Hvordan oppdaterer relasjoner i ekteskapet?
 Uansett hvor sterk var følelsen før, med mange års familieliv kan bli rutine. Men dette betyr ikke at dine følelser bør gi opp. Spesielt fordi det er mange måter å oppdatere relasjoner i ekteskapet. Det viktigste - å gjøre minst litt innsats.
 Kveld for Two
 I mange familier daglige kommunikasjon er redusert for å diskutere innenlandske problemer. Dette er neppe legger friskhet og visuelle relasjoner. Selvfølgelig er det vanskelig å finne tid, men likevel prøve å holde kveld bare for to. La det også være et par timer, men denne gangen må du koble telefonen, TV og datamaskin. Jeg bare snakke med min mann en kopp te eller et glass god vin. Dele med dem dine tanker og bekymringer og lytte til ham veldig nøye. Noen ganger pidtakuvannya sympatisk nok til å støtte en person følte. Og ditt forhold slik åpenhet vil gagne. Men hvis din ektefelle fåmælt, kan du bare holde sammen, se på gamle familiebilder eller videoer.
 Drømme sammen - ikke bare på hva som vil være ditt hjem eller ting som du kommer til å kjøpe. Drømmer om reise, nye opplevelser og ikke vær redd for å planlegge. Det er en teori om at dette kan bli gjenopplivet, visualisere sine drømmer, og det allerede, og å implementere dem innen rekkevidde.
 Hyggelige overraskelser
 En god måte å oppdatere forholdet mellom partnere - å gjøre den andre halvdelen av en hyggelig overraskelse. Du kan investere i sin portefølje postkort med anerkjennelse av kjærlighet, eller lage en liten gave - la det være som om en bagatell stilig penn eller morsom nøkkelring lommelykt.
 Forberede sin favorittrett, akkurat sånn, uten noen grunn. Og enda bedre - arrangere en romantisk middag. Det kan virke trivielt, men det virkelig er en effektiv metode.
 Finn stasjonen med noen film som er garantert å glede dere begge og se det om natten uten å bli forstyrret av hverdagslige ting.
 Felles fritid
 Noen menn tror at hvis tilbringe fritiden sammen med sin kone, hans Deem henpecked. Men dette gjelder bare i tilfeller der kona dikterer hva du skal gjøre og hvor du skal dra. Men hvis kona vil tilby sammen for å se fotballkamp (boksekamp), fiske eller gå til bilen, og dessuten vil utstillingen avsløre en genuin interesse i å fange mannen - innvendinger vil ikke være nøyaktig.
 Og neste gang du kan bo slik du liker det. Deretter shopping vil ikke føre til alvorlig irritasjon i mennesket.
 Hvis ingen hobbyer blant disse kan du oppriktig deler prøve å finne noe som dere begge liker - yoga, fotografering, matlagingskurs. Kanskje noen av alternativene passer!
 Litt romantikk
 Husk at når du sist tok en spasertur gjennom byen? Hvis det var for noen år siden, prøver å finne tid for slike turer. Bare gå gjennom gatene, beundrer kvelden branner og holde hender. Dersom dette ikke er mulig, kan du ordne en improvisert kafé på et bord på balkongen din, bare for å bli åpnet ut en bit av himmelen.
 Av hele mitt hjerte å bringe barnas tidsfordriv - fly drager, lære å blåse gigantiske såpebobler kjøre ritt. Hvis en familie har et barn - så mye bedre, han var glad for å bli med deg. Som et alternativ - starte en felles tur ut av byen, hvor du kan sykle eller bare nyte den vakre naturen. Det viktigste - i hver handling investere sanne følelser, og resultatet er garantert!  
Hvordan å ikke tenke på fyren

 Relasjoner gutter og jenter er så komplekse at de ikke kan forutsi. Til skjedde forferdelige konsekvenser, må du lære å kontrollere dine følelser. Det er mange tilfeller når du trenger å glemme fyren. Eller han sluttet å elske eller å like fyren var en venn, eller personlige egenskaper av den unge mannen ikke love en lykkelig fremtid og mange flere grunner. Hvordan bli kvitt følelser som ikke å tenke på den fyren?
 Viktigst, eliminere all kommunikasjon, dette gjelder også for telefonsamtaler og samtaler fra Internett. I tillegg, mens det er bedre å ikke kommunisere med felles venner eller be dem om ikke å tenke på det på deg. Hvis det er gaver, bilder og noe sånt, må du bli kvitt på noen måte. Eller ødelegge eller overføre for å holde venner.

 Hvordan å ikke tenke på fyren
 Det vanskeligste å bli kvitt tanker. Du må gjøre det som enhver sak som kan forhindre. Det er bedre å gjøre det i selskapet som ensomhet bringer triste tanker og minner. I tillegg beundrer den nye, kan du møte mennesker og muligens taktikk som kurerer likt, arbeid.
 Hvis - fortsatt hjemsøke mening, er det bedre å ikke nevne romantiske minutter, men feilene som forårsaket en følelse av irritasjon. I løpet av denne perioden, trenger ikke å lytte til de langsomme, triste sanger. Du kan drive med sport eller gymnastikk, vil øvelsen bli trett og drukne mentale kval.
 At konklusjonen er, tenkte bør gjøre noe annet, og det kan ikke gjøre uten sanne venner. Hvis det er mulig, er det best bare å legge igjen en endring av natur, ta en tur.
 Nå vet du hvordan å ikke tenke på er sammenkoblet.  
Er det mulig å elske to på en gang? Tips fagfolk
 Vi har hørt at menn er polygame av natur. Men praksis viser at er ofte polygame og kvinner. I dette tilfellet, det smukke kjønn må svare på spørsmålet, er det mulig å elske to om gangen, og hva de skal gjøre med sine følelser?
 Hvordan virker det?
 Praksis viser at de tilfellene der kvinnen lang tid varierer mellom to utfordrere om hennes hånd og hjerte, ikke kan velge noen av dem er sjeldne. Hvis dette skjer, den endelige avgjørelsen en kvinne vanligvis hindre faktorer veldig langt fra sfæren av fornuft (for eksempel materiale). Så situasjonen vil vi ikke vurdere.
 Oftere skjer, har damene klarte å koble livet til en mann, blir vant til det, føler det en kjær og da, på et tidspunkt i livet hennes, hun plutselig møter en annen mann - lyse, interessant, ukjent. Og det begynner å føle seg uhemmet lidenskap, vedtatt det for kjærlighet.
 Det var da at en kvinne kan føle at man elsker to samtidig. Dette er selvfølgelig på grunn av ubehag, følelse av wrongness av hva som skjer, forvirring, hjelpeløse. Og ikke alltid i slike situasjoner fin dame klarer å holde hodet klart og å finne den rette veien ut.
 Hva gjør jeg?
 Først er det viktig å forstå at i denne situasjonen er det ikke alltid om kjærlighet. Sjansene er, du er bare fascinert og blindet nytt og interessant for deg mann. Hvis demonstrere riktig pleie, den sanne kjærlighet med denne følelsen aldri utvikle. En sjekk er myk og ubesluttsomhet - tid til å venne seg til sin nye kjæreste, virkelig elsker det. Så sikkert nødt til å løse et vanskelig problem og bringe smerte å lukke folk.
 Hvorfor dette skjer?
 For å gjøre det lettere å forholde seg til løsningen av den anses problemet bør først og fremst vurdere årsakene til sin forekomst. Det er mye lettere å holde hodet klart hvis du forstår hva som skjer med deg, og hvorfor det skjedde.
 Dermed, de viktigste årsakene til at en kvinne relatert affære kan falle forelsket igjen, er det bare to:
 1. av rutine
 Gradvis knyttet til din partner, som hadde nær i lang tid, du bare bli vant til det. Vanligvis kan dette bli hørt bare på menn - de sier, er at de kan raskt bli vant til sin følgesvenn og behandle dem som noe tatt for gitt. Men med det smukke kjønn er det samme! Ellers hvorfor mange gifte kvinner barberer leggene og lat uten skam bygger gamle ting som aldri går ut?
 2. Mangel på nye opplevelser
 På et tidspunkt, kan familielivet virke altfor tørt og kjedelig. Og da på jakt etter positive følelser, nye følelser og stasjonen, kan hun prøve å gjøre romantikk på siden. Videre, hvis forholdet til en ny partner for å dra, vil det bli en integrert del av en kvinnes liv, og som et resultat, blir det kjærlighet to menn på samme tid.
 Konklusjoner
 Oppsummerer alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at situasjonen der en kvinne virkelig elsker av to menn er ekstremt sjeldent (mer ofte referert til avhengighet eller vanlige anfall). Jeg har en tendens til å klandre for situasjonen, er hun. Derfor knytte ny romantisk forhold uten å rive gamle, være svært forsiktig - bare svare på spørsmål hvis du kan, om nødvendig, ikke nøl med å ta den riktige avgjørelsen om hvilke senere angrer.
Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg? De viktigste forskjellene av mannlige psykologi

 Ganske spennende sak for de fleste moderne kvinner har et spørsmål: hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg. For den vakre halvparten av menneskeheten formell legalisering forholdet synes naturlig avslutning enhver seriøs roman. Men menn synes å ha en annen synsvinkel. Ellers, uansett grunn, de er ofte forsinket så naturlig skritt som et frieri? La oss snakke om det i mer detalj.
 Forskjellen mellom mannlige fra kvinnelige psykologi
 Det smukke kjønn bør være oppmerksom på at hvis en mann ikke ønsker å gifte seg, betyr det ikke at han ikke elsker sin utkårede og sette det alvorlig. Bare mannlige psykologi er ganske forskjellig fra kvinner, tenker at hele systemet av gutter fundamentalt forskjellige fra systemtenkning kvinner.
 Så noen ide, må noe spørsmål menn nødvendigvis passere gjennom sinnet, og deretter sette i sterk og tydelig språk - bare etter at gutter ta hensyn til dette punktet. Og selvfølgelig, at hele prosessen tar lang tid.
 Det er ingen hemmelighet at hver kvinne kan tydelig bestemme selv om du trenger det eller at folk ikke trenger eller har poproshestvyy minutter etter det første kortet. Og ikke alltid damene mann faller i kjærlighet ved første blikk - men en sterk interesse og skjult ønske om å fortsette denne mannen var til stede i hennes liv, damene til stede. Men med alle mennesker er ganske annerledes.
 Hvorfor elskede forsinkelser forslag?
 For å forstå egnethet eller en annen kvinne på rollen til sin fremtidige kone, en mann bør lang tid. Men etter det ett hundre prosent overbevist om at denne damen bare elsker den, og den ønsker å koble sitt liv av gutter fortsette å tvile. Det er vanskelig å forstå hva som er årsaken denne kvinnen går med på å være i nærheten av ham.
 Ikke stole på din intuisjon, vant bare å tenke rasjonelt, folk begynne å tenke på hva som venter ham og hans utkårede i fremtiden. Arija eller ikke det ham? Ikke lenger er interessert i henne? Ikke razladyatsya forholdet deres etter fødselen av et barn? Ikke la hennes krav om å være ledende i sin tandem etter at de er offisielt erklært mann og kone? Og mange "hvis" som stor mann gift livet. Det er svaret på hvorfor mange av de sterkere halvparten av menneskeheten forsinket ekteskap.
 Et viktig punkt ligger i det faktum at de fleste menn er vant til å ta ansvar for sine ord. Det vil si at en slik mann, selvfølgelig, ikke kan glemme at han lovet å reparere eller ventil, for eksempel, selv lufte hunden, men når det kommer til mer alvorlige ting, han ønsker å forbli standhaftig.
 Et ekteskap - er utvilsomt en av de mest alvorlige ting. Og på grunn av gutter før "datoer ordet" av hans elskede og ta henne til slutt til alteret, nøye veie fordeler og ulemper. De forstår at fordi alt vil ikke være i stand til å gå tilbake og ønsker ikke å ta en skjebnesvanger avgjørelse under påvirkning av momentum.
Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg? De viktigste forskjellene av mannlige psykologi

 Hva kvinne gjøre dersom mannen ikke kommer til å bli med henne i ekteskapet?
 Først av alt, denne kvinnen må vise betydelig tålmodighet - det legger press på hans utvalgte eller utpresse ham bryte anbefales ikke. Du bør bare gjøre det klart for mannen at du veier han, Personality, og ikke bare "det er på tide å gifte seg, og han var den mest egnede kandidaten." Prøv å gi mannen tillit i forholdet og sunn fremtid - tro meg, han vil sette pris på det.

Яндекс.Метрика