Hvordan overleve atskillelse fra en kjær?
 Bare lykkeligste er kvinner behandlet uten slike ubehagelige, veldig smertefulle og tåre hendelser i hans personlige liv som avskjed. Vi mener ikke en bitter avskjed på døren "til i morgen" klokken seks om morgenen, selv om at det er svært vanskelig. Men vi diskuterer ikke bare spørsmålet "Hvordan overleve en skilsmisse? ". Vi må gå mye lenger, berøre en mer omfattende "radius nederlag" tema bruddet med ektemannen i det hele tatt. Denne måten vi endrer seksuell orientering.
At vi er til hva som hadde skjedd med noen nå til begrepet "første kjærlighet" vokste inn i "livstidsdom". Og hvis så, vil uunngåelig å miste suge dette tapet (eller fryde seg - og dette skjer), og deretter lage et problem.
Gode ​​kvinner eldre generasjonen. De har en bestefar, Yuri Antonov. Han en gang sang: "Hvis kjærlighet er dyktig" og whatnot som fungerer som instruksjoner for livet. Og den yngste av oss er ikke at hans bestefar ikke liker ordene er ikke forstått. Han er allerede gammel, tekst emoticons uten skriftlig musikk merkelig, ikke er formatert Iron bi
En "riktig" sangen var å gi. Jeg mener, de er ikke skrevet for å være tilfreds med å lytte, og til dansegulvet. Kort sagt, de "nybegynnere" har mest sannsynlig erfaring - ingen av dem trodde.
Og når det er en tragisk øyeblikk forårsaket av en eller annen grunn, og hvem sin feil noe, er etterforskningen fortsatt for hver av oss både tårer, depresjon, tap av selvfølelse. Nei, det er absolutt klar - fordi livet er over! Og ikke gråte på en alvorlig synd eier - litt mer plutselig kommer enorm glede, gråte ikke lenger?
Hvordan overleve atskillelse fra en kjær?
 Men over tid utløper alt, inkludert beholdningen av tårevæske i reservoaret. Dette ønsket om å leve lykkelig gjenopptatt med fornyet styrke, spesielt siden opp til dette punktet kan godt ha potensial implementering namitytysya lykke mannlig. Det er mulig selv at det er "legemliggjørelsen av" tid til å tørke har ikke hatt tid til å tørke fuktighet på ditt vakre ansikt. Noen spesielt forberedt "utførelse" i sin alminnelighet forholdsregler og vester venter bare på når du tenker å gå gråte. De er så dyktig bruker ovenfor en del av garderoben din at deres sjanse til å ta den ledige plassen i ditt hjerte er mye høyere enn i resten av den mannlige befolkningen.
Det er viktig å huske på at den gjennomgående åpning mellom den første og fremtidige lykke må følge noen regler:
Først, er det strengt forbudt å blande inn sine tårer alkohol, narkotika eller antidepressiva. Hva har skjedd med deg, selvfølgelig, er slutten av verden - men midlertidig. Og de ovennevnte legemidler føre til permanent avhengighet
Dernest søke erstatte tap bør skje i en helt bevisst. Det anbefales ikke under påvirkning av følelser "bort i alt alvorlig," prøver å bevise noe for noen eller drukne smertene. Vane å eksperimentere med engros partnere, selv om du ikke blir en kronisk sykdom i stor grad påvirke bildet. Selv om Elena Berkova også hvis noen gift
Men hvis din tro fra barndommen ikke forvente dine løfter som en nonne, forsinke "depressuhoy" og slitasje blå strømper er ikke verdt det. Du trenger bare å finne ut alle tidligere skjedd med deg er ikke helt vellykket vitenskapelig eksperiment. Hvis du ikke liker denne sammenligningen, vær så snill, la det være en øvelse for en fremtid der den mest berømte regissøren - livet er i stor grad lært nybegynner skuespiller. Scenen er fjernet, kan skriptet bli tatt til arkivet
Det er viktig å skille mellom fortid og fremtid, fordi det siste er fortsatt ikke riktig, men fremtiden må bygges på grunnlag av tidligere feil (som ville gi denne feminine visdom på våre politikere).
Svært ofte kvinnenes skjebne er ofte mye mer kompleks og mangfoldig enn hele verdenspolitikken sammen. Så vårt råd ikke krav på rollen som absolutte dogmer. Tross alt, beviser liv som forholdet mellom mann og kone, ingen konfigurasjon er ikke helt bevist.
Livet viser at de tilfeller hvor vi finner den samme rake "- er ikke uvanlig. Dette betyr ikke at vi gjenta tidligere feil. Feil var et sted bak, og vi trente dem ideelt utføre tidligere poluchavsheesya trening på nytt prosjektil.
Dessuten er ofte slik at et søk på hans halv to menn skiltes for lenge siden, begynner å ha passert rute (og lykkes nå mållinjen seir sammen).
Vi håper at dette gjorde humoristisk alvorlig psykologisk analyse av vanlige situasjoner der kvinnen har å oppleve skilsmisse eller separasjon, vil bidra til å opprettholde verdighet og et sunt sinn, og bare løfte humøret til rett tid.
Og vi, etter alle de ovennevnte har ikke annet valg enn å ønske: "Rådet og elsker deg! »  
Hvordan lære et barn til å lese av stavelser?
 En godt organisert prosessen med å lære å lese kan åpne opp den fantastiske verden av baby barnehage, og deretter verdenslitteraturen. Belest barn lett lære i skolen kan være hyggelig og overbevisende samtalepartnere. Men å lære å lese - en alvorlig og vanskelig arbeid for barnet. Til enhver tid opprettholde interessen for lesing, fokusere på bøker med fantastiske illustrasjoner og engasjerende tekst, trykt i stor type.
Undervisning et barn å lese i alle aldre - fra det ene året til datoen for forberedelse til skolen. Men det er en faktor som er avgjørende og som skal veilede foreldre. Hvis minst en av dem liker å lese bøker, leser mye og glad, er det fornuftig å begynne å lære barnet brevet av året.
Hvis begge foreldrene er likegyldige til å lese bedre begynne å lære barnet ditt senere - 4-5 år.
Den resulterende barn leseferdigheter har alltid støttet, og dette er mulig når foreldrene selv og vet hvordan å elske bøker "smakfull" lese en barnebok med et barn. Hvis lesing er ikke i form av foreldrenes interesser, ville voksne være vanskelig å forklare for den lille mannen, hvorfor trenger du å lese. Det beste er om barnet vil være sikker på - å kunne lese - det er nyttig og veldig hyggelig! Derfor er det ideelle bakteppet for å lære å lese sjeldne, men den emosjonelle uttrykk for en av foreldrene til en annen om hva han leser en interessant bok som utrolige ting skrevet der, hva en fantastisk forfatter skrev det. Selvfølgelig, sannferdig og oppriktig voksen, jo nærmere det er til barnets følelsesmessig, jo flere muligheter ikke bare for å lære voksne å lese, men fra en tidlig alder å innpode en forkjærlighet for lesing.
 Hvor skal jeg begynne?
Det første du må gjøre - er å lære navnet på hver lyd. Det bør forstå forskjellen mellom bokstav og lyd. Alfabetet består av 33 bokstaver. Lese det i det virkelige liv, sier vi: "Å, Vær, Vær, Ge". Treningen bør ikke kalle bokstaver og lyder, samtidig viser den tilsvarende bokstaven. Snakk tydelig og de bør være kort (midlertidig): B, M, F og høyt litt stretching Oh, jeg er.
Uavhengig av alder, trenger preschooler lyse, metodisk korrekt foldede visuelle. Blant de effektive visuelle hjelpemidler omfatter blokker med bokstaver og bilder (eller alle bokstavene), plast bokstaver (hele alfabetet laget i én eller flere farger), vegg alfabetet farge bokstaver.
Klasser bør skje i form av et spill. Spør barnet ditt, "Vet du brevet? ". Hvis barnet svarer bekreftende, sørg for at han virkelig vet brevet, som begynner med hans navn. Hvis barnet ikke vet "sin bokstav, forklare hva dette brevet.
Få et sett av bokstaver eller blokker ønskede brev og si: "Se! Dette er den viktigste brevet ditt! D! Etter at du Dasha, begynner ditt navn med bokstaven D! Kom på repeat! »
La barnet flere ganger klart gjenta bokstaven D. "Dasha og jeg så brevet for å være ganske lik. Se på det nøye! Det du ikke liker? Og minner meg om et hus eller hytte, med to små føtter. " Ditt mål i denne fasen - å vurdere brevet og dets funksjoner.
Ta fem stykker eller terninger av ulike bokstaver, bokstaven D og bland med dem. Deretter si "Dasha, som du kan finne i bunken av sitt brev? ". Dasha, selvfølgelig, finner D. Ros og fortelle henne at nå hun kjenner sitt brev. Denne første leksjonen til slutt. Sikre kunnskap på samme dag etter å ha spurt en jente å finne bokstaven D. Men ikke trette barnet.
Tilsvar studert alle bokstavene. Sammen foreldre forklare barnet at D - er ikke bare Dashin brev. House - er også D, etc.
Som studiet av vokaler og konsonanter av dem kan være varehus. Studerte bokstaven M, en dag eller to - A. Når et barn tydelig lært dem, la M & A nært og si: "Og la oss lese det vi fikk? ". Barnet leser brevet separat: M A. "Men vi er tilstøtende, så må de leses sammen uten pause - MA". Kom lese! Sette neste to par bokstaver MA MA. La barnet lese. Før utviklingen av nye komposisjoner fortsette bare hvis barnet fast mestret de aksjene som du har lært av ham å lese. Første gang (ca 10-15 stavelser), vil barnet bare huske dem, men da mekanismen av varehus og lese det vil være klart, og det kan lett leses og nye kombinasjoner av bokstaver.
Ved første, skal kun arbeide med åpne stavelser og ord med disse, mor, sykepleier, far, grøt, Dasha. Deretter kan du gå til lukket: house, steinbit, skrap, søvn; og da - og mer komplekse ord: søster, baby, bord.
Når alle bokstavene undersøkt og barn, og viser deg ringe noen av dem lett lese aksjer, kan du begynne å lese hele setninger som består av flere ord.
 Hva å lese?
Les før sengetid - en god vane. Men hvis barnet ditt har lært å lese før du åpner boken, er enige om at det starter, og du fortsetter å lese gjennom. La oss først vil det være bare noen få ord. "Kom igjen, kom igjen, hva mer er, det skjedde, kom igjen, nå skal jeg lese! "- Du må ta boken med barnet ditt ved første tegn på at det er svært vanskelig, og han var sliten.
Stadig på hånden et barn kan være 1-2 bøker som han elsker og er sannsynligvis vet utenat. Nye bøker om å skrive en. Lese, diskutert, fjernet. Hvis du likte barn - la for en dag eller to, så sørg for å fjerne. Du kan begynne å lese en annen bok.
Best Litteratur - folkeeventyr, barnerim, sovjetiske klassikere for barn - fungerer Barto, Marshak, Chukovsky. Levende, spennende og uvanlige scener bilder av disse verkene er i stand til å innpode en smak for lesing i tidlig barndom.
 Å lære å lese riktig.
Opplæringen følger sin egen diksjon - snakke tydelig, gjennomsnittlig tempo og gjennomsnittlig kraft i stemmen, men ikke myamlyte ikke syusyukayte. Spesielt ikke tvunget barn utdanning, hvis han ikke ønsker å gjøre det. Hvis dette skjer, betyr det ikke si at barnet ditt er lat. Snarere er det et tegn på at du har funnet den riktige tilnærmingen til sin egen rus, ikke klarte å gjøre læringen interessant for ham. Peke din innsats på dette området, og du vil bli fornøyd med resultatene.
Har ikke spart på artikulasjon. Barnet vil lære ved å gjenta lyder, stavelser og ord for deg. Hvis du uttaler lydene vag og neemotsiyno og din artikulasjon er svak, risikerer du lære barnet ditt til på samme måte av taler. Når barnet ditt viser brevet og ringe lyd høyt gjøre det. Aktivt trekke leppene, sier i; Gjør leppene "ring", sier lyden; avsløre i poluulыbke munn - A; smыkayte stramme lepper - Mu, etc
Hvis du begynne å lære barnet ditt å lese 45-5 år, er det fullt mulig å si at "Nå skal vi lære å lese." Med barn yngre førskolelærerutdanning er utelukkende i form av spill. Og disse barna trenger ikke tilby "lære å lese" og "leke med bokstaver."  
Яндекс.Метрика