dagens verden, er en person stressende situasjoner hver dag, hvert minutt i en liten eller stor grad. Vi alle må jobbe og vennekrets, glad eller i å finne den. Det er tider når det er vanskelig å konsentrere seg eller arbeid skal miss eller kommunikasjon eller forholdet konflikt. Noen ganger selv akkurat i dag var en dårlig dag. På grunn av dette, er vår kropp i spenning og psykologisk vi er også anstrengt. Og ofte vi spørre oss selv: "Hvordan å slappe av? ". Og i denne artikkelen vil vi svare ved å bryte det på følgende elementer:

 Hvordan lære å slappe av psykologisk?

 Hvordan å slappe av uten alkohol?

 Hvordan kan du slappe av hjemme før du går til sengs?

 Hvordan lære å slappe av i løpet av svangerskapet?

 Hvordan å slappe av etter stress?


 Hvordan lære å slappe av psykologisk?
 Lær å slappe av mentalt - den første fasen av selvoppdagelse. Dessverre, i dag folk sjelden engasjert i noen form for slike. Vi får brukt til rytmen av hjemmet.
 Hvis du ofte føler deg anspent og permanent ute av stand til å slappe av, tid til å tenke på hva du skulle betale oppmerksomhet. Du er så revet med av deres livsrytmen og problemløsning eller husarbeid at du glemte det viktigste - seg selv. Du glemmer at du trenger å ta hensyn til deg selv. Først av alt, bør du være klar over at faller under påvirkning av stress som kroppen din er anspent, kan du føle deg deprimert. Alle har individuelle behov, og alle har sine egne metoder for avslapning. Det hele avhenger av din smak og hobbyer.
Hvordan lære å slappe av i ulike situasjoner?
 Å lære å slappe av mentalt, til å bestemme, hva ville du liker å gjøre. Noen kan engasjere elsker håndarbeid som noensinne ville skrive en bok, kan du ønsket å forholde seg til barn. Det kan bli enda idrett. Spør deg selv: "Hva er det jeg mangler for å slappe av? "Se på deg selv, og du må svare for det. Se på timeplanen, velg en dag og tid, minst en eller to timer om dagen for deg selv.
 Metoder for meditasjon og litt yoga praksis bidrar også til å lære å slappe av. De består av et sett av aktiviteter for et garantert utfall: avslapping og indre fred. Start med å gå til yoga eller avslapningstimer nyte et hjem.

 Hvordan å slappe av uten alkohol?
 Anses villedende mening å si at jeg slapp å bruke alkohol. Faktisk, i små mengder alkohol gir avslapning, men i praksis, faktisk, er alkohol avslappende, fordi etter en stressende situasjon, prøver en person for å slappe av alkohol, vanligvis etter det første glasset er nå for en andre og deretter - ekstrem rus, og Dette vil bare forverre stress og gi den motsatte reaksjon, blir personen irritabel og nervøs.
 Hva kan erstatte alkohol? Faktisk, stress - en skvett av adrenalin i blodet. Man begynner i en stressende situasjon, tenke raskere, og kroppen hans krever fysisk handling.
Hvordan lære å slappe av i ulike situasjoner?
 Ett alternativ for å løse problemet - gjøre sport. Hva slags - det er ditt valg. Det viktigste er at du kan kaste dine følelser. Eller hvis, etter stress du føler deg ned, vil gå gjennom byparken.

 Hvordan kan du slappe av hjemme før du går til sengs?
 Etter en hard dag, spesielt hvis han var svært aktiv. Det er saker som er bare veldig vanskelig å sove. Hodet rasende tanker som hindrer slappe av og krutyshsya på sengen som en snurrebass. Hva gjør jeg? Hvordan å slappe av selv? Det finnes flere alternativer:

 Tømme hodet for tanker som fører deg til press og å tenke på situasjonen. Bare tvinge deg selv til ikke å tenke på ditt problem, fordi i morgen vil hun bestemme med positive resultater. Trenger du å distrahere meg selv med noe, for eksempel, tenk på noe hyggelig for deg. Du kan bruke avslapping teknikker for meditasjon.

 Ta ansvar. Dette betyr ikke at du må stå opp og hoppe kroppen din enda mer overbelastning. Nei, bare gjøre noen øvelser for å slappe av i musklene, så lenge de var milde og ikke prynuzhdennыmy uten alvorlig stress.

 Du kan også få en massasje. Han vil slappe av alle muskler og gi kroppen din ro og indre fred. Ved massasje kan brukes aromatiske oljer for avslapning og ro.

 Ta et varmt bad, vil det bidra til å slappe muskler og du vil begynne å bøye å sove. Kroppen din er avslappet og du sovner fredelig.

Hvordan lære å slappe av i ulike situasjoner?

 Hvordan lære å slappe av i løpet av svangerskapet?
 Under svangerskapet kan også være stressende. Når mor er bekymret, ikke bare én, på grunn av stress, men selv på den tiden å tenke på barnet - hennes spenning økte to ganger.
 Hvis dine følelser av stress forårsaket av fremtidige generasjoner - gjerne fortelle oss din erfaring er en lege eller slektninger, venner som også har vært gravid og vet husker hvor bekymret også. De må fortelle deg og utvikle din erfaring. Husk alltid at du er ansvarlig for ditt barns fremtidige liv, og hva du går gjennom, opplever han med deg. Lær å slappe av. Velg en tid for avslapping. Selv om du ikke delta i noen klasser, og er stadig hjemme, kan du gjøre hjemme:

 Først av alt, må du finne et sted der du ikke vil bli forstyrret og hvor rolig.

 Slå beroligende musikk som du liker, er det ønskelig klassikere.

 Sitte komfortabelt, kan det være en favoritt stol eller liggende på sofaen. Lukk øynene og konsentrere seg om pusten din. Føler i kroppen din når du puster sprer energi og gir deg det varme og lykke.

 Fjern alle forstyrre meninger. Du kan bruke følgende teknikk: det skyer ditt sinn, skyene klar blå himmel. Du tankene stasjoner skyene clearing himmel.

 Pomriyte hvordan du blir fin når født barnet. Slipp løs fantasien, nyte følelsen av kjærlighet og lykke. Etter avslapning, fremfor alt, en kraftig økning nei.

 Åpne øynene, bevege armene, bena. Stram vekselvis alle deler av kroppen. Så nå er du klar til å stå opp. Dersom du på dette punktet du ser inni deg selv, vil du innse at det er varmt og rolig.

 Å studere markere en 10-15 minutter daglig.
Hvordan lære å slappe av i ulike situasjoner?

 Hvordan å slappe av etter stress?
 Hvis noe har skjedd i livet ditt, og kroppen din har opplevd stress av hva du skal gjøre i denne situasjonen? Når hodet flyr sunn fornuft når du selv ikke forstår hva som skjer rundt. Naturligvis, i den tiden av stress og et par minutter, timer etter en person tenker på hvordan han unngå stressende situasjoner eller hvordan å roe deg. Nervesystemet er anstrengt. I slike situasjoner, folk oppfører seg annerledes. Mest lukkede tillit, tror de og handle.
 Hva gjør jeg? Først - kvitte deg med tanker. Gjør noe. Gå tur rundt i byen, ta en kald dusj, gå til gym situasjonen fortelle en venn. Gjøre noe - ikke en zamykaytesya. Når du har gjort noe, ta et par timer og stressende situasjon vil ikke lenger synes så sjokkerende. Når hjernen din til å bli kvitt unødvendige tanker, vil det fungere og ser etter måter å løse problemer på.
Hvordan lære å slappe av i ulike situasjoner?
 Sitt eget liv generelt stress mulig. Og hvorfor? I små stressende situasjoner bedre, vi tror, ​​vi finne måter å komme ut av denne situasjonen. At stress å hjelpe folk. Her er hvordan du oppfatter stress er et annet spørsmål. Ikke prøv å flykte fra stressende situasjoner, fordi det er drevet stress. Du trenger bare å begynne å oppfatte verden ikke av svart og hvitt. Se på det fra den andre siden som en optimist. Vet alt som er gjort - gjort bedre.  
 Alle mennesker som har vært vellykket er at de deler visse aspekter av atferd. Dette er ikke egenskaper som bringer suksess deres suksess, men snarere en likhet av action og nesten det samme forholdet til tid, kalender, verdensrommet. Hvis du ønsker å lykkes, er forståelsen av disse trekkene svært viktig for deg. De er forårsaket av genetikk, slik at du kan lære alt dette og gjelder i våre liv.
11 konkrete aspekter av menneskelig atferd som har vært vellykket.


 1) Bestem de spesifikke målene

 Mål bør ikke være noe vag eller uklar. De må være klar og presis i form av skriftlige oppgaver med konkrete tidsfrister. Vellykkede mennesker alltid skrive sine mål (vanligvis i form av korte setninger) og holder dem i sitt synsfelt. Men folk er opptatt av å lykkes ikke er begrenset til at rekord oppgaver tidsramme for gjennomføring og sette på posten de mest fremtredende steder. Målrettede folk ser på, slik at i tillegg til daglige oppgaver utføres ble oppnådd og mål. De venter på manna fra himmelen, og gjøre alt selv. De er i stand til å motivere seg selv, og utføre oppgaver som de er mer fjernet fra listen.
 2) ta tid forsiktig
 Vellykkede mennesker verdsetter ikke bare din tid, men også den tiden av andre. Hvert minutt er under deres kontroll, og de tilsvarer oppmerksomhet til både hans arbeid og fritid. De pleier ikke å kaste bort i nytteløse og kommunisere med folk som tar sin tid forgjeves. For eksempel, regner jeg ikke bare tid, men også i løpet av min søvn. For folk flest virker det rart, men vellykkede og disiplinerte folk forstår hva jeg sier. Denne teknikken bidrar til å rasjonelt bruke tid, det være seg arbeid, spille, sove eller utelatelser. Hvis du vil vite hvor mye tid som blir brukt på disse aktivitetene, er sjansen for ikke å gå glipp av et eneste sekund økes betraktelig.
 3) Alle rekord
 Du må skrive til det daglige plan selv den minste oppgave. Diffuse detaljer skremme folk. Tror ikke at en enkel liste over planlagte saker igjen på bordet hjemme - det er organisering og planlegging. Den eneste riktige måten å oppnå resultater og selvorganisering - en rekord alt, søvn og arbeid tid til måltider, klar maling som må gjøres først, deretter den andre, og til slutt - endelig.

 4) Bestem prioriteringer planlagte Affairs

 Mennesker som klarer å nå høyere mål, utføre planlagte saker i henhold til deres viktighet og nødvendighet. Dette betyr ikke at hver morgen må du først utføre den viktigste oppgaven for i dag. Dette betyr at du bør bestemme den relative betydningen av de oppgaver og, basert på dette, for å planlegge dagen. For eksempel, hvis du venter en viktig telefon fra en mann, har du sannsynligvis trenger for å organisere dagen din basert på omtrentlig tidspunkt for samtalen. Prioritering - ganske vanlige ting for folk rekkende resultater.
 5) fokusere på oppgaven
 Siden alle planlagte tilfeller allerede registrert, og deres grad av viktighet bestemmes mennesker, med sikte på å nå målene ingen tid tenker ikke allerede begynt eller fullført prosjekter. Disiplinert og vellykket mann ikke bare vet når, for eksempel, incase av planer for salg for inneværende måned, han vet også hvor mye det vil ta tid, og at det spesielt for å gjøre for å fullføre dette prosjektet i tide. Denne organiserte folk har råd til kurs, der du kan fokusere på spillet og helt frakoblet virksomheten bekymringer.
 6) Først casestudie, og deretter gjennomføre det
 Som en dykker som først så ut i vannet og bare da hopper og organisert person først nøye studere situasjonen - ikke bare for riktig valg av kurs, men også for å forstå om det er nødvendig å ta opp saken. Hvis et trinn ikke drive ham til å oppnå kortsiktige og langsiktige mål, uansett hvor attraktiv ideen er, vil det ikke ta på seg dette arbeidet.

 7) kontinuerlig på utkikk etter måter å selv

 Jeg tar personlig organisasjon system med stor suksess i over 30 år, men det betyr ikke at jeg gjør det vil ikke endre seg. Jeg er stadig læringssystemet mange av mine kolleger og trekke mye for ham. Jeg har også anmeldt tusenvis av elektroniske notatbøker, arrangører og andre elektroniske enheter, og mest egnet for mine behov var notisblokk og penn. Likevel, jeg aldri gi opp. Som alle mennesker, med sikte på å nå målene, er jeg stadig på jakt etter måter å forbedre det noe jeg jobber. Hvis jeg føler at jeg har funnet noe verdt, deretter umiddelbart begynne å analysere, noen ganger endre det litt og prøve å forestille seg hvordan det ville fungere. Hvis resultatet passer meg, la jeg meg selv. Hvis ikke - avvise og fortsette søket.
 8) Ta gjerne betro oppgaven
 Gjør alt kan ikke engang prøve og ikke verdt det. Ingen som bor på planeten vår kan gjøre alt, men hvis du prøver å gjøre alt, vil du ikke være i stand til å fullføre selv de sakene som har kommet ut bedre enn noen. Du bør heller lære å overvinne frykten for at noen vil gjøre for deg, eller for å begrense sine mål bare de som du kan gjøre selv. Organiserte mennesker er bedre enn andre mennesker innser at de er i stand til å gjøre alene, og mesteparten av sin tid brukt på disse sakene. En overgang til annet arbeid til ansatte som er i stand til å møte dem. Det er et ordtak: "Hvis du ønsker å se noe gjort det bra, gjør det selv", og tror det kan bare uorganiserte mennesker.
 9) Vit når du skal ende
 Når en person som vet hvordan man skal oppnå målene begynte å jobbe, lukker han døren og går videre uten å nøle. Dette betyr ikke at det alltid tar alt planlagt. Ganske ofte uforutsette omstendigheter kan oppstå, som selv de mest ansvarlige og organiserte folk synes det er vanskelig å takle, og de ikke kan oppnå alle målene som er identifisert for seg selv. Kan dette bety at etter jobb, vil de forbli i kontoret for et par timer? Bare et par timer hvis de vil flytte til sine mål uten å ofre andre viktige saker.
11 konkrete aspekter av menneskelig atferd som har vært vellykket.

 Snarere outsource de prosjekter som ikke er fullført på et annet tidspunkt. Denne tilnærmingen gjør organiserte folk til å komme hjem i tide og uten noen spenning til å ta på saker som er på disse punktene plan. Også disiplinerte folk alltid vet når du skal stoppe arbeidet med prosjektet. Noen ganger planer bare ikke fungerer, og det ville være bedre å forkaste dem. Organiserte folk er i stand til å gjøre for å bevege seg i riktig retning.
 10) Organiser plass.
 Folk som kommer til målet å tilbringe maksimal nytte ikke bare tid brukt på daglige oppgaver, men også den plassen der de bor og arbeider. De hadde ikke panikk når sluttdato passende slutt, fortsetter de å jobbe produktivt. Hvis plassen er organisert på riktig måte, da dette nettstedet er lettere å fokusere, og du kan ikke bekymre deg for å måtte legge inn verdipapirer eller tidligere uferdig prosjekt som fremdeles ligger på skrivebordet. Denne ordningen bør ikke være begrenset til kontoret. Når en person For ikke bare på skrivebordet, men hjemme, fortsatt betaler han oppmerksomhet til alle detaljer, kan du være sikker på at alt han fullfører sin jobb i tide.

 11) mindreverdig, om ønskelig

 I utgangspunktet, vellykkede og motiverte mennesker er realistiske. Man kan bare oppnå resultater i kjennskap til tiden og omskiftninger av verden. Vellykket og ambisiøs å møtes for å planlegge og utføre sine oppgaver. Når derimot dyppet i desperasjon, gjenoppbygd de basert på nye omstendigheter og gå videre.  
Яндекс.Метрика