Hvordan menn foretrekker?
 Fate elsker den modige (og kvinner også).
 "Hva er det funnet?
 At kvinner er tiltrukket av en mann? Hvem bedre kvinne, hensynsløs eller bra? Nyere studier kan overraske deg.
 Modige menn foretrekker god. I en fersk undersøkelse, med tittelen "Hvem vinner mot", var det et stort antall kvinner i alle aldre i ulike byer i Storbritannia. Som et resultat, de fleste kvinner foretrekker modige menn i fare. Dette valget utmerket seg i møte med kvinner for kort - og langsiktig samarbeid, og selv ikke til mannlige venner. Medfølelse var mye mindre viktig. Når motet kontras uselviskhet, så overraskende funnet at kvinner gir mye mer verdi mot enn godhet. Dette er til tross for sine forsikringer om det motsatte!
 Det hjelper mye! Dette kan forklares som "det var bra, men det er for godt til å være varm." Fenomenet som resulterer i overraskelse potensielle beilere og irriterende feminister. Ifølge en studie ser vinner mot, "kvinner vektlegger vennlighet, som en viktig del av forholdet, men foretrekker risikoappetitt. Høres mistenkelig politisk ukorrekt. Men dette er en god grunn.
 Hule mannen. Kommer tilbake til huleboer tider, ville kvinner velger de modige menn som kunne ta risikoen for å beskytte dem og deres etterkommere. Modig mann sannsynligvis ville ha vært mer vellykket jeger, har gitt den beste ly og mat.

 Egoisme er verdsatt? En uventet funn forskning er at egoisme, i hvert fall noen ganger, målt som den karakteristiske. Forskerne fant at menn som var god og reservert for kortvarig forhold, hadde en fordel fremfor egoistisk og ambisiøs. Medfølelse er mer viktig i langvarige forhold, men her kvinner fortsatt foretrekker mot godhet.
 Nivået av testosteron predikerer roman. Gifte kvinner er mer sannsynlig å ha en roman i fruktbar periode av menstruasjonssyklusen. Type mann hun velger denne tiden, har sannsynligvis et høyt nivå av testosteron. Studier har vist at "super mannlige" individer er mer attraktive for kvinner i fertil år, mens den "feminine personlighet" på andre tidspunkter i løpet av syklusen. Testosteron er forbundet med risikoatferd og høy libido. Denne oppførselen hos kvinner kan indikere forsøk på å gi gode gener til avkommet, for å styrke reproduksjonspotensial for sine barn.
 Profesjonell mot er bedre enn dårskap. Selvfølgelig, forsiktig folk er usannsynlig å leve lenge nok til å heve deres avkom. Dette kan forklare hvorfor et langsiktig forhold, kvinner foretrekker "profesjonelt modige menn." Det kan være brannmenn, redningsarbeidere, militære, lager handelsfolk, forretningsmenn og Toreadors. Innehavere av disse yrkene oppfyller alle krav om en person som kan være klarert og modig. Profesjonell mot streker selvdisiplin, pålitelighet, team følelsen av at maksimere muligheten for overlevelse og stabilitet.
 Modig utsatt for humor. Mange kvinner som menn som gjør dem til å le. Grunnen til dette (i tillegg til åpenbare underholdningsfaktor) kan være at systematisk bruk av humor identifisert med mot og risiko. Dette er fordi en person som bruker humor, viser at han kan være objektiv og derfor ikke lider for i ulike situasjoner. Vitser, spesielt foran en stor gruppe av folk ferdigheter gjenspeile risikoen som spøken ikke kunne lykkes.
 Så hvis du er en fyr inviterer en jente på en dato, skrekkfilmer og ri en berg og dalbane kan imponere henne hvis du holde rolig og ikke en manifestasjon av frykt (og fleiper i møte med motgang).  
Hvordan vinne en fyr

 Det faktum at flere kvinner enn menn fører til behovet for å tiltrekke gutter alene, og ikke vente til de er løst. Hvordan å behage og hvordan du kan vinne en fyr kjente psykologer. Denne kunnskapen er basert på psykologiske karakteristikker av mannen.
 Først er det viktig å forstå at jakt fyr. Dine korte, lange, korte samtaler bør bringe ham mer komfort enn deg. Dette inkluderer samtaleemner, hvis du ønsker å interesse, for å kommunisere "hans språk." Vel, hvis du er bekymret for det samme, om ikke fullt så vær tålmodig.

 Hvordan vinne en fyr
 Sekund, lytte til det nøye. Jeg sympatiserer, hvor situasjonen tilsier, le, som hørtes en spøk, og er enig med nesten alt som fyren sa.
 Tredje, hvis du planlegger å ha et langt forhold, det tsikavtesya hennes liv, hobbyer, stil på klær, etc. Dette vil bidra til å finne felles samtaleemner og føler som venter på.
 Fjerde, mate ham oftere hengi velsmakende. Ikke rart at tror at veien til hjertet er gjennom kroppen at gutta liker å fylle.
 For det femte, for å være ærlig med hverandre. Noen ganger kan du la gutten se deg ekte. I hverdagsklær, med ikke den beste helsetilstand, uten kveld makeup, etc.
 Sjette, fortelle ham direkte hva du ønsker fra ham. Absolutt ikke i den første fasen relasjoner. Og ikke prøve å remake mann. Til tross for alle tanker, jo eldre en person er, desto vanskeligere gjenoppbygge. Velge hvem du virkelig passe.
 Dette var de grunnleggende om hvordan du kan vinne en fyr.  
Hvordan vinne hjertet til mannen, fyren


 Svaret på dette spørsmålet er på utkikk etter eller leter etter hver jente som noen gang har vært forelsket. Det er så ønsker å holde sin kjæreste ved siden av ham, fyller ham hele livet. Og, selvfølgelig, ønsker å ha gjensidig følelser.
 Siden verden er ikke de samme menneskene, og ingen ordning sett at jeg kan vinne hjertet av en fyr. Men det finnes noen universelle hemmeligheter hvorpå du kan lett falle i kjærlighet enhver mann. Så, trenger du:

 1. Først av alt, en god velstelt utseende, som menn som øyne. Men det viktigste - at skjønnhet var naturlig og ikke bortskjemt kilo foundation og annen kosmetikk. Ellers vinne hjertet muzhynы, fyren er uvirkelig. Det bare skremmer ham.

 2. Jenta til gutten må forbli et mysterium, så ikke plage henne pratsom fyr og umiddelbart offentliggjøre alle hans biografi, spesielt noen fakta fra tidligere liv. Det er bedre å sortere gjennom og gi små porsjoner.

 3. eksentrisitet. Hvis du liker noen interessant yrke, så tenker på at du er på veien til suksess. Tross alt, liker alle utviklet omfattende folk som beundrer noe og har noen prestasjoner i et bestemt område. Sørg for å utvide, ikke nøl med å fyren griper hans verden. Engasjere ham snart og se resultatet.

 4. En av de viktigste forholdene, hvordan å vinne en manns hjerte - alltid holde og hans hobbyer og interesser. En bedre sjanse til å gjøre felles øvelser. Dette betyr ikke at du trenger å fange deres permisjon i det siste. Nei, bare legge til underholdnings verden en annen kjepphest. Som en fyr vinne hjertet slik at det vil være mye enklere.

 5. Vær smart og fullt utviklet. Rozvyvaytesya og perfeksjonert. Du må lære å følge en samtale om et emne. Så du bare klatre i menns øyne.

 6. Ikke-tilgjengelighet, som betyr ingen grunn til å forhaste utviklingen av forholdet. Hold den lille fyren i det fjerne. Bosette for en romantisk omfavnelse, ømme kyss og obnimashky. Men ikke bare ligge i senga med ham. Bruker sex for å vinne hjertet til en fyr ingen har mislyktes. Det ville da angret på det.

 7. Hold valgt i bånd, og kort. Noen ganger savner hans kall spiznitsya på en dato eller gå hjem tidligere. Du kan til og med flørte litt med andre menn. La fyren porevnuye, ponervnychaet. Men ikke overdriv, fordi alt skal være i moderasjon. Nå vet du hvordan du kan vinne hjertet av mann (gutt).  
Hvordan å bekjempe jenta fyren? De riktige strategi og psykologi Secrets
 Som du vet, kjærligheten til det onde. Og uansett hvor mye folk visdom heller ikke lært å ikke krenke andres, fortsatt hjertet ikke kan kommandere. Så spørsmålene som melder seg: hvordan å frastøte jente fyren? Selvfølgelig, er oppgaven ikke lett, noe som gjør henne mye, så det kommer an på situasjonen. Men her er noen tips. Men først noen ord om det moralske aspektet.
 Hva er situasjoner
 Selvfølgelig, for å bygge sin lykke på den ulykke av andre - det er ille. Men la oss se på situasjonen mer. Hvis hun er fornøyd med sin kjæreste, hennes glad i alle disse henseender, er det usannsynlig å ta hensyn til noen andre. Hvis deres romanen dukker opp sprekker og du er sikker på at du kan gjøre en jente glad - så gjerne fortsette! Om alle språk og umoral ikke er det.
 Et annet alternativ - denne jenta tidligere møtt deg, og nå sin nye roman, og du vil ha den tilbake. Vel, da er det grunn til å utføre arbeid på bugs. Og hvis forholdet har en sjanse, kan alt snu. Hvis blant du absolutt uforenlige motsetninger, kan du prøve, men er det verdt?
 Den første code of conduct
 Hvordan å bekjempe jenta fyren? Selvfølgelig, du må overgå det på alle punkter, i hvert fall i øynene hennes. Men først må vi nøkternt vurdere seg selv og begynne å jobbe på feilene. Først av alt, ta vare på sitt utseende. Han sa at for å se fantastisk, må du kjøpe dyre ting og lese blader for metrosexuals? Bare se etter seg selv, følger reglene for hygiene, velge klær som passer for stil og farge og passer for en gitt situasjon. Og glem om drikking vane for tapperhet før utnevnelsen.
 Husk også å treffe en jente, må du være trygg. Ikke klag på hvert møte til liv og gjør alle sine problemer. Men demonstrere tillit og engasjement er nødvendig. Men for å gjøre det, at disse generelt positive kvaliteter ikke ser nahrapystostyu. Arroganse og press fra ingen liker.
 Tenk Strategi
 Tenke nøye gjennom alle dine handlinger. Og la kjæresten hennes vet ikke noe om dem. Ideelt sett gjorde han ingenting skulle gjette. Det er ikke engang i konflikten, og at det kan være mye mer forsiktig og skånsom mot jentene, og det vil ødelegge spillet ditt.
 Jenter har en tendens til å leve følelser. Hvis du kan gi dem til sin elskede, vil bildet gradvis motstander. De mer positive følelser vil være på møtene mer interessant jente å være sammen med deg, jo mer tid du tilbringer sammen. Bare prøv å unngå den tiden hun assosiert med kjæresten sin. Ikke gå til samme kaffebar, ikke gå på de samme stedene. Ingen minner bør ikke stoppe deg. Forresten, den hemmelige romantisk korrespondanse og møter - er et ekstra pluss, fordi de gir uforlignelige følelser.
 Secrets of Psychology
 Merk at når en jente snakker til deg, flørting, godtar gaver, så i hennes nåværende forhold er ikke fornøyd med noe. Lytt nøye til hva han sier om seg selv. Så du kan forstå hva hun ikke liker hennes kjæreste. Og da kan unngå de feilene samtidig lære mer om jenta. Men ikke starte en samtale om det. Hvis en jente begynner å åpent uttrykke noen negative ting om hennes kjæreste, forsiktig bedre endre faget. Imidlertid, selv om det er positive aspekter, er det likevel bedre å skifte til en annen kanal. Hittil skal usynlig presentere tredje.
Яндекс.Метрика