Hvordan overleve forræderi?
 Betrayal er en av de vanskeligste tester som kan konfrontere i kjærlighet eller ektepar. Det er veldig vanskelig å innse at mannen du så sin andre halvdel forrådt deg, og stedet av tillit og lojalitet løgn og svik kom. På denne tiden virker det som jorden går til deg under hans føtter, men hodet mitt er alltid høres det samme problemet. Hvorfor skjedde dette? Hva bør jeg gjøre? Hvordan overleve forræderi?
Rådgivning på familie og ekteskap alle slå til dem for å få hjelp rådes til å følge følgende råd av en helhetlig plan.
 1.  Oppnå emosjonell balanse.
  Når folk finner ut om forræderi mot ham faller en flom av følelser av sterk negativ energi, sinne, frustrasjon, misforståelser, frustrasjon, hat og følelse av håpløshet. De første dagene av dine sanser vil rett og slett "shtormyty." I denne tilstanden, vil du være i stand til å tilstrekkelig svare på forræderi, som følelser vil seire over fornuften. Du må forstå at den løsningen som snart må du ta en meget sterk innvirkning på alle dine fremtidige liv. Derfor, den viktigste oppgaven for den første fasen av å løse spørsmålet om hvordan å overleve forræderi, er å ta følelser og følelser under kontroll. Det kan virke urealistisk og umulig, men bare ved første øyekast. Gråte eller posumuyte (hvis du er sterkere sex) den første dagen eller to, og deretter fortsette å handle besluttsomt. Her er hva noen nærmere. Besøk psykoanalytiker, støtte fra familie og venner, aktiv idrett, hobbyer eller arbeid.
  Denne beskyttende funksjon psyke ble først beskrevet og navngitt Z.Freydom fryse. Selv om han hadde et seksuelt begjær transformasjon først, men over tid begrepet har blitt mye bredere og under det er ment å forvandle uønskede og negative erfaringer i ulike typer konstruktive og etterspørsel.
  Under ingen omstendigheter bør drukne sin sorg i alkohol, eller lignende, som lindring er midlertidig, og den neste dagen vil alt gå tilbake til deg med samme kraft, men også kan legges andre problemer. Også, ikke prøv for all del å endre for å hevne den som forrådt.
   Forstå situasjonen.
  Når du takle de følelsene du en sjanse til å være mer eller mindre rasjonelt forstår den vanskelige situasjonen. Ønsker du å få svar på mange spørsmål skyldige. Når? Hvor? Hvordan? Hvor mange ganger? Hvorfor? Dette er ikke riktig taktikk. Du trenger ikke disse detaljene. Ingen normal person vil ikke gi dem et fullstendig svar, og hvis de gir, jo lettere du ikke vil. Men det er en god sjanse for å miste oppnådd så møysommelig emosjonell balanse og falle på et ubrukelig argument.
  Ikke lytte til råd og ikke se på din familie eller venner. De vet kanskje ikke alle omstendighetene rundt hendelsen bedre enn deg og dermed kan være feil i konklusjonene. Alle fordelene de kunne bringe endte på den første etappen.
  Ikke overse noen som har forandret deg som om han hadde opphørt å eksistere for deg. Å ta fra deg den riktige avgjørelsen er veldig viktig dialog på dette stadiet.
  Hvordan overleve forræderi?

  Rolig spørre skyldige forræderi presentere sin versjon av hendelsene. Det er mange grunner som kan skje svik mot utilsiktet tilkobling, og slutter med en ny kjærlighet. Ganske vanlig årsak er seksuell uforlikelighet noen par når den ene parten har en høy seksuell aktivitet, og den andre tilhører sex reservert. Men dette betyr ikke rettferdig svik, hvis du ikke har denne detaljert samtale om emnet.
  I dette trinnet må du forstå hvordan oppriktige mennesker du hvordan virkelig se hans motiver og om han angrer på det som skjedde. Selv om du var fornøyd med sin historie, tilga ham i dusjen og klar til å starte på nytt, ikke fortell ham om det. Fortell meg hva du trenger tid til å tenke på alt det gode og ta en endelig avgjørelse. Dette vil for det første gjøre utøveren av forræderi dypere følelse av skyld, hans ansvar for det som skjedde, og alvorlighetsgraden av mulige konsekvenser dersom det klart verner deg. For det andre har du på dette tidspunktet kan være flere fakta som vil hjelpe deg å ta en endelig avgjørelse.
   Bestemme.
  Det er vanskelig å anbefale noe, men bestemmer seg for å bo med en person eller skilsmisse du bør vurdere følgende punkter:
  Kan du i utgangspunktet tilgi ham eller henne for forræderi;
  eller ble forråde din skyld;
  kan du lit igjen begynne som ga deg en mann;
  er du sikker på at den nåværende forhold side har blitt fullført;
  hvis du tror på oppriktighet av omvendelse;
  hvor sterk utøveren av forræderi var ønsket om å gjenopprette relasjoner;
  om handlingene til ham.
  Du kan føle deg veldig dårlig, men det er alltid en sjanse til å overleve forræderi og vedlikeholde relasjoner. Kanskje dette bør gjøres av hensyn til barna dine hvis du har dem. Det er mange tilfeller der etter utroskap forholdet mellom en mann og en kvinne gikk til et nytt nivå som virket uoppnåelig før.
  Hvis du bestemmer deg for å bo med en mann, og deretter konsentrere seg om hans tilgivelse og gjenopprettelse av tillit i forholdet. Det kan ta lang tid, og du kan ikke alltid oppnå terzayuchy selv minner om svik.
  På Internett er det hele fora dedikert til hvordan de skal overleve forræderi. Du kan trenge hjelp til å registrere seg og prate med dem. Og husk at overleve forræderi vanskelig, men noen ganger mulig og nødvendig.  
Hvordan lage en elskede fin?
 Du er i kjærlighet, lykkelige sammen og er overveldet med følelser? Du kan bare velkommen, det er virkelig kult. Kjærlighet botemidler egoisme og behov for personlig trist å være sentrum av universet. Nå verden har et nytt utgangspunkt - din kjære. Og nå som du tenker hvordan å lage elskede hyggelig er det å være hennes beste for deg er svært viktig (og med rette!).
Faktisk, for å behage sin elskede jente på et blunk. For å gjøre dette, du trenger bare å ta hensyn til det, komplimenter, blomster, gaver, romantiske møter og svak touch - alt veldig fint, spesielt når kilde til glede er den personen jeg elsker.
Men din innsats ikke alltid nå målet, ikke sant? Høres kjent ut, er du gi henne utrolig rørende souvenir - en uke og finner ut at det å samle støv i langt sokkel. Gjør lesing av hans egne dikt om hennes utenomjordisk skjønnhet, og hun brummer at det ville være bedre hjulpet med rengjøring. Frustrerende? Selvfølgelig. Du uttrykke følelser - som ikke er veldig mye verdsatt. Men ikke klandre favoritt i callousness. Du bare snakker forskjellige språk.
Ja, i kjærlighet har sine egne språk. Det er bare fem ord av støtte, handlinger, gaver, tid og berøring. Noen av dem (og muligens to) for din mor, og resten - utenlandske. Men det er garantert å bringe glede til din kjære, bør vise sine følelser i vanlig språk. La oss se, hva du skal gjøre i hvert enkelt tilfelle.
 1.  Hvis morsmålet kjærlighet til deres jenter - oppmuntrende ord. Det er ganske enkelt - si komplimenter. Ikke vær redd for å gå for langt - i dette tilfellet det er umulig. Og ikke bare snakke - skriv e-post, sende SMS og går, igjen et kort på bordet med myke tilståelser - tro meg, det vil lære dem utenat og vil re-lese mange ganger. Men hvorfor i dette tilfellet bør avstå, så denne kritikken og fordømmelsen, at den andre ville bli oppfattet som ikke en god spøk eller muntlig forhastet (og derfor ikke veldig viktig) sensitive ord, kan denne jenta alvorlig krenke og såre. Så du advart.
  Hennes kjærlighetens språk - gaver. Alle jenter elsker gaver, selvfølgelig. Men hvis det er det primære språket kjærlighet, ingen tvil, vil alle dine presentasjoner gis en spesiell plass på nattbordet ved siden av sengen, og hennes hjerte. Det vil holde alt det du ga, og husk historier knyttet til hver minste detalj. Men hvis du ordne luksus romantisk middag (personlig tilberedt) eller selv gå til sin nye serie "Twilight", men ikke donere og blomster - gjør deg klar for det faktum at hun ikke vil føle seg helt fornøyd. For dem som primært språket kjærlighet - gaver er ikke viktig (vel, nesten ingen rolle) en nåverdi. Det er viktig at han var. Hva du skal gjøre i dette tilfellet - selvfølgelig, gi!
  Hvordan lage en elskede fin?
   Hvis språket av kjærlighet - handling. Her personlig forberedt middag eller ta oppvasken, eller vыhulyannaya hunden vil bli verdsatt. For denne jenta skal utføre gjerninger - så hun forstår kjærlighet. Og hvis hun sjelden forteller deg om følelser uten ord syr en knapp, maten er velsmakende suppe og gå med moren din shopping - ikke nøl. Bare elsker henne tungen ser sånn.
  Hennes kjærlighetens språk - tid. Den beste måte å ta denne unge damen - separate datoer. Bare du og det. Lytt nøye til hennes historie, forteller henne, se henne i øynene og ikke glem å slå av telefonen. Og Gud forby du fortelle henne en dag, "Jeg har aldri". Hennes følelse er ikke nok for deg tid "tilsvarer" jeg ikke elsker deg "- perioden. Hvis du ser på TV om kvelden, sitter på den samme sofaen, og du har det - henger ut, må skuffe deg, mest sannsynlig det føles allerede ulykkelig og ensom. Og du snarest tid til å gå et sted sammen: et teater, skøytebane, en tur. Eller bare sammen kategorisere tapet. I vitser, det kommer for det er mye mer glede enn å se deg, begravet i avisen.
  Berører. Det er viktig å føle deg neste - i den sanneste betydning av ordet. Hold hender, hår vzъeroshyvat og så videre. I dette tilfellet obiynyavshys du se en fotballkamp, ​​er hun glad - det er en flott dato. Vandre nedover gaten holder hender - er påkrevd. Hvis du ønsker å behage en jente med en taktil oppfatning av virkeligheten - lære å massasje, hun vil sette pris på det. Men forsøket på å flytte vekk, snu seg bort eller presse i denne saken blir behandlet som en forklaring til å mislike, så hold det i tankene.
  Hvordan avgjør vi kjærlighetens språk, for å gjøre det til en hyggelig elskede "native" måte? Først, ta en titt som hun viser hengivenhet - forteller deg merkelig, stryke skjorta eller gir baubles med eller uten. Dette vil bli hennes viktigste språket kjærlighet. (Ofte er også valgfritt - ikke "native" selvfølgelig, men forståelig). Sekund, observere at hennes mer lykkelig - bruke alle fem språk av kjærlighet. Til slutt må du lære å identifisere følelser akkurat som det forstår dem.
  Men hvis kunnskap om naturen og hjelper deg bedre behage sin kjæreste, men du bør ikke bli hengt opp på en resultater "oppskrift". Tross alt, det er mange måter å gjøre din kjære glad.
  For å forstå hva en kvinne ønsker, selvfølgelig, er ikke lett. Men noen ganger er det bare nødvendig - for å gjøre det hyggelig. Vi ønsker deg lykke til!  
Яндекс.Метрика