Hvordan å lære raskt friste?

Å elske livet var mangfoldig og bringe positive følelser, trenger en kvinne å lære noen triks.
For eksempel bør hver kvinne kunne være så forførende at menn ikke kunne stå foran henne. I dag vil vi dele hemmelighetene om hvordan du raskt og enkelt forføre en mann.

 Frister berøring


I motsetning til oppfatninger snerpete ikke bare i stand til å ta på hendene alltid tiltrekke mannlig oppmerksomhet til deg. Perfect Touch brystene når du bøye seg for hans skulder, og som, passerer det påvirker henne.
Rørende hender kan også hjelpe, men for hver berøring du trenger for å velge riktig tid og sted for menneskekroppen, slik at studien erogene soner mann skal være en av dine hjelpe trumfer.
Den mest diskret touch, som er i stand til å gjøre menns hjerte slå oftere berører hånden. Nesten det samme handling for å berøre ryggen mellom skulderbladene som kule å klappe ham på ryggen milde bevegelse.
I hver mann sover en liten gutt som ønsker å ha rost ham som stryker håret på de senere stadier av et romantisk forhold vil ikke la noen likegyldig mann.
Ikke stryke ryggen, bare ta hånden til kronen og slag, og deretter bringe dem ned hånden på nakken hud og gå rundt neglene.
En av de mest følsomme steder menn har bryster på fritid sveipe fingeren over det nøye ser inn i øynene hans.
Klart universell erogen sone er leppene. Lett risting imaginære smuler i en kafé kan utvikle lidenskapelig kyss.
Hvis du har sterke, etablerte relasjoner, ta hensyn til baken. De må behandles pohrubee, klype eller klemme fingrene.
Husk at hver person er unik og krever individuell taktikk av forførelse.

 Friste kyss


Hvordan å lære raskt friste?

Det er verdt å huske at et kyss er ikke bare et snev av lepper, hver gang det er nødvendig kjærtegne hele kroppen helt.
Den mest sensitive berørings bør starte fra baksiden, stryke og holde neglene i huden ned, baken. Dimples på baksetet spesielt følsom mann.
Og kysser bør kontrast, varierende fra milde til lidenskapelig og vice versa. Sam munnen mann har erogene soner, en av dem på himmelen, ofte prøve å ta tungen.
Et annet triks - prøv mens kyssing en liten forsinkelse Partner underleppen, biting og suger det. Bare uten aggresjon. Hvis folk utføre med deg den samme effekten vil være sterkere.
Husk hengivenhet skal ligne bølger, og deretter bli lidenskapelig, nedkjøling og deretter avta og bli omsorgsfull og snill. Unngå monotoni.

 Frister samtale


Hvordan å lære raskt friste?

Hvis du gir en mann vet du er opphisset, vil det være som et signal om vilje og styrke av hans lidenskap. Uansett hva du sier, var det viktig å åpent og nært, fordi du stoler på partneren din.
Sjekk noen ting om ditt private liv. Lær hvordan du kan åpenlyst uttrykke sine synspunkter.
Husk smaker hvert menneske er forskjellig, men du kan aldri gå galt, kommenterer sine handlinger eller følelser. Og akkurat hvordan føler du etter sex som du liker, og det gjorde inntrykk på deg.
Løsningen for par som lengter sammen kan være en natt av minner. Begynne å dele este minner fra netter tilbrakte sammen, og tro meg, ingen kan motstå.
Det bør komme opp med sine stopp-ord og tegn som gjør det mulig å endre emnet, når plutselig noen bryter med personvernet uten hirse.

 Frister med webcam


Hvordan å lære raskt friste?

Unge mennesker på internett kan kommunisere på ulike måter. Som ved korrespondanse og av webkamera, som er kjent, kan være den mest geniale verktøyet i forførelsen som hun styrer hva det kan og ønsker å vise sin mann og hva som ikke er.
Jenta bør prøve å lage den mest attraktive bilde. For dette er det nødvendig å vurdere noen punkter.
Det er viktig at folk forestilt usett deler på grunn av halsen skal være forlatt, mens pryder halsen eller en tynn kjetting halsbånd som vil legge til bildet av attraktivitet.
Webcam flere uriktige rapporter farge, kan en person virke grå, så farten bør gå eyeliner og skygge, samt leppe blyant.
Så, med utseendet funnet ut måter å bevege forførelse.
Ser jente å være dristig og sexy på samme tid, men mannen i øyet ser er ikke nødvendig, vil det være tilstrekkelig til å møte og til se, holder en utspekulert smil på leppene som et symbol på dine hemmelige lyster.
Bevegelsen skal være spontan, men grei. For eksempel kan du stryke stamme glass, setter det foran deg, se tunge eller lepper fingertuppene. Ideelt sett er dette gjort i løpet av kontakt med sin mann øyet.
Samtalen bør være ærlig til det ekstreme, med nok hint av intimitet og sex.
Veien til hjertet gjennom ørene snart setninger for brudd må være ekstremt besstыzhymy.

 Frister pals på Internett


Hvordan å lære raskt friste?

Denne metoden er nesten umulig å skille fra veien av forførelse av webkamera, bortsett fra at ingen utsikt og muligheter til å treffe utseende. Men hvis du sende bildene dine til mannen, han vil vite hvordan du ser ut
.
Når forførelsen på internett er ditt viktigste våpen av ordet. De bør være besstыzhymy og spennende å umulighet. Kan du snakke om drømmene dine, som du representerer og hva du mangler.
Mange jenter skammer seg over denne åpenbaringen, så du bør starte på avstand, med en lys snev av intimitet, mer og mer blir sterkere hans beskjedenhet.

 Frister mannen via telefon


Hvordan å lære raskt friste?

Noen ganger vil du føle ønskelig i en tid da ingen lover i nærheten. Heldigvis telefonen ble oppfunnet, men mange jenter med naturlige beskjedenhet og frykt uerfarenhet friste guttene på hodetelefoner. Du kan ikke røre, kan ikke imponere utseende. Vi vil hjelpe deg til å bli mestere i dette tilfellet.
Slik starter du nyte en tone i stemmen. Det er nødvendig at det var lav og sløv, med et snev av heshet.
Den leveres i en slik tone hver setning pause mann. Mange viktig å høre fjollete vittig, forførende uttrykk, hentydninger til en rask farvel.
Det er alt. Føl deg fri til å eksperimentere og finne opp måter å forføre menn.  
Hva ligger bak løgnene?
 Hvorfor folk lyver gjør? Hvorfor lyver? Hvorfor vi ikke nødvendigvis fortelle sannheten? Hver av oss har gjentatte ganger grunnet på disse spørsmålene. Tenk som om han kunne være en verden der folk vil si sannheten til hverandre? Like det eller ikke, og lyve til oss like nødvendig som sannheten, for hva, spør du? For å opprettholde indre balanse. Bare lyver ikke å forvirre fantasy med god og sjofel svik.
 Her ser vi på:

 Anatomy of lies
 Hvorfor gjør vi ligge nær mennesker?
 Den bitre sannheten
 Ligge i sengen: Fordeler og ulemper
 Hvordan å finne en balanse mellom en løgn, fantasi og tillit?
 depresjon og noen ganger vise til selvmord.
 mann i sex, og han i sin tur dette vet ingenting. Det er også juks. Men det nyttig?
Hva ligger bak løgnene?
 En annen sannhet er at når en mann noe ikke fungerer, spesielt under dannelsen av sex, i dette tilfellet, er det best å oppmuntre, bifaller, sier at han er den beste, etc. Siden i dette tilfellet du er dommer. Det er best å si, la det være et lite bedrag, men å si at det var bra, fordi denne mannen kan lide selvtillit, dens videre utvikling. Hvis hans cheer, så vil han evaluere seg selv bedre og til å behandle deg annerledes.
 Ofte hender det at folk spør sin kjære hvor mye hun hadde menn til ham. Hun på sin side forteller ingenting sigende ham sannheten. Hun forstår ikke at dette er noe verdiløs, fordi fortiden er forbi den. Men for menn denne fortid blir ikke bare nåtiden, men også i fremtiden. Så, ligge i dette tilfellet, er en må ha noe å skjule i denne saken.

 Hvordan å finne en balanse mellom en løgn, fantasi og tillit?
 Aldri ikke prøve å eksponere folk til å lyve, må du ringe ham tillit. Det er ikke nødvendig å trykke den på veggen, er det bedre å skape et miljø hvor han vil stole på deg, det er da han vil fortelle deg hva du trenger. Og husk, det er noen ting som bare ikke er verdt å fortelle. Ikke kreve dette fra sin partner, inkludert og ikke tillate deg selv å snakke alt gjennom.
 For kvinner trenger bare litt mystikk. En kvinne skal leve i min kreative verden, siden det er mye mer fantasi, og en kvinnes hjerne er annerledes i denne respekt fra menn, jo bedre. Ofte menn som å tråkke på disse fantasier og illusjoner, oppføre seg som en okse i en porselensbutikk. En typisk kvinner krever mennene av denne sannheten som vil bringe gode. Selv løgnen, den første tingen å stole på, og bare hvis din løgn er konvertert til råolje bedrag.
 Tegn på løgner:
 1.  Hyppige referanser til ordet "true", "false", som usnaschenы slike definisjoner som klar, ren, etc. - 50%.
   Merknad for noen handling for publikum - 30%.
   Pause i samtalen - 20%.
   Usikkerhet om høyttaleren i hans ord ofte gjentatte utsagn - 20%.
   Legg merke til at høyttaleren kan koble til og publikum - 30%. For eksempel: Vi er kjent, og du skal kjenne meg, etc.
   Rettferdiggjøre seg selv og self-- 40%. For eksempel, jeg er ærlig, jeg er oppriktig, snill, etc.
   Tilbakevendende og vedvarende krav tillit lytteren - 50%. For eksempel: du respekterer du meg? Tror du? Stole på?
   Generaliserings uttalelser - 60-70%. For eksempel: aldri - noensinne, hvor som helst - hvor som helst, gjør - noe hvem som helst - for all del, selvfølgelig, absolutt må, i alle tilfeller, og mer.
   Oppsummering kan vi si at det er et sted løgn i våre liv, bør det ikke bare slå inn noe sjofel. Liggende på god, som støtte er mye bedre enn den bitre sannhet. Det er ikke alltid nødvendig å gå dypere inn i fortiden av mannen, og prøve å finne noen sannhet, spør deg selv om du trenger det. Ville ikke skade deg senere på denne sannheten. Hver har sin fortid, nåtid og fremtid, og at personen ikke snakker noe sant, er ikke alltid dårlig. Hvis du ikke kan uten sannhet, uansett hva det er, så lære å tilgi og stole på sine kjære.  
Яндекс.Метрика