Hvordan å muntre opp sin elskede kjæreste, ektemann

 Når en elsket en er i dårlig humør, behager ingenting. I bildene vises scratch, irritasjon osv utelatelser. Bare én vei ut - et presserende behov for å uplift. Men muntre opp elskeren gutt (mann)? Flere måter.
 Du kan starte med vitser eller anekdoter, helst litt pahabnoho. De fleste menn foretrekker disse. Muntre opp - deretter le, slik at du kan spille dressing. Sette sin lille familie eller boksere over, trekke over. Fyll ut disse hendelsene, eller noe annet.
 Dette dressing kan føre til mer ærlig antrekk, men det helt fint. Faktisk, psykologer si at intimitet stimulerende hormon er glede og smertestillende medikamenter. Så du kan ikke se etter andre måter å dra nytte av en velprøvd løsning.
 Hvis ikke så vet hvordan å heie elskede, og deretter vurdere andre måter.
 Hvis veien til hjertet er gjennom fordøyelsesorganer, så stemningen kan følge denne velbrukte stien. Forberede din favorittrett, du kan rett og slett opprinnelige snack med kjøtt og sjømat. Noen vil nyte kaker og bilyashi. Her, du vet bedre enn å glede kjæresten hennes.
 Parabolen kan bringes til sengs, ikke glem om utseendet ditt. Ryddig kort kappe og lett makeup.
 Hvordan å muntre opp en elsket kan fortelle sin mor, fordi hun vet ingen av hans sønn. Men sannsynligvis en variant av en nødssituasjon.
 Den beste måten å muntre opp kjære mann (kjæreste) er en mild klem og ord. Jeg må si, som han veien som han alltid gitt støtte i ansiktet. Dette aldri reagerer dårlig på hans venner og familie. Bedre å bare holde kjeft. Du kan se din favoritt film sammen, selv handling.
 Dette er bare utseendet sterk og standhaftig, og faktisk de trenger kjærlighet og støtte ikke mindre enn kvinner.  
 Hvor raskt tiden har fløyet forbi, og det er allerede i venner, klassekamerater og venner begynte å dukke opp i en video profil. På deres bryllup. I en vakker kjole med en nydelig bukett. Noen allerede brakt den lille. Og ufrivillig begynner å lure på hva det er jeg verre? Hvorfor elskede mann ikke ønsker å heve kjær ring? Men "hvis kjærlighet - betyr gift! Så er det ikke?

Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg?


 La oss prøve å forstå, men først må du huske to ting.
 Først trenger du minst et øyeblikk anta at din mann - en voksen person helt uavhengig med sin egen, forskjellig fra livserfaringer og verdensbilder. Så selv om din mening er i stor grad ikke enig forpliktet til å dele og dine observasjoner på ekteskapet. Mann - ikke gullfisk, meningen med livet som - oppfylle alle dine ønsker. Enkelt sagt, det kan ha en mening som er respektert.
 For det andre folk, til tross for alle ideer, ikke Rambo, ikke fryktløs ridder, men ikke hjerteløs dekk. Det kan også være skamme seg over, kjærlighet ikke er kjærlighet, feil, redd for å ta det første skrittet.
 Nå la oss se på faktisk årsakene til at folk ikke vil ha et bryllup.
 Først, naturligvis, negative erfaringer. Kanskje foreldrene hans levde i konstant krangler? Fordi han ikke ønsker en gjentakelse av et lignende scenario i sin egen familie, og er redd for at han ikke hadde nok visdom for å unngå dette? Hvis han var gift, han har en dårlig erfaring og overbevisning "mer til registraren ikke dra meg! ".
 For det andre, hvis han levde i lang tid, vi kan ikke vurdere alle gledene ved bachelor liv, drikke øl som du liker, invitere venner og Veda seg som det ser passe. Og ingen notasjon!
Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg?

 For det tredje betyr mest bryllup ikke appellere til din utkårede. Ikke en slik god grunn, selvfølgelig, men tenk:? En lang og utmattende det trening med konstant avhør ", og som du kan se bryllupet vårt !! "Til tross for det faktum at som et resultat av at du hadde en avhengig (" nei, vi bør invitere fjern slektning Vasja, gjorde han ikke bli fornærmet! "). Kjedelig "ekteskap". Noen fremmede (fjerne slektninger som ikke kan støte). Ja, danse glemt (ikke viddavyty bruden føtter uten å tråkke på kanten av en vakker hvit kjole, ikke glem å smile lykkelig for kameraet!).
 Fjerde, hvis partneren din ikke er en forretningsmann, og ikke sikker på hva familien kan gi, kan det hindre ham ta en skjebnesvanger avgjørelse - og å sette ikke mindre betydnings valg for deg.
 Kanskje det er bare min mors sønn, og ikke ønsker å gifte seg fordi min mor ikke gi nikk til bryllupet?
 Kanskje det og så fornøyd med livet sitt, fordi du gjør fôr, drikke og gni skjorte. Hva bryllup? Og så bra!
 Kanskje han er ikke sikker på hva det er du - sin skjebne?
Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg?

 Forresten, det er en annen grunn. Det er bare ikke klar for den dramatiske vendingen. Det er ikke dårlig, men ikke bra. Det bare skjer. En mann, en mann (se. P. 2) kan være redd for forandring. Denne "uvilje" er ikke nødvendigvis et tegn på umodenhet og er uavhengig av alder. Alle er forskjellige, og menn - også (. Igjen, se P. 2). Noen av barndom "fedre" og glad for å se etter yngre brødre og søstre. Noen "moden" bare nærmere førti år. Noen fortsatt forbli sølibat fram til slutten av sine dager. Denne "ubesluttsomhet" akseptert "kur" fødselen av barn. De sier: "se babyen og smelte." Noen ganger skjer det, men de fleste "stakkars forlatt kvinne" i et par år på å vinne juridisk vedlikehold av rømling pappa for "fattige forlatte barn." Og det kan ikke gjøre en mann kjærlighet noe og vil noe, når han ikke er rundt.
 Så hvordan vet du hva som er årsakene forhindret ham fra å gifte seg - "alvorlig" eller "respektløst"? Det er bare to måter. Den første krever noen observasjon. Flip (ikke bekymre deg, akkurat i tide!) Alle mine "ønsker" hele hengivenhet og prøver å nøkternt vurdere din utkårede.
 Det andre alternativet krever mot. Prøv å spørre ham direkte. Hvis han er bare redd for forandring, ikke tør å lage et tilbud, fryktet avvisning snakke med ham. Forklar at ekteskapet ikke trenger å "zahomutaty" berøvet friheten, og deretter drukne i sin daglige rutine. Start vane å diskutere nye spørsmål for å unngå utelatelser. Ta alle hans frykt om fremtiden bryllup - det virkelig frykter, ikke unnskyldninger. Lær å ikke bare lytte, men også høre hverandre. Hvis det er å se deg i sin betrodde venn, ikke "rød commander" eller fru, stadig holosyaschuyu "Vel, ta meg! "Vil snart tilby.
Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg?

 Hvis dette ikke er de "grove" grunner må igjen, mot og observasjon, men to ganger. Fordi du har til å analysere deg selv. Prøv å spørre deg selv noen spørsmål og svare på dem veldig ærlig. Vil du virkelig elsker den personen? Kan det stå ved siden av ham for livet? Hvorfor du så ønsker å gifte seg? For å holde tritt med venner? For å få et godt bilde i en brudekjole som vil samle dusinvis av "liker"? Ikke for å være alene?
 Forresten, vet du hvor mye vennene dine mer vellykket nå skilt et år etter den betydningsfulle hendelsen? Tross alt, er det bryllup i det virkelige liv ikke den velkjente "Happy ending" av romanene, etter som livet som om det. Tvert imot, etter markeringen begynner liv - forskjellige, men ikke nødvendigvis er fornøyd. Så kanskje bør du ikke hastverk med å forandre liv for de vakre bildene, ro slektninger (de sannsynligvis allerede kor si det er på tide), nye navn og tvilsomme gleden av besittelse "plohonkoho, men hans"? Husk at livet er en, og hvordan du kan leve det når du bestemmer deg.
Ikke vær redd for å falle
 Jeg ønsker å fortelle min historie. Selvfølgelig, for noen kan det virke som et eventyr, men i livene til så mange historier at vi noen ganger bare ikke ser.
 Mitt liv var vanlig og svovel. Hver dag var det samme som den forrige. Jeg jobbet som en vanlig lærer på høgskolen. Mine barn var studenter, privatlivet mitt college. Generelt, arbeid, hjem, arbeid. Noen ganger tok ensomhet overtaket på meg, var jeg med en venn i en restaurant eller klubb. Men du vet, er alder ikke ung, som gjorde i '29! Menn, selvfølgelig, ta hensyn, men de var enten unge menn eller gifte menn. Du har kanskje lagt merke til at de siste årene, har Russland kategorisk ikke nok menn med krig har gjort seg gjeldende. Ikke så lett å finne en mann, gratis og anstendig. De menn som er gratis er så uforskammet overkant av singler og unge skjønn at deres oppførsel bare kan forårsake avsky.

 Så jeg prøvde hardt, for å finne en mann tett i kommunikasjon og filosofi. Men til slutt, jeg desperat. Kreftene var på randen av en kritisk alder nærmet seg, og søke og varte ingen resultater. Selvfølgelig jeg av og til møtt med en gift mann, men som det er godt med ham var ikke samvittighet ikke la meg være alene. Og disse møtene forårsaket mer smerte. Og nå, nok en gang, alene i en kald seng på hotellet, bestemte jeg meg. Hva mister jeg? Hvis du ikke finner i, finne et annet land hvor menn dø ut som mammuter!
 Jeg ventet ferie talt hennes venn til å gå med meg til Tyrkia etter 36 dager. Jeg ønsket der for å møte en mann som vil gjøre meg glad, minst 36 dager. Og hvis jeg elsker ham, blir jeg gravid med hans barn. Så jeg bestemte meg.
 Billetter kjøpt poser som samles inn, hotellbestillinger, slåss humør.
 Her er vi på flyet, for å være ærlig, hjerte og hoppet ut av brystet mitt, så mye jeg trodde på det jeg var venter det min kjærlighet. Hvorfor en slik tillit, spør du? Og jeg vet ikke, jeg bare så sliten og desperat at Tyrkia var min lille lys i enden av tunnelen. Når en person tror på noe, tro meg, det skjer. Med god grunn sier de når de er å ønske noe, vil det skje !!!
 Hotellet var nydelig, stranden er bare obaldennыm. De første fem dagene, er min venn ikke slikket med blå, varm, salt sjø. Så, selvfølgelig, lei og bestemte seg for å se etter noe hva vi fikk.
 Jeg gjorde en god frisyre, makeup, hadde på seg kjole og vi gikk til en restaurant. Ja, restauranten er deilig spist, drakk godt, men det var alle mannlige par. Jeg brast i gråt, en venn prøvde å berolige meg. "Du er ikke den eneste, mange single kvinner, men du i motsetning til mange, ikke zdayeshsya !! Jeg er stolt av deg og beundrer deg og som alle andre, fortjener kjærlighet og lykke !! »
 Hennes ord til meg igjen fått tilbake sine føtter, nå før du gråter, jeg tenkte at hvis jeg hadde råd til venn meg skuffet?
 Det var mange menn, Turks Liplje, Postojna fra alle kanter, som fluer til syltetøy. Det er bare de ikke har noe annet enn sex. De ble så besatt av sex som virket seksuelle maniacs. Oppriktig, de skremmer meg. Og da jeg møtte fortelle deg historien om mitt liv, så jeg vil ikke legge skjul på at jeg har gjort flere tyrkere. Men i motsetning til menn, kvinner trenger alltid noe mer enn bare sex.
 Dager kjørte som sand gjennom fingrene, og Prince alle red hesten min i det ukjente dypet. Før jeg kom tilbake depresjon, gråt jeg igjen og spurte Bozhenku gi meg minst ett gram av lykke. Å ikke gå gale fra fortvilelse, bestemte jeg meg for meg selv for en uke hvis jeg ikke finner Prince blir deretter gravid fra kjærlig Turk.
 Sagt - gjort. En venn har støttet meg og vi ventet på slutten av uken.
 På fredag, jeg mistet alt håp. Halve natten jeg prorydala som unormal og spurte Guds kjærlighet. For om morgenen hadde jeg en drøm. Jeg ser hvordan svarte kvinner øyne nær meg og delikat engleaktige kvinnelig stemme sier til meg: "Ikke vær redd for å falle, fordi hvis du faller, vises alltid ved siden av den du søkte"
 Jeg våknet opp i en kald svette, det var så ekte at disse kvinnenes øyne, malt uforklarlig, gikk ikke ut av hodet mitt. Drømme fortelle henne venn, hun forsikret meg om at en profetisk drøm, som han nasnyvsya på fredag.
 Og nå er alle av lørdag, vi rutinemessig oblazaly hele hotellet, og alle skoler og nabolag. Men prinsen sannsynligvis godt skjult, generelt vi ikke har møtt noen.
 Selv sent på kvelden, sliten og frustrert, vi satt i lobbyen og så fantastisk tyrkisk te. Jeg svevde i skyene, prøver for et øyeblikk forestille å være elsket og ønsket kvinne. Plutselig for et hardt slag hendene på min venn, snudde alt min te for meg. Jeg hoppet opp og begynte å skjelle henne, da hun plutselig pekte meg til håndbevegelser i resepsjonen. Og gjett hva? Det var to menn og en liten jente som vokser, kledd i en burka. Det var så uvanlig for oss, russiske jenter, vi bare så med åpen munn. Menn var lik de egyptiske gudene, høye, brun-eyed, oppblåst, og utrolig kledd i kostymer.
 Jeg bare så på hverandre, det var helt klart eldre enn sin venn, men det var noe sterkt, fascinerende. Nå forestille seg for et øyeblikk at du møter to jenter, en te og hell alt vått. Og her står de og ser på deg med åpen munn. Tenk deg? Ja, dette var så mye dum situasjon, naturligvis, forbi nye gjester bare døde ler.
 Vi våknet opp med kjæresten min, like etter figuren av mennesker forsvant i heisen. Her brukte jeg sbatsala. "Hei! Hvor du !! Vent !! Hvor er du? Det er min prins !! "Jeg sluttet å skrike da hun hørte latter kjæreste. Og da vi lo sammen. Allerede i rommet, en venn trøstet meg med å si at vi vil prøve å møte disse mennene i hoteller, spesielt den andre, det veldig mye.
 Tre dager! Som en slave Izaourt vi shmanaly hotellet, hver dag, prøvde vi å finne dem. Men kanskje våre egyptiske gudene tilbake til Olympus.
 Første gang jeg ga opp, fordi hotellet var mye etasjes og 10 etasjer med. De fleste tror det er rett og slett umulig å finne.
 En venn av kurset jeg optimist, hun i stedet kaste ingen tårer sorg, dro meg til gym. Og så, selve løpet er dyrere, bestemte jeg meg for å avslutte yzmuchyt. Kjørte som en gal, og selv når kreftene var allerede på kanten, jeg forstår ikke hvorfor, ekstra fart. Men kanskje beina mine var ikke forberedt på dette maraton. De er en utrolig måte, og jeg ble slapp, som en søyle, falt for den samme tredemøllen.
 Jeg plukket opp en sterk hånd forsiktig plassert på beina og litt prytrymuvaly midje. Jeg så på min venn, og sitter på en stasjonær sykkel med åpen munn. Mot, snudde jeg meg. Sakte løfter opp øynene, jeg så min egyptiske guden. Han gliste hvitt smil som jeg også brøt sammen og lo.
 Han gikk meg til rommet og tilbød seg å spise i restauranten. Han foreslo også å invitere fra en venn, som han var med sin bror. Da jeg brøt sammen og spurte om jenta. Snakket vi, selvfølgelig, på engelsk. Hans svar beroliget meg. Han sa det var deres yngre søster og resten og hans bror lovet henne ikke til byrde henne med sitt nærvær. Enkelt sagt, deres søster så lei av deres omsorg, som ba ferie uten dem. Til middag, jeg absolutt enig og min venn, begynte å forberede møtet. Unødvendig å si selvfølgelig at vi er fryktelig nervøs. Kvelden var fantastisk. Vi danset, lo mye og snakket. Videre, alle som i romanen, kysser, klemmer, møte sex. Vi nesten ikke gå ut av rommet. Bare for å spise og bade i sjøen. Tiden fløy av som en komet. Jeg måtte gå hjem, og min favoritt var presserende virksomhet hjemme. Glemte å si at han og hans bror arabere som bor i de forente arabiske emirater. 
 Vi sa farvel til to dager og to netter. Men da hans bror Ali, fulgte oss med en venn på flyplassen, vi alle gråt. Slår og venner av Hussein, var alle på alvor. Ali prøvde å berolige meg, "Gråt ikke en prinsesse, jeg elsker deg og vil definitivt være tilbake for deg. Du må tro meg. " Da min venn, gråt på flyet og fortsatte å hulke, være hjemme.
 Selvfølgelig visste jeg det var bare en ferieromanse. Jeg kunne ikke engang bli gravid, fordi Ali var svært forsiktig. Jeg beklager om så mye. Jeg ville ha gitt alt, bare for å se det igjen, men sannsynligvis ikke flaks!
 Så jeg visste og var sikker på at han ikke vil kalle meg. Men jeg tok feil !! Etter to dager, han ringte, var jeg klar til å klatre på veggene av flaks !! Screaming som prydurashnaya og synge sanger. På samme kveld samlet vi på min venn og feiret hele natten. Nå hadde vi visst at våre egyptiske guder, vi virkelig elsket og ikke glemt oss.
 Det tok to måneder, og Hussein Ali ringte hver kveld, snakket vi gjennom webkamera og ventet møtet.
 Og så en dag, heter Ali meg og informert kjempefint nyheter. Han og hans bror, konsultert med sin familie, fordi de har så akseptert, og de begynte å skimte med en venn for oss visum bruder.
 Vi gjorde ikke meditere. Frigjort fra jobb og begynte å forberede dokumentene til ambassaden. Du sannsynligvis tror at vi er idioter. Men Ali og Hussein utvist oss penger hver måned, pengene min venn kunne ikke og gjorde ett shopping. Etter fem måneder, ble jeg og en venn sitter på et fly med kofferter og arabisk forventet liv !!
 Deres familie møtte oss som en familie. Kanskje Ali Hussein overbeviste dem om at mye vi elsker. Å bli behandlet med forståelse og respekt. Vi probachaly uvitenhet om deres tradisjoner og tro. Noen måneder senere, vi spilte to bryllup på en dag. Utgangspunktet, europeisk, deretter på arabisk. Familien vi flyttet inn i sin leilighet, men vi ser veldig ofte med en venn. På grunn av deres familie skikker er alltid sammen og alltid i foreldrenes hus. Nå min venn lykkelige arabiske kvinner, vi alle liker, og vi elsker. Arabere helt annen holdning til kvinner og familien. Forgjeves mange tror at arabiske kvinner ikke er autorisert. Tro meg, vi har flere rettigheter enn andre europeiske kvinner. Og hva vi bære burka, beviser bare nok en gang at våre menn som oss og ikke ønsker noen å dele. Nå kan jeg sammenligne menn med russisk arabisk. Forskjellen er stor !! Min mann spytter på gaten, ikke matyukayetsya ikke drikke. Setter pris på mine tanker og mine følelser. Han er alltid der, ikke med venner på en benk drikke øl. Han gjorde ikke når jeg ikke treffer det i sine lover ensbetydende med å død. Han vil aldri kjefte på meg. Han gjorde ikke nыkaet lønn og prøver ikke å ligge på sofaen. Han verdsetter familie over sitt eget liv enn. Han holder barnet vårt all ledig tid. Det stopper ikke etter bryllupet for å gi blomster og omsorg for meg. Kvinne for arabere - er hellig! Og hvis du tror at araberne kan ha flere koner, så er du dessverre feil. For dette må vi i det minste være myllyorderom. Og tid er slik at som arabisk og europeisk mann elsker bare én for alle !! Vi alle (familie og mine venner) besøker hvert halvår av sine slektninger i Russland. Og hele mitt liv, jeg bare så det, og han gjorde. Vi giftet oss i 5 år. Og vi vil være sammen før Herren gjøre oss en del!  
Яндекс.Метрика