Hvordan overleve separasjon fra sin elskede kjæreste

 Hva du skal gjøre etter å bryte opp med sin elsker? Hvordan takle følelsesmessig smerte etter avskjed med sin kjære kjæreste. Nyttige tips og triks for jenter.
 Sine fordeler du allerede kjenner. Som jeg sier, kan fordelene være hentet fra det hele. Men hva gjør du faktisk ta? Hvordan komme forsinket såret heller lider mindre? Først av alt bør du ønsker det. Hvis du svir i sin nød, hver dag gjenta seg selv, som du dårlig og du stakkar, vil råd ikke hjelpe. Men hvis du ønsker å komme raskt tilbake til det normale, bør løpet av handlingen være neste.
 Analysere dine følelser. Mer enn noe annet, kan det være lurt å hyle mot månen nå. Du kan så. Men først prøve å forstå hva du er bekymret. Frykt? Tosca? Fornærmelse? Skam til venner? Sårede forfengelighet? Berørt stolthet? Først etter at du skjønner hva du undertrykker vil du være i stand til å takle sine følelser.
 Når du forstår hva følelsene du har mestret, piddaysya dem. Spille giveaway. Hva fornuftig å late som om du er greit hvis du er virkelig i en dyp "depressuhe." Velg et avsidesliggende sted uten unødvendige vitner og la følelsene gå ut til friheten.
 Hvis negative følelser ikke vыplakyvayutsya vыkrykyvayutsya, trekke ut av kabinettet (pantry, kurver favoritt katt) presenterer denne ledsager og begynner å hensynsløst ødelegge dem. Vel, hvis det er en stor plysj leker, de er best å runde opp alle de negative følelsene.
 Vыhovorys. Ærlig. Bedra seg dum. Du kan stole på den gamle (i form av dokumentert) kjæreste, kan du blogge. Du kan skrive på papir alle sine klager og sorger, og deretter brenne papiret. Bare ikke glem om brannsikkerhet regler.
 Problemene i det siste - det er ingen grunn til å ødelegge livet i dag! Beauty - en stormakt. Gjøre deg vakker, rommet mitt, huset, og om det er strøm, da retten skolen. Ergoterapi etterlater ingen tid for tårer og selvmedlidenhet.
 Gjør livet ditt mer rik og mangfoldig. Vedta en ny hobby, zapyshys i tantsklub eller velge en sportsdelen. Dedikasjoner av noe ledig tid omsorg for de som virkelig trenger det. Til slutt, Se deg rundt, hvor mange barn, eldre og funksjonshemmede pasienter! her som virkelig harde tider. Og du bare fikk erfaring.
 Les mer. TVen ikke gi deg det du kan lære mest mulig, passerer gjennom menings personlig informasjon.
 Sollys - verdens beste anti-depressant. Dette viste seg. Mer skje i naturen. Puste frisk luft Substitute møte solen. I vinter, hvis helse og økonomi tillater, trapper et par ganger i solarium. Bare prokonsultuysya før dette med din lege eller kosmetolog.
 Oftere på show, festivaler og konkurranser, museer og konserter. Hvis det er mulig å legge ut en interessant tur, vil vi gå ut av byen.
 Hvis det er mulig, mer søvn. I drømmen, behandler hjernen sannsynlig negativ informasjon re triste minner.
? Prøv å holde og øke generell positiv holdning til mennesker. Selv om du lurt og sveket av den feige måten, beviser det ingenting. Hvis du er veldig god, så positive mennesker rundt deg vil alltid være mange, det er absolutt dårlige mennesker. Det er svakheter, som rett og slett ingen makt til å gjøre gode, å elske, å opptre ærlig. Ikke fylle opp sine rekker.
 Observere en jente eller kvinne er du respekt. Hvordan den oppfører seg? Som slitt? Hvordan kommunisere med mennesker? Tenk at det virker spesielt tiltalende for deg? Nå prøve på en "best" for deg. Tenk deg at du har som du liker så mye i hennes oppførsel. Men ikke blindt kopiere, men i seg selv det podstrayvay styrker.
 Ikke spille en taper. Velg bare oppførselen til vinneren. Du bør bare positiv holdning til livet. Rollen som den uheldige jenta er ikke for deg. Ikke synes synd på deg selv og ikke anser offeret.
 Forestill deg selv i nær fremtid, en som du ønsker å være. Forestill hans stolte holdning, øyne glitrende med morsomme, vakre, grasiøse bevegelser. Eller kanskje din mening vil være gjennomtenkt og klok, og fra ditt ansikt skal la slike godhet at folk uforvarende trukket til deg som en mild våren solen. Zbadorys. Fortell deg selv at du oftest hjelper, "frykt ikke bryte gjennom! "" Fred, bare fred! "Og så videre.
 Forstå at alle mennesker blir skilt før eller senere. Det er vondt og vanskelig, men vi må lære å forlate.
? Hvor mange feil du har gjort da lært å snakke, lese, skrive. En vitenskap levende blant folk er mye mer vanskelig og feil-ingen er trygge her.
 Dersom situasjonen ikke gjentas én gang, ikke to ganger, men altfor ofte er tilfelle alvorlig. Kanskje du har blitt kjent og behagelig følelse utstøtte, ulykkelig, trist, alle forlatt jente med triste øyne tårer? For en mann ingenting er viktigere enn bevaring av seg selv kjent, stabil representasjon. Faktisk er det mulig at en fyr fra en parallellklassen lange turer om natten under balkongen din, fingret den strenger gitar (balalaika, Domra), men du trenger ikke ta hensyn til den stakkars mannen, fordi tanker er kledd i en maske uheldig offer for gjengjeldt kjærlighet, og det er din underbevissthet scenario passer ikke. Vi er veldig kjær for våre problemer, som om vi ikke klage til dem fordi det er en del av vår identitet, er det vår "I". Hvis du innser at rollen som tapere og ofre for din favoritt, er situasjonen komplisert, men også løst. I dette tilfellet, må virkelig jobbe hardt for å finne styrke, tålmodighet og ønske om å overvinne alle. Som - er en annen historie. Hvem ønsker å være lykkelig, at de vil. 
 Ingen form av behandling av et knust hjerte og universell oppskrift eksisterer. Kanskje du otyamyshsya en uke, eller kanskje du trenger mer tid. Det kommer an på din psykologiske type, grad av balanse, bestemt livssituasjon. Bare vet - denne testen vil du bli mer sterk og erfaren.  
Familieforhold

 Typer familier. Typer familier


 Komme på lekeplassen, hvis du befinner deg alltid på noen fantastisk utsikt, hvor alle aktører - barn - helt profesjonelle spille sin rolle. Og disse rollene er forskjellige
 Noen gjennomført et sår fra swing til å svinge; noen ler høyt og invitere andre barn å leke med dem; noen irritert på all oppmerksomheten trekkes til det; og noen skandale, grådig og beats
 Mange foreldre er bekymret for det samme spørsmålet: hvorfor barn av samme alder og vokste opp rundt noen forholdene er så forskjellige? Det ville virke, leve og glede seg: alt dreier seg om disse små skapningene og flytting! Det er klart at den karakter og temperament ikke har blitt kansellert, men det er noe som ikke minst, det er en unik familie klima der hver barnet vokser.
 På våre nettsider vil du finne mange artikler om Tips til foreldre. Men diskuterer utdanning er svært viktig å gi grunn oppmerksomhet til familiens rolle. Vi lever ikke alene, de fleste av oss er forent i familien som en enkelt organisme som har sin egen unike karakter og vital referansesystem. Ja, noen sier "Foreldres hus - som begynner i gang".
 Et barn er født i familien, og hun første minuttene av livet på det begynner å kraftige kreative effekter. Familie alle livsformer som hver av oss: første erfaring med, favoritt mat, litterære og musikalske smak, holdninger til vennskap, moralske normer - alt lagt i familien og fortsetter å leve i oss ekko selv om vi lever lenge selv , sitt eget liv. Så anser utdanning som en kreativ prosess og snakke om utviklingen av babyens vi rett og slett ikke har rett til, uten å minne om de viktigste betingelsene for en eventuell utbygging - av familie klima.
 Følgende klassifiseringsmodeller av familieforhold er ikke strengt vitenskapelig, det viser bare de mest vanlige typer familieforhold. Videre, jeg bevisst gjort mulig vekt på "otyahoschayuschee" virkningen av ulike typer familier å vise opprinnelsen til de viktigste pedagogiske feil.
 Følgende familiemodeller oppnås ved optimal kombinasjon av de vanligste typene av familieforhold.

 Autoritær Family


 Dette er en ganske vanlig mønster av relasjoner innen familien. Minst for det russiske samfunnet. Familien er en leder, han er - ubestridte autoritet, og alle de andre - sine ansatte. Noe det antas at myndighet i denne familien er ekstremt far. Jeg tør forsikre slik tro er langt fra sannheten, og den gjennomsnittlige statistiske data, med en liten fordel i autoritære familier dominerende kvinne.
 For å gjøre det klart hva som står på spill, la oss huske var slagordet F. Ranevskaya heltinne av filmen "hittebarn" "Mulia! Ikke vær nervøs meg! "Ja, eller nesten alle ser den autoritære familie. "Ringleader" implisitt subjugates alle hjem. Sitter på toppen av Olympus familie, betyr det spart på verdifull veiledning sjenerøst kritiserer ikke tolerere overflødige tiltak og intervensjoner i sine planer.
 I livet, som du vet, "lederen" gjør det en direkte innvirkning, faktisk, som i livene til andre familiemedlemmer. Og ikke så viktig hvem - mor eller far - er ledere. Viktig seg strategisk miljø der barnet vokser og de viktigste funksjonene: umiddelbar underordnet "leder" og fornektelse initiativet "underordnede".
 Jeg tror at de fleste foreldre allerede tydelig sti av barnet i denne familien, i en situasjon med total undertrykkelse og økt kontroll er vanskelig å vokse uavhengig og sterk personlighet. Så, inert, sjenert og ubesluttsom tenåring som forlot den autoritære familie vil legemliggjøre foreldre feil.
 Men la oss ikke jag ut og se på noen modeller av familien. Dette vil hjelpe oss til å bedre forstå innholdet i ulike pedagogiske unnlatelser begått foreldre.

 Gratis familieforhold


 I motsetning til de autoritære familiemodeller er det en modell der forholdet mellom familiemedlemmer eller dårlig regulert, eller er basert på bevisst forenkle, fjerning av ulike konvensjoner og stor tillit. Forelderfamilier, som er "far av dagen", kan også tilskrives denne typen, men bare hvis de vil delta på de former for forholdet, som vi diskuterte ovenfor.
 Hva er forskjellen utdanning av barnet i familien med åpent forhold, også, tror jeg, selvfølgelig, selv langt fra menneskelig psykologi.
 Mangelen på klare grenser og atferd gir mye mer frihet. Ofte disse familiene er fordelt ganske kjent rolle eller på annen måte fraværende. Vel, la oss si, min mor kan utføre fysisk hardt arbeid, og min far mens omsorg for gården raser eller potteplanter. Eller begge foreldrene sterkt opptatt karriere, er det sent hjem og se barnet bare i helgene.
 Slike foreldre ofte ikke ser mye fornuftig å kreve fra hver forestilling forankret i hodet av de fleste menneskers roller og handlinger, for eksempel suppe kokk eller gjøre dine egne reparasjoner. Emerging innenlandske problemer løses som inntekt og ikke noe vesentlig problem.
 Å gi næring til barnets foreldre er skikket tilsvar: noen ganger. Liker ikke noe i barnets atferd, eller handle ut teller med umiddelbar stemning umiddelbart fordømmelse, mens i en annen situasjon lignende oppførsel av barnet kan være helt ubemerket.
 Hvis du prøver å beskrive det pedagogiske prinsippet om en slik familie i ett ord, ville det være definisjon - "tilfeldig".
 Den samme handlingen kan porytsatsya barn i en situasjon og oppfordret til et annet kan være overdreven ros, ikke det rette øyeblikket zadaryvanye gaver eller omvendt, følelsesmessig tørrhet i de viktigste øyeblikkene for barnet.
 Denne typen familieeid og "kreativ familie" som ofte oppdra et barn i en familie av mennesker som er engasjert i skapende arbeid, utført sporadisk. Foreldre noen ganger tungt nedsenket i seg selv og ikke har tid til å legge merke til alle de endringene som skjer i livet og karakteren av deres barn. De har også ofte praktisert såkalte gratis utdanning der barnets frihet er begrenset bare situasjoner som truer hans helse (ikke avlet husbrann ikke langt zaplыvay). Et annet barn overlatt til seg selv, og eventuelle atferds eksperimenter på hans del godkjent og ønsket velkommen av foreldre. Hoved pedagogisk avhandling i denne familien - behovet for å gi barnet den valgfrihet og mulighet til å empirisk uavhengig nå sannheten.
 Vi ser at i begge tilfeller barn føler meg veldig svakt tillatte grenser, og det er absolutt på noen måte påvirke deres utvikling. De fleste av disse barna vokse opp i hypersamostoyatelnыh unge mennesker som er villige til å bruke enhver anledning til å oppnå sine mål, har kommet til å stole på seg selv og sin egen styrke, men som paradoksalt nok kan være veldig usikker på riktigheten av sine valg og handlinger. Kanskje deres bekymringer vil bli skjult fra andre, men i seg selv disse menneskene alltid søke bekreftelse av deres sak, på jakt etter bevis for tegn og ofte finne dem fortsetter å leve i ubehagelig spenning.

 Sverhlyubyaschaya og sverhopekayuschaya familie


 Skille denne familien som en egen art, kan jeg få overrasket bemerkninger: "Hvilke andre familier av barn ikke liker? "Så, i forkant av overraskelse, for å si det, selvfølgelig, betyr tilstedeværelsen av foreldrenes kjærlighet som sådan er avhengig av type. Men i dette tilfellet vil vi ha i tankene hyperlyubov, som forverrer utvikling og dekk barn.
 Tenk deg en situasjon hvor mor ikke la pjokk crawl på iolu fordi det er kaldt, skitne, harde og runde mikrober selvfølgelig, de fleste av oss si, "Hva så? Overalt bakterier! "Men for en som handling - la barnet på gulvet - vil være nærmest umulig.
 Noen foreldre er babyer i armene så lenge som mulig fysisk makt; man gir noe initiativ for barnet, noe som gjør ham alle mulige tilfeller, klær, fôring skje og samle leker for barn av peredshkilkoyi alder; noen fratar barnet muligheter til å møte med husarbeid, sier de, vil vokse - selv namoetsya etasjer, men for nå la hvile. Kort sagt, opsjoner og hyperopekunstva hyperzabotы gjemmer seg bak masken av foreldrenes kjærlighet, mye, men resultatet er alltid om det samme. Ungene forhindret fra tilstrekkelig vet omverdenen, til slutt forsonet sin posisjon og vokse i inerte, late voksne. Selvfølgelig, sannsynligheten for ikke ett hundre prosent, men likevel har tap av interesse i verden på en eller annen måte er funnet i alle "for elskede barn.
 Et annet scenario for barn å oppleve hyperzabotu - en konvertering til "mamma" eller "datter". Ikke at disse voksne barn av lat og likegyldig til miljøet, de bare ikke få nok erfaring på en gang, og nå er det vanskelig å eie, uten morens Cribs, lever i en aggressiv voksen verden.
 Snakker av faresonen for å danne "sverhlyubyaschey" familie, det er, fremfor alt, de senere barn av sene ekteskap. Men her kan få andre familiemedlemmer er voksne varierer overdreven følsomhet for hendelser.
 Vi har funnet ut hvilke typer familier som har på sine fundament for dannelse av patologisk (ikke vær redd for ordet!) Prinsippene for utdanning. Selvfølgelig kan klassifiseringen av familier legge til "helt vanlige" familier der foreldrene er glade, klok som omsorg, proaktiv og tilpasset suksess og utvikling av barn.  
Яндекс.Метрика