Hvordan organisere og gjennomføre moro bakrus.

 Denne ferien ordliste SV Ozhegova gir følgende definisjon: ". Avskjedsfest med venner i huset til brudgommen før bryllupet, og alle mannlige part fest" Stag så vel som jenter, er en integrert del av pre moderne ritualer. Moderne unge mennesker som søker å fange opp en minne hjort siste dagene av sitt liv. Selvfølgelig, denne seremonien mistet nesten sin opprinnelige betydning. Andre prinsipper for nå, men det faktum at denne hendelsen er fortsatt feiret, sier at unge mennesker i dag ikke ønsker å miste sine røtter og tradisjoner. Hver brud har en tendens til å markere begivenheten som best som mulig og slik at dagen forble i minnet til hver av hans venn. Derfor metoder for å produsere disse kveldene er forskjellige, det viktigste - de bør være minneverdig.

 Hvor gøy hjort


 Bakrus - en utmerket grunn til å samle alle dine venner forlovede, som han kanskje ikke sett for aldre. Ja, husker når du sist møtte sammen? Bachelor tillate deg å være hyggelig å slappe av på kvelden av bryllupet ditt, fordi, ifølge en rekke studier, stress at unge mennesker føler seg før bryllupet, kan sammenlignes med kontinuerlig og hardt arbeid i to måneder.
 Som i tilfellet maiden festHvilken bør bare kvinner, hjort du har kommet uten bruden, eller de vennene du ikke forstår. Dette vil tillate deg å slappe av og stresse ned før bryllupet. Ikke invitere slektninger av bruden - tro meg, det kan føre til irreversible konsekvenser, og hvorfor du varm "spion". Til din fremtidige familie lykke var ikke i fare - bare ha det gøy med venner. Hvis din fremtidige kone uforutsigbar person, må du beskytte deg selv og dine venner ved hennes plutselige utseende mulig med sikte på å utsette deg. Det er interessant bruden kan forvirre dine venner ved sitt utseende og festen vil bli bortskjemt. Vanligvis menn foretrekker å bruke store hjort. I dette tilfellet ville det være hensiktsmessig å invitere toastmaster, organisert og inviterte yrkesutøvelsen moro.
 Vel, hvis den økonomiske situasjonen ikke tillater deg å invitere din kjøring ferie, og utenfor varme somre og varme netter, den eneste veien ut - et trekk hjort i skjød naturen. Så du og vennene dine kan gå på jakt eller fiske, pre zapasayuchys nødvendig for at attributt (ikke bare ett gear).
 Partiet kan gjøres hjemme, ber henne om å gjøre matlaging mamma, søster eller elskede tante. Men hvis du ikke ønsker å belaste familien, ville det ideelle alternativet være en restaurant hvor du vil tilbringe en hyggelig tid, ha det gøy og ikke tenke på fjellet av skitne retter og lei rodstvennytsah.
 Hvis du er en fan av rolige, behagelige helligdager, er det best å organisere hjort i badstuen eller bad hvor din disposisjon biljard, underholdning, profesjonelle massører for å hjelpe deg og dine venner til å slappe av og glemme stress av fortiden og fremtiden dager.
 Selvfølgelig kan metoder og måter å feire hjort være ganske annerledes. Først av alt, det kommer an på hvilke evner og ønskene til brudgommen. Men ikke gå ut over det som er tillatt, ellers vil du være skamfull over hva du gjorde med sin fremtidige kone.

 Når man skal holde hjort


 Mange smarte folk rådes til å gjennomføre hjort noen dager før bryllupet. Du kan trygt slappe av og helt overgi moro, og for det andre, under bryllupet vil du føle bodryachkom. Tross alt, hvis det gjøres hjort dagen før bryllupet, kan det skje at de viktigste tingene i hans triumf i livet vil du føle deg dårlig og bare tenke på hvordan å overleve natten. En natt-det må også være uvanlig. Slik oppførsel du sikkert ødelegge en ferie ikke bare seg selv, men også din kjæreste, og dette bildet er usannsynlig å bli glemt - det vil vare livet ut. Trenger du det?
 Det er best å holde hjort to eller tre dager, ideelt - i helgen før bryllupet. Deretter kan du gå til et sted og ha det gøy med venner. I tillegg kan den helgen finne mer underholdning enn på hverdager.
 Uansett hva og hvor holdt din bakrus, bør det være minneverdig. Kanskje til og med dette til deg i morgen var så skamfull at du absolutt ingen anger kunne del med bachelor liv og bli modell familiemann.  
Høne og hjort netter. Historie bachelor

 Vi forteller deg hvordan i antikken ble utført som et ritual utdrikkingslag.
 Høne og hjort netter - En pre-bryllup seremoni ufortjent glemt som tillot alle deltakere og tilskuere fryde hjertelig. På utdrikkingslag fant sted en av de "offisielle" møte bruden og brudgommen.
 Hvis de er fra forskjellige landsbyer og ble kjent, blir det en flott mulighet til å se hverandre bedre, litt bli vant til utseendet på fremtidige ektefelle. Det har utdrikkingslag før bryllupet. Navnet på dette ritualet gjenspeiler dens viktigste essensen - avskjed av bruden hushjelp foreldrenes hjem, venner.
 Vidvinkel fordi portends et bryllup, er det ikoner der og ta ut det bildet som velsigne bruden og brudgommen. Dører samme som målet, noe som betyr rask avgang hjemmefra. Derfor, hvis en sko kastet over venstre skulder var, løgn tå til døren, så vil det snart være prosvatannoy.
 Jentene samlet i huset om natten for spådomskunst å lære sin skjebne for det kommende året. Spesielt å fortelle var favoritt sanger av podblyudnыmy: hver deltaker skutt av noen smykker - ringer, øredobber, kam, og alle disse tingene utviklet seg til en stor rett som skjerf eller sjal nakrыvalos. Da jentene sang en sang der hvert vers symbolsk betegner en bestemt hendelse, ekteskap, sykdom, rikdom eller død.
 Etter et annet vers fjernet fra skjerfet er en av farge, og en som det viste seg, kunne foreslå hvor vellykket det vil være for den kommende
 Kotylosya ring med fløyel,
 Prykotylos ring til Yakhont.
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (før ekteskapet).
 Over elva rike menn lever.
 Så lenge perle spader.
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (for rikdom).
 Tynne skjørt - og min svekrova.
 Oh melodi,
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (til onde svigermor).
 Sparrow sitter på veggen
 Se spurv på en annen side,
 Sparrow sier: "Jeg vil fly, fly,
 Fly på en annen side. "
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (før avreise).
 Bryaknula nål i yaschychok,
 Komplett, nål, sy på far,
 Det er på tide for deg, nål, sy på puten.
 Hvem vi sang så bra,
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (før ekteskapet).
 Det er død i gaten, er en pannekake på en skål.
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (til begravelsen).
 Løsningen jeg kvashenku på bunnen,
 Kvashenku å heve chelыshko.
 - Du Voskhod min kvashenka,
 Full-full!
 Hvem vi sang så bra.
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (overskudd).
 For dizheyu sitte, fingre vozhu,
 Mer sit fortsatt povozhu.
 Å vыnetsya - så stå:
 Så kommer til å passere - pass (så lenge jentene bo).  
Bryllup Tradisjoner

 Bryllup tradisjoner og seremonier.


 Tradisjonelle bryllupsseremonier tradisjoner og bryllup tegn.
 Når kan spille bryllup
 I, bryllup spilt bare under visse perioder. Bryllupet ble forbudt å poste og Pancake uke. I mai ble det ansett som en dårlig omen for å gifte seg, eller har unge slit liv.
 Vakker dag for ekteskap kalles høst og vinter kjøttetere - fra 28 august til 27 november og fra januar 7 til Carnival. Fra tid til cheesy juleuken kalt svadebnykom (start - tre dager etter dåpen). Våren og sommeren ungdom gift på første søndag etter påske til Trinity, samt Petrova dag til Frelseren. Ikke tillatt å gifte seg på onsdager og fredager, fordi disse dager du må følge fort.
 Den andre ekteskap tillatt kirkeMen i slike tilfeller vielsen ikke var så høytidelig - den yngre hadde kranser. Tredje og påfølgende ekteskap var generelt enkemenn uten kirkelige handlinger bare lese bønner. Men alle barn født i slike familier anses legitimt og har alle rettigheter. Rike mennesker bryllupet ble innledet av den såkalte maleri medgift bruden. Hvis listen tilfreds familien til brudgommen, ble saken løst, ellers ekteskapet ble ansett som å ha mislyktes. Foreldrene til bruden i sin tur har rett til å avansere til å samle informasjon om økonomiske situasjonen for søkeren i hånden og hjertet av deres datter.
 Fra de ovennevnte grunner om kampen ingen varslet at i tilfelle av svikt er ikke negativ i begge familier. Noen ganger slektninger av brudgommen hyret en spesiell kvinne - smotrytelnytsu, som ble nøye vurdert ung, snakke med henne, for å danne seg en mening om hennes utdannelse, kulturell atferd, natur, egenskaper og oppførsel. Men dette betyr ikke garantere mottak av trofaste, ofte representerer foreldrene til bruden dohlyadachtsi helt annen jente, og noen ganger bedrag ble avslørt først etter bryllupet.
 I slutten av XIX - tidlig XX århundre, mest urbane bryllupet fant sted på en uunnværlig del matchmaker, en slags mellommann mellom bruden og brudgommen. Plikten matchmaker var det riktige valget av den fremtidige ektefelle basert på deres karakter, økonomisk situasjon, preferanser og så videre. Pronyrlyvi kvinne stille spørre slektninger, tjenere, venner og potensielle venner nygifte. Noen ganger, for raskt å avgjøre saken og få en skikkelig belønning matchmaker var et triks, fysiske funksjonshemninger utstedt av funksjonene overdrevet verdien av eiendommen skjule stygge handlinger og hendelser. Selv om sannheten ble spurt sin ende, familien kom ofte ut sterk.
 Konspirasjon kommune bryllupet arrangeres vanligvis i form av en fest eller til og med poeng. Stor vekt ble vedlagt børsmeldingen. Ungt par rapporterte presten om deres felles ønske om å gifte seg, etter som han tilbrakte tre uker offentliggjort navnene på sogne fremtidige nygifte under liturgien.  
Яндекс.Метрика