valgte kan ikke tør å kysse henne. Dette skjer oftest når en fyr ikke kan komme fra Ånden, setter han seg i rammen usynlig og skaper en ubehagelig situasjon. Når hun ser deg rett i øynene, og ikke snu utseende - hun prøver å gi deg forstå hva som er klar, og ikke utsette.
  Jenter som ikke alltid er riktig å tenke at de kan kysse henhold bestemme innholdet av en fyr som han fortjener, og det passer for dem. Men aldri være redd for å vise sine følelser og gå for det!
  Å lære å kysse? (+ Bilder og video)

  Det viktigste - det overvåke reaksjonen til partneren din. Dette er mer for gutter enn jenter. Da hun møtte fluer til en annen verden eller stille postohnuye - sett på en gang, og du kan forstå hva du gjør alt rett. Men da hun så ut som om hun sitter på et par - bør tenke på at du kan gjøre for å det ble fikk! For å oppnå det ønskede resultat kreves ved prøving og feiling. Hvis den første gangen du ikke var i stand til å vise hva du er i stand til, den andre gangen du bør ta hensyn til alle de feil og kysse som hun eksploderer med glede Jenter elsker å ligge og late, men når de begynner å kysse, så glem om sine evner og kan ikke skjule sine følelser.
  UchyЭto anbefales å ta hensyn til tegn som kan fortelle deg at det er nødvendig å lære å kysse. Her, for eksempel, hvis en jente prøver å lukke munnen, tildeler mening, distrahert - det er et klart tegn som sier at du gjør noe galt. Hvis umiddelbart etter kysset hun spør om den politiske situasjonen i landet eller noe annet, betyr det at du ikke har fått. Men ikke fortvil, inkluderer din fantasi og gå - øve, øve og øve igjen.
  Å lære å kysse? (+ Bilder og video)

   Du glemmer om partneren din. Du tsiluyetesya for deg selv, få stor glede å tenke på hva du liker, så partneren din også. Men UchyЭto minner om at jentene har sine følelser, forventninger, preferanser, og hvis du ignorerer dem, vil de gjøre veldig galt.
  Hvis du tror at vidt åpen munn - En sexy og attraktiv, så du er galt igjen. Kurs og klemme leppene som partisan, ikke verdt det. Affiliate nødvendigvis fortelle deg hvordan hun liker mer. Alltid gjengjeldt, og hun vil ta kontakt med deg.
  Å lære å kysse? (+ Bilder og video)

   Viktigst - opplæring og praksis. Alle kommer med erfaring. Dine drømmer kan noen ganger gjøre dette, at du ikke engang klar over at alt som skjer er ikke virkeligheten, men bare fantasi.
  Så, slappe av, se for hans ideal. Forestill nærmer det går hånd i hans (hennes) hår, begynner du å kysse. Det er viktig å legge så mye følelse og følelser.
  Og, til slutt, UchyЭto podelatsya med deg ett viktig poeng! Det er ikke nok å lære å kysse på leppene. I det svake kjønn er mye erogene punkter. Takket være forskere, sosiologer, vet vi at 97% av jentene umiddelbart begeistret av å kysse nakken. Bare noe og bør fast omfavne sin elskede bak avvise håret hennes og kysser lidenskapelig. Når hun føler den varme pusten på sine menns halsen, kyssing og biting lys - det vil være klar til å oppløse i armene dine!
  Kiss - når den er koblet sjel i kjærlighet. Ikke vær redd for å eksperimentere. Jeg kysse hennes elsker (lover) som ditt hjerte tilsier. Du alltid vil bli lagret i minnet på minnene om disse kyss.

   Video Tutorials


   Først, som ikke verdt kyssing. Videoer engelsk, men selvfølgelig uten ord!

   Demonstrasjon vanlige milde kyss og lidenskapelig kyssing lidenskapelig:
  Яндекс.Метрика