Hvorfor jeg ikke får tilfredsstillelse etter sex? Jeg er sikker på at mange jenter og kvinner spurt deg selv dette spørsmålet? For å finne svaret må du forstå fysiologi av dette fenomenet. So.

Hvordan å oppleve orgasme jente


 Erogene soner


 Orgasme - en sammentrekning av muskler kjønnsorganer, ledsaget av følelser av glede, noe som skyldes stimulering av erogene soner. Som tyder på det første svaret.
 Trenger du å finne erogene soner.
 Til de kvinnelige erogene soner inkluderer klitoris, kjønnslepper, vagina, brystvorter og noen flere områder (lepper, hals, hud). Følsomheten av slike soner rent personlig. Noen kvinner er så følsom at i stedet for å nyte årsak irritasjon eller vice versa helt ufølsomme, som absolutt ikke er god fornøyelse.
 Føler at kroppen din, på jakt etter alt du gjør for en kjær!

 Forspill


 Når du har funnet nyttig for deg "nøkkel" nytelse, er det på tide å snakke om sin partner. Hvordan visste han hva som interesserer deg?
 Ikke så, selvfølgelig "kysse tilbake", "bite her" og så videre D. Ikke holde dine reaksjoner uttrykke sine følelser som ikke er noen signaler -. Moaning, sterkere armer. Hvis din kjæreste oppmerksomme, er han sikker på å legge merke til.
 Han la merke til også et tilbakeslag som vil eliminere sannsynligheten motsatt effekt - irritabilitet og isolasjon.
 Ikke glem om de siste kjærtegn. Ifølge statistikk, har 60% av kvinnene ikke har orgasmer bare på grunn av fravær eller utilstrekkelighet av forrige hengivenhet. God forspill kombinasjonen gir en ønsket spenning som du og din partner.

 Posisjoner


 Ikke ubetydelig faktor i arbeidet med å oppnå orgasme er ute for elskov. Ikke vær redd for å eksperimentere. På denne kontoen skrevet mange bøker, flaggskipet som er, selvfølgelig, "Kama Sutra".
 Dette er igjen på grunn av vår fysiologi. Hvis det er ulike stillinger med forskjellige punkter av kollisjon erogene soner med forskjellig følsomhet. Endre holdning kan stimulere den mest følsomme punktet.
Hvordan å oppleve orgasme jente

 Sammen med endring av posisjon er svært effektivt for å endre situasjonen. Dette aspektet er mer psykologisk enn fysiologisk. Vår kropp ubevisst reagere på endringer i miljøet. Ikke rart vi gleder oss på en solrik dag, en regnfull dag vårt humør forverres. Den viktigste oppgaven utløse følelser, og så kroppen vil gjøre alt selv (øke nivået av adrenalin, endorfiner produsere all følelse forverret inkludert følsomhet erogene soner).

 Tone kroppen


 Ikke uviktig rolle fysisk og psykisk helse. Følelsen lei, depresjon, stress - alt dette har en negativ innvirkning på tilfredshet.
 Mer hvile. Reaksjon til trøtthet fører dulling av sansene. Ironisk nok, dette samme effekt forårsaker spenninger og frykt. Men det er helt greit - det er forsvar. Hvis ikke låse sentralnervesystemet i ekstreme omstendigheter, ville vi ha gått gale. Prøv å slappe av, kaste alle problemene og bekymringene til hodet. Stol på meg - du vil møte en mottatt ny styrke og inspirasjon for sine beslutninger.
 En vanlig feil er at alkohol og sigaretter hjelpe deg å slappe av. Det er en myte. Nikotin bremser passasjen av nerveceller i hjernebarken. Den samme effekten er overdreven drikking. Stress - overdreven. Et glass god rødvin fremmer vasodilatasjon og øker energi kroppen.

 Mangfold og eksperimenter


 Det er verdt å besøke en sex butikk å diversifisere ditt kjærlighetsliv. Det er mange "leker" ved hjelp av en brønn som stimulerer erogene soner.
 Hvis du er forvirret av denne tilnærmingen, eller på grunn av objektive grunner til at du ikke kan delta (skam selger er kjent, vet ikke hva jeg trenger, etc.) kan du bestille disse produktene over internett. Først er det en detaljert beskrivelse av varene, og for det andre, personvernet.
Hvordan å oppleve orgasme jente

 I en rekke leker, slike butikker har spesielle incentiver eller stimulerende midler (dråper, geler, etc.) som øker sjansen for å få en orgasme.
 Hvis det er nok fantasi du og partneren din kan spille det, eller noen script eller spennende spill. I begynnelsen av slike "ulykker" er ikke nødvendigvis begynne når du er naken og stå ved siden av sengen. Det kan begynne i morgen og fortsette utover dagen (sms ved lunsjtid, etter jobb møte, restaurant, tur, felles dusj / bad). Intrigue bør vokse gradvis. Jo lenger du holder hverandre i en så mild belastning, jo lysere og lengre orgasme.

 Hygiene


 Og til slutt vil jeg gjerne si noen ord om helse og hygiene. Se opp for seg selv, renheten av kroppen hans, og forlanger det samme av partneren din. Dårlig ånde eller andre tegn på slurv føre til at du eller partneren din følelser av harme og irritasjon, og deretter om orgasme og nytelse kan bli glemt.

 Fremfor alt


 Iskalde kvinner finnes ikke! Husk, skriv det ned. Ikke stopp på vei til lykke og tilfredshet. Du liker ingen fortjener. Eksperiment, prøve, holde utkikk. Og du definitivt vil lykkes.
 Etter mange års ekteskap på nesten alle spørsmål et par recovery lidenskap. Faktisk, over tid blir det en vane. Og i stedet for bedtime sex med både sover. Etter sex i stor grad påvirker forholdet som et par. Men ingen grunn til bekymring på grunn av mangel på lidenskap. Hennes tilbake er vanskelig, men mulig! Det er verdt å merke seg at det ikke tar deg et par dager eller uker, men mye lenger. Og for å være effektiv, må du bestemme om det og gå gjennom.


Returnere lidenskap i relasjoner


 Så, er det første du bør gjøre for å gjenopprette som omgir deg. Soverommet bør pusse opp på alt, med bakgrunn, innredning og sengetøy, hvis midler tillater, selv møbler. Men gjør ikke mye beundre og konvertere rommet til en den av utskeielser, ikke overdriv med rødt.

 Det andre trinnet er transformasjonen av utseende. Gjør hårklipp Paint hår, skifte klær. Og viktigst av alt, på grunn av hva folk vil ikke forbli likegyldig - det er intim hårklipp. Det kan være absolutt enhver form. Det kan være dekorert med paljetter og strass. Et annet godt alternativ er å gi en seksualitet hårfarge bikinilinjen og søker midlertidige tatoveringer. Mer spenning du kan gi brasiliansk voksing. Og det kan gjøre begge parter.

 Hvis du og din ektefelle ikke har noe imot piercing, gjerne sparke navle, tunge, øyenbryn eller "samme sted".

 Vel se når som helst på dagen du vil tatovere. Det vil gjøre leppene fyldige og lyse øyne mer uttrykksfulle.

 Den tredje fasen - den mest vanskelig å gjennomføre. Det er å endre atferden til begge ektefeller. Hvis du tidligere har møtt en mann i en kort kjole og la ham i en klem, nå i flotte klær etter å ha åpnet døren umiddelbart gå til kjøkkenet for å pålegge suppe. Selvfølgelig, du ønsker å returnere jenta forelsket. Og så en dag, vidrepetyruvavshy rolle du bestemmer deg for å møte en kompis i forførende kjole. Men hans rop fra døråpningen: «Hva er det? "- Umiddelbart gjør deg zniyakovity og returnere tilbake på sporet kjedelig familieliv.

Returnere lidenskap i relasjoner


 Spørsmålet blir da: hvordan å returnere lidenskapelig jente? Og om du ønsker å komme tilbake? Det kan være lettere å komme opp med en ny rolle, og dermed uriznomanitnyvshy liv?

 Vi begynner å endre forholdet! Det første du må gjøre er å arrangere en pause. Gå hjem dag to, slik som mor. Disse dagene vil gi deg tid til å tenke på fremtidig atferd. Men ikke helt bryte av kommunikasjon med sin mann. Skrive til ham e-post, kan du ringe. De husker ditt første møte, først sex. Gjør komplimenter, sier du savner. Fortell meg hva du drømmer om det, slik at en gang tok opp for å elske når de møttes på døra. Disse ordene vekke mannen din og minner kan bidra til å gjenopprette seksuelle fantasier.

 Mye å slå lidenskap, arrangere en romantisk kveld. Langsom musikk, lys, blomster, vin vil skape en romantisk atmosfære. Mat bør være forberedt på middag med mat aphrodisiacs. Dette er produkter som opphisse seksuell lyst. Disse inkluderer artisjokker, fisk, koriander, hvitløk og annen vin i små mengder også virker stimulerende. Bruke parfyme, helst med feromoner, make-up, slitasje sexy kjole og vakker dameundertøy.

 Ofte, før kvinner holde en lignende kveld tvil om at folk vil forstå dem. De er redd for å hint til ham, tror de han vil le. Et slikt kurs av kvinners tanker: "Hvis jeg forteller ham, vil han tro at jeg løpe etter ham. Og det er så lav! "Vel, så er det feriestedet til en venn.

Returnere lidenskap i relasjoner


 Pre-tenke over det hele, ned til minste detalj: årsaken pm, den gang i begynnelsen av middagen vil holde en venn med deg, snakker. Snakker som om i forbifarten bør forholde seg til din ektefelle. Det er nødvendig å nevne hans meritter og prestasjoner. Etter at han forlot kjæresten ta initiativ i sine hender, selv om folk ikke gjorde det. Du kan sitte på fanget hans, klemme ham tilbake eller noe å fortelle "tilfeldigvis" ta saken opp slik at mannen var bak deg. Denne kjolen må være veldig kort, og under det kan være noe. Denne måten du kan bruke i hverdagen. For eksempel, mopp gulvet i en skjorte, ikke iført undertøy. Så du kan selv distrahere menn fra fotballen.

 Men ikke bli for vanskelig å oppføre seg. Men muligheten for en klokke er ikke noe mannen nektet. Tross alt, ingen av dem ikke skjønner at det ikke var en ulykke, og nøye gjennomtenkt handling.

 Forbedre relasjoner og hjelpe slå lidenskap felles øvelser, som ikke er relatert til seksuelle temaer, som for eksempel dans, yoga. De vil hjelpe deg å ikke bare forbedre formen, men nærmere med en partner for å oppdage noe nytt i mennesket og vise de kvalitetene som tidligere ikke lagt merke til din kjære. Du kan arrangere en fotoseanse eller en profesjonell fotograf eller en mann som fotograf. Glanset magasin vil hjelpe deg i å velge en metode.

 Psykologer beviste at hvis en lang tid å simulere litt fornuft, vil de snart bli en realitet. Husk at en effektiv metode for ett par kan være helt uegnet for en annen. Så prøv, eksperiment, se etter en tilnærming for å gjenopprette lidenskap - og til slutt du når ditt!  
Яндекс.Метрика